Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gereksiz tartışmalar kimseye bir yarar sağlamaz arkadaşlar. Uyarayım da. Sonradan bana neden ceza geldi, niye mesajım silindi demeyin.

Alex attı önde kapadık ilk yarıyı. Belki fark biraz daha artabilirdi ilk yarıda. İyi olan taraf Fenerbahçe, kötü olan ise tribünlerden atılan sular ve Galatasaray.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Golü bulana kadar sergilenen mücadeleye şapka çıkarılır. Galatasaray yarısahasında ikili pres başlıyordu. Golden sonra pres alanı daha da ortalara geldi, ilerleyen dakikalarda daha da geriye geldi ve uzun toplarla Kazım'ı kaçırma düşüncesindeyiz. İlk yarı itibariyle Galatasaray'ın yandan açılan ortaya Nonda'nın dokunamaması haricinde pozisyonu yok. Ama oyun bu şekilde gitmemeli, en azından 2. gol için yüklenmeliyiz. Lugano'nun kafası girseydi 2. yarı çok daha güzel olabilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bu arada gol temiz isteyen arkadaslar tekrarını izleyebilir zaten mactan sonra..
    fenerbahceye elbet ceza gelicektir..
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:08
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şuana kadar hakemin kafası yarıldı. Keita'nın gözüne pet bardakta su geldi,bardak atıldı. Leo franco'nun gözüne sürekli laser tutuldu. Küfürler havada uçuştu. Servet'in Kazım'a yaptığı faul sonrası Servet'e pet bardak yağdı.

Yani büyütülecek pek birşey olmadı.

Aynı olayları biz yapsak barbar oluruz, terörist oluruz. Federasyon bu olaylara ve futbolculara nasıl ceza verecek merak ediyorum ?

Birde dünya derbisi olacak. Kaç yabancı basın mensubu maçı takip ediyor acaba ?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Çok gol kaçırıyoruz. Umarım aramayız bunları ileride.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Gol yine doğal olarak Alex.

Alex büyük oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maç bir anda hareketlendi Volkanın hatasını hakan affetmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Keita sarı gördü dior spiker. İlk yarıda görmüştü. Nasıl kırmızı olmuyor

TRT Spikeri " Sabri ceza yayınını 2-3 metre dışından çok kötü vuruyor.Aslında sabri hep böyle vuruyor.Vurduktan sonrada her zmanki gibi iki elini başına koyuyor ben nasıl böyle vurdum diyor.Ama sabri hep böyle vuruyor"

Kelimesi kelimesine böyle dedi , beni benden aldı
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:09

10. Default

Kazımın Yerine Güiza Girdi Vatana Millete Hayırlı Olsun

Aha Gs Ayvayı Yedi Keita Kırmızı Yedi Fener Vermez Artıkın

O Nasıl Pozisyondu Yav Öyle Keita Carlosu Kündeye Attı
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:09

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Keita'nın maçı olacak dedik olmadı. Şanssız başladık, sakatlık vs vs. Maç bitmedi ama umudum yok açıkcası. Yazık oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Keita atılmasa bir ihtmal yakalayabilirdi Galatasaray beraberliği ama bu dakikadan sonra çok zor. Fenerbahçe yükleniyor hafiften...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

4 dakika uzatma var, Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Bir sonraki seneye kaldı bizim galibiyet umudumuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Daniel Gonzalez Güiza 3-1 yaptı...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu skor olmamalıydı.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:10
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe'lileri tebrik ederim.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

tebrikler arkadaşlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçı baştan sona hakettik ve kazandık. Tebrikler sarı kanaryalar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beklediğim gibi maç oldu.Skor tahmini olarak 4-1 demiştim, 1 gol eksik oldu.Bu gelenek uzun süre devam edecek gibi duruyor..
    İddaa'daki güzel oranı da kaçırmadığım iyi oldu ayrıca .

20. Default

Fenerbahçenin Kazanmasını Zaten Bekliyordum Öylede Oldu Bir Beşiktaşlı Olarak Tebrikler Fenerbahçe. Yalnız FB TV de Dikkatimi Çekti Sanki Tüm Taraftarlar Rüyada Görmüş Gibi 3-1 Alacak Diyorlardı Enteresan Bir Sonuç Oldu. Eğer Fener Taraftarlarına Güvenim 3-1 Skor Oynansaydı İddaada İyi Para Kazanılırdı Oynayan Oynamıştır Ama O Kesin Kazananlara Tebrikler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç güzeldi geleneğin devam etmesi güzel oldu.Keita'nın ve bizim taraftarın yaptıkları çok ayıptı maç içerisindeki kötü şeylerden biriydi.Guiza'nın gol atması da süper oldu.

Alex için ayrı bir parantez açmak lazım böyle bir oyuncu gelmedi daha Fenerbahçe'ye gelmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Keita gitti pet şişesini şikayet etti pet şişe 2 ay sahalardan uzak..

İki takımada tebrikler gerçekden futbolcular için unutulmayacak maçlardan birisi daha olduğu..

hepsinin yüreklerine sağlık..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeyi tebrik ederim.Ayrıca hakemi Allah'a havale ediyorum.Maçı çok çok kötü yönetti.Saraçoğlunda olay çıkmaz deniyordu burdada oldu. Keitanın gözü kör olabilirdi.Gazetecinin boynuna geleni saymıyorum.Ayrıca bence keita yı bu kadar sinirlendiren gözüne gelen pet şişedir Çok merak ediyorum cezayı.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:13

Sheriff Misafir

Güzel bir futbol oynadık, güzel bir skor aldık galip geldik ve tabiki mutluyuz. Zaten beklenen bir galibiyetti ancak oyununda güzel olması daha iyidi. Oyun sert geçsede arkadaşlık ortamı vardı yinede sahada. Keita bu ortamı bozdu sadece. Onun dışında Galatasaray'da bir ara açıkcası beni korkuttu. Keita atılınca rahatladık. Her iki takımıda tebrik ediyorum ve Takımıma teşekkür ediyorum güzel oyun ve galibiyetten dolayı..

Mesajlarınızı daha sakin yazın sadece bu maç hakkında yorumlarda bulunun, gelecek maç için ozaman konuşuruz. Bu tür şeylere gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe'm ne söylenebilir ki ?

İlk gol ofsayttan geldi.Zaten maça kötü başlamıştık moraller bozuldu Fb gol kaçırdı bi kaç tane.2. yarıya iyi başladık golü bulduk iyiki Arda çıktı çok kötüydü bugün 6-7 maçtır böyle zaten.Golden sonra bi ara çok iyi top yaptık ama Fb iyi savunma yaptı.10 kişi kalmasak golü belki bulurduk.Keita'nın böyle bi hareket yapması çok saçmaydı.Aydın'a dicek laf bulamıyorum bu şutu nasıl atar bi futbolcu.Gitsin artık yıllardır konyaya attığı golden başka bişey kazandırmadı takıma çok istikrarsız.Fb eksiğimizi çok iyi biliyordu uzun toplar yaptılar hep.Baros çıkmasa kesinlikle daha iyi oynardık.Bolca küfür vardı zaten her yerde var küfür ama sahaya bişeler atıldı bugün su şişeleri.Bİ kaç Çocuk lazer tutuyodu heralde onlara o görev verilmişEmre bi ara kıvranıyodu nolduysa canavar kesildi fb top kaybedince koşmaya başladı
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 02:15

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Oh be yendik bütün heyecanım gitti yarın okula rahatlıkla gidebilirim.Keita'nın yaptığı gereksizdi aynı Lyon'daki gibi 10 maç iyi oyna sonra agresifles sımarıklık yap.Nese hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle tebrikler Fenerbahçe.
    Maçın ilk 15-20 dakikalarında fenerin baskılı oynayacağı belliydi, bu anları gol yemeden geçirmeliydik, olmadı. İlk gol ön direkteki Carlos ofsayttı. Topa dokunmuyor yalnız defans oyuncusunu ve kaleciyi yanıltıyor diye düşündüğüm için ofsayt verilmeliydi. 2. yarı aynı yan hakem sabri'nin yanılmıyorsam sağdan ortasında Nonda ofsayttı yalnız topa müdahele edememiş, gökhan sanırım kornere celmişti ama ofsayt verilmişti. Penaltı pozisyonu çok ucuz. Leo'nun müdahelesi yoktu.

Hakem sonuca etki etti ve berbat maç yönetti. Cristian'ın ilk yarıda Arda'ya tokatına, arkadan kafasına vurmasına falan göz yumdu kart vermedi. Ayhan ın pozisyonu tam komediydi. Alkışladı diye kart aldı ama emreye kart verdi mi bilmiyorum. Vermedi sanırım. Berbat bi yönetim.

Tabi tüm bunları geçersek maçı hakedecek bir maç oynadık mı? Hayır. Fenberbahce de iyi oynamamasına rağmen galip geldi. İlk yarıda çok kötüydük. 2. yarı 2-0 dan sonra toparlamış, golü de bulmuştuk. Keita'nın hareketi, rakibe müdahelesi çok gereksizdi. Tutmalıydı kendini. Hem takımı yüklendiğimiz dakikalarda eksik bıraktı, hemde muhtemelen minumum 3 maç ceza alacak. Ne gerek var buna? Baros'un maçın başında sakatlanması büyük talihsizlikti. Nonda bu takımda ilk 11 oyuncusu olamaz. İlerde basmıyor, top süremiyor, takımı yavaşlatıyor. Baros ise basıyor, koşuyor, top sürüyor. Eksikliğini hissettik.

Bir sözüm de taraftarla ilgili. Umarım bundan sonra asyde oynanan fb maçlarında olaylar olduğunda geçen sezon fbli arkadaşların dediği hep olaylar asy de oluyor deyimi olmaz. Üstelik maçı önde götürdüğü anlarda bu kadar olaylar olmamalıydı. Ben sadece burada oluyor demiyorum, heryerde oluyor. Seyircisiz maç cezası gelmeli kesinlikle.

3 puanı aldığı için fenerbahçeyi tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı. gelenek bozulmadı. tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Öncelikle tebrikler Fenerbahçe.
    Maçın ilk 15-20 dakikalarında fenerin baskılı oynayacağı belliydi, bu anları gol yemeden geçirmeliydik, olmadı. İlk gol ön direkteki Carlos ofsayttı. Topa dokunmuyor yalnız defans oyuncusunu ve kaleciyi yanıltıyor diye düşündüğüm için ofsayt verilmeliydi. 2. yarı aynı yan hakem sabri'nin yanılmıyorsam sağdan ortasında Nonda ofsayttı yalnız topa müdahele edememiş, gökhan sanırım kornere celmişti ama ofsayt verilmişti. Penaltı pozisyonu çok ucuz. Leo'nun müdahelesi yoktu.

Hakem sonuca etki etti ve berbat maç yönetti. Cristian'ın ilk yarıda Arda'ya tokatına, arkadan kafasına vurmasına falan göz yumdu kart vermedi. Ayhan ın pozisyonu tam komediydi. Alkışladı diye kart aldı ama emreye kart verdi mi bilmiyorum. Vermedi sanırım. Berbat bi yönetim.

Tabi tüm bunları geçersek maçı hakedecek bir maç oynadık mı? Hayır. Fenberbahce de iyi oynamamasına rağmen galip geldi. İlk yarıda çok kötüydük. 2. yarı 2-0 dan sonra toparlamış, golü de bulmuştuk. Keita'nın hareketi, rakibe müdahelesi çok gereksizdi. Tutmalıydı kendini. Hem takımı yüklendiğimiz dakikalarda eksik bıraktı, hemde muhtemelen minumum 3 maç ceza alacak. Ne gerek var buna? Baros'un maçın başında sakatlanması büyük talihsizlikti. Nonda bu takımda ilk 11 oyuncusu olamaz. İlerde basmıyor, top süremiyor, takımı yavaşlatıyor. Baros ise basıyor, koşuyor, top sürüyor. Eksikliğini hissettik.

Bir sözüm de taraftarla ilgili. Umarım bundan sonra asyde oynanan fb maçlarında olaylar olduğunda geçen sezon fbli arkadaşların dediği hep olaylar asy de oluyor deyimi olmaz. Üstelik maçı önde götürdüğü anlarda bu kadar olaylar olmamalıydı. Ben sadece burada oluyor demiyorum, heryerde oluyor. Seyircisiz maç cezası gelmeli kesinlikle.

3 puanı aldığı için fenerbahçeyi tebrik ederim.
    Hakem ilk yarı sürekli bizim aleyhimze çalıştı.Kazım rakibe dokunsa foul verdi.Ayrıca orda hakemin pozisyonu görmesi imkansız gibi birşey pek suçlamamak lazım.

Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri