Konaklama dıyorlar onuda söledim nerdeyse 2 otel var herkez 5 yıldızlı otelde kalacak değil 1-2 tane daha yapılır takımlarda orda kalır.Ama meela o değil işte bahane çok bizim yöneticlerde.
Konaklama dıyorlar onuda söledim nerdeyse 2 otel var herkez 5 yıldızlı otelde kalacak değil 1-2 tane daha yapılır takımlarda orda kalır.Ama meela o değil işte bahane çok bizim yöneticlerde.
Yahu zaten bu turnuvayı Türklere vermezler neyin tantanasını yapıyorlar ki.![]()
Trabzon'da sosyal yaşam felan nasıl yani alternatif çok mu eğlenebilecek yerler felan ?
Valla sosyal faliyetlerde türkiyede 6.7. mi ne bi arastırmada öleydi araştırmanın adıda şeydi sanırım Türkiye'de yaşanabilr kentler sıralaması.Bunun içindede ilk 10 da idi ve araştırmadaki krıterlerde Ulasşım,sosyal faliyetler eğitim falan filan vardı.
Mr.Barto öle ama yinede saçma bahaneler bunlar ondan yazdım zaten daha yazmıcaktımda hani o kadar abartmayın diyolardı burda bi dünya yorum oldu onlara cvp olarak koyayım dedim![]()
İzmir-Trabzon arası 1344 km.
İstanbul Trabzon arası 1083 km.
Antalya Trabzon arası 1273 km.
Aday illerden trabzona en yakın il Kayseri 618 km.
Aday iller arası en yakın mesafe
Ankara Eskişehir 233km
Aday iller arası en uzak mesafe
İzmir-Kayseri 849km
Uzak olmadığı için seçilmedi değil, şehirler yakın olur ise avantaj sağlayacağı için seçilmedi. Dikkat edin diğer aday ülkelerden 2 artımız var, hiç düzenlememiş olmamız, bu konuda aç olmamız ve şehirlerin yakın olması.
Last edited by BeeTLeJuiCe : 19.Ocak.2010 at 16:34
Yahu zaten bütün maçlar Trabzonda olsun demedik en azından 1 -2 eleme maçı veya gurup maçı olabılır.Ne yani şimdi bi il yerine Trabzon eklense veya direk eklense vermicekler mi neden bu Trabzon uzak mı dicekler?Çok uzak olduğu söylenemez ya birtek bizim il olduğu için vermiceklerse amenna.