Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

1. Default

volkan abi ben oyunu ekle kaldırdan kaldırmaya çalıştıım zmn error diyo öle bekliyo ne yapmam gerekiyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ybk bak fm.exe dediği şey de program filese gir sport interactive nin üstüne gel onu koplaya gi toraya yapıştır hallomuş olur

http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
    İŞte koyduğum resimdeki gibi.
    Yüklenilen yer burası fakat içinde yok .exe ?

Default footboll manager 2007

ya footboll manager 2007 nın türkce sini göndersinn yada nasıl indirecegimi anlatsın [email protected]

Quote Originally Posted by yukselbenli View Post
    ya footboll manager 2007 nın türkce sini göndersinn yada nasıl indirecegimi anlatsın [email protected]
    http://www.turksportal.net/dosya/fm/28624/bilgi/
    buradan indirebilirsin..

cok saol kardes deneyip gorcez artk

ilk sayfada dediklerinizi yaptım bunlara ragmen hala böl bi hata veriyo nolur yardımm

run time 429 hatası werio

7. Default vista icin turkce fm 2007

vista da turkce fm 2007 calismiyor ne yapayim_

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sasa_ilic_22 View Post
    ilk sayfada dediklerinizi yaptım bunlara ragmen hala böl bi hata veriyo nolur yardımm

run time 429 hatası werio
    Quote Originally Posted by zazazingo View Post
    vista da turkce fm 2007 calismiyor ne yapayim_
    İkiniz de ilk mesajı okuyun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

2.1 versiyonunuyla giriyorum ''A serious eror was encountered and the application will close.An error file has been generated in:
    MURS010/C:/Documents and Settıngs/murs012/Desktop/FM 2007/Football Manager 2007'' yazıo ne yapmam lazım yardım plssss

bende 70 versiyon var ben cahilim yardim edin nasil kurarirm tek tek soyleyin

arkadaşlar bende oyuna girdi sorunsuzca ama oyunun bazı yerleri eksik örneğin save etme ekranına giriosun save edilemio , oyuncuya teklif gelio fiyat gözükmüyo ,reddedilemio bi yardım lütfen

abi bn bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

ya benim üyelik ismini yazıyom sayfada hata diyo bekliyo indiremiyorum deli olcam yardım plz

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

oyun tamamen ingilizce oldu 7.0.2 gerekiyor mu yama için

cache klasörünü silince Türkçe oldu
    yamada emeği geçen herkese teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ben bir şeyi anlamadım...

Benim oturumum sınırlı hesapda bu oturumdan yamayı indirip yönetici oturumunda kursam veya yamayı indirip kendime yönetici oturum özelliği verip kendi oturumumda kursam yama çalışırmı ?

s/a beyelr ben 7/0/2 y' yukledim ama acilmiyor cd room fln die ***** herhalde ne yapmam lazim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by nural View Post
    s/a beyelr ben 7/0/2 y' yukledim ama acilmiyor cd room fln die ***** herhalde ne yapmam lazim
    Orijinal oyun alman lazım.

ben denilen herseyi yaptim ama hala run time hatasi aliyorum nolur yardim edin

Arkadaşlar fm 2007 türkçe 2.1 versiyonunu indirdim ama "birlikte aç" dosyası şeklinde yüklendi. Bunu nasıl kurabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim

Thumbs down

bende sorun yoktu. yalnız oyunu kurduktan 2-3 gün sonra türkçe yama çalışmadı yani her şey yine ingilizceye dönmüştü durduk yere. aynen şu işlemi yaptım ve düzeldi :
    Soru 3: Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğim işaretli ama oyunu açtım çoğu yer Türkçe değil, ya da oyun tamamiyle ingilizce. Ne yapabilirim?
    Cevap: Bilgisayarınızda sınırlı hesap ile oturum açarsanız oyunu oynayamazsınız. "Document And Setting\[KULLANICI ADINIZ]\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazmaya yetkili olmanız gerekmektedir. Ayrıca bu klasördeki "Cache" klasörünü siliniz.
    yalnız bunu yaptıktan sonra başka bir sorunla karşılaşmaya başladım. oyunun bütün arayüzü görünmez oldu. resimler aşağıdadır. bu sorunu nasıl halledebilirim??

Leoucwhsua Misafir

turkce yaptim oyun aciliyor ama editor niye turkce olmuyor.7.02 windows 95 yada vislada degil.yaomam gereken baska biseymi var

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    turkce yaptim oyun aciliyor ama editor niye turkce olmuyor.7.02 windows 95 yada vislada degil.yaomam gereken baska biseymi var
    editör için ayrı bir setup dosyası var. türkçe yama v2.0 ile beraber geliyor. onu kuracaksın...

Leoucwhsua Misafir

kurdum ama olmadi baska ne olabilir.bu arada senin sorun genellikle application data klasoru yuzunden oluyor,bi konterl et istersen

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    kurdum ama olmadi baska ne olabilir.bu arada senin sorun genellikle application data klasoru yuzunden oluyor,bi konterl et istersen
    application data içersindeki cache dosyasını sildikten sonra bu hale geldi zaten...

Quote Originally Posted by yigido06 View Post
    application data içersindeki cache dosyasını sildikten sonra bu hale geldi zaten...
    tamam cache dosyasını tekrar silince sorun düzeldi... teşekkürler...

Nesil
    2005
    Yer
    İst/B.evler

Ben FM'nin Türkçe yamasını yeni indirdim Turskportal'dan oyunu açmaya çalışırkan 'AYARLAR'kısmında sanırsam FM.exe dosyasını orada göstermem gerekiyormuş.Fakat C sürücüsünün içerisine girdiğimde Sports Interactive klasörü altında FM.exe dosyası gözükmüyor onun yerine OOTP 2006 ve NHL EHM 2007 gibi klasörler gözüküyor.Ne yapabilirim ?

Unhappy FM2007 Türkçe 2.1 Sorunu

Ardaşlar allah rızası için; Türkçe yamayı indiriyorum, açıyorum ayarlardan hedef klasörü program files/sports interactive/football manager 2007 yapıyorum dosyadaki oyunun ismini exe olarak değiştiriyorum sonra ZART! Hedef dosya bulunamadı.Bi yardım edin gözünüzü seveyim.

Quote Originally Posted by ybk View Post
    Selam.
    Siteden türkçe yamayı yükledim.
    Fakat yamayı açınca ayarlardan "fm.exe" dosyasını seçmeniz gerekiyor diyor. Eğer böyle bi dosya yoksa "uygulama dosyasını"n adını fm.exe olarak değiştirin diyor.
    Ben fm.exe'yi bulamadım, uygulama dosyasının adını nasıl değiştircem. Ne yapmam gerekir?
    Yüklediğim yer burası.
    İçinde .exe yok.
    http://img407.imageshack.us/img407/9839/adszssnl7.jpg
    Teşekkürler.
    Oradaki Football Manager 07 adlı dosyanın adını fm olarak değiştir. Zaten sana bunu yapmanı söylemiş.
    Uygulama dosyasının adını da normal dosya adını değiştirdiğin gibi değiştireceksin. Dosyanın üstüne gel fare ile sağ tuşla tıkla. Çıkan menü'de yeniden adlandır de. Oraya fm yaz.

Quote Originally Posted by dinoapollo View Post
    Benim 3 tane sorum var.Ayrıntılı bi şekilde cevaplayabilirseniz sevinirim
    1-7.02 uptedini yükledim ama oyun açılmıyor.
    2-Bu upted olmadan da türkçe yamayı indirebilirmiyiz.
    3-bundan daha yeni upted var mı yeni çıkan
    7.02 update'ini yüklediğin vakit oyunun çalışmamasının sebebi oyununun lisanssız olmasıdır.
    7.02 olmadan da türkçe yamamızı çalıştırabilirsiniz.
    Bundan derken kastettiğin türkçe yama ise 2.1 var şu an da.

Quote Originally Posted by muammero View Post
    abi bn bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
    Ilk mesajları okursanız kendi başınıza yapabilirsiniz. Arkadaşlar orada sizlere yardımcı olsun diye bir çok şey yazıldı.

Quote Originally Posted by lionxahmet View Post
    ben denilen herseyi yaptim ama hala run time hatasi aliyorum nolur yardim edin
    Belirli yamaların yüklenmesi gerekiyor. Onları yükledin mi ? Vbrun, scripten vs. vs. ? Bende de bu problem oluyordu. Söz konusu yamaları yükleyince geçti.

Leoucwhsua Misafir

Bende edtor turkcede olmuyor yapanlar nasil yapti.yukluyorum yukluyorum olmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Öncelikle teşekkürler, ellerinize sağlık.
    Fakat ben iki yerde sorunla karşılaştım (:

1.si runtime hatasından dolayı, yükle diye verilen 2dosya:
    scripten gayet normal yükleniyor..

Fakat ikincisi, vbrun60sp6 malesef yüklenirken şu resimdeki hatayı veriyor:

Ve bundan sonra ; türkçe fm setupunu çalıştırıp yükleyebiliyorum..

Fakat bu defada yükledikten sonra türkçe fm de hiçbirşey yapamıyorum; çünkü hiç açılmıyor...
    Resim:

Açabilsem diğer ayarları yapabilcem,sorun olmayacakta; fakat burada kalıyorum resimdeki gibi hiç açılmıyor..

Bir an önce bilenlerden yardım bekliyorum (:

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri