Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 57.14%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Gençlerbirliği Kazanır

3 21.43%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 138 arası toplam 138 sonuç

Konu: Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 32. Hafta

Hybrid View

Zamanında Nouma'ya edilmeyen laf kalamamıştı. E ne dolu ? Hadi, şimdi yemiyor tabi basın sesini çıkaramıyor. Hala melonun şu hareketlerini savunan var yaa.

Bir de diyosunuz holiganizm yasak forumda, cart curt. Geçiniz bunları ya, asıl fanatizim-holiganizm tam ortasındasınız. Forumun seviyesini tekrar gözden geçirin bence.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ordan kulup başkanı veya teknik direktörü gibi mi görünüyorum ? Emre kırmızı görmedi diye sampiyonluga mı sevinmeyecegiz. Okkkeeeey.

Valla sen fazla fanatiksin bence saglıklı düsünemiyorsun.Bir hakem hatasıyla sampiyonluk kutlanmayacaksa vay anam vay kimse sampiyonluk kutlamazdı simdiye kadar.
    Bir ( 1 ) hakem hatası. .. hmm ok kib bye...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bir ( 1 ) hakem hatası. .. hmm ok kib bye...
    Gercekten beni güldürüyorsun. Simdi burada Fenerbahce'nin lehine aleyhine verilen kararları tartısmak sacma ama sadece 3 tane örnek vermek istiyorum.
    1-) Karabükspor maçında Emenike'nin golüne çalınan ofsayt düdügü.
    2-)Beşiktaş maçında son dakikada verilmeyen penaltı.
    3-)Sivas maçında verilmeyen penaltı.

Bu örnekler cogaltılabilir ancak direk aklımda kalan 3 tanesi bu.Ve biz bu 3 macın ikisinde yenildik birinde berabere kaldık.Ve bunlar direk skora etki eden hatalar verilmeyen kırmızı cart curt onlara girmiyorum.Eger 3 tane böyle örnegin varsa bizim lehimize verilen onlara say bunları ödeselim sampiyonlugu hakkımızla almıs olalım tamam ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@davidvilla

Mesajını silmek zorundaydım ama cevabımı veriyorum.

Yukarıda söyledim , tekrar söylüyorum; emin olun sadece denk gelmemişsinizdir Emre veya bir başkası hakkında yazdıklarıma. Kameranın dibinde , üzerinde Ay-Yıldızlı forma varken kendi vatandaşına ağza alınmayacak küfür eden , fanatik Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen'e bile o esnada "böyle bir şey olabilir mi yahu" dedirten Emre'ye en çok öfkelenen belki de benim emin olun ama dediğim gibi denk gelmemiş olmanız veya benim bunu daha önce forumda belirtmemiş olmam , aksi yönde görüşe sahip olduğum anlamına gelmiyor.

Dün akşam bizim maçtan hemen sonra halı sahaya gittim , eve döndüğümde de direk Melo'nun pozisyonlarına denk geldim. Daha öncesinde de fazlasıyla bulaştığı vukuatlar olduğu için girdim ve düşüncelerimi belirttim.

Melo'nun Galatasaray değil de üç büyüklerin diğer ikisinden birinde oynaması halinde hepimizden daha çok sövecek olduğunuzu bilmek bana yetiyor zaten. Kendimce haklı buluyorum bu sebeple kendimi.

Son olarak daha önce de söylediğim gibi "bize yapılanlar , senelerdir çektiklerimiz vs." bunları Beşiktaşlı birine söylemeyin , gerçekten söylemeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Walter Sakana

Gabi abi Allah aşkına oyunculardan biri bunu Spartak Moskova'da yapmış diğeri Ulusal takımda. Doğru veya yanlış demiyorum. Fenerbahçe forması altında daha değişik şeyler yapmadılar mı? Yaptılar. Ama bırakın geneli sadece dünkü maçta Melo 2-3 defa oyundan atılacak hareketler yaptı. Hatta en son dil hareketinde Sabri bile dayanamadı, yapma dedi. Kendi takım arkadaşları bile bu kadar rahatsızken aşırı savunma psikoloji içinde olmaya gerek yok.

"Melo bunu yaptı ama X oyuncudu da yapıyor, o yüzden helal sana Melo"

demek ile ;

"Melo'nun yaptıkları oldukça yanlış, hem takımının prestijine hem de futbolun güzelliğine kötü örnek oluyor ancak bu hassasiyetinizi diğer oyuncular da yaptığı zaman görmek isteriz"

demek çok farklı şeyler. Burada ve sosyal ortamda gördüğüm kadarıyla genel olarak 1. örnekte verdiğim savunma mekanizması kullanılıyor. Bu demek oluyor ki Galatasaray taraftarı Melo'nun yaptıklarından zerre hoşnutsuzluk duymuyor.

Keşke hakemler Melo ve bu gibi davranışta bulunan oyunculara saha içinde gerekli cezaları verse, takımların canı yansa. Yansa ki bu gibi oyunculara prim vermeseler. Ama hakemler de buna çanak tutunca bu oyuncular kahraman oluyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligde 2-3 maçta bir kırmızı kart görse tabii ki tepki de verilir, teknik heyet, yönetim tarafından da uyarılırdı. Buna gerek kalır mıydı o konu da şüphem var ama, yaptıklarının bazıları cezasız kalıyor olabilir çünkü hakem görmüyor, bazıları da abartılıyor (dil çıkarması gibi). Daha fazla kırmızısı olsa kendi kendine karar verip dikkat edeceğini düşünüyorum, bunu destekleyen bir veri olarak;

Galatasaray ile 17 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Felipe Melo'nun, 7 sarı kartı var, kırmızısı yok. Nabza göre şerbet verme konusunda başarılı bu adam.

Ayrıca hakem tarafından kollanma mevzusu büyük saçmalık, sadece Melo değil, genel olarak. Hakemlerin görmedikleri haliyle cezalandıramadıkları olaylar üzerinden koruyor muhabbeti yaparken, gözlerinin önünde gerçekleşen olaylara gözlerine perde inmiş gibi davranmalarına olur öyle ya, hakem hatası diyenlere diyecek tek şey son günlerin moda kalıbı olan "yav he he" bence. Daha geçen hafta 3. dakika da penaltı + kırmızı verilmedi. Ayrıca kimse bir yerinden uydurmuyor TFF Galatasaray düşmanı diye. Şampiyonluk kupası veren Demirören ile Türkiye Kupası'nı veren Demirören'e bakmak yeterli. Başka hoca kalmamış gibi teknik direktörümüze salça olmaları, TFF başkanının Galatasaray kulübü içişleri hakkında edepsizce yorum yapma cüreti, basın sözcüsünün başvuru dahi yapılmadan "reddederiz, boşuna gelmeyin" tavrı. Ne demek lazım bunlara? Fenerbahçe'miz lafı dil sürçmesiydi önermesini kabul edelim gönlünüz olsun diye de, saymakla bitmeyen şeylere ne diyelim?

Melo'yu aşağılamak için lakabını "köpek" olarak ön plana çıkaran, gol sevincinin taklidini yaparak aklınca dalga geçen, şampiyonluk kutlamasında buna göre arabesk parça seçen, böyle bir başkan tarafından yönetilen, nasıl kazandığımız önemli değil, kazanalım yeter mantığıyla ülkedeki spor ahlakı anlayışındaki değişimi başlatan kişiye devrimci gözüyle bakanların Melo eleştirilerine sadece gülünür, kimse kusura bakmasın.

Irkçılık suçlamasına maruz kalan, ana avrat düz gittiği için dava açılan, şimdilerde ama saha dışında adeta bir melek diyen savunanların 15 sene önce "katil" diye stadı inlettiği bir ortam var. Melo da saha dışında kanatsız bir melek, kandil bile kutluyor adam daha ne yapsın?

Hakemi etkilemeyi, baskı altına almayı bu ülkeye getiren Aziz Yıldırım'dır. Avrupa maçlarında rakibi destekleme kültürü, Fenerbahçe stadında yapılmaya çalışılan Arsenal koreografisi ile başlamıştır. Kendini yere atma konusunda Arif Erdem bir ekoldür ama. Biz mevcut düzene uyum sağlıyoruz sadece.

Tribünde yabancı oturtmayı planlayan yöneticiler varken, e-bilet için taraftarın yanında imajı verip paraları çoktan cukkalayan, diğer yandan da daha fazla para alabilmek için pazarlık yapanlar varken, istisnasız her takımda yakışıksız hareket yapmaya meyilli futbolcu varken sürekli Melo denilmesinin tek cevabı, performans. Derbilerde gol atıyor bu adam, performansının bir standardı var, kaleye geçip penaltı bile kurtardı. Tabii ki sevilmeyecek. Melo'dan kat be kat beter hareketleri olan Lugano da iyi oyuncuydu. Kötü stoper olsa kim takardı?

Herşeyi düzeltmiş olsak zaten, Galatasaray taraftarının da gözüne batar Melo. Riera da sahada yakışıksız hareketler yapıyordu, gidince ağıt yakmadık sonuçta. Biz Elmander gibi mücadele eden adamı daha çok seviyoruz çünkü.
    Last edited by William Rookwood : 04.Mayıs.2014 at 17:01 Reason: kelimelerimize dikkat edelim

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@ReaList

İbrahim, Melo'nun hareketlerini savunduğum veya onlar yapıyor o yüzden Melo'nun da yapması normal tarzı bir tane mesajımı gösterebilir misin bu yorumunun üstüne?

Ben orada başka oyuncular yaptığı zaman tepki göstermeyenlerin veya sessiz kalanların Melo yaptığı zaman tepki göstermesine göndermede bulundum. Melo'nun yaptıklarını hiçbir zaman savunmadım. Zamanında Meireles tükürmedi, Melo tükürdü dedim, mesajı bulup ekleyeceğim. Niye böyle önyargılı yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

Araştırma alanında Melo konusunu aç bak, orada da mesajlarım var ama savunmuş muyum? Sadece farklı özelliklere bağlı olduğunu düşündüğümü yazdım orada da.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Walter Sakana

Abi gitmişsin ta Emenike'nin Spartak Moskova'da oynadığı zamanki hareketini argüman olarak buraya koymuşsun. Benim anlamadığım nokta şu. Neden illa karşılaştırma yapmak zorundasınız ki?

Yani çok zor değil, Melo yanlış yapmış, hakem kırmızı kart göstermeliydi es geçmiş.

Oldu bitti. Emre'den Lugano'dan Emenike'den Beşiktaş'tan Kıskançlıktan sen öyle yaptın ben böyle yapmamıştımdan söz açılmasına gerek yok. Dün bir maç oynandı ve Melo bu maçta futbolun ruhuna aykırı bir çok hareket yaptı. Sonuçta atılması gerekirdi ama oyundan atılmadı mevzu bu kadar basit. Melo'nun yaptıklarını savunmak için tüm futbol alemini içine sokmaya gerek yok. Ben de onu anlatmak istiyorum senin nezninde tüm diğer arkadaşlara.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dün akşam ne kadar büyük bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Gençlerbirliği gibi deplasmanda bu kadar kalite top oynayan organize bir takım karşısında 0-2 geriye düşmemize rağmen tam 3 gol atıp maçı çevirdik. Özellikle gol vuruşlarında forvetlerimizin ölümcül bitirişleri çok önemliydi. Ayrıca son olarak, Ufuk' un performansına da değinmeden geçmek olmaz. Gerçekten ilk yarıda takımı ipten aldı. Özellikle karşı karşıya pozisyonlarda nasıl Dünya standartlarında bir kaleci olduğunu birkez daha gösterdi.

Birkez daha helal olsun !

Şaka şaka bu ne rezillikti Allah aşkına. Utancımdan yerin dibine girdim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@ReaList

Valla ben sadece kendimden sorumluyum, başka taraftarların ne yazdığı falan beni bağlamaz. Ben kıyaslama yapmıyorum kolay kolay. Yazılan bir mesaja daha doğrusu eklenen bir resme cevap verdim.

Spartak Moskova'da veya Uganda'da yapması ne farkeder? Ya da 80'li yıllarda yapmış olsa ne farkeder? Size gelince kutsandı mı bu oyuncular? Oyuncu aynı oyuncu değil mi, karakter aynı karakter değil mi? Caner'in GS maçı sonrası idmanda yaptığı hareket peki? Sanki idmanı kimse izlemiyor, sanki basında çıkmıyor gibi.. Arda'nın forma için söyledikleri gibi mesela.

Hala "Melo'nun yaptıklarını savunmak için" diye bir cümle kuruyorsun bana ya ne diyeyim daha.

Melo'nun yaptıkları yanlış. Bunu söylemekten gocunmam. Yeri geldiğinde tepkimi de gösteririm. Ama bu şekilde başkalarını (sadece kendi oyuncularını değil) görmezden gelip sadece Melo'ya tepki gösterenleri görünce içimden gelmiyor bunu söylemek.

ekleme: Karşılaştırmaya tepki gösteriyorsun ama sen de Alves ve Emre ile Melo'yu karşılaştırıyorsun. Sen "bakın ben Emre için de aynısını düşünüyorum" babında yapıyorsun belki ama sonuç aynı kapıya çıkıyor.
    Last edited by Walter Sakana : 04.Mayıs.2014 at 17:17
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Muhammet ile FB sohbet alanındaki tartışmamızdan alıntı (Muhammet'in yazdıkları olayın özeti bence):

sui generis
    Volkan, Emre, Melo gibi oyuncular rakip taraftarlarca asla sevilmez ama o derece kendi taraftarları sever. Ben Volkan'ı, Emre'yi çok severim. bence futboldaki rekabet bu tip adamlarla güzel. Aynı şekilde Melo'yu hiç sevmem ama Galatasaray taraftarının Melo'yu çok sevmesini normal karşılarım.
    Walter Sakana
    Sevilen sevilmeyen futbolcu konusunda yazdıkların mantıklı, saygı duyarım. Ama ben kendi bakış açımda farklı düşünüyorum, mesela bize onca başarı kazandırsalar da Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi saha içindeki tavırlarını sevmediğim oyuncularımız vardı. Benim için futbolcunun sadece üstündeki formanın rengi değil önemli olan, karakteri... Art niyetli olduğunu düşünüyorsam üstünde GS forması olsa da aynısını söylerim FB forması olsa da.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yuva yıkan Melo forumda da takım atışmalarına sebep oldu ?!!??!!

Yapmayın beyler,değmez,cidden değmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Konu nerelere gelmiş Beyler Galatasaray - Gençlerbirliği maç konusu burası. Beşiktaş ve Fikret Orman'la ilgili tartışmanızı Beşiktaş Sohbet Alanı'nda yapın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben okuduklarıma göre cevap veriyorum, senin gerçekte ne düşündüğünü bilemem. Buraya yazdıklarımız üzerinden tartışıyoruz sonuçta. Yanlış anlaşılmamak senin elinde yani.

Her neyse, bundan sonra forumda Beşiktaşlıların da bulunduğunu unutmadan yorum yaparsan memnun olurum. Selametle!
    Peki dostum dikkat ederim

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Konu nerelere gelmiş Beyler Galatasaray - Gençlerbirliği maç konusu burası. Beşiktaş ve Fikret Orman'la ilgili tartışmanızı Beşiktaş Sohbet Alanı'nda yapın.
    Kusura bakma biraz saptı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hoayddaaaaa

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri