Bobo boşta kalmışken ben alsam ne yapar eder Bobo'yu alırdım.Trabzonda gol krallığına oynar Bobo
Bobo boşta kalmışken ben alsam ne yapar eder Bobo'yu alırdım.Trabzonda gol krallığına oynar Bobo
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Serhat mesela Halil var İbrahim Kaş olabilir stopere.Yerli Forvet Batuhan bile olur adam eder onu Şenol hocayerli bulunur ya ama parası fazla olur o ayrı.Şimdi Selçuk devam etseydi para harcamazdık orta alana mesela ama orası için iyi bir para dökecez gibime geliyor.
Lig Tv:
Ankaragücünden Vittek ve Sapara isteniyor. Sapara için para + oyuncu teklifi yapılması bekleniyor.
Didier Zokora ve D.Boateng için girişimler var.
Zokora türkiye'de oynamayı düşünmüyormuş bildiğim kadarıyla.Ama gelse ligin en önemli transferi olur hiç abartısız.Üst düzey bir ön liberodur Zokora,keşke fenere gelse.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
tribundergi Tribun Dergi
SON DAKİKA: Bucaspor'lu Sercan Kaya Trabzonspor'da.
İyi transfer yaptı Trabzonspor. Şenol hoca çok iyi faydalanır Sercan'dan. Çok yetenekli.
batu olmaz Türkiyede 2 yıl içinde bi takıma transfer olursa 5 milyon euro Beşiktaşa gidecek diye biliyorum ama bu madde sadece fener ve galatasaray içinde olabilir.
boatengi bu sene 4-5 maçta seyrettim bu adam mükemmel selçuğun boşluğunu doldurur diye düşünüyorum.
eto'o bitmiş.
Ersan Gülüm'e bizde bi kanca atsak güzel olur. Egemen'in yokluğunu ondan çok daha ekstra özellikleri olan bir yerli stoperle kapatmış oluruz.
Ersan bi tek Trabzona giderse üzülmem![]()
eto'o bitmiş.
Ersan Galatasary ile 4.5M € 'ya anlaştı diye biliyorum.
Umut ne ara gitti toulouse'a ya![]()
Son dakika: Trabzonspor Barış Özbek'le prensip anlaşmasına vardı
Kaynak :Lig Tv
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Halil Colak'in adi hicbir kuluple gecmiyor, ama tam Trabzon'a gore adam. Buca'daki Torric de dusunulebilir. Baris biraz bos bir transfer, insallah Selcuk'un yerini Baris ile doldurmayi dusunmuyorlardir. Forvete Bobo da dusunulebilir, hatta Necati Ates de.
http://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0
müthiş transfer![]()
Selçuk İnanı 3 yıllığına kadrosuna katan Galatasaraya cevap gecikmedi.Barış Özbek tam 3 yıllığına Trabzonspora girdiğini açıkladı.
Barış kötü oyuncu degil bence rotasyonda kullanılabilir.
ama şunu gözden kaçırmayalım
burak gibi bi futbolcuyu adam eden şenol güneş faktörünü unutmayalım.
Sizde BAM dediğiniz üçlüye karşı aşırı bir önyargı oluşmuş. Tamam bunlar çok iyi oyuncu demiyorum ama neredeyse Ayhan gol atınca neden daha güzel atmadı diye eleştirecek hale gelmişsiniz. Oyuncudanda böyle bir ortamda harikalar yaratmasını beklemek yanlış olur. Trabzonspor'da yeniden o beğenildiği zamanlardaki oyununu sergileyebileceğine inanıyorum.
Gece gece iyi güldüm ya![]()