Takımıma inanıyorum ellerinden geleni yapıcaklar bir kez daha tüm avrupayı şaşkına çevirecekler. Maçın sonucunu falan tahmin etmek yada bir skor belirtmek istemiyorum ama ben eminimki bugün o stattan eve gurula dönücem.
Takımıma inanıyorum ellerinden geleni yapıcaklar bir kez daha tüm avrupayı şaşkına çevirecekler. Maçın sonucunu falan tahmin etmek yada bir skor belirtmek istemiyorum ama ben eminimki bugün o stattan eve gurula dönücem.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bak Fenerbahcesana güvendik, parami yedirtme
15 euro oynadim Fenerbahcenin galibiyeti icin. eger Fenerbahce kazanirsa 15x 4,5e= 67,5 euro![]()
Bu maçta fb yenilmeyecek bence
Fanatiksin, bu söylediğinin de seviyeyi düşürdüğünü bile bile söylüyorsun, taraftarlığı daha bilinçli kişilerden örnek almalısın, 3-5 kendini bilmezden değil ...
Neuchatel Xamax maçında lobiye yardım eden Fenerbahçe başkanı Ali Şen'di, UEFA Finali'ne desteklemeye giden de Ali Şen'di.
Ayrıca daha önce farklı kaybettiğin rakibe bunu yapabiliyorsan bu bambaşka bir şey, kimse bunu bile bile yapmaz artık.Hakikaten bir tek satırı alıp kovalamadıkları kalmış ...
Nefret içine işlemiş, kulüpleri karıştırma; Galatasaray yönetimi destek verdiğini açıkça söyledi, hatta bir Gs yöneticisi maçı izlemeye gelecek, ister desteklersin ister desteklemezsin artık.
Herkes senin gibi düşünebilse keşke, bu düşünceyi hiç yadırgamam, gayet normal ama anticilik popüler olmuş, şaka gibi.
Ben başarılı olmadıktan sonra diğerleri farklı kaybetse ne olur, normal kaybetse ne olur, gerçekten anlayamıyorum.Gs UEFA'yı alınca sevinçten oturup ağladığımı biliyorum, hala gözlerim dolar.
Ülke puanımız tavan yapınca aynı şeyleri düşünür hale geleceğiz, o zamana kadar çok fazla puan kazanmamız lazım, ondan sonra rekabet, başarı karşılıklı atışılır.
İngilizler sen başarılısın, ben başarılıyım, biz sizi geçtik yapabilir ama biz daha kundaktaki bebek gibi çok vasat bir seviyedeyiz, daha yolun çok başındayız (yıllarca aynı şeyleri yaşamamıza rağmen maalesef).
Bu arada tahminim kadrolar şöyle olacak:
Normalde oynar dediğim kadrolar, Malouda oynar mı, durumu nasıldır onu
takip edemedim.
----------- Drogba - Anelka -----------------
Malouda --------------------------- Joe Cole
------------- Ballack --------------------------
------------------------- Essien (Mikel)-------
Cole ------ Alex ------ Terry -------- Belletti
---------------- Cudicini / Hilario ------------
------------------ Kezman -------------------
------------------ Alex -----------------------
----------------------------------- Deivid ----
Uğur -----------------------------------------
---------------------- Aurelio ----------------
------------ Maldonado ---------------------
Carlos ----- Edu -------- Lugano ----- Önder
-------------------- Volkan --------------------
Last edited by Cengo : 02.Nisan.2008 at 16:42
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Konuyu bosu bosuna uzatmayalim,herkesin görüsü kendisine,görüslerimi teker teker bir daha yazamam.Cok istiyorsan okursun tekrardan mesajlarimi,olur biter.Fanatik olup olmamam da seni,sizi ilgilendirmez ! Herkes kendi isine baksin.
insallah bu macta fenerbahcemizin galibiyetiyle sonuclanacaktır 55 bin kardesimle beraber bende statda olacam![]()
67 euronun forza ettigi galibiyet dilegi ile insallah Fenerbahce bu maci kazanir.
Mac tahmini olarak 2-1 ve 0-3 koydum.
Umarım sağbekte Önder sorun yaşamaz , orda bir Gökhan olsaydı daha iyi olurdu ...
Bugün okula gittim direk " kaç atıcaz bugün dedim , herkes ;2 dedi bende bugün 2-0 FB yenicek diyorumKezman'dan gol bekliyorum .
Umarım Galatasaray'ımızın getirdiği başarıları Fenerbahçe'de getirir , sonuçta FB yense bu puan İngilizlere yazılmıyor bize yazılıyor , bununda bilincinde olmak lazımNe olursa olsun Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur yani burda fanatik Galatasaray'lı olsamda Chelsea'yi destekleyecek değilim .
Maça dönücek olursam , Fenerbahçe gerçekten avrupaya alıştı yani Chelsea'ymiş Manchester'mış bunlar sorun olmaz . Bunu Chelsea'de biliyor , artık küçümseme olmayacaktır.Galatasaray'ın "Unutulmaz Maçlar" CD'sini izlediğimde bizim UEFA Süper Kupa finali için Faruk Süren demişti : " Bunlar bizi ciddiye almaz bizde bunları arada tepeleriz." diye ama gayette ciddiye alınmıştık sonuçta bir UEFA kupası kazanmıştık . FB'de UEFA yı almasada şuan 8 klüb içinde en tehlikeli takımdır bana göre . Bunun için iki takımda maça öyle hızlı başlayacağını düşünmüyorum , maçın kilidini Alex çözer . Tabi yine söylüyorum bir Gökhan , bir Carlos (sanırım oynamayacak) olsa çok daha rahat kanat akınları yapardı FB ama bunlar olmadığı için maçı ortasaha elemanlarıyla bitirirecektir . Maldonado daha çok defansif olduğu için Aurelio'yu bugün daha çok hücümda göreceğimizi düşünüyorum Alex'le birlikte ... Uğur Boral eğer Sevilla maçı ve önceki maçlardaki o güzel oyunu ve ortalarını ortaya koyarsa Kezman'a bir asist yapacağını düşünüyorum Kadıköy'deki Sevilla maçında olduğu gibi... Yanlız bu maçta Edu'ya dikkat!Oyuncularda çok büyük bir baskı var ve bunu en çok hissettirende Edu. Kaptan Alex iyi konsantre etmeli onu
Lugano agresif bir oyuncu ve Anelka'da biraz artist . Karşı karşıya geldiklerinde Lugano'nun kendine hakim olması gerek , takımını eğer eksik bırakırsa böyle bir maçta FB'nin sonu olur .
Bende artık maç saatini bekliyorum büyük heyecanla . Uzun zamandır bir maç için bu kadar uzun yazmamıştım![]()
Son olarakta bugün FB'nin ne olursa olsun bizim yüzümüzü güldüreceğine inanıyorum![]()
Maça son 2 saat kaldı.Bakalım maçta neler olucak..EDU faktörünü unutmayalım derim (:
Ayg22 geçen seferde Edu diyen senmiydin. Kendi kalesine attı. Bahsetmeyin yahu sonra sinyal mi gidiyor nedir kendi kalesine atıyor.
Aygün ağzını hayıra aç![]()
Chelsea taraftarının yorumu:
Fenerbahçe şanslı bir takım ise, 4-0,
Fenerbahçe şansız bir takım ise, 6-0 kazanırız diyorlar.Bizi küçümsedikleri ortada. Küçümsenmenin yararını umarım görürüz.
Dalga geçilmiş diyorsun doğaldır bütün Türkiye dalga geçti. Bunu inkar eden yok bende bir iki espiri yaptım bu maç hakkında; ama kimseyi rencide edecek kadar değil. Ama bu espiriyi Beşiktaş'lı arkadaşlarım ve Çarşı Grubu üyesi bir öğretmenimde yaptı. Yani bu dalga geçme olayını Beşiktaş'lılar da yaptı. Bu yüzden bu tip skorlarda oluşacak espirelere pek takmamak gerekiyor dozunda yapıldığı sürece, mesela Sheva Fenerbahçe'ye dört gol atınca Servet ile yapılan espirilere bende gülüyordum. Bu futboldur bu tip skorlarda rencide edilmeyecek türde konuşmalar olabilir.
Fenerbahçemize Chelsea karşısında başarılar dileriz...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu maç en kötü berabere biter. Fener öyle kolay kolay teslim olmayacaktır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
En zor görev Lugano'nunmuş.Hem Drogba'yı hem de Edu'yu tutucakmış.Mehmet Ali Erbil diyo![]()
40-45 dakika civarı birşey kaldı maça..
Bende heyecan kat kat arttı.İnşallah kazanacağız.Fenerbahçe'mize güveniyoruz.Carlos ve Gökhan'ın olmayışı çok büyük handikap olacak.
2000 kadar Chelsea taraftarı bugün öğlende Türkiye'ye geldi.Çok rahatlar,aralarında birkaç taraftar 5-0 kazanırız falan diyor.Bizim bugün bütün Avrupa'ya hatta bütün Dünya'ya kim olduğumuzu ispatlama günü.Hem Fenerbahçe olarak,hem de Türkiye olarak ..
Bugün taksimde Chelseali birkaç taraftarla muhabbet ettik. Adamlar çok inançlılar.![]()
Ama inşallah Fenerbahçe kazanacak maçı ve yarın yine görmeye gideceğim ben Chelsealileri.![]()
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Önder
Lugano
Edu
Vederson
Deivid
Aurelio
Maldonado
Uğur
Alex
Kezman
FC CHELSEA
Cudicini
Terry
Carvalho
Ashley Cole
Joe Cole
Malouda
Lampard
Makalele
Ballack
Essien
Drogba
oy oyy kalbim duracak![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Essien sağ bekte oynayacakmış.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Essien'in sağ bek olması bence olumsuz gelişmedir, çünkü bir Ivanovic yada Ferreira olsaydı Uğur Boral daha rahat alan yaratabilirdi kendisine..
Bu kadroya gol atmak çok zor olacak özellikle hava toplarında şansımız çok az
Fenerbahçe'nin kadrosu beklenen kadroda Chelsea'nin kadroyu çözemedim.3 tane savunmacı var.2 tane kanat var.4 tane ortasaha orta var.1 tane forvet var.Açıkcası böyle bir kadro beklemiyordum..
Edit:Essien bekte oynayacakmış.O halde 4-5-1 oynayacak Chelsea.İyi bir kadro çıkarmış Grant.Chelsea orta sahası ile Fenerbahçe'yi durdurabilir..
So what?
Saike
Cech'in kalede olmaması Fenerbahçe için büyük avantaj fakat Fenerbahçe'nin bekleri Önder ve Vederson ne yapar bilemiyorum.Önder kaç maçtır oynamıyor ve şimdi Chelsea karşısında oynuycak.Çok zorlanıcaktır.Ve futbolcular sahaya çıktı.![]()
Sergen'in 2 gol attığı Cudicini kaledeAlex bu kaleciyi yol eder
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe için en büyük avantaj Cech'in olmaması bana göre, Cudicini'nin neler yapabileceğini göreceğiz.
Hadi fenerbahçe'm yensende yenilsende her zaman taraftarın yanında Essien sağ bek Makalele - ballack - lampard ortasaha olacak büyük ihtimalle. Kaleci CUDİCİNİ bizim şansımız olmadık goller yio çünkü.
Uğur - Deivid - ALEX - Kezman bu akşam maçı koparacak oyuncularımız Defansımızın belkemiği LUGANO unutmamak lazm tabiki