Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 5 / 31 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kazandığın zaman sevinmekten daha doğru bir hareket var mıdır?

Yakında deplasmanlara gol sevinci yasağı getireceksiniz. Kadıköy'de, Arena'da bir stadtır. Nasıl içinde seyirci tezahürat yapıyorsa, oyuncu pas yapıyorsa, gol atan ya da şampiyon olan sevinir.

Seyirci orada sevinmelerine izin vermez. Aman delikanlılara bak. Zaten bu tarz olaylara aşırı önem verildiği için basında pohpohladıkça pohpohluyor.

Flash Flash Flash... Kadıköy'de kupa kaldırılacak. Madem kalkmak istiyor kaldırtmayız.

Burada aranacak tek bir şey olabilir. Sen gerçekten sevindiğin için mi seviniyorsun yoksa maksat gıcıklık olsun diye mi?

Yarın Galatasaray kaptanı kupayı kaldırırken tüm takım Baroni'nin ağlama sevincini yaparsa gıcıklık olsun diye sevinmiş olursun. Biz buna Baroni yaparken iyi bizimkiler yaparken mi kötü oldu diyemeyiz.

Yoksa kupayı alınca zıplayacaksın, sarılacaksın, sevineceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kazandığın zaman sevinmekten daha doğru bir hareket var mıdır?

Yakında deplasmanlara gol sevinci yasağı getireceksiniz. Kadıköy'de, Arena'da bir stadtır. Nasıl içinde seyirci tezahürat yapıyorsa, oyuncu pas yapıyorsa, gol atan ya da şampiyon olan sevinir.

Seyirci orada sevinmelerine izin vermez. Aman delikanlılara bak. Zaten bu tarz olaylara aşırı önem verildiği için basında pohpohladıkça pohpohluyor.

Flash Flash Flash... Kadıköy'de kupa kaldırılacak. Madem kalkmak istiyor kaldırtmayız.

Burada aranacak tek bir şey olabilir. Sen gerçekten sevindiğin için mi seviniyorsun yoksa maksat gıcıklık olsun diye mi?

Yarın Galatasaray kaptanı kupayı kaldırırken tüm takım Baroni'nin ağlama sevincini yaparsa gıcıklık olsun diye sevinmiş olursun. Biz buna Baroni yaparken iyi bizimkiler yaparken mi kötü oldu diyemeyiz.

Aynen katılıyorum. Yalnız bu dediğine bir örnek Mehmet Topuz'un sevinci var. Direk rakibe gönderme ama zaten rakibin sevinci sıkıntılı yani normal değil onun için pek kızamadım Topuz'a ben açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    cristian in aglama hareketini yapmalari cok guzeldi.
    Bende de bir kahinlik var son günlerde.

Ne söylesem gerçekleşiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Amma abarttiniz yahu, Melo cocugu istedigi icin pitbul taklidi yapmisti. Bunu daha sonra gelenek haline donusturdu. Anormal bir durum yok arti olsa bile psikolojik dengesinin yerinde olmadigi bilinen bir kisi uzerinden bu kadar tartismaniz cok sacma. Bir Fenerbahceli olarak Topuzun telekom arenadaki hareketini ben de pek SIK bulmadim acikcasi. Aile icinde yap bunu ama seyircisinin onunde yapma. Lakabin kangalsa kangal gibi sevin madem, o nasil oluyorsa artik

Kupa torenini de hic seyircisinin bile olmadigi bir ortamda yaptirmak neyin nesidir, onu da anlamis degilim. Deplasman takim seyircisinin alinmamasi da tuhaf ya zaten. Kupayla ilgili kurali koyuyorsan deplasman seyircisini de iceri al. Neresinden tutsan elinde kaliyor, nasil bir ulkede yasiyoruz biz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yarın Kadıköyde olacak Fenerbahçe taraftarı ya son zamanların en şanslı taraftarları ya da en şanssız taraftarları olacak Galatasaray'ı yenip şampiyon olmanın sevincini veya Galatasaray'ın Kadıköydeki şampiyonluğunu tadacaklar.Sakat bir iş onlar için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yarın Kadıköyde olacak Fenerbahçe taraftarı ya son zamanların en şanslı taraftarları ya da en şanssız taraftarları olacak Galatasaray'ı yenip şampiyon olmanın sevincini veya Galatasaray'ın Kadıköydeki şampiyonluğunu tadacaklar.Sakat bir iş onlar için
    Aksine yarın çoğu kişi şampiyon olmaya gittiği kadar takımına hakettiği desteği vermeye de gidiyor yani yarın orada şampiyonluk kaybedilirse yıkım olmaz ve orada olduklarına pişman olmaz kimse.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aksine yarın çoğu kişi şampiyon olmaya gittiği kadar takımına hakettiği desteği vermeye de gidiyor yani yarın orada şampiyonluk kaybedilirse yıkım olmaz ve orada olduklarına pişman olmaz kimse.
    Adamlar sırf şampiyonluk maçı diye biletlere kaç bin lira para veriyor.Sırf o koyar adama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adamlar sırf şampiyonluk maçı diye biletlere kaç bin lira para veriyor.Sırf o koyar adama
    Hayatında maça gitmeyip o kadar para bayılanlar da var doğru ama ben genel durumdan bahsediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="nkiAbbNRwyU"]Fatih Terim Final[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="5scktEoInlE"]Fatih Terim Final 2[/YOUTUBE]

Finallerin takımı Galatasaray

Finallerin hocası İmparator Fatih Terim

Ve bir final daha.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    [YOUTUBE="5scktEoInlE"]Fatih Terim Final 2[/YOUTUBE]
    Ahaha 00-00:10 arası Hagi'ye bak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sessiszlik.....

[youtube="O-zvKnjMSrw"]BAĞIRIN LAN[/youtube]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yavaş yavaş maç havasına girdiğimi hissediyorum, her sene bir takımla yarışıyoruz bakalim bu defa yarış nasıl sonlanacak ? Herkes kupa ister ama herkes şampiyon olamaz (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yavaş yavaş maç havasına girdiğimi hissediyorum, her sene bir takımla yarışıyoruz bakalim bu defa yarış nasıl sonlanacak ? Herkes kupa ister ama herkes şampiyon olamaz (:

Ben bi türlü havaya giremedim nedense içimde bi garip duygu var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

derbi günü ortaya çıkan fanatik kızlar,

son derece iticidir, kafasına esip aldığı, sonra dolapta unuttuğu formayı giyer, sanki futboldan çok anlarmış gibi, sosyal paylaşım sitelerinde sabahın köründen itibaren bik bik ötmeye başlar, tuttuğu takımda toplasan 3 futbolcu sayamaz. eğer maça gidecekse pür makyaj, düğüne gider gibi süslenir. maç öncesi ve devre arasında stat hoparlöründen yankılanan türkçe pop şarkılarıyla kendinden geçer.

(bkz: evlerden ırak)

http://www.eksisozluk.com/show.asp?i...fanatik+kIzlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aramızda endişe duymayan , korkmayan biri var mı acaba

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aramızda endişe duymayan , korkmayan biri var mı acaba

ben.

sonuç ne olursa olsun yine aynı dugular içinde olucam

Gs final maclarinda her zaman iyi oynayip sonuca ulasmistir avrupa olsun lig ve kupalar olsun her zaman finale kadar gittiysek kazanmisizdir. O yüzden takimima güveniyorum FB'nin ise son yillarda finallerde ve son maclarda pek basarisi yok. Ama futbol bu 80 dk iyi top oynayip yenilebiliyorsunuz.

Fatih Terim'in de kulübede olmasi büyük avantaj umarim rakip taraftarlarin önünde olaysiz bi sekilde kupayi kaldiririz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kurallar geregi kupa orda verilcek diyoruz arkadasim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Kurallar geregi kupa orda verilcek diyoruz arkadasim.
    Alıntı yaptım farkındaysan ? Yazılana cevap verdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bugün bi şekilde sabahlayıp yarın 4e 5e kadar uyumam lazım. Zaman geçmez başka türlü.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Bugün bi şekilde sabahlayıp yarın 4e 5e kadar uyumam lazım. Zaman geçmez başka türlü.
    Eski maçları izle.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Eski maçları izle.
    Valla 3-4 günden beri gözüme uyku girmiyor, uyduğumda bile maçlar, goller vs görüyorum. Dün bi 2-0lık skor gördüm ama kime ait bilmiyorum

Genelde her derbi öncesi 3-4 günüm uykusuz geçer ama bu maçın stresi çok farklı, biz böyleysek futbolcuların durumunu düşünemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla 3-4 günden beri gözüme uyku girmiyor, uyduğumda bile maçlar, goller vs görüyorum. Dün bi 2-0lık skor gördüm ama kime ait bilmiyorum

Genelde her derbi öncesi 3-4 günüm uykusuz geçer ama bu maçın stresi çok farklı, biz böyleysek futbolcuların durumunu düşünemiyorum.
    Sen baya heyecanlısın demek. Bende de heyecan var ama uykusuzluk filan o kadar ileriye gitmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sen baya heyecanlısın demek. Bende de heyecan var ama uykusuzluk filan o kadar ileriye gitmiyor.
    Benim 15-25 yaşları arasındaki dönemimi görecektiniz siz. Ne manyaktım yav. Maçı izleyeceğim yeri (genelde salon) komple bayraklarla falan sarı kırmızı ne varsa donatırdım her yeri. Ayrıca kimse oraya giremez girse de hareket edemezdi. Kardeşim yazık o da izlemek isterdi en son acır izin verirdim izlemesine, geçer otururdu bir köşeye maç bitene kadar put gibi izlerdi kaşını gözünü oynatsa çemkirirdim hemen senin yüzünden gol yedik diye

En yakın arkadaşım Fenerli. Evinde izleyemiyordu babasından dolayı, bize gelirdi. Ne zaman onla izlesek yenilirdik, aradığı zaman yok dedittirirdim ben de gelmesin diye Yalvarırdı yakarırdı gene de almazdım eve uğursuz herifi GS'nin şampiyonlar ligine ilk katıldığı dönemler bu bahsettiğim. Maçı izlerken de iyi oynadığımızda o an hangi şekilde izliyorsam bozmazdım uğursuzluk olmasın diye.

Şimdiyse izlemiyorum bile maçları. Özetine bakıyorum denk gelirsem o kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu konuya son kez yazıyorum , yarın maçta olacağımdan giremem , sonrasında da kısmetse kutlama kısmı falan , pazara kadar yokum . Konu kapanmazsa gelir maç hakkında yazarız .

Kalbimi zorlayacak bu maç , sesimi titretecek stadda , gözlerimi yaşartacak belki .. Sonuç ne olursa olsun maç bittiğinde ayakta alkışlayanlardan olacağım . İlginçtir ki benim fikrim , maç sonu kazanamamış olsak bile alkışla inleyecek o stad . Bana öyle geliyor , ya da çok iyimser düşündüm , bilmiyorum , en azından ben alkışlayacağım . Galatasaray ' ın şampiyonluğu halinde kupa töreninde sıkıntı çıkabilir , gönül ister ki çıkmasın ama muhtemelen çıkar .

Futbolumuz çöktü deniyor , bitti deniyor . Ben öyle düşünmek istemiyorum , bu maç tarihimizin en önemli maçıdır , daha ötesi yok bunun .

Bu konu altında şu ana kadar bile tartışmalar olmuş , olacaktır da . Nacizane tavsiyem , yıkıcı değil yapıcı olun . Birbirimizin yüzüne bakacağız yine Pazar günü . Utanacağımız şeyler söylemeyelim . Kalpler kırılmasın .

Biz şampiyon olursak geldiğimde sevincimi yaşarım burada da . Eğer ki Galatasaray şampiyon olursa da , can-ı gönülden tebrik ederim . Buradaki özellikle muhabbetimiz olan Galatasaray'lı kardeşlerimi de eğer şampiyon olmaları durumunda şimdiden tebrik ederim . Olamazsanız da sezonun futbol anlamında en iyi takımıdır Galatasaray , ondan dolayı tebrik ederim . Selametle.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bu konuya son kez yazıyorum , yarın maçta olacağımdan giremem , sonrasında da kısmetse kutlama kısmı falan , pazara kadar yokum . Konu kapanmazsa gelir maç hakkında yazarız .

Kalbimi zorlayacak bu maç , sesimi titretecek stadda , gözlerimi yaşartacak belki .. Sonuç ne olursa olsun maç bittiğinde ayakta alkışlayanlardan olacağım . İlginçtir ki benim fikrim , maç sonu kazanamamış olsak bile alkışla inleyecek o stad . Bana öyle geliyor , ya da çok iyimser düşündüm , bilmiyorum , en azından ben alkışlayacağım . Galatasaray ' ın şampiyonluğu halinde kupa töreninde sıkıntı çıkabilir , gönül ister ki çıkmasın ama muhtemelen çıkar .

Futbolumuz çöktü deniyor , bitti deniyor . Ben öyle düşünmek istemiyorum , bu maç tarihimizin en önemli maçıdır , daha ötesi yok bunun .

Bu konu altında şu ana kadar bile tartışmalar olmuş , olacaktır da . Nacizane tavsiyem , yıkıcı değil yapıcı olun . Birbirimizin yüzüne bakacağız yine Pazar günü . Utanacağımız şeyler söylemeyelim . Kalpler kırılmasın .

Biz şampiyon olursak geldiğimde sevincimi yaşarım burada da . Eğer ki Galatasaray şampiyon olursa da , can-ı gönülden tebrik ederim . Buradaki özellikle muhabbetimiz olan Galatasaray'lı kardeşlerimi de eğer şampiyon olmaları durumunda şimdiden tebrik ederim . Olamazsanız da sezonun futbol anlamında en iyi takımıdır Galatasaray , ondan dolayı tebrik ederim . Selametle.
    Tek kelimeyle bravo...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Hoca şu takıma adam gibi oynatsın defansa çekmesinde o zaman görelim bakalım nasıl oynuyoruz hiç kimsenin beklemediğimi gibi oynicaz bugün çok güveniyorum takıma çünkü tek bir ihtimal bize gülüyo oda galibiyet he şampiyon olamazsak da şampiyonu alkışlarız doğrusuda budur başka türlüsü bize cezadan falan başka bişey getirmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Eğer şampiyon olamazsak zaten şaşırmıcam her 2-3 sezonda olağan bişey ama şampiyon olursak bu sefer ne çıkarıcaklar merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"Biz zor günlerin adamıyız, bunu her zaman bir kenara yazin!"

[YOUTUBE="3I7Ty_6s7Dc"]Nereden Geldiğinizi Unutmayın[/YOUTUBE]

Tek dileğim şampiyonluk hadi cimbomum ya.

Sayfa 5 / 31 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri