Selçuk varken neden Melo atar ki![]()
Uzun süredir bizim Türk takımların lehine bu kadar avantajlı düdük çalan hakem görmemiştim, hazır bulmuşsun böyle bir hakemi at işte arkadaş!
...
Bir kaleci için en kolay şey bu şekilde yapılan bir penaltı atışını kurtarmaktır sanırım. Ne tam köşeye, ne çok havadan, ne çok yerden... Gelde beni tut diyor top.
Böyle havada maç mı oynanır yahu işkence.
FM Gazetesi
Daha atmadan Aut dedim ..! Gitti kaleciye nişanladı ! Melo hangi akla hizmet kim penaltı attırır ? Ayrıca Ambrabat yerden kalkamıyor...Yağmur futbolu etkiliyor..Kimi zaman avantaj kimi zaman dezavantaj
Amrabat çıksa daha iyi olurdu, bir sakatlığı yoksa Hamit'in çıkması yanlış bir tercih.
Elmander de sakatlandı bu kadarda şansızlık olmazki arkdaş
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Yahu şu kornerleri paslaşarak kullanmanın amacı ne? Zemine bir bak karambolden atacaksın belki yapsana ortanı.
İkinci yarı su birikintisinin daha az olduğu kaleye doğru oynayacağız ama rakip de savunmadan rahat çıkacak. Bu yarıdaki kadar rahat oynayamayacağız bence. Gol atma şansımız 2. yarı daha az.
Tüm aksilikler bizi buluyor.İkinci yarı daha kuru yerde oynıycaz daha etkili olacağız hücumda.Daha fazla sakat falan vermeden kazanmalıyız bu maçı.
Maçı kim daha çok su yutarsa o kazansın.![]()
Sanırım ikinci yarı alırız maçı...
İyi oynayan Hamit neden çıktı ? Penaltıyı neden Selçuk kullanmadı ? Selçuk nerede ? Elmander de kimin gözü kaldı ? Arkadaş sinir krizi geçiriyorum tv ye kumanda atmamak için zor tutuyorum kendimi olacak iş değil, sahadaki takım 9 kişi kalsa bile rakibi, yenemez ! Emre Çolak, Amrabat aynı anda sahada, Elmander yok, kabus gibi kabus...
oturdum ağlıyorum.
Selcuk varken niye Melo ?
Cluj ikinci yariya toparlanmis cikacak, Umut ve Burak kilidi kirmak icin yeterli olacakmi bakalim
Ben akli dengemi bu maç sonunda yitiricem gibi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kış kış cinler kış kış..Yallah cinler yallah.
Selçuk varken neden Melo atar.Evde herkes kaçacağını tahmin etti.Allah'ım bir kere bize gülsün şu şans be bir kere ya nolur.
Fatih Terim abarttı bıraksak stopersiz çıkacak maça, bu kadar deli cesareti fazla. Hamit sakatlıktan çıkıyorsa al Engin'i, rakip zaten 10 kişi, fiziksel eksiklik hissetmezdi Engin. Forveti 3 değil 4lese yetecek sanki 5 atacağız kolayca.
Ben hala Hamitteyim, anlamıyorum, aklım yetmiyor belki de. Maç sonu açıklasın bunu, şut çeken tek adam belki de takımda, üstelik Galatasaray adına Elmander ile sahanın en iyisiydi Hamit.
Hiçbir maçta bu kadar sinir olmadım. Bunun belgeseli yapılır. Kazanamamamız için her şey oluyor yav.
Böyle zeminde korneri paslaşarak kullanmanın mantığı nedir? Penaltı hakkında ne düşünüyorsunuz penaltı mıydı sizce de? ben kararsız kaldım biraz.
Atamadıktan sonra penaltı olsa ne olur olmasa ne olur ya
Ağlanacak halimize gülüyorum artık. En önemli maçta zemine bak ya bu kadar da olmaz. Bu zeminde olabilecek en muhteşem hakem var rakibe kırmızı gösterir bize penaltı verir ama bizimkiler penaltıyı bile kaçırır. Vallahi bravo kazanmamak için ne gerekiyorsa yapın.
Şahsen maç izlediğimi düşünmüyorum ilk 45 dakikaya bakarsak.Top gitmiyorki hiçbir yere.Böyle maç mı oynatılır.Bu sahada ertelenmeyecekte ne zaman ertelenecek maç.Top sekmiyor bile.Bizim türk futbolcuları böyle zeminde oynamaya alışık değil.İkinci yarı da da birşey yapabileceklerini sanmıyorum.
Penaltı için her kafadan başka ses çıkacaktır, rakibe verilmiş olsa isyan ederdik muhtemelen. Oyuncu bilinçsiz yapmış gibi ama sonuçta temas da vardı. Korneri paslaşarak kullanmak, 40 dakika oyuna izleyen Emre'nin ilk pasını yerden atmaya, top sürmeyi çalışması falan, resmen afalladık, ne yapmaya çalıştığımız belli değil. Bu şekilde dönmez bu maç.
Galatasaray ilk yarıyı maçın son dakikalarıymış gibi oynadı.
sene başında stadın üstünü kapatıp tamamen kendi üstüne alabilirdi sahayı gs.