Sayfa 53 / 149 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon
1,561 ile 1,590 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hmmm tam kramponluk bi olay olmuş b gitti allah geride kalanları kurtarsın
    balta var rahat ol sen sarp ta gidici ayhanda gider inş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Şöyle birşey vardı ama;Barış Almanya'nın alt liglerinden geldiği için ilk sezon ki performansı iyi fazla iyi olmasa da ya bu adam alt liglerden geldi ilk sezonu için iyi oynandı dendi.Sonra bakıldı ki adamın yeteneği bu kadar bundan ilerisi yok,ümit kesildi.
    Galatasaray'da Elano gibi adam bile üst üste 2 isabetli pas yapamaz hale geldi şimdi Brezilya'da döktürüyor. Barış'ta bizde Galatasaray'daki performansının üstüne çıkacaktır diye düşünüyorum. Zaten dediğim gibi rotasyonda işe yarar yoksa ilk 11 için alınmamıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ceyhun gülselam ın sözleşmesi bitiyodu dimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ceyhun'un sözleşmesi Aurelio'nun sözleşmesi gibi. Yurt içi transferi için opsiyonu var. Yurtdışına gidebilir ama bırakmaz onu Şenol hoca. Kadro çok dağıldı zira.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ya bende mi bir problem var bilmiyorum ama Barış Özbek iyi futbolcudur yahu. Stil olarak felan baya beğenirim ben. Geçen seneki performansını ciddiye almamak lazım. Ama ondan önceki 2 sene gayet iyiydi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen Mustafa bende çok beğeniyorum Barış'ı. Ortasahada müthiş dinamizm getirir takıma. Onun yanına top yapan bir oyuncu alınırsa Trabzon başarılı olabilir kanımca.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ya zaten Barış'tan oyun kurmasını beklemek facia olur. Barış Türkiye'nin Gattuso'sudur...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bende Barışın faydalı olacağını düşünüyorum ilk geldiği zamanlar baya etkiliydi,geçen sene takım olarak dağılmıştı gs,o yüzden o videodaki gibi saçmalaması normal

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Barış'ın bu kadar aşırı eleştirilmesine anlam veremedim. Bence de yararlı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baris geldigi ilk sene haric takima hic birsey vermedi. Savasir, yirtinir ama birsey beklemek cok yanlis olur. Turkiye'nin Gattuso'su degil de ortasahanin Baki'si daha mantikli kendisi icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yanında ayhan ve mustafa yerine artık colman oynayacak verimli bir sene geçireceğini düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

2 gündür gündemden uzağım,biz şimdi Barış'ı mı aldık?

Harbiden anlaşmşız.
    Last edited by Trabzonspor : 29.Mayıs.2011 at 14:57

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ünal Başkan 2 - Sadri Başkan 0 (Sadri Şener k.k)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2 açıdan bakmalı bu Barış transferine. ilk olarak;

Geçen sene Burak Yılmaz gelir, Trabzon taraftarı bile güvenmez, 'eskici Trabzon, kazmayı aldı' naraları istanbuldan.. kakara kikiri eğlence çıkar millete.

Sonra 1 yıl geçer, bu şen insanlar bir bakar ki Burak en değerli Türk oyunculardan biri olmuş, şaşar kalırlar. Yapıştırırlar, cevap kısa kurgusuz; 'Şenol Hoca adam ediyor.'

ikinci olarak;
    Galatsarayda işler kötü gider, bu kadrodan Emre Güngör gider, Elano gider, ama Galatasaraya gelmeden de, gittikten sonra da döktürürler.

işte o 3 yıldır ne teknik ekip, ne yönetim başarısının yeterli olmadığı galatasaraydan bir adam Şenol Hocaya gelir. Bazıları geçmiş hiç yaşanmamış gibi yine şenlenir. Ya o onmilyonlar bu futbol denen oyundan anlamıyor, ya da Şenol Hoca. Çoğunun dalga geçme ölçüsünde gördüğünü bir Şenol Hoca göremiyor.. Yine payına hep fedakarlık düşen Şenol Hocaya atalım biz suçu yine, aksi olursa 'Şenol Hoca adam eder' deriz, bir tespitle bütün dalgamızı toplarız.

birde galatasary.org gerçekten böyle bir sayfa yapmışmı? yapmışlarsada pek efektif değil zaten, övünerek tüm sayfa hber verdikleri tranferlerde Barış gibi gidiyor sonuçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

o sayfada gerçek değil sonradan ekleme belli oluyor zaten
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yok abi öyle sayfa yaparmı hiç kulüp,elemanın biri yapmış yayınlamış nette.Sen boşver dalga geçenlere bakma onların aksine birçok kişi iyi olacağını düşünüyor,en başta Şenol Güneş düşünüyor mühim olanda bu.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bende Barış Özbek i beğenenlerdenim, Trabzonspor a faydalı olacaktır. Bu sene Colman eğer kalırsa, biraz daha ofansif oynayabilir. Şenol Hoca nın taktiği gereği, eskiden Colman-Selçuk ikilisinin olduğu yerde bundan sonra Colman-Ceyhun-Barış dan 2 si oynar. Burada sorun Colman olmadığı zaman yaşanacaktır... Trabzon un alternatif Türk oyuncular alması kritik, çünkü önemli yerlerdeki Türk oyuncuları takımdan ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Barış Özbek'i iyi yönlendiren birisi olsaydı Bastian Schweinsteiger'den farkı yok bana göre. Zaten bu adam Almanya'ya felan dönerse vay be sen neymişsin deriz. İlk geldiği günleri hatırlayalım. Linderoth ve Barış varken sırtımız yere gelmez diyorduk. Sonra Barış burdaki düzeni görünce benim sırtım yere gelmez diye düşünmeye başladı. Çünkü her şartta parasını alıp genç olması nedeniyle Galatasaray'ın umutlandığını görüncede saldı kendini. Bu oyuncuyu futbolculuk anlamında adam edecek yeteneklerini hatırlatacak isim Şenol Güneş olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Yok abi öyle sayfa yaparmı hiç kulüp,elemanın biri yapmış yayınlamış nette.Sen boşver dalga geçenlere bakma onların aksine birçok kişi iyi olacağını düşünüyor,en başta Şenol Güneş düşünüyor mühim olanda bu.
    Şenol hocannın iyi olacağını düşündüğünü de nereden çıkardınız?

Şimdi elinde Selçuk gibi bir adam varken ondan daha vasat oyun oynayan bir adamı kim ister ki takımında?Yönetim başarısızlığını kapatıyor böyle adamalrı alıp.Sonra da Şenol hoca al bunlardan et süt yumurta elde et diyor bakalım bu sefer ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şenol hocannın iyi olacağını düşündüğünü de nereden çıkardınız?

Şimdi elinde Selçuk gibi bir adam varken ondan daha vasat oyun oynayan bir adamı kim ister ki takımında?Yönetim başarısızlığını kapatıyor böyle adamalrı alıp.Sonra da Şenol hoca al bunlardan et süt yumurta elde et diyor bakalım bu sefer ne olacak.

Yanlışım varsa düzeltin ama, Trabzonspor bu seneki muhteşem performansını, Ersun Yanal zamanındaki revizyonun meyvelerini toplayarak aldı. Bu adamlar şimdi birer birer uçuyor. Bence takımı eski görüntüsüne sokmak çok zor olacak. Ve çamur atmak için demiyorum kesinlikle, ama bu iş de Barışlarla olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Yanlışım varsa düzeltin ama, Trabzonspor bu seneki muhteşem performansını, Ersun Yanal zamanındaki revizyonun meyvelerini toplayarak aldı. Bu adamlar şimdi birer birer uçuyor. Bence takımı eski görüntüsüne sokmak çok zor olacak. Ve çamur atmak için demiyorum kesinlikle, ama bu iş de Barışlarla olmaz.
    Colman'a zam yapılacak yani kalıcı. Yanında oynayacak adam olarak Zokora ismi geçiyor. O olmazsa bile onun ayarında biri alınacaktır. Yedekteki Sezer gidici. Eee bu takımda kim yedek olacak? Bunun içinde Barış alındı işte. Herkes farkında Barış'ın Selçuk'un yaptıklarını yapamayacağının..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Colman'a zam yapılacak yani kalıcı. Yanında oynayacak adam olarak Zokora ismi geçiyor. O olmazsa bile onun ayarında biri alınacaktır. Yedekteki Sezer gidici. Eee bu takımda kim yedek olacak? Bunun içinde Barış alındı işte. Herkes farkında Barış'ın Selçuk'un yaptıklarını yapamayacağının..
    Trabzon birkaç sene önce bir sürü yerli iyi futbolcu aldı mesela onur kıvrak, egemen, giray, ferhatlar, serkan, selçuk, ceyhun, vesaire. Bu yapılanma örnek bir yapılanmaydı bence. Trabzonspor bunu ufak çaplı olarak devam ettirmeli. Son olarak, Barış iyi bir rotasyon oyuncusu Colman'ın yanına, Barış kötü demiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

O zaman ki piyasa böyle degildi. Bizim o zaman 2 milyon euroya aldığımız Selçuk'un aynısına sahip olsa Manisa şimdi kafadan 6-7 milyon euro ister. Ayrıca Egemen, Serkan(bir sezon önce gelmişti) bedavaya alındı. Şimdi aynı türde bir yapılanma için çok daha fazla para lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    O zaman ki piyasa böyle degildi. Bizim o zaman 2 milyon euroya aldığımız Selçuk'un aynısına sahip olsa Manisa şimdi kafadan 6-7 milyon euro ister. Ayrıca Egemen, Serkan(bir sezon önce gelmişti) bedavaya alındı. Şimdi aynı türde bir yapılanma için çok daha fazla para lazım.
    Yok canım, Yekta gibi düşün onu mesela. Öyle gözüküyor ki bu sene büyük takımlar, özellikle de FB, GS ve BJK anadolu takımlarının bütün o silahlarını ellerinden alacak, süpürecekler adamları.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ersun hoca zamanında kadroyu 25 m €'ya kurmuştuk ve o kadro ilk yılında 3. olmuştu 3 puan farkla yanlış hatırlamıyorsam(6 da olabilir).Şimdi 25 m €2ya 2 adam zor alıyosun.Bir Orhan 3.5 MİLYON € olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Jaja'nin durumu belli mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ntvspor'da mustafa sarp ver uğur inceman'la ilgilenildiğine dair haberler var ? ciddi olamaz heralde trabzon yönetimi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

@tribundergi
    Trabzonspor kulübü, MedicalPark Antalyaspor'dan, Uğur İnceman'ı resmen istedi. (Via: @Antalyaspor1966 )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ayhan'ı da getirin.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ntvspor bizim şu aralar tutkumuz, bizsiz yapamıyorlar. Selçuk'u 6 aydır vermedikleri takım yok, öyleki iddaa da değil, maç başı ücretlere kadar yazdıkları haberler bol oldu. Egemen konusunda Beşiktaş yönetiminin söylemi 'Medyaya yanımasın şampiyonluk sürecinde' sözünü söyleyerek haber yapan bir site ntvspor. Şenol Hocanın bırakacağını, Umut'un touluse a imzaladığını (ki sözleşmesini bitmediğinden bile haberleri yok, bu derece habercilik) hep ntv spor ilk olarak yazdı. O yüzden gözümde fotogol tarzı gazeteden farkı yok. sadece biraz altın semerli hali.

ha olur da bu imzalar olursa, ntvsporun 200 hatalı haberine benim 1 hatalı cevabım olmuş olur, affetsinler beni o vakit.

Sayfa 53 / 149 İlkİlk ... 343515253545563103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri