32 futbolcu göndermişsin kadron rahatladı.
çok iyi takım kurmuşsun.
başarılar![]()
5
7
10
12
15
32 futbolcu göndermişsin kadron rahatladı.
çok iyi takım kurmuşsun.
başarılar![]()
kankam şampiyon olmuş tebrikler kanka![]()
transferler guzel olmus ozellikle o regen forvette is var gibi duruyo..hade bakalim basarilar![]()
Saol Tşk Ederim :
BlacKSpiriT32 futbolcu göndermişsin kadron rahatladı.
çok iyi takım kurmuşsun.
başarılar![]()
evet rahatladı fakat yine sorun var maas bütcesini cok astık yani kontrat fesih durumuna gelebiliriz
ancarkankam şampiyon olmuş tebrikler kanka![]()
SaoL Kanka
ahmetokur29transferler guzel olmus ozellikle o regen forvette is var gibi duruyo..hade bakalim basarilar![]()
valla ahmet o adamı almak icin tam 2 saatimi harcadım son gün alabildim transferdediyebilirim.
![]()
başarı dileklerin icin tsk ederim
ama ligde tepe taklak emekliyoruzilerleme kaydedemiyoruz
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hocam 32 adam yollamak ne demekBen birini yollamak istesem tazminattan korkuyorum klüp batacak diye
ama tabi sen aşmışın Coca-Cola filan
b
daha çıkamadınmı Premier Leaguye ? Başarılar.
kankaa nasıl gidiyor bakalım ss ler nerede![]()
Şimdi abi pek takip edemedim kaçıncı ligteyiz kaç lig var Premier lige kaç lig çıktık![]()
SourhPort İlk Devre Maclarını Tamamladı
southport Küme Düşmenin Sıcaklıgını Ensesinde Hissediyo
Evet arkadaşlar Elimizde Bütce oLarak 580 b € Var Ve Eksik oLan Yerlere Transferler Yapılacak![]()
kalırız ya ligte![]()
Ben sana demiştim orta sıralarda olursan iyi diyeLig 1 çok zor.Yaşadığımdan biliyorum.İlk 3 ligi Southportla açıkara şampiyon tamamlarken Lig 1 de 23. sıraya çıkarsam mutlu oluyordum
Bu sene ligde kalırsın bence devre arası çok para harcama seneye çalış![]()
Bu sene burdayız iyi düşmeyiz toparlanmışız hocam bütçede fena değil bir iki kelepir kaliteli oyuncu alırız
Bu arada hocam Fransada Paris FC Kulübünün Oyuncularına Bir Bak Çok Kaliteli Oyuncuları VarBu Takım Fransada Nasıl 3.Ligde Şaşıyorum Takımda Fevkalede Süper Gençler Var Şiddetle Tavsiye Ederim
görünce belirtmek istedim,normal insan 8-10 saatle yetinirken üstün zekalılar günde yarım saat bi saatlik bi uykuyla normalce yaşayabiliyorlar.
belki sen de üstün zekalısındır![]()
Magnus Eikrem AMRC 20 yasında Coca Cola Lig 1 deyim Wymcombe ile.. ve Ekrem süper işler yapıyor.. frikik atıyor uzaktan sutları ıyı oyun kurabiliyor. tavsiye ederim. kiraya geliyor. bedava aldım ben kiradan sonra
inşallah şansın yaver gider..
Seneye Şampiyonluğa Oynarız Kardeşim Sen Rahat Ol Allahın İzniyle Bu Takımı Sayende Manu'nun Dibinde Komşu Oluruz. Hatta Barcelonanın Yanına Geliriz.
Sonuna Kadar Gidebildiğimiz En Üst Yer Nereyse Gideriz Hocam.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Valla Kanka O Kadar PAra Cıkmazkanka baya para varmış messiyi alll![]()
sakaryaligocmen kalırız ya ligte![]()
Valla Playy oFları Iska Gectik Son Maclarda![]()
Kardesim. Valla Suan Sezonluk 1,5 m € ya Kombine SatıyorumOha diyorum.Serkan abi daha 800 € bulabildi ben 0 €deyim -.
Normal Bence
omersal Ben sana demiştim orta sıralarda olursan iyi diyeLig 1 çok zor.Yaşadığımdan biliyorum.İlk 3 ligi Southportla açıkara şampiyon tamamlarken Lig 1 de 23. sıraya çıkarsam mutlu oluyordum
Bu sene ligde kalırsın bence devre arası çok para harcama seneye çalış![]()
Devre arası Paraya kıydık Kardesim.Ama oLmadı Transfer Calısmalarım Sürüyo
mehmetocal Bu sene burdayız iyi düşmeyiz toparlanmışız hocam bütçede fena değil bir iki kelepir kaliteli oyuncu alırız
Bu arada hocam Fransada Paris FC Kulübünün Oyuncularına Bir Bak Çok Kaliteli Oyuncuları VarBu Takım Fransada Nasıl 3.Ligde Şaşıyorum Takımda Fevkalede Süper Gençler Var Şiddetle Tavsiye Ederim
2 Tane Kelepir Kaliteli Eleman Aldık FAkat oLmadı kardesim Yav.
ALdık KardesiM Fransız Amatör Klüblerden ALdık Hepsini Atacam Simdi
![]()
magirus görünce belirtmek istedim,normal insan 8-10 saatle yetinirken üstün zekalılar günde yarım saat bi saatlik bi uykuyla normalce yaşayabiliyorlar.
belki sen de üstün zekalısındır![]()
VAlla.Yok kardesim Üstün Zeka oLDugum Söylenemez Ama ALıskanlık Bu
Yani Alısmıs Kudurmustan Beterdir.
ÖyLe bi Durum
MAGARA_MAN Magnus Eikrem AMRC 20 yasında Coca Cola Lig 1 deyim Wymcombe ile.. ve Ekrem süper işler yapıyor.. frikik atıyor uzaktan sutları ıyı oyun kurabiliyor. tavsiye ederim. kiraya geliyor. bedava aldım ben kiradan sonra
Kardesim Saolasın. Eikrem'i Alıyodum Ama Son Anda Glasgow Rangers Araya Girdide Elimden KactıAma DAha Kalitelileri Var Elimde.
Gidiyo Gibi Kardesim Ama Bakalım Yinedesertanbaba inşallah şansın yaver gider..
mehmetocal Seneye Şampiyonluğa Oynarız Kardeşim Sen Rahat Ol Allahın İzniyle Bu Takımı Sayende Manu'nun Dibinde Komşu Oluruz. Hatta Barcelonanın Yanına Geliriz.
Sonuna Kadar Gidebildiğimiz En Üst Yer Nereyse Gideriz Hocam.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Valla Cok Üst Düzey Bir Kariyer oLacak BuYoLumuz Uzun Durmak Yok Yola Devam
Southport'te Devre ARası Takıma Katılan OYuncular
Michael Raynes 170 b €
Dc - Dm - Mc
Tommy Rowe 425 b €
AML
Ligin Son 3 Haftasına Girilirken Nottm Foresti Yenebilseydik Eger 6. Sırada Ligi Tamamlayıp Playy oFFlara Gidecektik Ama oLmadı
Coca Cola Lig 1 Puan Durumu
Bu Sezon Mücadele Eden Kadromuz
Sezon Olarak Takımımızda Defans Sorunu Var Önümüzdeki Sezn 1 Forvet 3 Savunma Oyuncusu Alacaz
Yeni Ssler Birazdan Sizlerle oLacak
Güzel Tamamlamışsın Hocam Ligi. Bu Sene Playoff Falan Değil Direk Şampiyonluğa Oynarız. Takıma Katılan Oyuncular Çok İyi
kardesim az daha oluyomus be..saglik olsun..seneye sampiyon olursun seni cozdum artik![]()
evet seneye şampiyonluk bekliyoruz
Bu sene şampiyonluk bekliyoruz , o da olmadı ikincilik , en kötü ihtimalle play-off bekliyoruzAma senin gibi kaliteli bir menajerin bu seneyi boş geçeceğini düşünmüyorum.
Kardeşim Geldim Artık birazda Fm ye dönelim dedim ve burdayım tekrar. nese yine başlamış Fırtına bende şimdi oyunu Kuruyorum İng.den Başlıyacam Güzel Bir Kariyerle Dönücem Başarılar Diliyorum..