Türkiye'deki mağazalara ne zaman girer oyun acaba ön sipariş için
Hadi hayırlı olsun diyelim. Bende bekleyeceğim sanırım ilk yorumları gördükten sonra satın alırım oyunu muhtemelen. 3d oynuyorum bende ama cidden çok garip oluyor 3d ile kapsamlı izliyim o maçta gol atmam çok zor ama direk maçı spikere alayım hemen takım gol atıyor=)
Resmi Real Time Editor'ü açıkladı Miles Jacobson. Normal Editor gibi ücretsiz değil ama...ve sadece FM için FMC için yok.
'Captains can be asked to determine the mood/togetherness of the dressing room to help you know when you should have a team meeting #FM14info'
'Takımın soyunma odasındaki ruh halinin/birlikteliğinin nasıl olduğunu kaptana sorabileceksiniz bu sayede ne zaman takım toplantısı yapmanız gerektiğine karar vereceksiniz.'
Güzel bir yenilik gerçekçilği ve oyuncu etkileşimi artmış.
Last edited by manager725 : 19.Ağustos.2013 at 19:04
Umarım özellikle doğu Avrupa Liglerinde her oyunu açtığımızda oyuncu özellikleri, boyu v.b. değişmez. Bir de bu liglerde cesaret ve hız özelliklerini nedense çok düşük yapıyorlar...(Sırbistan ve Slovenya özellikle)
Umarım saçma sapan transfer ve sözleşme yenilemeyi değiştirmişlerdir. Örneğin benim takımımda olan oyuncu için ben 40 milyon istiyorum vazgeçiyorlar, ben istifa ettikten sonra adamı 50 milyona alıyorlar. Ben takımın başındayken oyuncu yıllık 3-4 milyona bile razı olmuyorken ben istifa ettikten sonra 1,5 milyona sözleşme yeniliyor. Transfer ve ücret konusunda gerçeklilşe yakından bile alakası yok.
Aynı zamanda genç oyuncuların tekrar satın alınabilmeleri gerekiyor. Adam 15 yaşında, kulübün değeri toplamda 5-10 milyon arasında ama o yaştaki oyuncuyu 10 milyona satmıyorlar. Lan o paraya kulüp alınıyor...
Beklediğim özellik "bulut kayıt" gelmiş sonunda, hem masaüstü hem laptoptan oynayabilirim artık.
oyuncuların sözleşmelerinde istedikleri ücret çok abartı geliyor bana. yılda 1 milyon euro kazanan bir oyuncu yeni sözleşmede 4-7 milyon euro istiyebiliyor.. Bahsettiğim oyuncularda kerim frei, semih kaya falan. GS ile kariyer yapan arkadaşlar 3. sezondan sonra bu sorunla benim gibi karşılaşmışlardır
1. sezonun sonunda oyunculara ödenen miktar yıllık 45 milyon euro civarıyken bu miktar sırf kadrodaki oyuncuların uçuk sözleşme istemeleri yüzünden 80 milyon euro lara kadar çıkabiliyorTakımı uefa sıralamasında 9. yaptım 5. sezonun sonunda belki bundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ama yinede bu kadar çok etki etmesi ne bileyim enteresan geliyor.
![]()
Bu sorunu çözmenin yolu var.Eğer senin tavan fiyatın 4-5 milyon civarıysa yeni sözleşme imzalarken bunu isteyebiliyorlar ama tavan fiyatın 2 milyonsa 2 milyondan fazla isteyen pek çıkmıyor.
Aynı sorun doğal olarak Fenerbahçe'de de var.Bir oyunumda Alexis Sanchez,Antonio Valencia gibi yıldızlar vardı kadromda ve 5 milyon civarı maaş alıyorlardı 3. senemde Salih 4 milyon maaş istedi.Fakat bir başka kariyerimde öyle yüksek maaşlı oyuncularla sözleşme imzalamadım 2.5 milyon filandı en yüksek verdiğim maaş daha gelişmiş olmasına ve daha iyi performans vermesine rağmen Salih'in istediği maaş 1.5 civarındaydı.Her şey senin elinde maaş konusunda oyunla ilgili bir sıkıntı yok.
bu açıdan hiç düşünmemiştim.takımda fazla maaş alan oyuncu varsa buda kıskanıyor herhalde
yıldızları elimde tutmak için mecbur yüksek paralar vermek zorunda kalıyorum
Bu arada tavan fiyattan kastın yönetimin en fazla izin verdiği yıllık maaş miktarımı? eğer oysa bunun önüne geçemeyizki kulüp gittikçe gelişiyor ve doğal olarak bu miktarlar artıyor
Last edited by Lordinas : 20.Ağustos.2013 at 14:36
Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinebileceğin bir rehber mevcut.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110303
Sentugo.
Yok tavan fiyattan kastım senin bir oyuncuya verdiğin en yüksek ücret.Bu şekilde Beşiktaş'la 5. sezonun başında 3 kere şampiyon olmuş takıma verdiğim komik ücretler aşağıda.Maaş konusunu ayarlamak için zaten oyun cebimden çıkmıyor ya düşüncesiyle değil gerçek hayatmış gibi düşünerek ele almak lazım yoksa ipin ucu kaçıyor
![]()
Bazı yenilikler...
Bazı Avrupa maçlarını daha büyük stadyumda oynamayı talep edebileceksiniz.
Bir oyuncuyu istenmeyenler listesine koyarken değerini belirlemek için bir popup belirecek.
TV gelirleri geliştirildi.
Takım seçimi ekranında takımın son yıllarda ligdeki sıralaması yer alacak.
Takım kaptanlarından bir takım konuşması öncesi soyunma odasının ruh halini ve birlikteliğini değiştirmesi istenebilecek.
Sezon öncesi tura çıkmak forma satışını artıracak.
Takım kaptanlarından kişisel sorun yaşayan oyunculara yardım etmesi istenebilecek.
Futbol Direktörü başarısızlıkla sonuçlanan bir oyuncu satışı için fiyat indirimi yapmanızı talep edebilir.
FM Gazetesi
*Takıma gelecekte katılması için anlaşmaya varılan oyuncuların sözleşme detayları görüntülenebilecek.
FM Gazetesi
-Bir futbolcudan temsilcisini kovmasını isteyebileceksiniz.
-Kasım ayına MLS Waier Draft'ı eklendi.
Last edited by manager725 : 20.Ağustos.2013 at 19:51
Üni de internet işini ayarlayabilirsem kesinlikle alacağım bu seriyi orjinal.
playstore ye bekliyoruz biz![]()
lütfen tüm lig maçları tv'de yayınlanıyor görünsün artık. çünkü gerçekten öyle![]()
*Fikstür listesi sonraki turlarda gelebilecek muhtemel rakipleri de gösterecek.
FM Gazetesi
*Gelişmiş gözlemcilik sistemi ile artık daha fazla rapor alabileceksiniz.
FM Gazetesi