Ne denilebilr ki? Muhteşem bir maçtı. Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler Güiza.![]()
Ne denilebilr ki? Muhteşem bir maçtı. Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler Güiza.![]()
alemin alay konusu olan, dünyanın eğlencesi, karikatür-mizah sitelerinin malzemesi Guiza ile bizim Umutun son 13 haftadaki gol sayısı eşit. üstelik umutun oynadığı süre guizadan yaklaşık 148 kat daha fazla. girdiği pozisyon belki dahada fazla. iyice bünyemizi saran umut kanseri bizi bu sene şampiyonluktan etti. ufak ayrıntılar herşeyi belirledi. ben bundan sonra fenerbahçenin şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum. 4 haftada fenerbahçe bence puan kaybedecektir. ama bizim 4 maçı almamız söz konusu gözükmüyor. anca fenerbahçe bizden önce oynayıp bir süpriz kayıp yaşayacak, o gazla kazanacağız o kadar.
dediğim dedik. biz cuma şampiyonluğu kaybetmedik, geçen hafta fenerbahçe gaziantepi yenerek şampiyon oldu eğer olacaksa. artık işimiz allaha kaldı ki 26 yıldır pek yüzümüze gülmüyor.
Bu maçtan sonra da şampiyon olamazsak, ya lan neyse ben bişi demiyorum.
İdolümsün Güiza idolümsün.
Güiza Fener'e Geldiğinden Beri İlk Kez Zor Bir Topu Gol Yaptı![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Güiza'yı oynatın diye ağlıyordum pc başında haftalardır. Bu adam o hırsla gol atacak diyordum. Helal olsun ulan Güiza. Helal olsun okçu.
güiza destan yazdı resmen. futbol tanrıları bizden yana!
Guiza canlı yayında hüngür hüngür ağlıyor.
Güiza Gol Sevincini Engelli Vatandaşlarla Paylaştı Sanırım ve Golden Sonrada Olduğu Gibi Röportajda Ağlıyordu .. Helal Olsun Okçu ...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu maçı böyle kazandıkları için oyunculara yazıklar olsun. Ne deyim yani şu sezon bir maçımızıda rahatça kazanıp koltuğumuzda yayılarak izleyelim. İlla bi aksiyon yaşatacaklar millete. Neyse bu maçı kazanıpta şampiyonluğu kaybedersek o zaman bırakırım takım tutma işini felan. 1 olur 2 olurda 3 artık fazla gelir.
İlk yarıda Yobo-Lugano bizi bitirdi,ikinci yarı Stoch-Alex kurtardı ne zor şu stresi yaşamak ya,biz böyleysek futbolcular haklı bilader tebrikler fenerbahçem![]()
Güiza'ya helal olsun adam o kadar oynamadı sakat kaldı ama girdi attı gölünü. Güiza o kadar makara konusu oldu ama attığı gollere bakınca çoğu çok kritik goller. Bursaya kaptırdığımız şampiyonluk gitmese en büyük paylardan birisi Güiza'nın olurdu eminim.
Bursa maçıydı tribünler Semih Semih diye bağırdı yapma Daum dedim yapma çok rahat gelirler Güiza müthiş basıyordu ileride çıkamıyordu adamlar Semih girdi dolandı ortalıkta adamlar rahat rahat geldiler şampiyonluğu kaybettiğimiz maç olarak görürüm o maçı.Bunu daha önce de yazmışımdır.
güiza'nın galatasaray'a topukla attığı bir gol var ki isteyerek vursa gol olmazdı.
Özeti veren bir site var mı ?
Acunn.com veriyo diye biliyorum sanırım web haklarını almış Acun siteye ekleniyo geniş özetleri felan maçların...
Bugünki rezillikte, Buca'yı hiç mi hiç ciddiye almamanında etkisi çok çok büyük oldu. Forumda bile herkes fark bekliyordu ama 3-1 den sonra herkesin umudu kaybolmuş ve bir facia yaşamanın korkusu vardı.
İzmir'e İzmir plakasını yazdık demiş bir arkadaş: 3-5 (35)
Bir günde iki İzmir takımını yendik diye eklemiş. (Arkas ve Buca.)
İzmir'de olup da şu maçı izleyememek yanarım yanarım buna yanarım. Helal olsun, şampiyonluk geldi.![]()
Fenerbahçe böyle bir maçtan sonra artık şampiyon olacaktır. Tebrikler...
Güiza'nın gol atmasına gerçekten çok sevindim.![]()
Bu maçı izledikten sonra 33.hafta İstanbul'a gelmek bana farz oldu ...
Güiza'nın ağladığı röportajı istiyorum var mı yahu?