Sonunda geldi. Gelmesi iyi oldu da 4 sezonluk Red Bull Leipzig kariyeri boşa gidecek şimdiBu gece sabaha kadar akılır Galatasaray ile
Sonunda geldi. Gelmesi iyi oldu da 4 sezonluk Red Bull Leipzig kariyeri boşa gidecek şimdiBu gece sabaha kadar akılır Galatasaray ile
Kural o kadar komplike ki adamlar anlayamamis muhtemelenbiz bile zor anladik fmyi suclayamam
neyse ben 20 oyuncuyla oynadığım icin 6 turk yetecek. Cool
![]()
Oyuna başlayan arkadaşlar İanis Hagi'den haber var mı yeni güncelleme ile eklenmiş mi oyuna?
Bug mu bilmiyorum ama bonservisi elinde oyuncuyu alıp 3 yıllık kontrat yapınca daha önce boştayken onunla ilgilenen takımlar hala adamın peşinde görünüyor ve işin kötü yanı bu ilgi durumlarının yanında serbest transfer yazmaya devam ediyor. Futbolcuların moraline etki edebilir.
Savunmalar her ayağına geleni ileri dikiyor sanırım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bütün maçlar Pazar günü, neden böyle? Son güncellemeden sonra böyle oldu. [MENTION=4751]perpetua[/MENTION]
![]()
Last edited by perpetua : 27.Şubat.2015 at 14:11
Daha önce Bursaspor ve Kayserispor ile Türkiye kariyeri yapmıştım FM15te.Bu kez de Trabzon ile kariyer yapayım dedim.Daha önce oynadığım iki kariyerde de bu kadar sakatlıkla karşılaşmamıştım.Sadece benim takımımda değil diğer takımlarda da aynı durum var.Fenerbahçe 6.lıkta sürünüyo bu yüzden.Sanırım ligin sertlik düzeyi gerçeğe yaklaştırılmak istenmiş,ama bu sefer de her maç deli gibi sakat veriyoruz.Allahtan halen liderim ve şu anda sabrediyorum.Getirebildiğim en iyi kondisyoner ve doktorları getirdim takıma.Umarım yakında fiziksel olarak toparlanabilir takım.
fikir verebilir misiniz ne yapabilirim bu konuda ?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=123025
Guncellemeyi denedim. Bazı pozisyonlarda kaleciler daha iyiyken bazilarinda eskiye oranla daha kotu. Kontra atakta daha direkt oynamalari yonunde yapilan degisikler hikaye. Direkt oynamadiklari gibi, kontra atagi secince ilginctir oyuncularim hep kapali savunmaya karsi hucum yapiyor. Gelisine vuruslar azaltildi diyorlar o da hikaye. 2 mac yaptim en az 6-7 tane vole vurdu iki takim.
Bir hata duzeltilmemis. Bir oyuncu icin takimiyla pazarlik ederken ilk birkac teklifimizden sonra hani bize ek odemeleri olan karsi bir teklif yapiyorlar ya, tamam oyle olsun kabul ettim diyorsunuz ama hop karsi takim gorusmelerden cekiliyor.![]()
Bu sakatlık olayı çok nalet bir hal aldı son güncellemeyle.1 maçta 3 oyuncum sakatlanıyor.Bu gidişle kadroyu toparlayamayacağım bir türlü![]()
Arkadaş bir sürü wonderkid mevcut oyunda. İanis ligde maça bile çıkmış ama oyunda yok yine. Sırf çıksın diye birde Romanya Ligi açtım oyunda vay arkadaş
yeni gözlemleme sistemini beğenmedim. 3-4 kere izliyor gözlemci hala yaklaşık değer veriyor. tamam belki oyuncuların değerini tam olarak bilmek mümkün değil ama gerçekte bir oyuncunun 10 maç kasedini 3-4 kez de canlı izleseniz az çok neye sahip olduğunu anlayabilirsiniz. dahası gerçek hayat daha farklı değişkenlere sahip. potansiyeli olmayan bir oyuncu bir anda büyük gelişim sergileyebilir vs. bu yeni gözlemleme sistemi konusunda önerileriniz var mı. özellikleri aç demek bir çözüm ama başka çözüm var mıdır?
Humam Tariq'in kiralık transferi es geçilmiş galiba. Neyse iyi oldu bu.
Humam Tariq - Oyuncu profili - Transfermarkt
Maç oynanırken yukarı koyabildiğimiz oyuncu ratingleri, maç istatistikleri vb. kısayollar çıkmıyor seçili olduğu halde. Var mı bu sorunu yaşayan ?
steam : aytekin79
penaltı atıyor oyuncu direkten ayağına geliyor ölece duruyor vurmuyor topa vursa gol olacak kaç penaltıdır bu sorunu yaşıyorum bunlara da bir çözüm bulsunlar artık can sıkıyor
Galatasaray'a turuncu forma gelmiş?
beyler yeni yabancı kuralı ilk sezon sonunda haber olarak gelen kutusuna mı geliyor? ya da sizde ilk sezondan itibaren spor toto süper lig kurallarında mı yazıyor? bende ilk sezonda kurallar bölümü dahil hiçbir yerde 2015-2016 sezonundan itibaren yabancı kuralına geçilecektir diye bir yazı yazmıyor(şuan ilk sezonun başundayım) aradım taradım bulamadım. bi katakulliler olduda aklım karıştı cevaplarsanız sevinirim![]()