Sayfa 532 / 578 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542 ... SonSon
15,931 ile 15,960 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

eboueye yapilan haksizlik 5-10 mac haricinde bence iyiydi eboue son 3 yilda. ilk sene katkisi unutulmaz hele..

Sonra bu takim neden ruhsuz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eboue Trabzon'da olsaydı çoktan yollanmıştı. Bizimkiler beceriksiz bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Geçen FB-Karabük maç konusunda yazdıklarımda kastetmek istediğim buydu işte. Ayıp ya. Adam ne yaptı? Teknik direktörle mi tartıştı? Kulüple ilgili olumsuz mu konuştu? Takım arkadaşlarıyla sorun mu yaşadı? Edepsiz hareketlerde mi bulundu? Hayır, sadece işimiz bitti kendisiyle.

Takımda düşünmüyoruz, işimiz bitti diye böyle mi olması lazım? Bahane hazır; "milyon euro'ları götürdü karşılığında fazla katkı yapmadı". Ne güzel profesyonellik ama...
    Abi herif kaç tane takimi reddetti. Sirf bize zarar olmak icin. Yönetim doğru yapmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Abi herif kaç tane takimi reddetti. Sirf bize zarar olmak icin. Yönetim doğru yapmış.
    Belki de gerçekten Galatasaray'dan gitmek istemiyordur, belki reddettiği takımlar talepleri karşılayamayacak teklifler yapmışlardır bunları bilemeyiz ki.

Benim yorumum ise Eboue'ye şans verilmeliydi.

Yapılan yanlış elbet ama Eboue'nin vadesi coktan doldu.Yaptıgı katkıları göz ardı edemeyiz ama o kendini yerlere atıp zamana oynamalar falan kendini yıprattı.Antreman yapamadan nasıl takım bulacak merak ediyorum.Ama yukarda yazıldıgı gibi cogu klübüde para icin red etti.Cünkü davalık suan.Parasını cıkarması lazım o da aklınca kalmayı secti.Zaten Eboue'ye kimse 2 küsür milyon vermez.Eboue futbolu değil parayı secmistir.Tamam adamın ekmek teknesi futbol ama oynamadan da kimse seni almaz bu da gercek.Böyle giderse yıllarca Eboue'yi FM'de bedelsiz oyuncularda görebiliriz.Fatih Terim gittikten sonra Eboue bitmişti zaten.Terimle arası cok iyiydi.Her şey için sagolsun ben bir Galatasaray taraftarı olarak hakkımı helal ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ne biliyoruz ki teklif geldigini ve kabul etmedigini gazetede her yazan dogru degildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu suç mu yaw? Gelen teklifleri kabul etmek veya reddetmek en doğal hakkı değil mi oyuncunun? Kaldı ki kulüp beni bu şekilde silip atarsa, idmanlara bile almazsa ben de aynısını yaparım valla kimse kusura bakmasın.

Bu adam 2-3 sene sonra futbolu bırakacak belki. Tabi ki kendisi için maddi açıdan en iyi olanı düşünecek ona göre hareket edecek. Futbolu bırakan her futbolcu teknik direktör veya yorumcu vs olacak diye bir kural yok sonuçta. Bu adamın tek geliri bugüne kadar ki birikimi olacak belki. Ama biz istiyoruz ki her gelen futbolcu Galatasaray'a tapsın, gel denince gelsin git denince gitsin, alacağı varsa silsin vs vs... Bilmiyorum, bana bencilce geliyor.

Ayrıca Eboue önemli maçlarda genelde iyi oynamıştır. Hiçbir şey yapmadıysa en azından Semih, Emre gibi gençlere destek olmuş yerlilerin yapmadığı abiliği yapmıştır. Özgüven kazanmalarına yardımcı olmuştur.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Pandev bugünkü antremanda 4 gol atmış.3ü kücük kaleye 1i normal kaleye.İşte ilk antremandan Pandev http://www.youtube.com/watch?v=ajTF3...ature=youtu.be
    Attığı 4.golü Burak'a ders olarak izletmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bu suç mu yaw? Gelen teklifleri kabul etmek veya reddetmek en doğal hakkı değil mi oyuncunun? Kaldı ki kulüp beni bu şekilde silip atarsa, idmanlara bile almazsa ben de aynısını yaparım valla kimse kusura bakmasın.

Bu adam 2-3 sene sonra futbolu bırakacak belki. Tabi ki kendisi için maddi açıdan en iyi olanı düşünecek ona göre hareket edecek. Futbolu bırakan her futbolcu teknik direktör veya yorumcu vs olacak diye bir kural yok sonuçta. Bu adamın tek geliri bugüne kadar ki birikimi olacak belki. Ama biz istiyoruz ki her gelen futbolcu Galatasaray'a tapsın, gel denince gelsin git denince gitsin, alacağı varsa silsin vs vs... Bilmiyorum, bana bencilce geliyor.

Ayrıca Eboue önemli maçlarda genelde iyi oynamıştır. Hiçbir şey yapmadıysa en azından Semih, Emre gibi gençlere destek olmuş yerlilerin yapmadığı abiliği yapmıştır. Özgüven kazanmalarına yardımcı olmuştur.
    Adrian, Paulo Henrique, ne bileyim Jimmy Durmaz a teklif gelen dünyada, eboue'ye hayli hayli teklif gelmiştir. Sorun su ki 2 kusur m euro verebilecek enayi kulüp dünyada tek Galatasaray dır. Tamam teklifi kabul edip etmemek en doğal hakki olabilir. Ben eboueyi severim de. Ama biliyor ki gözden çıkarılmış. Oynayamayacak. Maliyeti de yuksek. Bir kulup ile bir veya daha fazla yıllık sözleşme imzalayamaz miydi yıllık 750 m euro ya mesela? İmzalardı. Ama dedi ki gerekirse bir yıl top oynamam ama 3 yıllık para kazanirim. Bizimkiler de o zaman kardeşim bu son para kazanman olur sen idman da yapma biz paranın oderiz evinde otur diyerek oyleye boyle demiştir ve iyi yapmıştır. 3 yılda kazanacagı parayi bir senede hem de topa değmeden kazanacak daha ne olsun? Bizim yönetim basta bu sözleşmeyi oyuncuyu ikna etmek adına baya yuksek tutmuş. Mecbur. Ama su anda da göz gore gore somurulmeyi hak ediyor diyemeyiz. Ben valla kati bir adamım. En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.

Adrian'ın hakkını yemeyelim Bundesliga'dan bile teklifler gelmişti. Henrique'ye vurun vurabildiğiniz kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Adrian'ın hakkını yemeyelim Bundesliga'dan bile teklifler gelmişti. Henrique'ye vurun vurabildiğiniz kadar
    Yanlış anlasilmasin ben Adrian'i da diğerlerini de yermiyorum aksine begenirim de, ama Eboue nin de kalitesi ve ismi tartışılmaz bunu demek istiyorum
    Last edited by Redrum : 03.Eylül.2014 at 01:26

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adrian, Paulo Henrique, ne bileyim Jimmy Durmaz a teklif gelen dünyada, eboue'ye hayli hayli teklif gelmiştir. Sorun su ki 2 kusur m euro verebilecek enayi kulüp dünyada tek Galatasaray dır. Tamam teklifi kabul edip etmemek en doğal hakki olabilir. Ben eboueyi severim de. Ama biliyor ki gözden çıkarılmış. Oynayamayacak. Maliyeti de yuksek. Bir kulup ile bir veya daha fazla yıllık sözleşme imzalayamaz miydi yıllık 750 m euro ya mesela? İmzalardı. Ama dedi ki gerekirse bir yıl top oynamam ama 3 yıllık para kazanirim. Bizimkiler de o zaman kardeşim bu son para kazanman olur sen idman da yapma biz paranın oderiz evinde otur diyerek oyleye boyle demiştir ve iyi yapmıştır. 3 yılda kazanacagı parayi bir senede hem de topa değmeden kazanacak daha ne olsun? Bizim yönetim basta bu sözleşmeyi oyuncuyu ikna etmek adına baya yuksek tutmuş. Mecbur. Ama su anda da göz gore gore somurulmeyi hak ediyor diyemeyiz. Ben valla kati bir adamım. En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.
    Konuyu değiştirmek gibi olmasın ama şu hareketi fm de yapmayan var mı ya, ne hale getirdi şu oyun bizi be
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.
    Neyse ki Allah spor dünyasını senden korumuş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Neyse ki Allah spor dünyasını senden korumuş
    ahahahaha Tam benliksin ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haha

Prandelli demiş ki: Dzemaili'yi Melo'nun alternatifi olarak değil, ilk 11 için aldım. Bir de sanırım defans 4lusunu yerlilerden kurabiliriz demiş.

Beyler yoksa selçuk kesiliyor mu? Ya Rabbim su selçuk kesilsin de gerekirse Muslera yerine sinan oynasin.
    Veysel, Semih, Hakan, Tarik
    Melo , Dzemaili
    Olcan Sneijder Bruma/Pandev
    Burak
    11 i denenmeli. Veya Olcan sol içte oynayıp Bursaspor maçı gibi bir taktikle de oynanabilir. Olcan 'ı sol içte oynatmam diyorsa Furkan Ozcal i falan oynatsin yeter ki Selçuk oynamasin
    Last edited by Redrum : 03.Eylül.2014 at 11:34

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Haha

Prandelli demiş ki: Dzemaili'yi Melo'nun alternatifi olarak değil, ilk 11 için aldım. Bir de sanırım defans 4lusunu yerlilerden kurabiliriz demiş.

Beyler yoksa selçuk kesiliyor mu? Ya Rabbim su selçuk kesilsin de gerekirse Muslera yerine sinan oynasin.
    Veysel, Semih, Hakan, Tarik
    Melo , Dzemaili
    Olcan Sneijder Bruma/Pandev
    Burak
    11 i denenmeli. Veya Olcan sol içte oynayıp Bursaspor maçı gibi bir taktikle de oynanabilir. Olcan 'ı sol içte oynatmak diyorsa Furkan Ozcal i falan oynatsin yeter ki Selçuk oynamasin
    Derinde Melo , Sol iç Dzemaili , Sağ iç Xelçuk ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Derinde Melo , Sol iç Dzemaili , Sağ iç Xelçuk ?
    Abi ne olur Selçuk deme bana artik kendi kalesine hat trick yapmadan kotu oynadığını kabul etmeyeceksiniz sanırım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Abi ne olur Selçuk deme bana artik kendi kalesine hat trick yapmadan kotu oynadığını kabul etmeyeceksiniz sanırım
    Yok ya o kadar değil Ben Selçuğun performansındaki düşüklüğü nedenlere bağlamaya çalışıyorum. Ve baktığımda en büyük nedeninin yanlış rolde oynaması olduğunu düşünüyorum. Bunu defalarca yazdım burada. Selçuk'tan Veli olmasını beklemek çok yanlış. Şimdi derinde Melo, sol iç Dzemaili, sağ iç Selçuk oynadığında gene kötü oynamaya devam ederse o zaman haklısınız derim. Ben yanlış değerlendirmişim derim. Prandelli de bunu görür ve değişiklik yapar. Mesela Selçuk'suz bir ortasaha şu şekilde verimli olabilir

Melo
    Dzemaili Olcan

Bu ortasaha pres konusunda çok başarılı olabilir. Ama bu şekilde de 3.bölgeye top taşımada sıkıntı olabilir. Dzemaili'nin performansı yüksek olursa tabi değişir. Ama ben hala Selçuk konusunda umutluyum. Hatta şöyle bir düşüncem var. Eğer Pandev, Kuyt gibi 3.bölge de top tutabilirse Selçuk ilk sezonundaki performansına ulaşır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un performansının nedeni tamamen psikolojik. Takım top çıkarmada zorlanırken sağa sola saklanıp sorumluluk almayan Selçuk'un performansını oynadığı yere bağlamak yanlış olur. Forvette de oynasa kalede de dursa takım top çıkarmakta zorlanıyorsa Selçuk kendini ortaya atıp o topu almalıdır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Yok ya o kadar değil Ben Selçuğun performansındaki düşüklüğü nedenlere bağlamaya çalışıyorum. Ve baktığımda en büyük nedeninin yanlış rolde oynaması olduğunu düşünüyorum. Bunu defalarca yazdım burada. Selçuk'tan Veli olmasını beklemek çok yanlış. Şimdi derinde Melo, sol iç Dzemaili, sağ iç Selçuk oynadığında gene kötü oynamaya devam ederse o zaman haklısınız derim. Ben yanlış değerlendirmişim derim. Prandelli de bunu görür ve değişiklik yapar. Mesela Selçuk'suz bir ortasaha şu şekilde verimli olabilir

Melo
    Dzemaili Olcan

Bu ortasaha pres konusunda çok başarılı olabilir. Ama bu şekilde de 3.bölgeye top taşımada sıkıntı olabilir. Dzemaili'nin performansı yüksek olursa tabi değişir. Ama ben hala Selçuk konusunda umutluyum. Hatta şöyle bir düşüncem var. Eğer Pandev, Kuyt gibi 3.bölge de top tutabilirse Selçuk ilk sezonundaki performansına ulaşır.
    Senin gibi düşüncem, yektanin on libero oynamasıyla gecen bursa maçında değişti. Selcuk'un arkasına yaya toure, yanina da schweinsteiger'i koysak bile 5 metreye pas atamamak, hücumları yavaşlatmak ve durağan oynamak gibi sorunları devam edecek. Dzemaili, Selcuk'tan kotu olamaz. Selcuk'tan daha kotu oynayabilecek tek oyuncu Emre Colak'tir. Selçuk kesinlikle ama kesinlikle bir mac kesilmelidir. Bir görelim nasil oynayacak takim. Furkan oynasın hatta mümkünse.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben gibi düşünmüş prandelli. savunmayı türklerden kurup ortada melo-dzemaili, solda sneijder sağda olcak forvet burak ve arkasında pandev. en iyi 11 bu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ya beyler Selçuk'u bu kadar kolay gözden nasıl çıkarabiliyorsunuz şaşıyorum sizlere vallahi. Adam 1 sezon kötü oynadı ve önceki yaptığı, bizlere yaşattığı sevinçleri ne çabuk unuttunuz. Gerçekten çok nankör bir milletiz. Her insanın kötü zamanları olabilir, Selçuk'un da bir insan olduğunu unutmayalım lütfen. Vardır bir sebebi. Daha önümüzde koca bir sezon var. Diyelim Selçuk'u takımdan kestik. Dzemaili, Melo vs diğer orta saha oyuncularımızın sakatlık durumlarında yine Selçuk'a muhtaç kalacağız. Eğer Selçuk'u takımdan kesip küstürürse Prandelli, yangına körükle gitmiş olur. Bence ısrarla Selçuk'un üstüne düşmeliler ve Dzemaili geldi diye pabucunu dama atmamalı teknik heyet.

Bizler de taraftar olarak Selçuk'a sonuna kadar destek verip güven tazelemeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Ya beyler Selçuk'u bu kadar kolay gözden nasıl çıkarabiliyorsunuz şaşıyorum sizlere vallahi. Adam 1 sezon kötü oynadı ve önceki yaptığı, bizlere yaşattığı sevinçleri ne çabuk unuttunuz. Gerçekten çok nankör bir milletiz. Her insanın kötü zamanları olabilir, Selçuk'un da bir insan olduğunu unutmayalım lütfen. Vardır bir sebebi. Daha önümüzde koca bir sezon var. Diyelim Selçuk'u takımdan kestik. Dzemaili, Melo vs diğer orta saha oyuncularımızın sakatlık durumlarında yine Selçuk'a muhtaç kalacağız. Eğer Selçuk'u takımdan kesip küstürürse Prandelli, yangına körükle gitmiş olur. Bence ısrarla Selçuk'un üstüne düşmeliler ve Dzemaili geldi diye pabucunu dama atmamalı teknik heyet.

Bizler de taraftar olarak Selçuk'a sonuna kadar destek verip güven tazelemeliyiz.
    O mantıkla bakarsak fernandes de besiktastan kesilmemeliydi. Abi su kadar basit bir şey var, formsuz oyuncuyu oynatmayacaksin. Ben demiyorum ki kadro dışı kalsın, gonderilsin. İkinci yarının sonlarında Sneijder in yerine girip oyunu tutsun mesela. Bakarız ki en iyi oynayan yine Selçuk, o zaman selçuk oynar. Ama son iki maçtır adam kotu. Nannar hocanın dediği gibi bir mac oynayalim takim nasil tempolu ve hücum atraksiyonlari zengin bir oyun oynayacak göreceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Seyircisiz oynama cezası verilmiş, senenin başından ne cezası. Bilmem kaçıncı seferde olmayacak mıydı?

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by himone View Post
    Seyircisiz oynama cezası verilmiş, senenin başından ne cezası. Bilmem kaçıncı seferde olmayacak mıydı?
    Bizimkiler attı da Fenerbahçe taraftarı atmadı mı neyse...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Bizimkiler attı da Fenerbahçe taraftarı atmadı mı neyse...
    Sizin taraftar sebebiyle maç 2 kere durmuş ve görevli yaralanmış, bizim taraftar sebebiyle maç bir kere durmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizin taraftar sebebiyle maç 2 kere durmuş ve görevli yaralanmış, bizim taraftar sebebiyle maç bir kere durmuş.
    Bu bakış açısıyla pek ilerleyemeyiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Bu bakış açısıyla pek ilerleyemeyiz.
    Ne alakası var bakış açısıyla, bir takımın taraftarı diğerinin yaptığının 2 hatta 3 katını yapıyor ama cezanın aynı mı olması gerekiyor. Görevli bile yaralanmış asıl bu bakış açısıyla bırak ilerlemeyi geri bile gideriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ne alakası var bakış açısıyla, bir takımın taraftarı diğerinin yaptığının 2 hatta 3 katını yapıyor ama cezanın aynı mı olması gerekiyor. Görevli bile yaralanmış asıl bu bakış açısıyla bırak ilerlemeyi geri bile gideriz.
    Kadıköy'de Terim'in kaşı yarıldı o zaman direk ceza verilmesi gerek. Eğer 2 taraf yaptıysa 2'side ceza alıcak. Biri fazla mı yapmış o zaman 2 katı cezayı ver.

Mesaj Yetkileri