bence de bu saatten sonra tuncay'ın kendine de, bize de, türk futboluna da bir hayrı dokunmaz. şu an bıraksa bile normal karşılarım.
bence de bu saatten sonra tuncay'ın kendine de, bize de, türk futboluna da bir hayrı dokunmaz. şu an bıraksa bile normal karşılarım.
Fenerbahçe Tuncay'ın küme düşme gibi büyük hayalleri için uygun bir kulüp değil. Wolfsburg'dan sonra şansını Lens, Hercules gibi takımlarda deneme fırsatı bulabilir. Samimi olmak gerekirse, Tuncay'ın bu hallere düşmesine çok sevindim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben isterim Tuncay'ın dönmesini çok bir para da isteyeceğini sanmıyorum , para kazandırmadan gitti diye kırgın gitmiş olmaz bir oyuncu , ben severim gelsin
santos ve güiza iddiaya girmişler ve güiza kaybetmiş. futbol takımına ve can bartu tesislerinde çalışan personele yemek vermiş topluca.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güizadan takım arkadaşlarına yemek
![]()
Oyuncumuz Daniel Güiza tarafından Ortaköyde bir restorantta organize edilen akşam yemeğine‚ Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları ve eşlerinin yanı sıra Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde çalışan personelimiz de katıldı.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemek‚ toplu hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=24451
Tuncay bırakıp gittiği gün o kadar sevmeme rağmen benim için bitmişti umarım futbol yaşantısına avrupada Tugay gibi son verir.
Sarı Melekler Fenerbahçe Tv'de canlı yayında. Aylin Abla konuşuyor şu anda.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bence fazla haksızlık ediliyor tuncaya. bi yerde o da haklı avrupada kendini göstermek istedi ne kadar üçük takım da olsa göz önünde bulunacaktı. ben tuncayı suçlamıyorum ama şunu da unutmayalım takıma tuncay gibi oynamasa da takımı ateşleyecek fenerbahçeli oyuncular lazım o unutulmaz beşiktaş maçını hatırlatırım gol yer yemez atmıştık golü
Fenerbahçe kaptan Arslan Ekşinin sözleşmesini 1 sene daha uzatmış.
Doktorlar ´Sezonu kapattı´ dedi. Radyologlar ameliyatın şart olduğunu söyledi. Hatta Aykut Kocaman ´Sen bana seneye de lazımsın‚ bu takımı uçuracaksın´ diye gönlünü aldı
Mucizeler yaratan Ertuğrul Karanlık ise 14 santimlik kan pıhtılaşmasını uzun iğne ile 15 operasyonda aldı. Samandıra´yı inleten feryatlara Ali Yıldırım bile dayanamadı
Dia‚ Gaziantep maçında sakatlandı. O gün kimse bir şey anlamadı... Sabah bir kalktı‚ sağ ön üst baldırı mosmor... Korktu‚ doktoru çağırdı... Takım arkadaşları geldi. Görenler inanamadı... Teknik Direktör Aykut Kocaman‚ ´30 yıldır futbolun içindeyim‚ böyle sakatlık görmedim´ dedi.
Apar topar MR´a gidildi. 14 santim genişliğindeki bölge ekrana sığmıyordu. Radyologlar geldi.
Onlar da şaşırdı.
Ne yapılacaktı!
Hepsinin ortak kanısı‚ moraran bölgedeki kanın kuruması beklenecek ve ondan sonra da ameliyat ile temizlenecekti.
Bu da şu demekti: Dia sezonu kapattı...
Almanya‚ Fransa‚ İngiltere‚ hatta Amerika´daki uzmanlar arandı. Hepsi ´ameliyat´ diyordu.
Bugüne kadar sihirli elleriyle birçok futbolcuyu ameliyatsız iyileştiren‚ Güiza´yı dana kanı ile sağlığına kavuşturan Ertuğrul Karanlık´ın kafasında çözüm vardı.
ÇAPRAZDAN GİRİP KAN ÇEKTİ
Ama uzmanlara derdini anlatamıyordu. Ve kararını verdi.
Dia´yı karşısına aldı. Morali bozuk olan Senegalli oyuncuya‚ ´Üzülme‚ seni iyileştireceğim. Sezon bitmeden‚ oynayacak duruma getireceğim´ dedi.
Sevindi: ´Sen beni iyileştir‚ sahaya çıkacak‚ top oynayacak duruma geleyim‚ gol atıp seni sırtımda taşıyacağım. Alnından öpeceğim.´
Hemen kollar sıvandı.
Dia´yı masanın üzerine yatırdı. Eline 12 santim uzunluğundaki iğneyi aldı. Moraran bölgeye hafif hafif çaprazdan girerek pıhtılaşan kanı çekmeye başladı.
Bir‚ iki‚ üç‚ tam 15 kez yaptı.
Acıdan Samandıra inledi.
Hatta bir gün idmana gelen Ali Yıldırım bile Dia´nın feryatlarını duyunca kapıyı açıp odaya girdi.
Senegalli´nin halini görünce‚ ´Siz bu çocuğa işkence yapıyorsunuz´ diye bağırarak dışarı çıktı.
Ne mi oldu?
Sabırla günlerce süren operasyon sonunda Dia´nın moraran dizinden yarım kilo (360 mililitre) pıhtılaşmış‚ pis kan alındı.
Şimdi Dia oynamaya hazır.
Tek arzusu sahaya çıkmak‚ gol atmak ve kendisini bu dertten kurtaran Karanlık´a teşekkür etmek.
Alaattin Metin
Fenerbahçe Cumhuriyeti
E.Karanlık Fm tabiri ile WordClass bir doktor. Bir çok büyük oyuncuyu iyileştirdiği söyleniyor ki kendine has tedavi yöntemleri olduğu zaten görülüyor biliniyor. Böyle bir sağlık ekibi kolay kolay bir daha bulunmaz. Şimdi tek isteğim, temennim bu doktorun Aziz Yıldırım ile ters düşüp kapının önüne felan koyulmaması...
vay be yarım kilo kan... Tebrikler Ertuğrul Karanlık...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
fenerbahçe sağlık ekibinin başarısı yadsınamaz bi gerçek helal olsun diayı artık goooolll naralarıyla bağırarak görmek dileğiyle![]()
Off off off kim söylemiş acaba bu yüzdeleri... Dünyanın en teknik spor basınıda bizdeymiş meğersem. Adamlar küsüratlı yüzdesine kadar yazmışlar. Yok artık![]()
Bu yüzdeleri nasıl belirliyolar merak ettim : )
Ertuğrul Karanlık çok başarılı bir doktor. Bu sene defalarca gösterdi bunu. Dia'nın tedavisi, Niang'ın insanlık dışı faullere maruz kalmasından dolayı oluşan sakatlık, Selçuk Şahin'in yaşadığı sakatlık vs vs vs. Hepsinde kısa sürede ve en üst düzeyde kondüsyonla geri döndürdü sahalara.
Last edited by Cengo : 14.Mayıs.2011 at 04:00
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Antep'de defansif orta saha mı var? Zurita da tamamen defansif ama oynamıyor zaten.
Tamamı ofansif oyuncular.
Emre ve Topuz çift yönlü oyuncular, bu tip bir oyuncuya sahip değiller.
Ligin en iyi kadrosu Fenerbahçe'de.
Eveleyip gevelemeye gerek yok, kabul edilmesi gerekir.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şu yorumLarının sonuna bana göre, benim düşüncem diye ekLede tartışma çıkmasın. Neye göre en iyi kadro, Lidersiniz diye en iyi kadroya mı sahip oLmuş oLuyorsunuz. SivasLıya göre de Sivasın kadrosu en iyidir. Sen sadece Fenerbahçe gözLüğü iLe baktığın için takımında ki herkes süperstar zaten.
Trabzonspor dan biLe daha kaLitesiz, daha yaratıcısız orta sahanız var. ALex oLmadığı zaman görüyoruz Fenerbahçe nin haLini Bir tek ALex götürüyor takımı. ALex in oynamadığı maçLarın hangisinde Emre çıktı taşıdı takımı, Topuz sırtLadı takımı. Çift yönLü dediğin adamLar kaçtane goL attı, kaçtane goL attırdıLar bu sezon. Defansif yönden ne kadar top kapma istatistiği iLe oynuyor. Onu dök bana göreLim madem.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zaten ALex bu sezon bu kadar istikrarLı oLduğu için takım zirvede. Geçmiş yıLLarda oynamadığı maçLarda neLer oLduğunu gördük. Fenerbahçe de Yobo-Lugano ve Gökhan GönüL, ayrıca VoLkan ı da buna dahiL edebiLiriz. ALex ayrı bir cumhuriyet zaten. DiğerLeri çokta süper, Türkiye Liginde ki futboLcuLardan kat ve kat üstün adamLar değiL. Diğer takımLarda bu tarz oyuncuLar mevcut. KaLite farkını ve şu anda ki durumu yaratan bu 5 futboLcudur. Bu adamLardan ikisi performansını yarıya çekmiş oLsaydı Fenerbahçe şu anda çoktan yitirmişti ŞampiyonLuğunu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şu görüşlerin tamamen Beşiktaş gözlüğünden bakıştır.
Trabzonspor'un orta sahası daha yaratıcı değil, aksine Trabzonspor daha çabuk oynamaya çalışıyor ki kanatlarıve forvetleri kaçırabilsin. Trabzonspor oyun sıkıştığı zaman kitlenen bir takım, baskı ile çözmeye çalışıyor. Yaratıcılık yok.
Ligin en fazla gol atan takımına böylesine eleştiri yapabilmek ancak baktığın gözlüğün etkisinden kalmasındandır.
Fenerbahçe ligin en iyi kadroya sahip takımı.
İster kabul edin ister kabul etmeyin.
İşte kanıtı:
http://www.tff.org/default.aspx?pageid=198
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı