Ligde ilk 11 haftanın ardından JJK'nın 1 puan gerisinde 2.sırada bulunuyoruz.Ligin 1/3'ünü tamamlamış bulunmaktayız.
Şimdi 1-2 saat ara vericem sonra devam ederim![]()
Ligde ilk 11 haftanın ardından JJK'nın 1 puan gerisinde 2.sırada bulunuyoruz.Ligin 1/3'ünü tamamlamış bulunmaktayız.
Şimdi 1-2 saat ara vericem sonra devam ederim![]()
Tutmayın Haka'yı
Güçsüz rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet daha aldık fakat dediğim gibi sıkışık fikstürden yakınıyoruz.
Gözlemcilerimden biri önerdi bu oyuncuyu.Gelecek potansiyeli 5 yıldız diyordu aldık bakalım.
![]()
Yorum yapmak şimdiye kısmetmiş hocam.Başarılar.Ayrıca takım isimleri harikaymış.JJK , HJK , VPS , TTS...![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Nyman senin takım için iyi oyuncu güzel transfer. Devam etmiyor musun hocam bekliyoruz![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
JJK'den bahsettiğimi hatırlıyorum sana...Gördüğün gibi liderler HJK toparlanır alır ama o liderliğişampiyonluğu kovalıyoruz güzel bi olay umarım son maça kadar devam eder şansımız...
Lideri Yen , Lider Ol !
Evimizde JJK'yı zor da olsa 1-0 mağlup ederek liderliği geri aldık.
İftardan sonra devam edicem kariyere.Çıkmam gerek evden![]()
Liderlik güzel sene sonunda taraftara Haka dansı yaptırırsın.![]()
Adını sevmemiştim zaten.Keşke 3-5 tane daha atsaydın şu JJK'ye.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Haka Rotasyona Yenik Düştü
3-4 günde bir maç oynamamız sebebiyle oyuncular her maçta oynayamıyor.2 maç üst üste oynatıyorum sonra yoruluyorlar ve alternatifleri de çok kötü.
Ayın menajeri ödülünde bu ay 2.liğe layık görüldük.İleride zaten hep bizim olacağı için sıkıntı yaratmıyoruz
![]()
İyi gidiyoruz hocam Mypa'ya yenilmeseydik.![]()
Haka Sihvola'yla Güzel
Forvetimiz Sihvola'nın 4 gol atıp devleştiği maçı 5-1 kazanmayı bildik.
Haka Yetenek Avında
Danimarkalı genç yeteneği de bedelsiz olarak kadromuza kattık.Sezon sonunda takıma katılacaktır kendisi.
Bugünlük benden bu kadar.Herkese iyi geceler
![]()
İyİ GeCeLeR.HoCaM LiG İyİ.NoT:YaZı TiPi FiNlAnDiYa LiGi.![]()
Şampiyonsun başka yolu yok bunun![]()