Ahh ahh nerde yürekli bir yönetici, çekin şu takımı sahadan, bazı şeyler şampiyonluktan daha önemli. Colman, Zokara gibi oyuncular var iken futbol filan oynanmaz.
Ahh ahh nerde yürekli bir yönetici, çekin şu takımı sahadan, bazı şeyler şampiyonluktan daha önemli. Colman, Zokara gibi oyuncular var iken futbol filan oynanmaz.
colmanın yerdeki emreye harketi de var
adamın futbol hayatını bitirir o tekme
Hakem maçı iptal etmek için Emre'nin ölmesini bekliyor heralde.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Zokora'nın yaptığını insanlık dışı buluyorum, sonra şiddete uğrayan mağdura bakıyorum ve kızamıyorum.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Burak Yılmaz milli takım arkadaşına yapılan hareketi görmezden gelmeyip Zokora'ya birşeyler söylemeli bence. Ne bu maç mı yapıyosun savaş mı?
Zokora'ya Emre gidipte bir tane yumruk sallasa saglam neden kırmızı yedin diye sorarsam adam degilim.Nereye saldırıcaklarını şaşırdılar skor böyle gelisince.Haydi Fenerim açalım farkı verelim en güzel cevabı.Görün bunları geberene kadar oynayın !
Colman ve Zokora kırmızı görmeliydi.Bence hakem şu anda içinden bu maçı ona atayanlara küfür saydırıyordurZokora Emre'yi hadım edercesine vurdu resmen. 2. devre kırmızı görür Trabzon'lulardan biri ya da birkaçı. eğer sakinleşmezlerse Fenerbahçe alacak gibi bu maçı. Ama sakinleyip normal oyunlarını oynarlarsa 2-2 bekliyorum ben. Yalnız ciddi ciddi çok fazla madde atılıyor sahaya. Trabzonspor taraftarını sakinleştirmek güç gibi görünüyor. Oyuncular bari sakinleşse.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
TRT HABER Son Dakika olarak geçti: TS başkanı Sadri Şener ile FB yöneticileri arasında olay çıkmış.
ne zaman basliyacak bea 2. yarı saat 20 15 oldu
bu maç isterse 3 2 döndün bu yapılarlan ayıptır günahtır
bu cocuklara edilen küfürlerin hesabı yok yazıklar olsun
Sadri Efendi görsün eserini bunların hepsi onun sucu hepsi !
Emre bana ırkçılık yaptı dediği pozisyonda emre'ye doğru dönüp edep yerini avuçlayıp Emre'ye hareket çeken büyük adam zokora. Emre'yi öldürmeye çalışıyor sarı kart.Stoch kafasına çakmak yiyor.En sakinimiz Gökhan sarı kart. Allah seni bildiği gibi yapsın eyyamcı, yetersiz hakem.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakemi , futbolcusu , yönetimi , taraftarı hepsi aynı.Bu yapılanlara karşı şampiyonluk farz oldu !
Dia çok net kaçırdı.
Trabzonspor tribunleri, Gokhan Gonul'u alkisladi. Gokhan Gonul tribünlere alkisla karsilik verdi.
Trabzonspor her dakikada bir etkinlik yapıyor ama onların yaptıklarını biz protesto etmeye kalksak maçın dakikaları yetmez.
Ayıptır.
Henrique futbolcu ise başka bir şey bilmiyorum. Bir oyuncu bu kadar yeteneksiz olabilir mi?
gol gol gol gol şampiyonluk geliyorrrrrr
Nerdesiniz millet, protesto var da ben mi bilmiyorum
3-1 oldu cristian![]()