Sayfa 532 / 569 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542 ... SonSon
15,931 ile 15,960 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Sözleşmelerin çoğu 2016'da bitiyor. Aysal normal görev süresinin sonuna göre ayarladı yeni yönetimi rahatlatmak için. Tabii bu istifa planları da bozdu.
    Sadece sözleşmelerse konu problem değil. Akış oldukça çözülür para durumları. Sanki kulübün genel mali durumu hakkında konuşuyor gibi geldi bana (mali kriterler, yatırımlar, ortaklıklar, sponsorluklar vb.) Gerçi bu adamlar şirket gibi yönetiyor tabi kulüpleri, yıl yıl planlama yapması çok doğal.

Ne diyelim büyük kayıp GS için. Adama artık ağır geliyor sanırım bizim ülkedeki kaos-çirkeflik ortamı. Zor tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysalda yetki vardi rivayi satmak ama napti satmadi gsnin mani degerlerini , satsa borç 0lancak sagda solda konusuluyor borc yuzunden istifa etti sanki geldiginde yokmuydu ? vardi.. baskanlik surecinde tek hatasi ali durust ve albayrak i yollamakti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany'den çok iyi sağ bek hatta ön libero, Chedjou'dan da çok iyi ön libero, Emre Çolak'tan çok iyi regista olur ama ne yazık ki teknik direktörler -ki Mancini hariç- hep adamların cv'sinde ne yazıyorsa o pozisyonda oynatıyorlar. Saçmalık. Maçları izleyen herkes bir oyuncunun eksiklerini görebilir. Sistem dediğimiz şeyse bu eksikleri minimalize eden şeydir. Örneğin geçen sene Mancini'nin Melo'nun düşük kondüsyonu ve patlayıcılığı sonrası dinlenme sürelerinin uzun olması nedeniyle onu öne atıp arkasına bir süpürücü koyması. Ya da Semih'i sağ bekte değerlendirmesi ki Semih'te çok sık pozisyon hatası yapan bir oyuncu stoperde.. 1 sene daha verilmeliydi bence kendisine. Umarım Prandelli hepimizi yanıltır da maçları izlemeye başlar, çünkü hala ama hala isimlere ve cvlere göre kadro yapmaya devam ediyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-4-2ye dönüş sinyalleri gelir mi acaba?

Muslera
    Veysel--Chedjou--Semih--Tarık
    Hamit--Melo--Sneijder--Olcan
    --------Burak---Pandev---------

Pandev yerine Umut oynayabilir. Veya 4-1-4-1 oynayıp hamit sağ içe Bruma sağ açığa geçebilir. Yani şöyle:
    ---------------Melo---------------
    --------Hamit------Sneijder-----
    Bruma--------------------Olcan
    -------------Burak--------------

Ayrıca Sneijder'i defansif oyun kurucu oynattığı için Prandelli'yi eleştiren birçok yazar falan olmuş. Ben mi yanlış izledim, yoksa bu Sneijder Bursa'ya 3 gol attığı maç da dahil en verimli ve etkili oyununu bu mevkide dün oynamadı mı? Ben hayran kaldım. Bu mevkide dünyanın en iyi oyuncularından. Ofansif orta saha mevkisinde fiziksel olarak zorlanıyor ve markajda çok sıkıntı çekiyor. Fakat daha geri bölgede müthiş oyun kuruyor, ayrıca daha çok şut açısı bulma şansı da oluyor. Bence kesinlikle iki yönlü orta saha olarak kullanılmalı Sneijder.

Bu baslikta aratabilirsiniz 500 kere soyledim chedjou semih yazdigi surece o tandemde istedigini oyna basaramazsin

He bu arada sneijder resmen siir yazdi. Su an dunyada o bolgede o tempoda oynayabilen bir tek psg li verratti var sanırım. Xavi ve pirlo gibi adamlar yaslandi cunku.
    Bizim takimin çok ustunde bir futbol oynadi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bu baslikta aratabilirsiniz 500 kere soyledim chedjou semih yazdigi surece o tandemde istedigini oyna basaramazsin

He bu arada sneijder resmen siir yazdi. Su an dunyada o bolgede o tempoda oynayabilen bir tek psg li verratti var sanırım. Xavi ve pirlo gibi adamlar yaslandi cunku.
    Bizim takimin çok ustunde bir futbol oynadi.
    Abi ne yazalım sen söyle Vidic-Ferdinand mı?

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Abi ne yazalım sen söyle Vidic-Ferdinand mı?
    dostum sorun yazanda değil maalesef x yaz sen

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

baskan adayim listesini aciklamis

Duygun Yarsuvat'ın YK Listesi;

Abdürrahim Albayrak
    Ahmet Tunç Akan
    Cem Kınay
    Dursun Özbek
    Ebru Köksal
    Hamdi Yasaman
    İsmail Sarıkaya...
    Mehmet Can Topsakal
    Mehmet İpekdokuyan
    Mete İkiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İki adayı da destekliyorum ben.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alp Yalman kulübü geri götürecek bence. Ya da ne halleri varsa görsünler saha icine bakmak her zaman daha iyi ve zevkli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam. Unal aysalin destekledigi Duygun Yarsuvat ise dik basli kararli bir kisilik diyorlar yani aysal gibi. oy kullanamiyoruz ama adayim duygun bey. bu arada mayistaki secime aysal guclu bir ekiple tekrar katilabilirmis oyle diyorlar.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum.
    Aziz Yıldırım ile ilgili kısıma çok güldüm. Yanlış anlaşılmasın ama çok saçma geldi

Faruk Süren ntvsporda önemli açıklamalarda bulunmuş seçim süreci hakkında. Özellikle röportajın son kısmında yer alan basketbol şubesi hakkındaki yorumlarını çok doğru buluyorum.

Faruk Süren ntvspor röportajı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Aziz Yıldırım ile ilgili kısıma çok güldüm. Yanlış anlaşılmasın ama çok saçma geldi

Faruk Süren ntvsporda önemli açıklamalarda bulunmuş seçim süreci hakkında. Özellikle röportajın son kısmında yer alan basketbol şubesi hakkındaki yorumlarını çok doğru buluyorum.

Faruk Süren ntvspor röportajı
    arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sike konusunda vs.. eski dostluklari vardir 90-96 arasinda baskanken alp yalman. + gsnin hakki yenildiginde sesini cikartamaz bir unal aysal tarzi degil. Duygun Yarsuvat secilirse ne demek istedigim anlasiri acik ve net sekilde.

arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sike konusunda vs.. eski dostluklari vardir 90-96 arasinda baskanken alp yalman. + gsnin hakki yenildiginde sesini cikartamaz bir unal aysal tarzi degil. Duygun Yarsuvat secilirse ne demek istedigim anlasiri acik ve net sekilde.
    Aziz Yıldırım ile ahbaplar diye desteklememeniz garip geldi bana. Neticede bu adamların hemen hepsi iş adamı ve bir yerden bir bağlantıları vardır mutlaka. İmkan olsa araştırabilsek eminim Aysal'la da bir bağı çıkar Aziz Yıldırım'ın. Ama siz dersiniz ki bu adam Gs'ın haklarını savunamaz ona bir şey diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu medya Galatasaray düşmanlığı yapıyor. Sürekli Sneijder'in yeni mevkisinden herkesin şikayetçi olduğunu söyleyip duruyorlar. Yahu herif şahane oynuyor. Forvet arkasında oynayıp mac boyu topla maksimum 10 kere bulusacağına her mac daha geride oynayıp 90 kez topla buluşmasi takimin oyun kalitesini müthiş artırıyor. Hala konuşuyorlar bikbik. Bu Galatasaray'un isi çok zor.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam.
    Ünal Aysal da ilk geldiğinde şike konusunda ılımlı bir yaklaşım sergiliyordu. Otorite sağlamak için ve yönetimde olmayan, ama yönetime etkisi olan kişilerce eleştirilince topa girdi "bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek.

Alp Yalman da seçilirse başkanlığın getirdiği tavrı alır.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bugün dolmuşta gidiyorum. Arkada futbol muhabbeti yapıyorlar Arsenal-Galatasaray maçı hakkında. 40'lı yaşlarındaki adam "Kardeşim,cimbomda Burak'tan başka gol atacak adam yok" dedi. Herkesin yapabileceği,çok basit bir yorumdu. Ama bir o kadar da doğru bir yorumdu. Biraz kadroyu düşünelim. Sizce Burak'tan başka bir sezonda 10+ gol atacak kaç oyuncumuz var ? Ya da var mı ? Çok basit ama çok çok önemli bir istatistik bu. Şampiyonu belirleyecek şey bu.

Sneijder 10+ atabilir mi ? Şüpheli. Çok iyi oyuncu olsa da geçen sezonki istatistiğini yapabileceğini sanmıyorum ben. Ama büyük oyuncu. Uzaktan şutlar ve frikiklerden gol atma potansiyeli var. Yetenekli de olduğunu düşünürsek aralarında 10+ atma ihtimali en yüksek oyuncu kendisi.

Bruma. Çok yetenekli ama bitiricilik yok. 10+ değil 2-3 gol bile zor atar.

Olcan. Geçen sene 10+ attı ama bu sene bunu yapabileceğini sanmıyorum. Trabzonda tüm istatistik ona yüklenmişti ve muhteşem bir sezon geçirmişti ama bu sene o kadar atabileceğini sanmıyorum. 10+ atması çok zor.

Yasin. İmkansız.

Pandev. Fiziksel olarak yeterli değil. Fizik olarak otursa bile support bir oyuncu. Daha çok attıran bir oyuncu. 10+ belki.

Umut. Eski Umut değil. Artık kariyerinin sonunda. Zaten bitiricilik olarak da iyi değil. 10+ imkansız.

Selçuk ve Melo. İkisi toplam 10+ atarsa öpüp başımıza koyalım. 10+ zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Alp Yalman'ı da Aziz Yıldırım'a bağlamışsın ya Arif pes

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bence takımın devre arasına kadar göstereceği performans, Prandelli'nin kaderini çizecek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.trthaber.com/haber/spor/t...ok-146807.html

bu doğrumu eğer ki doğruya gs thy ye sponsor olmuş resmen

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yabancı oyuncu var, yabancı oyuncu var...

Hollanda basınına konuşan Wesley Sneijder kendisine üç aydır ödeme yapılmadığını doğruladı.

Kulübün iyiliği için 3 aydır maaş alamadığını belirten Sneijder, yine de bu konuyu sıkıntı etmediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu Hollanda'nın Kazakistan ve İzlanda ile yapacağı maça odaklandığını belirterek, "Galatasaray şu anda mali yapısını düzeltmek için çalışıyor. Yönetim bir çözüm bulacaktır. Ben ise kendimi iyi hissediyorum ve sadece Hollanda milli takımına odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1m euro alacagi varmis sneijderin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kulübün Demirören'e cevabı güzel olmuş:

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/21262.php

Ne denir ki,

• Bir federasyon başkanı düşünün bize her kupa verişinde suratı beş karış asılıyor,
    • Bir federasyon başkanı düşünün en tarafsız kişi olması gerekirken Melo için "Ben olsam Türkiye'den gönderirdim. Ceza alması için şikayet edilmesi lazım" diyerek pfdk'yı etkilemeye çalışıyor,
    • Bir federasyon başkanı düşünün kritik bir milli takım maçı öncesi "Her başarızlığı TFF'ye ve Fatih Terim'e bağlamaya çalıştılar. Ama şimdi o yönetimin hali de ortada. Bıraktılar ve gittiler" diyerek Galatasaray antipatisini ortaya koyuyor...
    Last edited by Walter Sakana : 10.Ekim.2014 at 16:30
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kulübün Demirören'e cevabı güzel olmuş:

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/21262.php

Ne denir ki,

• Bir federasyon başkanı düşünün bize her kupa verişinde suratı beş karış asılıyor,
    • Bir federasyon başkanı düşünün en tarafsız kişi olması gerekirken Melo için "Ben olsam Türkiye'den gönderirdim. Ceza alması için şikayet edilmesi lazım" diyerek pfdk'yı etkilemeye çalışıyor,
    • Bir federasyon başkanı düşünün kritik bir milli takım maçı öncesi "Her başarızlığı TFF'ye ve Fatih Terim'e bağlamaya çalıştılar. Ama şimdi o yönetimin hali de ortada. Bıraktılar ve gittiler" diyerek Galatasaray antipatisini ortaya koyuyor...
    bizim klup edebiyatı iyi yapıyor da işte o kadar...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bizim klup edebiyatı iyi yapıyor da işte o kadar...
    Kulüp tarihinin en radikal hareketine atmış bir yönetim ondan bile sonuç alamadı karşısındaki umursamazlar yüzünden, adamlara kızmamak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne denir biliyor musun abi ?

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

http://www.geripas.com/futbol-haberl...si-h27077.html

baros pozisyonu yakalayınca yine kaçırmamış

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Milan Baros`un roportajindaki Fatih Terim ile ilgili soyledigi en onemli kisim;

"Türkiye'de çok büyük bir efsane olarak anılır. Ancak, ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim takıma sadece ‘Rakibi yıkmak’tan bahsederdi"

savaşmaya çalıştıkları güç gerçekten çok büyük bir güç doğru diyorsun. kızamıyoruz.
    burada kısırdöngüye düşüyoruz. namertle mertçe savaşamazsın ki.
    senin de namert olman lazım. aysal ise bunu kabul etmedi. o yüzden ileride büyük bir efsane olarak anılacak bana kalırsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Demirören için sizden farklı değil düşüncelerim ancak Fatih Terim konusunda çoğunuza katılmıyorum. Baros'un söyledikleri doğrudur, Fatih Terim'in taktik konusunda konuştuğu (ve bilgisi) azdır, bu Uefa kupası belgeselinde bile belliydi. Fakat gerek Galatasaray, gerek Türk futbolu açısından ülkemize kazandırdığı başarıları bu kadar çabuk unutmak pek hoş değil.

Bu adam hiçbir şey bilmiyordu, tek numarası gazlamak, 4 sene üstüste şampiyon olup Uefa'yı kazandığında elinde Türk futbol tarihinin en iyi kadrosu vardı, aynısı milli takım için de geçerli diyecek olanlar Galatasaray'a kazandırdığı son 2 şampiyonluğu ve şampiyonlar liginde çeyrek final oynatmasını da unutmasın. Milli takımın başına umutlar tamamen tükenmişken geçip kısa sürede umutları yeniden yeşertip son maça az da olsa bir umut ışığı taşımasını da.

Tabi bunlar önemli değil, asıl mesela "karakter" diyecekler olacak. Vaktiniz varsa aşağıdaki yazıyı okumanızı rica ediyorum, bazı şeyleri daha iyi hatırlamak açısından.

not: Aşağıdaki yazıyı geçen sezon yazmış ancak paylaşmamış kaydetmişim bir köşeye. Şimdi paylaşıyorum:

Fatih Terim transferde pek başarılı değildi. Zamanında Hagi için "alınsa da olur alınmasa da olur" dediği iddia ediliyor.

Bir de kimsenin tanımadığı bir oyuncuyu bulup çıkartmaya bayılırdı eskiden. Tuhaf tuhaf bir sürü yabancı oyuncu alınmıştı takıma ki bazıları değil Galatasaray ptt 1.ligde kümeye oynayan bir takımda bile kadroya giremeyecek oyunculardı. Bruno Quadros, Marcio, Lukunku, Ion Ionut Lutu, Christian, Adrian Knup, Batista, Fabio Pinto, Sergio Almaguer, Klodian Duro, Florin Bratu vs... bu isimler unutulur mu... Ve Fatih Terim bu isimlerin bir çoğu için büyük yıldız olacak diyordu yakın çevresine.

Bu kadar isimden arada tutan 1-2 tane çıkıyordu muhakkak. Filipescu ile Ilie mesela. Gerçi onlar Hagi ile Popescu vasıtasıyla alınan oyunculardı ama olsun. Ayrıca yerlilerden Vedat İnceefe Fatih Terim'in 2.ligde oynarken milli takıma alıp ardından Galatasaray ve Türk futboluna kazandırdığı bir isimdi.

Fatih Terim için bir oyuncunun kariyeri çok önemli. Oyuncu öyle ya da böyle, Avrupa'nın büyük takımlarından birinde forma giymiş bir oyuncuysa Fatih Terim için iyi bir oyuncu demektir. Yaşına veya kadroya girmiş girmemiş onlara pek bakmaz Terim.

Transferde başarısız olan Terim takım içinden yıldız çıkartmak konusunda ise çok başarılıydı. Birçok oyuncu performans olarak kariyerlerinin zirvesine Fatih Terim döneminde ulaştı. Hagi için her ne kadar "olsa da olmasa da olur" demiş olsada Barcelona ve Real Madrid gibi devlerde oynamış Romen yıldız kariyerinin gençlik dönemleri dahil hiç bir döneminde Fatih Terim'li Galatasaray'daki performans seviyesine ulaşamadı. Keza Selçuk İnan ile Melo aynı şekilde. Milli takımda Tuncay Şanlı, Nihat, Hamit gibi isimler... ve daha bir çok oyuncu en iyi performanslarını hep Fatih Terim'in yönetimi altında gösterdiler. Hepimizin burun kıvırdığı Riera'dan sol bek yarattı. İyi ve başarılı bir transfer değildi belki Riera ancak takımın sol bek konusunda sıkıntı yaşadığı dönemde ilaç gibi geldi zaman zaman hatalar yapsada.

Terim her oyuncuya şans veriyordu ama bu şans çok kısıtlıydı. Yani bazı oyunculara sadece 1 kez şans veriyordu, oyuncu o şansı iyi kullanırsa sonraki maçlarda da şans bulabiliyordu ama kötü kullanırsa bir daha kolay kolay oynatmıyordu onu Terim. O şansı iyi değerlendirenler Semih, Emre Çolak ve Yekta gibi isimler olurken kötü değerlendirenler ise Yiğit Gökoğlan, Ceyhun, Mehmet Batdal ve Furkan gibi bir daha hiç şans bulamayan oyuncular oldu. Gerçi iyi değerlendirenler olarak saydığım 3 isim de biraz mecburiyetten oynatılmıştı. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle savunmada Semih orta sahada Emre ve sonrasında Melo'nun cezası nedeniyle de Yekta buldukları şansları çok iyi değerlendirmişlerdi. Kısaca Fatih Terim o tek şansı iyi değerlendiremeyen oyunculara karşı acımasız oldu hep (tekrar forma şansı vermek açısından). Bu da benim eleştirdiğim yönlerinden biriydi Terim'in.

Fatih Terim taktiksel açıdan da pek başarılı değildi. Oyun içerisinde maçı okuyup gerekli değişiklikleri yapma konusunda yetersiz kalıyordu. Yönettiği takımlar maçı taktiksel değişikliklerle değil doğru oyuncu değişiklikleri veya doğru devre arası konuşmalarıyla kazanıyordu. Sonuçta ülkenin gördüğü en önemli motivasyon ustalarından biri belki de birincisiydi Fatih Terim. Ama dediğim gibi taktiksel müdahaleler konusunda kendini geliştiremedi pek.

En büyük artısı oyuncularıyla hep iyi iletişim kurdu. Onların sevgisini ve saygısını kazandı. Bu yüzden onları motive etmesi daha kolay oluyordu kuşkusuz. Ben Fatih Terim'in bunca yıllık Galatasaray ve milli takım kariyerinde herhangi bir oyuncuyla kişisel bir sıkıntı yaşadığını hatırlamıyorum. Bu çok önemli bir detay. Başkanla, yöneticilerle olmuştur ama oyuncularıyla ilişkileri bambaşkaydı. Hatta rakip oyuncularla da öyle. Rakip oyuncuların ona karşı saygı ve sevgisi kolay rastlanan türde bir şey değil.

Mesela şimdi Ersun Yanal'a bakıyorsun zamanında Hakan Şükür'le problemi oldu, bu sezon başında da Sow'la. Abdullah Avcı'ya bakıyorsun Selçuk'la. Mancini'ye bakıyorsun Balotelli'yle ve Tevez'le ciddi problemler yaşamış. Aykut Kocaman'a bakıyorsun Alex'le, Daum'a bakıyorsun Batalla'yla ayrılığa kadar giden anlaşmazlıklar olmuş. Onları eleştirmiyorum, bunlar normal olabilir, ama Terim'in bu isimlerin çoğundan çok daha uzun süredir teknik direktörlük yapmasına karşın böyle bir şeyi başarmış yani hiç bir oyuncuyla böyle bir sıkıntı yaşamamış olması normal üstü.

Ayrıca oyuncularını medya önünde hiçbir zaman suçlamadı. Hep kendi üstüne aldı başarısızlık olduğu zaman.

Fatih Terim'in bir başka özelliği birlikte bazı şeyler başardığı oyuncularına çok bağlıydı. Hiçbirini işi bitince bir kenara atmadı. Aksine; Hasan Şaş, Ümit Davala, Hamza Hamzaoğlu, Hamit, Tuncay, Nihat... bu isimlere her zaman güvendi, her zaman görev verdi. Avrupa'nın önde gelen kulüplerine baktığımızda da bu vefayı görüyoruz. Giggs, Scholes, Maldini, Gattuso, Zanetti, Raul... kulüpleri ta ki bu oyuncular kendileri bırakana veya ayrılana kadar sahip çıktılar bu isimlere. Bizdeyse Ayhan Akman, Hakan Şükür, Arif Erdem, Hasan Şaş yaşlandıkları ve katkı verememeye başladıkları zaman kapıyı gösterdik hepsine. Ama Fatih Terim kulübün yaptığı bu vefasızlığı yapmadı hiçbir zaman.

Bugün ise Fatih Terim TFF başkanı ile yanyana poz verdi diye tepki gösteriyoruz. Mancini de iyi kötü başarılı olunca 3 sezon önce neredeyse küme düşecek takımı dipten alıp şampiyon yapan, hem kulübe hem ülkeye tarihi boyunca yaşamadığı başarılar kazandıran Fatih Terim'i yerden yere vuruyoruz. Bu kadar nankör, bu kadar vefasız olmamalı Galatasaray taraftarı. Yanlışlar elbette eleştirilecek, elbette tepki gösterilecek ama bunu yaparken geçmişi bir çırpıda silip atmak ve karalamak taraftara pek yakışmıyor açıkçası.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri