1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Abi zaten Cesar'da Gomes'de kendini kanıtlamış kaleciler transfer edilmesi için Alex'in onayı gerekmiyor ki.Bu arada ben yabancı kaleci olayına karşıyım.Volkan 1. kalecimiz olur.Volkan Babacan'a da şans gelmesi gerekiyor artık o 2. kaleci olur.Bir tane 3. kaleci alabiliriz,genç gelecek vaadeden.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Abi zaten Cesar'da Gomes'de kendini kanıtlamış kaleciler transfer edilmesi için Alex'in onayı gerekmiyor ki.Bu arada ben yabancı kaleci olayına karşıyım.Volkan 1. kalecimiz olur.Volkan Babacan'a da şans gelmesi gerekiyor artık o 2. kaleci olur.Bir tane 3. kaleci alabiliriz,genç gelecek vaadeden.

abi yönetim defalarca hiçbir oyuncumuza görüş sormuyoruz diyor ...defalarca diyor tekrar tekrar diyor ama yalancı basın hergün böyle haber çıkarıyor...

alexten onay çıkmışmış...sanki alex verecek kalecinin parası...inanmıyorum abi yalan bu haberler...

volkan babacan 1 kere fenerin bir kupa maçında oynadı doğrusu ben izlemedim ama izleyenler pek beğenmemiş tabi tek maçla yorum olmaz ama FM 2007 de çizildiği kadar iyi oyuncu olmadığı bir gerçek sanırım zaten o yüzden tırpan yedi araştırmacılarımızdan ...

Mesaj Yetkileri