Mehmet Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu’dan sarı lacivertli futbolcu ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Teknik Direktör Luis Aragones hakkında gündem yaratacak açıklamalar!..
Bayram Tutumlu, Aragones’in kendisini aradığını ve Fenerbahçe hakkında kendisinden bilgi istediğini ileri sürdü.
Tutumlu şöyle konuştu:
“Ben dün İsviçre’ye gidiyordum ve uçakta olduğum için telefonumu koordinatörüm Mehmet Çiftiçi’ye yönlendirmiştim. Luis Aragones aramış ve Mehmet Çiftçi’den Fenerbahçe hakkında bilgi istemiş. Bizde Fenerbahçe ile ilgili bilgileri kendisine verdik. Aragones çok dürüst bir insan ve hayatta yalan söylemeyen bir adam.”
Futbol Federasyonu’nun Aurelio’nun 1 yıllık opsiyonunu sarı lacivertli takım lehine onaylamasının yurt dışı transferi için geçerli olmadığını savunan Tutumlu, Villarreal’in yıldız oyuncuyu istediğini açıkladı.
Tutumlu, “Aurelio’ya Villarreal’den teklif var. Ali Yıldırım beni aradı ve bir teklif yaptı. Marco ile görüştükten sonra teklifin yeterli olmadığını söyledik. Cumartesi bana geri dönecekti ama hala dönmedi. Bana işi biraz hafife alıyorlar gibi geliyor ama Marco hafife alınacak bir oyuncu değil. Bana göre, Nihat da orada olduğundan dolayı Villareal, Aurelio için en iyi takım olur. Onu İspanya’ya götüreceğim” dedi.
Bayram Tutumlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“TFF, Aurelio’nun sözleşmesini onaylaşmış olabilir. Şekip Mosturoğlu da bana Marco’nun serbest olduğunu söyledi. Federasyon’un onayı Türkiye’de geçerli olabilir ama dışarıda kesinlikle geçerli değildir. Marco serbesttir ve istediği kulübe gidebilir. Bunu Şekip Mosturoğlu’na da sorabilirsiniz.”
MARATON.COM.TR ÖZEL

alex gibi bir oyuncunun yanında iş yapmayan adam kocaelide olurmu hç...
Aragones'in gelmesini hiç istemem açıkçası.Kulüpten bu konuda bir yalanlama gelmemesi beni çok rahatsız ediyor.