Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 57.14%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Gençlerbirliği Kazanır

3 21.43%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 138 arası toplam 138 sonuç

Konu: Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | 32. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligde 2-3 maçta bir kırmızı kart görse tabii ki tepki de verilir, teknik heyet, yönetim tarafından da uyarılırdı. Buna gerek kalır mıydı o konu da şüphem var ama, yaptıklarının bazıları cezasız kalıyor olabilir çünkü hakem görmüyor, bazıları da abartılıyor (dil çıkarması gibi). Daha fazla kırmızısı olsa kendi kendine karar verip dikkat edeceğini düşünüyorum, bunu destekleyen bir veri olarak;

Galatasaray ile 17 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Felipe Melo'nun, 7 sarı kartı var, kırmızısı yok. Nabza göre şerbet verme konusunda başarılı bu adam.

Ayrıca hakem tarafından kollanma mevzusu büyük saçmalık, sadece Melo değil, genel olarak. Hakemlerin görmedikleri haliyle cezalandıramadıkları olaylar üzerinden koruyor muhabbeti yaparken, gözlerinin önünde gerçekleşen olaylara gözlerine perde inmiş gibi davranmalarına olur öyle ya, hakem hatası diyenlere diyecek tek şey son günlerin moda kalıbı olan "yav he he" bence. Daha geçen hafta 3. dakika da penaltı + kırmızı verilmedi. Ayrıca kimse bir yerinden uydurmuyor TFF Galatasaray düşmanı diye. Şampiyonluk kupası veren Demirören ile Türkiye Kupası'nı veren Demirören'e bakmak yeterli. Başka hoca kalmamış gibi teknik direktörümüze salça olmaları, TFF başkanının Galatasaray kulübü içişleri hakkında edepsizce yorum yapma cüreti, basın sözcüsünün başvuru dahi yapılmadan "reddederiz, boşuna gelmeyin" tavrı. Ne demek lazım bunlara? Fenerbahçe'miz lafı dil sürçmesiydi önermesini kabul edelim gönlünüz olsun diye de, saymakla bitmeyen şeylere ne diyelim?

Melo'yu aşağılamak için lakabını "köpek" olarak ön plana çıkaran, gol sevincinin taklidini yaparak aklınca dalga geçen, şampiyonluk kutlamasında buna göre arabesk parça seçen, böyle bir başkan tarafından yönetilen, nasıl kazandığımız önemli değil, kazanalım yeter mantığıyla ülkedeki spor ahlakı anlayışındaki değişimi başlatan kişiye devrimci gözüyle bakanların Melo eleştirilerine sadece gülünür, kimse kusura bakmasın.

Irkçılık suçlamasına maruz kalan, ana avrat düz gittiği için dava açılan, şimdilerde ama saha dışında adeta bir melek diyen savunanların 15 sene önce "katil" diye stadı inlettiği bir ortam var. Melo da saha dışında kanatsız bir melek, kandil bile kutluyor adam daha ne yapsın?

Hakemi etkilemeyi, baskı altına almayı bu ülkeye getiren Aziz Yıldırım'dır. Avrupa maçlarında rakibi destekleme kültürü, Fenerbahçe stadında yapılmaya çalışılan Arsenal koreografisi ile başlamıştır. Kendini yere atma konusunda Arif Erdem bir ekoldür ama. Biz mevcut düzene uyum sağlıyoruz sadece.

Tribünde yabancı oturtmayı planlayan yöneticiler varken, e-bilet için taraftarın yanında imajı verip paraları çoktan cukkalayan, diğer yandan da daha fazla para alabilmek için pazarlık yapanlar varken, istisnasız her takımda yakışıksız hareket yapmaya meyilli futbolcu varken sürekli Melo denilmesinin tek cevabı, performans. Derbilerde gol atıyor bu adam, performansının bir standardı var, kaleye geçip penaltı bile kurtardı. Tabii ki sevilmeyecek. Melo'dan kat be kat beter hareketleri olan Lugano da iyi oyuncuydu. Kötü stoper olsa kim takardı?

Herşeyi düzeltmiş olsak zaten, Galatasaray taraftarının da gözüne batar Melo. Riera da sahada yakışıksız hareketler yapıyordu, gidince ağıt yakmadık sonuçta. Biz Elmander gibi mücadele eden adamı daha çok seviyoruz çünkü.
    Last edited by William Rookwood : 04.Mayıs.2014 at 17:01 Reason: kelimelerimize dikkat edelim

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@ReaList

İbrahim, Melo'nun hareketlerini savunduğum veya onlar yapıyor o yüzden Melo'nun da yapması normal tarzı bir tane mesajımı gösterebilir misin bu yorumunun üstüne?

Ben orada başka oyuncular yaptığı zaman tepki göstermeyenlerin veya sessiz kalanların Melo yaptığı zaman tepki göstermesine göndermede bulundum. Melo'nun yaptıklarını hiçbir zaman savunmadım. Zamanında Meireles tükürmedi, Melo tükürdü dedim, mesajı bulup ekleyeceğim. Niye böyle önyargılı yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

Araştırma alanında Melo konusunu aç bak, orada da mesajlarım var ama savunmuş muyum? Sadece farklı özelliklere bağlı olduğunu düşündüğümü yazdım orada da.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Walter Sakana

Abi gitmişsin ta Emenike'nin Spartak Moskova'da oynadığı zamanki hareketini argüman olarak buraya koymuşsun. Benim anlamadığım nokta şu. Neden illa karşılaştırma yapmak zorundasınız ki?

Yani çok zor değil, Melo yanlış yapmış, hakem kırmızı kart göstermeliydi es geçmiş.

Oldu bitti. Emre'den Lugano'dan Emenike'den Beşiktaş'tan Kıskançlıktan sen öyle yaptın ben böyle yapmamıştımdan söz açılmasına gerek yok. Dün bir maç oynandı ve Melo bu maçta futbolun ruhuna aykırı bir çok hareket yaptı. Sonuçta atılması gerekirdi ama oyundan atılmadı mevzu bu kadar basit. Melo'nun yaptıklarını savunmak için tüm futbol alemini içine sokmaya gerek yok. Ben de onu anlatmak istiyorum senin nezninde tüm diğer arkadaşlara.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dün akşam ne kadar büyük bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Gençlerbirliği gibi deplasmanda bu kadar kalite top oynayan organize bir takım karşısında 0-2 geriye düşmemize rağmen tam 3 gol atıp maçı çevirdik. Özellikle gol vuruşlarında forvetlerimizin ölümcül bitirişleri çok önemliydi. Ayrıca son olarak, Ufuk' un performansına da değinmeden geçmek olmaz. Gerçekten ilk yarıda takımı ipten aldı. Özellikle karşı karşıya pozisyonlarda nasıl Dünya standartlarında bir kaleci olduğunu birkez daha gösterdi.

Birkez daha helal olsun !

Şaka şaka bu ne rezillikti Allah aşkına. Utancımdan yerin dibine girdim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@ReaList

Valla ben sadece kendimden sorumluyum, başka taraftarların ne yazdığı falan beni bağlamaz. Ben kıyaslama yapmıyorum kolay kolay. Yazılan bir mesaja daha doğrusu eklenen bir resme cevap verdim.

Spartak Moskova'da veya Uganda'da yapması ne farkeder? Ya da 80'li yıllarda yapmış olsa ne farkeder? Size gelince kutsandı mı bu oyuncular? Oyuncu aynı oyuncu değil mi, karakter aynı karakter değil mi? Caner'in GS maçı sonrası idmanda yaptığı hareket peki? Sanki idmanı kimse izlemiyor, sanki basında çıkmıyor gibi.. Arda'nın forma için söyledikleri gibi mesela.

Hala "Melo'nun yaptıklarını savunmak için" diye bir cümle kuruyorsun bana ya ne diyeyim daha.

Melo'nun yaptıkları yanlış. Bunu söylemekten gocunmam. Yeri geldiğinde tepkimi de gösteririm. Ama bu şekilde başkalarını (sadece kendi oyuncularını değil) görmezden gelip sadece Melo'ya tepki gösterenleri görünce içimden gelmiyor bunu söylemek.

ekleme: Karşılaştırmaya tepki gösteriyorsun ama sen de Alves ve Emre ile Melo'yu karşılaştırıyorsun. Sen "bakın ben Emre için de aynısını düşünüyorum" babında yapıyorsun belki ama sonuç aynı kapıya çıkıyor.
    Last edited by Walter Sakana : 04.Mayıs.2014 at 17:17
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Muhammet ile FB sohbet alanındaki tartışmamızdan alıntı (Muhammet'in yazdıkları olayın özeti bence):

sui generis
    Volkan, Emre, Melo gibi oyuncular rakip taraftarlarca asla sevilmez ama o derece kendi taraftarları sever. Ben Volkan'ı, Emre'yi çok severim. bence futboldaki rekabet bu tip adamlarla güzel. Aynı şekilde Melo'yu hiç sevmem ama Galatasaray taraftarının Melo'yu çok sevmesini normal karşılarım.
    Walter Sakana
    Sevilen sevilmeyen futbolcu konusunda yazdıkların mantıklı, saygı duyarım. Ama ben kendi bakış açımda farklı düşünüyorum, mesela bize onca başarı kazandırsalar da Bülent Korkmaz ve Hasan Şaş gibi saha içindeki tavırlarını sevmediğim oyuncularımız vardı. Benim için futbolcunun sadece üstündeki formanın rengi değil önemli olan, karakteri... Art niyetli olduğunu düşünüyorsam üstünde GS forması olsa da aynısını söylerim FB forması olsa da.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben de senin bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyorum. Her konuda da Beşiktaş'a ve Beşiktaşlıya mağdur edebiyatı demen de sıktı artık. İnsanların sinirlerini zorlamadan yorum yap, yeter!
    Arkadaş güya tarafsız ama dediğin gibi nerede Beşiktaş ile ilgili bir tartışma varsa ortaya çıkıp saçmalıyor.Ciddiye almayacaksın abi bu tarz tipleri,gerek yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben de senin bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyorum. Her konuda da Beşiktaş'a ve Beşiktaşlıya mağdur edebiyatı demen de sıktı artık. İnsanların sinirlerini zorlamadan yorum yap, yeter!
    Her GS konusunun altına Melo şöyle Melo böyle yazanlar diğerlerinin sinirlerini zıplatmıyor ama ben zıplatıyorum öyle mi ? Ben hiç bir zaman durduk yere BJK şöyle böyle yazmadım , her seferinde siz Melo'ya ya da Burak'a laf ettiniz ona cevaben yazdım. Melo'nun Burak'ın davranışlarını ben de eleştiririm , etik te bulmam ama ortada öyle belirgin bir şey olsun olmasın her GS konusunun altına melo şöyle böyle yazmak ne kadar doğru bir düşünün bence. Yukarıda Melo'yu sevmeyen GSli arkadaşların yorumlarına bir bakın hepsi de bu yorumlarınızdan sonra Melo'yu sevmeye başladık yazmışlar.

Evet çok kullandım o terimi ve siz ne zaman o edebiyatı bırakırsanız ben de yazmam. Tamam BJK kısıtlı kadroyla şampiyonluğa oynuyor belki hakemler hakkını da yiyor ama bunu aralıksız her maçtan ya da her cezadan sonra dile getirmezseniz biz de deriz ki 'BJKye de haksızlık yapıyorlar , helal olsun bu kadroyla iyi mücadele ediyorlar'. Ama siz bunu deyince antipatik oluyorsunuz. Beşiktaş düşmanlığım yok hatta Bilic ve futbolcuları severim , zaten öyle gıcık alınacak bir oyuncu da yok BJK bünyesinde. Benim düşmanlığım taraftara ve yönetime çünkü gerginliği tırmandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Hakem hataları olduğu çok oldu kabul ama hakem acaba ne hata yapacak diye maç izlediğinize ciddi ciddi inanmaya başlayacağım. Sanki Türk hakemleri her maçı düzgün yönetiyor da BJK maçında rakip takımı , GS maçında Melo'yu tutuyor gibi yorumlar yapmanızdan da ben sıkıldım artık.

Ha bu dediğimde aslında hiç bir şey yok ama sinirleriniz nedense bir anda zıplıyor , nedenini çözemedim.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arkadaş güya tarafsız ama dediğin gibi nerede Beşiktaş ile ilgili bir tartışma varsa ortaya çıkıp saçmalıyor.Ciddiye almayacaksın abi bu tarz tipleri,gerek yok.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Her GS konusunun altına Melo şöyle Melo böyle yazanlar diğerlerinin sinirlerini zıplatmıyor ama ben zıplatıyorum öyle mi ? Ben hiç bir zaman durduk yere BJK şöyle böyle yazmadım , her seferinde siz Melo'ya ya da Burak'a laf ettiniz ona cevaben yazdım. Melo'nun Burak'ın davranışlarını ben de eleştiririm , etik te bulmam ama ortada öyle belirgin bir şey olsun olmasın her GS konusunun altına melo şöyle böyle yazmak ne kadar doğru bir düşünün bence. Yukarıda Melo'yu sevmeyen GSli arkadaşların yorumlarına bir bakın hepsi de bu yorumlarınızdan sonra Melo'yu sevmeye başladık yazmışlar.

Evet çok kullandım o terimi ve siz ne zaman o edebiyatı bırakırsanız ben de yazmam. Tamam BJK kısıtlı kadroyla şampiyonluğa oynuyor belki hakemler hakkını da yiyor ama bunu aralıksız her maçtan ya da her cezadan sonra dile getirmezseniz biz de deriz ki 'BJKye de haksızlık yapıyorlar , helal olsun bu kadroyla iyi mücadele ediyorlar'. Ama siz bunu deyince antipatik oluyorsunuz. Beşiktaş düşmanlığım yok hatta Bilic ve futbolcuları severim , zaten öyle gıcık alınacak bir oyuncu da yok BJK bünyesinde. Benim düşmanlığım taraftara ve yönetime çünkü gerginliği tırmandırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Hakem hataları olduğu çok oldu kabul ama hakem acaba ne hata yapacak diye maç izlediğinize ciddi ciddi inanmaya başlayacağım. Sanki Türk hakemleri her maçı düzgün yönetiyor da BJK maçında rakip takımı , GS maçında Melo'yu tutuyor gibi yorumlar yapmanızdan da ben sıkıldım artık.

Ha bu dediğimde aslında hiç bir şey yok ama sinirleriniz nedense bir anda zıplıyor , nedenini çözemedim.
    Fikret orman'ı hiç sevmem, desteklemem de fakat bu ülkede saçma sapan açıklama yapmayan ve gerginliği arttırmayan tek büyük klüp başkanı kendisi. Sen beşiktaş taraftarıan düşman olabilirsin bu kimsenin umrunda değil zaten, bireysel olarak savaşmaya devam edebilirsin. Fakat anlaman gereken bir şey var, elle tutulur şeyler yaz.

He unutmadan,

BEŞİKTAŞ büyük taş'tır, altında kalırsınız..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Fikret orman'ı hiç sevmem, desteklemem de fakat bu ülkede saçma sapan açıklama yapmayan ve gerginliği arttırmayan tek büyük klüp başkanı kendisi. Sen beşiktaş taraftarıan düşman olabilirsin bu kimsenin umrunda değil zaten, bireysel olarak savaşmaya devam edebilirsin. Fakat anlaman gereken bir şey var, elle tutulur şeyler yaz.

He unutmadan,

BEŞİKTAŞ büyük taş'tır, altında kalırsınız..
    Aslında yönetim derken daha çok Ahmet Nur Çebi'ydi sanırım ona söylemiştim. Özellikle sahaya fetih yapan taraftara verilen 4 maçlık cezanın ardından yaptığı açıklamadan sonra antipati duymuştum. Kimsenin umurunda olmadığını biliyorum , sadece ' Ben de senin bu Beşiktaş düşmanlığına anlam veremiyorum.' sözüne karşı yazdım onları. Keşke alıntıladığım mesaja da baksaydın

Son cümlene ise anlam veremedim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hakkımız yendiğinde tabii ki çıkıp konuşacağız, her takım taraftarının yaptığı gibi. Bu foruma girip yorumları okuduğunda hakemlerden dert yanan tek takımın biz olmadığını da görürsün. Ne yani, iyi ki puanımızı çaldınız mı diyelim? Puan kaybını sadece hakem hatalarına bağlayan birisi de değilim kendi adıma konuşacak olursam. Kötü futbol ya da kötü kadro & sistem tercihlerini de eleştirmeyi biliyorum. Başkanımız desen zaten, stad yapılıyor diye ödü kopuyor konuşmaya. Hani belki stadın yapımını durdururlar falan diye.

GS 4-0 yenildiği ve berbat oynadığı bir Kasımpaşa maçından sonra bile çıkıp hakemlerle ilgili açıklama yaparken sen en son ne zaman gördün Beşiktaş'ın senin deyiminle mağdur edebiyatı yaptığını? En basit örnekten yola çıkalım: Konyaspor maçında maruz kaldığımız hakem hatasıyla ilgili bile (sadece 90+3'te, gol öncesinde ve sırasında yaşananları kast ediyorum) herhangi bir yöneticiden bir söylemde bulunduğunu duymadım ben. Bir tek Önder Özen, yöneticilerin çıkıp konuşması gerekeni konuştu o kadar.

Bak kendin de demişsin; Beşiktaş'ta kıcık kapılacak kimse yok diye. Neden burada sürekli Melo, Burak, Eboue, Emre, Volkan vs. konuşuluyor da, Beşiktaş'tan kimse konuşulmuyor? Hem o lafı söyleyip hem Melo'yu, Burak'ı savunman ve Beşiktaş taraftarından nefret ediyorum, mağdur edebiyatı falan diyorsun ya da neden GS ve FB hakem hatalarından konuşurken onlara mağdur ebebiyatçıları demiyorsun? Bu nasıl bir tezatlıktır kardeş?

Son olarak, bizden nefret ediyor olman da gram umrumda değil, onu da bil istedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yuva yıkan Melo forumda da takım atışmalarına sebep oldu ?!!??!!

Yapmayın beyler,değmez,cidden değmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hakkımız yendiğinde tabii ki çıkıp konuşacağız, her takım taraftarının yaptığı gibi. Bu foruma girip yorumları okuduğunda hakemlerden dert yanan tek takımın biz olmadığını da görürsün. Ne yani, iyi ki puanımızı çaldınız mı diyelim? Puan kaybını sadece hakem hatalarına bağlayan birisi de değilim kendi adıma konuşacak olursam. Kötü futbol ya da kötü kadro & sistem tercihlerini de eleştirmeyi biliyorum. Başkanımız desen zaten, stad yapılıyor diye ödü kopuyor konuşmaya. Hani belki stadın yapımını durdururlar falan diye.

GS 4-0 yenildiği ve berbat oynadığı bir Kasımpaşa maçından sonra bile çıkıp hakemlerle ilgili açıklama yaparken sen en son ne zaman gördün Beşiktaş'ın senin deyiminle mağdur edebiyatı yaptığını? En basit örnekten yola çıkalım: Konyaspor maçında maruz kaldığımız hakem hatasıyla ilgili bile (sadece 90+3'te, gol öncesinde ve sırasında yaşananları kast ediyorum) herhangi bir yöneticiden bir söylemde bulunduğunu duymadım ben. Bir tek Önder Özen, yöneticilerin çıkıp konuşması gerekeni konuştu o kadar.

Bak kendin de demişsin; Beşiktaş'ta kıcık kapılacak kimse yok diye. Neden burada sürekli Melo, Burak, Eboue, Emre, Volkan vs. konuşuluyor da, Beşiktaş'tan kimse konuşulmuyor? Hem o lafı söyleyip hem Melo'yu, Burak'ı savunman ve Beşiktaş taraftarından nefret ediyorum, mağdur edebiyatı falan diyorsun ya da neden GS ve FB hakem hatalarından konuşurken onlara mağdur ebebiyatçıları demiyorsun? Bu nasıl bir tezatlıktır kardeş?

Son olarak, bizden nefret ediyor olman da gram umrumda değil, onu da bil istedim.
    Diğer takım taraftarları da yapıyor , yapması da olağan bir şey zaten ama aşırısı bana antipatik geliyor. BJK ile alakalı değil yani GS-FB bunu yapsa da eleştirirdim. 90 dakika izlediğim GS maçlarından sonra başka şeyler konuşulacak diye buraya giriyorum ya da twittera vs. ve yine Melo konuşuluyor. Ve bunu konuşanlar da BJK cephesi oluyor , FB değil. Melo çok temiz oynuyor demiyorum ama size kalsa idam edeceksiniz.

BJKlilerden nefret ediyorum dediğimi görmedim dediysem de yanlış anlaşılmışım , özür dilerim. Her şeyi açıklamak için o kadar uzun yazmama rağmen yanlış anlaşılacak şeyler oluyor demek ki. Sadece abartılı yorumlar yapan BJK taraftarını antipatik buluyorum. Oradaki 'düşmanlık' kelimesini de sen soruyu öyle sorduğun için yazdım. Yoksa Süper Lig maçları benim için izleyip yorum yapmaktan takımların sempatik/antipatik gelmesinden ibaret , ırkçılık yapar gibi BJK düşmanlığı yaptığımı düşünmenize açıkçası anlam veremiyorum.

Son sözleriniz de fena ama emin olun yanlış anlıyorsunuz beni çoğu konuda

Burada gereken açıklamamı yaptım , yine eleştirirseniz de cevap vermeye gerek duymayacağım çünkü hala öyle yapıyorsanız gerçekten tartışma sonsuza kadar uzayacaktır demektir.(Tartışmaya da gerek yoktu sadece fikrimi belirtmiştim aslında ama)

Edit : Umurumuzda değil gibi şeyler yazmayın lütfen komik oluyorsunuz. Çünkü bu forumda sadece yazılan iletilerle tanınan , iki kelam etmemiş kişilerden hiçbirinin diğerinin umurunda olduğunu sanmıyorum.
    Last edited by omersal : 04.Mayıs.2014 at 20:03

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Diğer takım taraftarları da yapıyor , yapması da olağan bir şey zaten ama aşırısı bana antipatik geliyor. BJK ile alakalı değil yani GS-FB bunu yapsa da eleştirirdim. 90 dakika izlediğim GS maçlarından sonra başka şeyler konuşulacak diye buraya giriyorum ya da twittera vs. ve yine Melo konuşuluyor. Ve bunu konuşanlar da BJK cephesi oluyor , FB değil. Melo çok temiz oynuyor demiyorum ama size kalsa idam edeceksiniz.

BJKlilerden nefret ediyorum dediğimi görmedim dediysem de yanlış anlaşılmışım , özür dilerim. Her şeyi açıklamak için o kadar uzun yazmama rağmen yanlış anlaşılacak şeyler oluyor demek ki. Sadece abartılı yorumlar yapan BJK taraftarını antipatik buluyorum. Oradaki 'düşmanlık' kelimesini de sen soruyu öyle sorduğun için yazdım. Yoksa Süper Lig maçları benim için izleyip yorum yapmaktan takımların sempatik/antipatik gelmesinden ibaret , ırkçılık yapar gibi BJK düşmanlığı yaptığımı düşünmenize açıkçası anlam veremiyorum.

Son sözleriniz de fena ama emin olun yanlış anlıyorsunuz beni çoğu konuda

Burada gereken açıklamamı yaptım , yine eleştirirseniz de cevap vermeye gerek duymayacağım çünkü hala öyle yapıyorsanız gerçekten tartışma sonsuza kadar uzayacaktır demektir.(Tartışmaya da gerek yoktu sadece fikrimi belirtmiştim aslında ama)

Edit : Umurumuzda değil gibi şeyler yazmayın lütfen komik oluyorsunuz. Çünkü bu forumda sadece yazılan iletilerle tanınan , iki kelam etmemiş kişilerden hiçbirinin diğerinin umurunda olduğunu sanmıyorum.
    Ben okuduklarıma göre cevap veriyorum, senin gerçekte ne düşündüğünü bilemem. Buraya yazdıklarımız üzerinden tartışıyoruz sonuçta. Yanlış anlaşılmamak senin elinde yani.

Her neyse, bundan sonra forumda Beşiktaşlıların da bulunduğunu unutmadan yorum yaparsan memnun olurum. Selametle!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Konu nerelere gelmiş Beyler Galatasaray - Gençlerbirliği maç konusu burası. Beşiktaş ve Fikret Orman'la ilgili tartışmanızı Beşiktaş Sohbet Alanı'nda yapın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben okuduklarıma göre cevap veriyorum, senin gerçekte ne düşündüğünü bilemem. Buraya yazdıklarımız üzerinden tartışıyoruz sonuçta. Yanlış anlaşılmamak senin elinde yani.

Her neyse, bundan sonra forumda Beşiktaşlıların da bulunduğunu unutmadan yorum yaparsan memnun olurum. Selametle!
    Peki dostum dikkat ederim

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Konu nerelere gelmiş Beyler Galatasaray - Gençlerbirliği maç konusu burası. Beşiktaş ve Fikret Orman'la ilgili tartışmanızı Beşiktaş Sohbet Alanı'nda yapın.
    Kusura bakma biraz saptı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hoayddaaaaa

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri