Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor

5 17.86%
  • Beraberlik

3 10.71%
  • Fenerbahçe

20 71.43%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 168 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hilario kurtarmıstı o sutu hayatının en önemli kurtarısıdır herhalde Hilario nun...O gol olsa en az yarı final görürdük....

Ama Kazım bu sene cok daha iyi...Geçen seneyi saymıyorum bile hem facia,kayıp sezon hem de Dedeyle olmayan ilişkisi yüzünden...

Hele 90+larda M.Özkana öyle bir driblingle calım attı ki dedim bu sene Kazım,KazımKazım harbiden

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Evet çok düzgün ve ser vuruyor. Hatırlarsanız Chelsea ile Çeyrek final rövanşında maç 0-0 giderken bir şut vurdu kaleci zor çıkardı o gol olsaydı elemiştik Chelsea yi. Sonrasında golü yemiştik. Bu çocukta potansiyel var ama biraz tembel
    O anda mac 1-0 Chelsea lehine idi ilk dakikalarda Ballack kafa ile bir gol atmisti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet pardon 1-1 de yarıyordu bize. Karıştırdım ya

Bilica bugün iyiydi, Lugano kötüydü. Bilica gol pozisyonunda da hızlı davrandı ve yetişti, rakibe pozisyonunu kaybettirdi ama talihsiz bir an oldu. Bilica bugün bence gayet iyi oynadı.

Andre Santos yine güzel bir verkaçla gol atıyordu az daha. Ayrıca G.Gönül'ün golündeki paslaşmalar müthişti, R.Carlos sağ kanada geldi sol bekten golde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bilica ilk gol pozisyonunda evet arkadan yetişdi ama başta adamı arkasına kaçıran bilicaydı lugano adamının yanındaydı o tek oynadı bilica 2 adım önde oldugu için bilicanın tutması gereken adam karsı karsıya kaldı.ayrıca sürekli kötü uzun toplar attı bilica,luganoda bugün kötüydü ama bi kac mac sonra eski iyi oyununa kavusacaktır hazır degil tam olarak.Kazımın bi eksik yönüde zeki degil maalesef vermesi gereken yerlere vermiyo topları kritik noktalarda daum onu mental yöndende geliştirecektir oyuncuların seviyelerini geliştirebilen bi hocadır daum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Diyarbakır'a kurduğu kadro,oynadığı futbol ve hocası sayesinde sempati duymaya başlamıştım ama yazık...

10 atsaydı F.Bahçe keşke...

Tebrikler F.Bahçe...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Atamayana atarlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bilica'yı eleştirip Lugano'yu göklere çıkaracaksınız ama elinizi vicdanınıza koyun, golde hata kimindi? Bilica adama yetişemese bu yavaş adamı neden aldılar derdiniz, Bilica yetişti, neden kaçırdı adamı geriye diyorsunuz. İlk golde hata Lugano'nun, Bilica arkadan geldi, adamın pozisyonunu bozdu, Lugano topu dokunup uzaklaştırmak yerine rakibi engellemeye çalışında golü yedik. Tamam Bilica'ya kötü deyin de, golde hatalı demeyin.

Arkaya top kaçırıldı, Kayserispor maçını hatırlatayım, oynayanlar Edu - Lugano. 4 tane birbirinin benzeri gol.

Bilica'yı savunmuyorum, sadece hazır olmadığı gün gibi ortada olan Lugano'nun fiziki yetersizliğiyle yaptığı hataları görmeyip, tüm hatayı Bilica'ya yüklemek beni rahatsız etti. İşte bu yetersizlikle zaten defans alanı daraltamadı, Diyarbakır'ı sıkıştıramadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yine yazıyorum ilk golde tek hata bilicadadır.lugano siyahi oyuncuların birinin arkasında duruyodu yani olması gerektiği yerde uzun top geldi luganonun tuttuğu oyuncuya kafasına değil ayagına geldiği için lugano adam topu kontrol etmeden müdahale yapamaz zaten ama o oyuncu tek pas yaptı gelişine lugano ne yapsın tek pasa hem bu adamın arkasında durup hemde arkaya kacan oyuncuyu mu marke etsin herneyse bu oyuncu tek pası yaptıgında tekrar izlen göreceksiniz bilica arkaya kaçan adamdan 2-3 adım geride tutması gereken adamdan yani sonradan yetişti evet ama bu hatasını telafi etmez ayrıca lugano perde yaptı orda hücumcuya genelde bu sekilde engeller savunmacılar digeri vursun diye ama bilica yavas kaldı sezemedi yada zaten bu önemli bi hadise değil sanssızlıktı o bilica son anda geldi vurdu ama oyuncuya carptı kaleye gitti.

bilica maç boyunca rezaletti benim görüşüm sadece golde değil.luganoda kötüydü derseniz evet dogru ama onun kredisi var mesela semih top kaptırıyo ses yok guiza kaptırınca homurdanılıyo bunun gibi bişey bu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Diyarbakır'a kurduğu kadro,oynadığı futbol ve hocası sayesinde sempati duymaya başlamıştım ama yazık...

10 atsaydı F.Bahçe keşke...

Tebrikler F.Bahçe...
    Kesinlikle katılıyorum anıl abi .Sempati duymaya başlamıştım,ancak taraftarı sempatiyi aldı götürdü .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bilica çok iyiydi, sadece hatalı Lugano demedim. Lugano orada perdeleme yapmamalı, kalenin önünde niye perdeleme yaparsın ki, vur topa uzaklaştır. Ama fiziki yetersizliğiyle uzaklaştıramadı. Bilica zaten müdahale yaptığı için yerde, onun uzaklaştırması için perdeleme yapmak hataydı.

Arkaya atılan toplar için yorumda bulunmadım. Sadece geçen sene oynanan Kayseri maçını hatırlattım. Orada da Lugano kaçırıp durdu adamını arkaya. Bu Fenerbahçe savunması için bir sorun, kimin oynadığı fark etmiyor. Bunu çözecek olan da Daum.

Geçen sene arkaya atılan toplardan korkulduğu için savunma öne çıkmıyordu, bu nedenle alan daralmıyordu, takım ileride çoğalamıyordu, orta sahayı rakibe veriyordu. Öne çıktığında neler olduğunu gördük.

Bu sene öyle olmaması için Daum'un önlem alması gerekiyor. Önder oynasa arkaya adam kaçırmaz mı? Kaçırır, kaçırdığını gördük. Çözüm oyuncu değişikliğiyle değil, saha içersinde bir şekilde olmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ben ilk başta dedim Bilica 34 maça göre alınmış hatalı bir transferdi onun yerine Santos yaşlarında Brezilyadan geleceğe yönelik bir stoper alınmalıydı diye.. Bence seneye satmalıyız. CL için uygun bir stoper değil. Yaşıda geçti zaten
    Bilica, Sivasspor'da oynamak istediği gibi oynarsa Fenerbahçe'de başarılı olamaz. Bilica, daha Fenerbahçe'yi kavrayamadı. Yakın zamanda bu uyum sorununu atlatır. Nasıl oynaması gerektiğini öğrenir. Biraz zaman, dört dörtlük olmak iki günde gerçekleşmez.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

maçı arkadaşlar çok güzel analiz etmişler her yönden fazla konuşmaya gerek yok ben sadece bilica , cristian ,güiza nın bizim oyun tarzımıza uymadığını düşünüyorum keşke bunların yerine daha iyileri olsaydı o zaman gerçekten tutulmazdık .Bilica ya teknik deniliyor ben görmedim nasıl bir teknikse bu ayrıca lugano da kötü idi ama bunda bilica nın payı da büyüktü bilica adamını tutarken çok zorlandı garip şekillere girdi .Cristian oyunda hiç yok hadi onu geçtik defansda da göze batmıyor takımı rahatlatacak müdahelerde bulunmuyor sadece sağa sola pas veriyor tabi bu kötü bişey değil ama mevkisi gereği daha sert olması ve topa basması gerekiyor rakibi yıldırması lazım agresifliğiyle emre bence onun görevinide yapıyor bazı arkadaşlar top atsın yeter diyor yetmediği zamanlar olacak .Güiza çok top kaybediyor sırtı dönük oynayamıyor deniyor yüzü dönük oynayamıyorki sırtı dönük oynasın fiziği çok zayıf mücadeleye hiç giremiyor koşuyor ama yalancı adam geçemiyor ,pas veremiyor,etkili süratide yok, keşke satsalardı isteyeni varken güiza bir maçta 3 atar 3 maç sıfır çeker öyle bir adam.Bu takıma tuncay gelecekse yanına sercan ı da alsınlar özelikle gs ye kaptırmasınlar sercan adam eksiltebilen ve gol vuruşları olan teknik bir oyuncu ayrıca kanatlarda da kullanılabilir zamanında daum tuncay ı yapmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Cristian oyunda hiç yok hadi onu geçtik defansda da göze batmıyor takımı rahatlatacak müdahelerde bulunmuyor sadece sağa sola pas veriyor tabi bu kötü bişey değil ama mevkisi gereği daha sert olması ve topa basması gerekiyor rakibi yıldırması lazım agresifliğiyle emre bence onun görevinide yapıyor bazı arkadaşlar top atsın yeter diyor yetmediği zamanlar olacak .
    Cristian'a ön yargılı yaklaştığınız için böyle. Emre'nin sarı kart gördüğü pozisyonda topu nasıl kaptığını gördünüzmü ? Adamın zamanlaması çok iyi. Ayrıca Daum'un her zaman taktiği böyle değilmidir. 1 oyuncu defansın arasında oynar yanında oynayan adam hucuma destek verir.

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Güiza çok top kaybediyor sırtı dönük oynayamıyor deniyor yüzü dönük oynayamıyorki sırtı dönük oynasın fiziği çok zayıf mücadeleye hiç giremiyor koşuyor ama yalancı adam geçemiyor ,pas veremiyor,etkili süratide yok, keşke satsalardı isteyeni varken güiza bir maçta 3 atar 3 maç sıfır çeker öyle bir adam.
    Gûiza daha ne yapsın bu takıma ? Kazım'ın attığı golde Gûiza verdi pası. Penaltı pozisyonunda Gûiza verdi pası. Semih'in direkten dönen topunda Gûiza çevirdi topu. Adama pasmı veriyolarki gol atsın ?

Sion maçında adam golu kaçırınca herkes dalga geçiyo. Yaa Bismillah be hocam durun yani. Adam kalecinin üzerinden aşırdı direğe vurdu. Yokmu futbolda şanssızlık ? Kim ne derse desin ben Gûiza'nın mücadelesini beğeniyorum. Yanında Semih gibi adam olduğunda çok daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Guiza'nın topu tutup kanatlara yayması lazım fakat sırtı dönük olduğunda fizik gücü yetersiz kalıyor.Ama Guiza'nın takıma katkısı gol atamasada var.Daha önce de söylemiştim yine söyleyeyim.Eğer tek forvet oynayacaksak bu kişi Semih olmalıdır..Çünkü tek forvette gol atmak için oyun kanatlara yığılır genelde.Kanatlara yığılıncada gelen yan toplarda güçlü,kafa topunda etkili bir forvet lazım bu da Semih'tir.Guiza'da bazen gelen yan toplarda iyi yer tutarak gol yapabiliyor ama Semih'in daha başarılı olacağını düşünüyorum.Yine de tercih Daum'un dur.Guiza'da oynasasa Semih'de oynasa 2 sine de güveniyorum..

Nesil
    2006

Dünkü maçta çok güzel pas organizasyonları oluştu. Özelikle ilk golde bütün takım hücum yaptık ve sonunda sağ bekimiz gol attı. Semih'in penaltı pozisyonunda Güiza'nın topu alıp sürmesi ve doğru zamanda Semih'e vermesi penaltıyı getirdi. Kazım iki kez direkte patladı. Bu yılın en iyi transferi oldu Kazım Kazım.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

[quote=crespo009;1531089]Cristian'a ön yargılı yaklaştığınız için böyle. Emre'nin sarı kart gördüğü pozisyonda topu nasıl kaptığını gördünüzmü ? Adamın zamanlaması çok iyi. Ayrıca Daum'un her zaman taktiği böyle değilmidir. 1 oyuncu defansın arasında oynar yanında oynayan adam hucuma destek verir.

neden önyargılı olayımki?koca maçta bir pozisyon sayıyorsun başka ne var D.bakır üstümüze gelirken nerdeydi ben görmedim emre ondan daha fazla mücadele ediyor top kazanıyor hucümda da her zaman var.

Gûiza daha ne yapsın bu takıma ? Kazım'ın attığı golde Gûiza verdi pası. Penaltı pozisyonunda Gûiza verdi pası. Semih'in direkten dönen topunda Gûiza çevirdi topu. Adama pasmı veriyolarki gol atsın ?

beğenebilirsin tabi netice de ispanya mili takımına seçilen bir oyuncu ama bizim sistemin adamı değil bence, semih le daha iyi olur demişsin semih le anca işler kötü giderken yanyana oynarlar alex dönünce tek forvet olur düzen

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ayrıca fener öyle oynuyorki bazen tempo artınca bol pas yapınca güiza da bu sistemin içinde pas trafiğinde bulunuyor ama o kadar basit top kayıpları yapıyorki takım atak yapacakken rakip sahaya gidecekken top bize dönüyor.Güiza semih tarzı adam değil sırtı dönük oynamıyor ikinci forvet gibi öylemi peki ikinci forvet denilen adam nasıl olmalı hızlı ,dribling yapabilen ,şut atabilen gibi peki bu özelliklerin hangisi güiza da mevcut ,şut atbiliyor ama durduğu yerden adam geçipde gol yaptığını gören varmı?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ÖnceLikLe Takımımı tebrik ediyorum.Geçen seneye göre mücadele eden savaşan bir takım oLuşturk ve bununda meyveLerini topLuyoruz.En geriden en uca kadar mücadeLe eden oyuncuLarı seyretmek gerçekten süper.Alex'in oynamamasına rağmen maç kazanabiLeceğimizi de göstermiş oLduk.Ki daha bu takıma Mehmet Topuz , Özer Hurmacı katıLacak.Tüm oLumsuzuLukLara rağmen tebrikLer Fenerbahçe.

İşin bir diğer boyutu Taraftar.Yıllar sonra Lige çıkmışsın.Bu Ligi özLemişsiniz başkanınız onca borca harca rağmen iyi oyuncuLar getirmiş.Senin sahana Roberto CarLos,Güiza gibi uLusLar arası oyuncuLar geLmiş.Elano,Keita,Baros,Nihat,Bobo gibi oyuncuLarda geLecek.Şehir para kazanacak takım para kazanacak tv'de izLediğin oyuncuLarı canLı izLeyeceksin.Hangi akLa hizmet bunLarı yapıyorsun ?

DiLerim Futbol Federasyonu 5 - 10 maç arası saha kapatma cezası verirde evinde maç daha maç oynamadan sezon bitirir Diyarbarkırspor takımı.Bu taraftar iLe 1.Ligde iş çok zor çok.

O güzeLim Şehre yakışmadı dün akşamki oLayLar..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen o görüntüler de kaynayıp gidecek Diyarbakır taraftarının taşkınlıkları arasında. Lakin not olarak düşmekte fayda var.

Maç öncesi iki takım futbolcuları ısınırken, ortam birden gerildi. Diyarbakırlı taraftarlar çıldırmış gibiydi. Sonradan anladık ki, Kazım Kazım edep yerini tribünlere göstermiş. O dakikadan sonra ne taraftarlar sakinleşebildi, ne de taraftarların gerdiği futbolcular.
    Bu elemanın niye sahaya daldıgını anlamamıştım, bu yüzdenmiş demek ki;
    http://gelgidersin.blogspot.com/2009...bolculara.html

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu elemanın niye sahaya daldıgını anlamamıştım, bu yüzdenmiş demek ki;
    http://gelgidersin.blogspot.com/2009...bolculara.html

Emre aLıntı yaptığın mesaj kim tarafından yazıLmış ?

Bu arada eğer haber kesin değiLse neden Kazım ? Bu seneye çok çok iyi başLadığı için mi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bloğun birinde yazılmış tanımıyorum kim. Linkte Diyarbakırlının sahaya niye girdigini gösteren görüntü var zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bloğun birinde yazılmış tanımıyorum kim. Linkte Diyarbakırlının sahaya niye girdigini gösteren görüntü var zaten.
    AnLadım Emre sağoLasın

Ama ben pek sanmıyorum öyLe birşey oLduğunu .. OlayLarın üstü kapatıLmaya çaLışıLacakdır bir şekiLde ama herşey ortada yani .. En basitinden Kazım'a atıLan madde'den sonra Taraftarın güLmesi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Görüntüde Kazım'la ilgili en ufak birşey yokki ? 5 kere izledm görüntüde Kazım'ı göremedim. Çamur at izi kalsın aynen devam. O blog sahibinin fanatikliğinide bilmeyen yoktur herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçeli Arkadaşlar Bilicaya Çok Ön Yargılı Davranıyor Bence Golde Adama Yetişti Engelledi Ama Bir Şansızlıktır Gol Oldu
    Tebrikler Fenerbahçeye
    Diyarbakır Taraftarıda Gerçekten Çok Çirkin Şeyler Yaptılar Umarım Tekrarlanmaz Böyle Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Suat Arslanboğa'ya da bir sözüm var...

Bırak bu işi yol yakınken,senden hakem falan olmaz...

Futbolcu senin görevine soyunuyor ve seni aşağılıyor adeta.Sen çaresiz bir şekilde izlemekle yetiniyorsun...

Yemin ediyorum ben utandım Türk hakemliği adına Emre'nin adeta hakemi azarlamasına,hatta fiili müdahalede bulunmasına...

Bu bağlamda Emre'ye de bir parantez açalım.Artık bıraksın bu agresif tavırları.Çünkü ona hiçbir faydası yok bunların,artı kendisine ve takımına zararı var.Örneğin dün ilk yarım saatte kırmızı görür ve maçı kaybedebilirdi F.Bahçe.Tam form tutmuşken,mükemmel oynamaya başlamışken,takımı eline almışken bıraksın bunları artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bunları söylerken yerden aldığı taşı gösteren Gûiza'ya sarı kart göstermesinide es geçme. Faul yaptıkları halde devam et demesini. Veya Diyarbakırlı oyuncular oynatmamaya çalışırken yerden kalkamazken oyuncular onlara sarı kart göstermemesini. Ayman denen kasabı bütün maç sahada tutmasını falan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu bağlamda Emre'ye de bir parantez açalım.Artık bıraksın bu agresif tavırları.Çünkü ona hiçbir faydası yok bunların,artı kendisine ve takımına zararı var.Örneğin dün ilk yarım saatte kırmızı görür ve maçı kaybedebilirdi F.Bahçe.Tam form tutmuşken,mükemmel oynamaya başlamışken,takımı eline almışken bıraksın bunları artık...
    Çok doğru.Emre'nin gereksiz agresif tavırları var.Başka hakem olsaydı atabilirdi Emre'yi dün. Azaltması gerekiyor bu sinirini.Tamam hırs güzelmiş birşey ama takıma zarar verebilir heran.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri