BASIN TOPLANTISI VE AYRINTILAR AZ SONRA......
BASIN TOPLANTISI VE AYRINTILAR AZ SONRA......
rai sport sat ın son dakika haberi:::
muhabir:uzun suredir forvete transfer yapmaya calısan lazio nun bası dertteki menejeri ile beraberiz..ozi bey transferi bitirdiniz isterseniz gelişmeleri ve isimleri siz acıklayın..
OZİ: saolasın bilader..sevgili taraftarımıza bugun iki yeni bomba yı veriyorum..ama oncelikle diğer ilgilendiğim isimler hakkında bişi ler sölücem..higuain le ilgili olarak para cıkısmadı alamaık.. ama river plate e bi lafım bi daha italyadan topcu alamassınız haberiniz olsun bu kadar ugrastırılmaski tam 27 gun ugrastık alamadık..nese rosenberg işide 8 milyon istediler yattı..boyd için de kabul gormedi bende baska isimlere yoneldim..işte transferler..
BOĞAZIN BOĞASI SERHAT AKIN LAZİO DA....
VE İKİNCİ TRANSFER ...romada umduğunu bulamayan fakat arjantin u-19 da basarılı olan ....
MAURO ZARATE...
OZİ:burdan baskanıma ve ozgure tesekkur ediyorumm..saolsunlar beni yalnız bırakmadılar artık forvette sıkıntı cekmeyiz inşsallah..
MUHABİR: peki takıma gelirsek son durum nasıl...?
OZİ:valla aga işte interi yendik peruzzi sayesinde ama benim takım belli olmuyo ne yapcagı ...bi gun interi yeneriz oteki gun 5 yeriz..ama sunu soleyim..benim hedefim bu sene değil..siz asıl seneye gercek lazio yu gorunn..
MUHABİR: ozi bey peki takımın transferler hakkında....
OZİ: yeter bu kadar acıklama işim gucum var sen simdi bırak bizim takımıda aksam borre yi bardan cıkarken gormusler..gazetecisin sen bilirsin dogrumu??
MUHABİR:valla ozi bey ne yalan söliim ...
OZİ: anladım anladım klube gidiimde gostercem ben ona bende diyom 2 aydır sahada dolanıyo.. neyi var bu cocugun demekki sebep buymus.. hadi bana eyvallah su işi cozeyim..
Serhat Tranferi Hayırlı olsuN...
Muhabir: Sayin seyirciler yanimizda Roma menejeri ozgur ozdemir var. Kendisiyle ligdeki, kupadaki ve Cl deki gidisat uzerine degelendirmeler yapacagiz. Oncelikle bizi sectiginiz icin tesekkur ederiz.
Ozgur: Ben aslinda Rai Sport kanaliyla anlasmistim ama orda ozi cikinca ben de sizi sectim. Neyse gecelim simdi esas konuya. Oyunda baya ilerledik ama forumu ihmal ettik biraz. Tabi reytinglerde dustu dogal olarak ben de bundan sonra roportajlari dansoz esliginde yapacam. Ibo show dan dansoz didem le anlastim., Gel kizim didem.
Muhabir: Ama sayin ozdemir nasil olur...
Ozgur: Sus len bilmiyoz biz sanki italyan kanallarini hep kizlar sunuyo italya da spor programini bi tek sen varsin. Hem sizin reyting artsin hem de bizim.
Muhabir: Iyi de oldu aslinda. Alberto koy bakalim bi arap muzigi inceden...Neyse Ozgur bey devam edlim lig diyoduk kupa diyoduk roma diyoduk...
Ozgur: evet once ben en son burada arsenal maglubiyetini haber vermistim ordan devam edelim. Didem cim su ss leri de gosterelim lutfen..
Hah iste didem orda dur kivir yavas yavas. Bu resimde koyu gorulen yerlerlig maclari.
Muhabir: O maclarin altinda ne var ben onu merak ettim offff.
Ozgur: O koyu yerler degil olum maclarin ustundeki koyu yerler. Torino maciyla bi seri yakaladik icerde disarda onumuze geleni yendik. Milan bile yendik daha ne diyim. Bu arada kupa da parmayi eledikten sonra yari finalde milan la karsilastik. adamlara gol atmak cok zor du uscok ustun oynamamiza ragmen 1-0 la finale adimizi yazdirdik.
bak iste bu lig tablosunda goruluyo adamlar gol yemiyo allahtan puanlari silindi.
Muhabir: Abi didem nerde?
Ozgur: Valla nerde..Dideeeeeeeeeem dideeeeeeeeeeem..
Ibrahim Tatlises: Uleeaayn mazot 1 ytl olacak uleeaaayyn.
Ozgur: Aman abi dur sakin ol seytan doldurur. Bizim kotu bi niyetimiz yoktu didem dansediyo sadece. Bu manyak bakiyodu kiza ben bakmadim valla.
Muhabir: Mamma mia. Alberto kac kac..
PAT PAT PAT.....
Muhabir: Yandim anaaaaaaaaaaam..
DEVAMI GELECEK..
takipçinizim peşinizi bırakmam![]()
saolasın aga ama suana kadar serhatı takıma fazla monte edemedim ama zarate den cok umutluyum bitiriciliği cok iyi karsı karsıya kacırmıyoo..serhatı değismeli olarak hem sag acıkta hemde forvette kullanıyom ama takıma yararlı olcagından eminim..zaten sag kanatta problem basladı.. borre italyan kızlarıyla geceleri barda dolasıyo sabah macta adam sahada yuruyo..ama kulagını cektim. 3 hafta 18 e girmedi aklı basına gelmiştir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cok saol birader..okurken egleniyosanız baska bi sey istemeyiz..![]()
Yorumlariniz bizi mutlu etti biz de unuttunuz sandik artik bizi..
En son mesajlardan sonra da bir kac mac yaptik onlar da soyledir arkadaslar.
9 maclik galibiyet serimiz sapma sapan bir macla kesildi. Siena ya fark yapariz diodum adamlar frikikten gol atti kalecileri de dlirdi. neyse interde yenildigi icin puan farki hala 3.
Manchester karsisinda deplasman macina avantajli bir skorla gitmek istedik ancak manchester savunmasinda vidic harika oynadi beraberligi zor kurtardik. Ingiltere de surpriz arayacagiz.
Aslen Roma nin oyuncusu olan Matteo Brighi ile konusmam ise yaradi. Kirmizi kart gormesiyle Chievo karsisinda farka giden Roma yeni bir galibiyet serisine baslamak istiyor. Hedef Sampiyonluk.
saat gece 4 ama fm ye devam..biraz ilermiş oldugumuz kariyerde ss leri almaya fırsat bulamadıgım için son maclarımı koyamadım..ama harika bi seri yakaladım ve 6 mac ust uste kazandım..yarın inş. bu macların ss lerini koyucam..bu arada ozgurle lazio- roma macını yaparken basımıza ilginc bi olay geldi..macın 90+2. dakikasında skor lazio lehine 2-1 iken oyun kitlendi ve tekrar oynamak zorunda kaldık..ortak verdiğimiz karala lazio yu galip saydık.. tekrar macında ozgur yedek kadroyla cıktı ve taktikte değişiklik yaptı..son skor 3-1 olarak oyun kayıtlarına gecti..mac sonu oldugu için bole bi karar aldık..hile veya baska bişile karıstırlmasın lutfen ..işte son 3-1 lik macın ss i...
bu arada az oncede soylediğim gibi artık takım oturdu ve uefa için sansımız yuksek..bu arada ozgur genc oyuncusu okaka ile cl ve lig de sov yapıyo..
YARIN: HEPSİ VE DAHA FAZLASI ACIKLAMALAR VE SS LER YARIN BURDA..
Ibrahim tatlises yeri güzel olmus![]()
roma kendi evinde siena ya yenilmesi kotu 0lmus.lazio da yukselise gecmis.rekabet artcak gibi
Favorİm Lazİo İyİ Transferler Yapmis Borre Muthis Bi Secim.basarilar Ikinizede
Çok iyisiniz.Aynen devam.Kurgu süperGazeteler,tv kanalları,muhabir konuşmaları falan
![]()
okaka yı gorseniz sanki yeni bir pele..siyah inci nin afrika versiyonu muhtesem topcu..ozgur de olmasını kıskanıyorum valla.. keske bizim (lazio) topcularda bole oynasa..ama simdi boyle yazarsam makinwa ya haksızlık olur..adam yazıyı okursa krize girer..kendisi son galibiyet serimin bas kahramanı..
siyah incim benim bee.. bu arada samuel eto ya cok benziyo dimi?siz ne dersiniz..?
Unlu poppola meydaninda bir gun oziyle dertlesiyoduk. -Lazio macindan daha once-
Ozgur: Ozi durum kotu ya siena maci fena oldu. Manchester dan bekle digim skor avantajini saglayamadim.
Ozi: Takma kafaya chievo ya deplasmanda 4 attin ya.
Ozgur: Tamam da aga iversen bir ay sakat totti uc mac yok. Manu deplasmaninda manciniyle de rossi cezali bu adamlar olmadan ne yapacam ben.
Ozi: Yapma ya kotuymus.. Biyik altindan da guler.. Hadi olum istasyon yapma dondur su sarabi.
Ozgur: Sen gul bakalim ama totti senin maca iyilesir onu da soyleyeyim. Olum onu bunu birak sana bi sey sorcam.
Ozi: Nedir?
Ozgur: Aga benim steffen iversen yaslaniyo hadi seneye de oynadi obur sene cok zorlanir bi de sik sik sakatlaniyo. Bana yeni bir target man lazim. Su senin kovdugun Aaron Hunt i Bremen listeye koymus ne diyon is yapar mi.
Ozi: Birak olum onu. adam maca alkollu cikmis saha icinde hakemi opmeye kalkti dort defa tam ben cikarirken hakem kirmiziyi cakti. Ondan topcu falan olmaz.
Ozgur: Hadi yaa. kimi bulsak acaba....
Muhabbet boyle uzayip gider...
Ertesi Gun Roma idmaninda..
Kevin Larsen: Cuka okaka pas ver la. cuka mokako lan olum adini soyleyemiyom ne bicim ismin var.
Okaka: Abijim niye dalge gejiyorsuniz yee.
Ozgur: Kevin adam ol.. Olum sen siyahi. gel iki dakka.
Okaka: Abi ban bi say yapmedim valle. Abijim affet.
Ozgur: Tamam olum. Boya da bak masallah. Mevkin ne senin.
Okaka: Abi pivot forvatim ban.
Ozgur: esas adin ne.
Okaka; Abi san bari yapme.
Ozgur: olum on adin ne
Okaka: Stefano abe. Stefano chuka Okaka.
Ozgur: Anaaaaa. steffen iversen, stefano chuko okaka.
Okaka: Chuko degil abe chuka.
Ozgur: Tamam len ne haltsa. Bu hafta ilk 11 oynuyon soyle Massimo dayi ya sana forma hazirlasinlar.. Buldum yeni iverseni oluum.
Devami ve Okaka nin ilk maci az sonra ss lerle
bekliyooruuum
harika olmmus ozgur meydandaki muhabbet gerci senin okaka benim maca yetisemedi ama gelecek var o topcuda inanıom ben
![]()
cuka cuka![]()
Ascoli deplasmani mac oncesi soyunma odasi
Ozgur: olum bi delilik yaptik seni ilk 11 oynatiyom yuzumu kara cikarma gerci senin yuzun kara ya..
Okaka; Abijim yapme allahini sevarsan. Hem san marek etma bane guven yeter.
Ozgur: Hadi bakalim.Olum iversen ne diyom la olur mu cocuk.
Iversen: Bilmiom abi bakalim ama massimo dayi formaya cukaka mokoko yazmis bu arada.
Ozgur: Boyle daha guzel la.
Ozgur: Helal len siyah inci. Gel opeyim alnindan.
Okaka: saol abe ban elimdan gelani yaptim.
Ozgur: Daha ne yapcan olum daha ne yapcan..
Iversen: HElal sana koc artik rahat rahat futbolu birakirim 2 seneye arkamdan sen geliyon steffen gidiyo stefano geliyo..
Ozgur: Dun lan sen de ne birakmasi. Bu arada okaka Man u macinda da ilk 11 oynuyon zaten elencez galiba sen bari kendini goster.
Okaka: Saol abe.
Manchester United maci Old Trafford mac esnasi.
Iversen: Abi tamam da cocuga cok yuklenmedin mi. Vidic ezer bu cocugu ilk macta beni oynatmamisti hic.
Ozgur: Olum ben cocuktan bi sey beklemiyom atmosfere alissin diye oynatiyom sadece bi de....
Iversen: GOOOOOOOOOOOOOL.. GOOOOOOOL...
.....
Iversen: Abi dur ne yapion..Dur abi o adam 2 metre..
Okaka: Ahhh. Uhhhh.
Ozgur: Birak lan boynunu kiracam o vidic in. Adami sakatladi o yildiz olacakti uleeeayyyn tutmayin beni..
Okaka: Abe birak allehinden bulsin. Ben 3 hafta sonra yine donerim birek turu gecti bu yeter.
Machester i eledik cayrek finalde rakip chelsea. And ictik ingiliz takimi birakmicaz kupada. bu arada lazio maglubiyeti planlari alt ust etti. Ozi sampiyonluk yolunda buyuk celme takti.
Onumuzdeki mac inter maci buyuk mac yakinda burda..
guzelmıs ısmı![]()
sevgili kariyer severler diğer yazılarımdada belirttiğim gibi elimde olmayan sebeplerden dolayı son galibiyet serimi ve daha oncesini yazamadım..son inter macında kalmıstık..coppa italia da deplasman galibiyetinde..simdi ise o macın ustunden baya zaman gecti..ben macları tek resimde vermeyi ve alttan analiz yapmayı uygun gordum yoksa cok uzun olcaktı..işte inter coppa italia macından sonraki gelişmeler....
ss tede gorundugu gibi inter macından sonra baya bi bocaladık ama atalanta macıyla birlikte takım costu..onumuze geleni içerde dısarda yendik..ozellikle mudingayi ve makinwa nın performans ları bizi galibiyete goturdu..bu sene italyada zenciler moda olsa gerek..suanda 9.unucu sıradayız hedef uefa ve bunu gerceklestirebilecek gucumuz var iyi devam eden seri mutlu biterse harika olcak..bu arada ligde muthiş bir ssampiyonluk mucadelesi var interle..bizi izlemeye devam edin..
Kariyerseverlerden pek ilgi goremesekte oziyle ben kariyerimizi aktarmaya devam ediyoruz
En son sampiyonluk yarisinda ozinin bana attigi celmede kalmistim.
Inter maci yaklasiyordu. Ancak takimda chivu,iversen ve kara iversen okaka saktti. Bu mactan once inter le aramizda 6 puan fark var ligde son 9 maca girilirken. Parola mutlak galibiyet..
Soyunma odasi..
Ozgur: Beyler tamam moraliniz bozuk forumda ilgi gormediginiz icin ama bu maci almaliyiz sampiyon olamasak bile kendi evimizde 81000 kisi onunde interi yenmeliyiz. CL ye gitmek zaten garanti kupada finale ciktik italya da tek rakip inter taraftar icin oynayin ULEEEEEEEEEEAA.
Takim: FORZAAA ROMAAAAAAAAAAA
Soyunma odasi cikisi...
Roberto Sensi: Ozgurum iki dakka bakiver be..
Ozgur: Buyur abi.
R.Sensi: Olum bak ozi lazioyla yeni sozlesme imzaladi sen de tutturmusun 1 yillik imzalarim diye. Al imzala su kagidi taraftarlar takim killaniyo gece yarisi totti telefon acti Ozgur yoksa ben de yokum seneye diyo.
Ozgur: Kusura bakma baskanimben onu tamamen unutmusum ya tamam imzaliyom. Maas butcesi 48milyon avro transfere de 21 milyon avro.. tamamdir abi. Bu maci senin icin kazancaz abi.
R.Sensi: Hadi goreyim sizi.
Inter in yogun baskisina ragmen Takim ve taraftarin coskusu birlesti ve bu kritik maci kazanarak puan farkini 3 e indirdik. Sampiyonluk dugumu son 8 haftaya kaldi. Bizim fiksturumuz daha avantajli olsa da interin milan ve forentina maclarinda puan kaybetmesini bekleyecektik.
Bu arada Cl ceyrek final macina yeterince hazirlanamadik ve kendi sahamizda farkli yenilerek CL iddiamizi kaybettik. 2. mac icin mucize bile yetmeyecek gibi gorunuyor.
ARKADASLAR YORUM YAPARSANIZ BIZLERI COK MUTLU EDECEKSINIZ. SONUCTA BIZLER HEYECANIMIZI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUZ. BU ISLER ZORLA OLMAZ ANCAK ILGISIZLIK BIZIMDE HEYECANIMIZI AZALTIYOR.
walla forumlardaki en ii kariyer tek gecerim Favorim roma ozellikle inter galibiyeti cok ii olmus chelsea yi kafana takma adamlar asmıs ztn 2 sezonda hamdi salihi yi kariyerde gormek isterim eger oyunda warsa bakarmısn (arnavut vatandası)
Kariyerinizde başarılar arkadaşlar, çok güzel gidiyorsunuz. Unutmayın arkadaşlar ' Düzen neredeyse, zafer oradadır. ' bir de ' Roma bir günde kurulmadı. '
Sizler ' Roma'dasınız, Romalılar gibi davranmalısınız. '
Favorim La Magica yani Associazione Sportiva Roma SpA.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Özgür konusmalara güzel.
Evet en güzel giden en komik ve en düzenli kariyerlerden biri çok iyi favorim en başta olduğu gibi lazio o takıma sempatim daha çok bu arada okaka yı nerden buldun güzelmi nasıl profilini koyarsan (yani özellikleirn) sevinirim....
Iyi Gidiyorsunuz Arkadaslar Benimde Kariyerim Var Onunla Ilgileniyorum Ama Sizinkinide Elimden Geldigince Takip Ediyorum Gerci Butun Hepsine Yorum Yaziyorum Bende Fiorentinayla Italyayi Salliyorum Ama Benimkide Dikkat Cekmiyo![]()
Okaka coşmuş bu aralarChelsea maçı kötü olmuş ama
Chelsea Yi Takma Sen Buraya Kadar Gelebilmissin Oda Iyi Seneye Daha Ileri Gidersin