Aziz Yıldırım mahkemeye akşam çıkacak. TRT Metris cezaevi önüne şimdiden bütün canlı yayın düzeneğini kurmus; kamera sıstemlerını filan... Vay bee! Artık şu tiyatro bir an önce sona ersin; kurban "tanrılara" sunulsun! Bu ayin kabak tadı vermeye başladı.
Fenerbahçe ligden çekildiği anda senin anadolu kulübün ne kadar maddi zarar yaşayacak sen biliyor musun coşkun? FB eğer bastırmasaydı imza atmayız zam yapın diye? Sen Fenerbahçe'nin anadolu kulüplerinin kalkınmas için yaptığı hamlelerden gerçekten bihabersin. kaldı ki ben senin Fenerbahçe'yi tuttuğun zamanlarıda biliyorum o zamanlarda daha farklı konuşuyordun. Gazeteler gayette sayfa sayfa bursaspor haberleri verdi şampiyon olunca. Fakat bir kaç gün sürdür bir kaç hafta yerine ki bu da normal. Tiraj peşinde medya. Ters olay çok farklıdır. Yıllarca bizim hakkımızda da yalan yanlış yüzlerce şey yazıldı kaç gazete kaç gazeteci davalık oldu. Şimdi olan bir durum değil bu. Gayette yargısız infaz olayına karşı bir baş kaldırış. Adaletten bahsediyorum.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Adalet nerede diye soramayız şimdi ama ben sana adaletsizlik olan yerleri söyleyeyim mi? Suçu sabit olmadan fotoğraflar çıkması, adlarının lekelenmesi, içeriden bilgi sızdırılması, sızan bilgilerin değiştirilmesi... Adalet kesinleşmiş ve doğruluğu kesin olan deliller ortaya konduktan sonra yerini bulacak. Mesele Aziz yıldırım ahmet mehmet değil. Hukuksuzluk görüyorum soruşturmada.
Bu süreç gerçekten çok sıkıntılı, Türk Futbolu belki de en zorlu günlerini geçiriyor.. Sonucu merakla bekliyoruz, umarım Türk Futbolu bu işten alabileceği en az zararla kurtulur..
Bu büyük kulübün adını bu şekilde kirleten herkes umarım en ağır cezalara çarptırılır.. Olur da suçlamalar kanıtlanır, Fenerbahçe düşürülürse bile çabuk toparlanırlar umarım, çünkü futbol büyük rekabetlerle güzel, ve bizim de Kadıköy'den almamız gereken bir galibiyet var..
Şimdi savcı Aziz Yıldırım'ın ya tutuklanmasını yada tutuksuz yargılanacak olmasını mı açıklayacak ?
Konuyla alakası yok ama, Avrupa Kupaları'na katılacak takımlar en son 15 temmuza kadar bildirilmek zorundaydı değil mi?
G.Antep'in ilk maçı 14 temmuz da o tarihe kadar belli olması gerek yoksa Antep oynar ve biz küme düşürülürsek işler karışır.
Fatih Tekke ve Hakan Arıkan’ın transferlerinde, menajerlik yetkisi olmayan Olgun Peker’in şirketiyle sözleşme yapılması Beşiktaş Başkanı’nı ‘şüpheli’ durumuna düşürdü.
ŞİKE soruşturması kapsamında hazırlanan dosyada ismi geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, Fatih Tekke ve Hakan Arıkan’ın transferlerinde yapılan sözleşmeler nedeniyle ‘şüpheli’ sıfatına düştüğü ortaya çıktı.
Soruşturma kapsamında tutuklanan ve Sedat Peker’e yakınlığıyla bilinen eski Giresunspor eski başkanı Olgun Peker’in bürosunda yapılan aramada, Beşiktaş’a transfer edilen Fatih Tekke ve kaleci Hakan Arıkan’ın sözleşmeleri ele geçirildi.
Suç örgütüne gelir
Yapılan araştırmalarda Peker’in yasalara aykırı olarak menajerlik şirketi kurduğu, bu şirket sayesinde usulsüz transferler yaptığı belirlendi. Peker’in bu transferlerden kazandığı para da ‘liderliğini yaptığı suç örgütüne gelir’ olarak değerlendirildi. Usulsüz sözleşmelerde “Refleks Menajerlik Ltd. Şti.” kaşesi altında olduğu ve Olgun Peker’in imzası bulunduğu tespit edildi. Bunun üzerine gözaltındaki Peker’e, “Bu transferleri yapmak için menajerlik yetkiniz var mıydı? Eğer yoksa bu transferi ne şekilde gerçekleştirdiniz?” sorusu yöneltildi. Peker soruya yanıt vermedi.
Sözleşmedeki diğer imzanın ise, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. kaşesi üzerine yapıldığı görüldü. Bu imzanın kimin olduğu tespit edilemediği için Yıldırım Demirören sorumlu tutularak dosyaya şüpheli olarak girdi. Peker’in BJK’ye kestiği 106 bin TL’lik fatura ise “örgüte haksız kazanç sağlamak” olarak nitelendiriliyor. Demirören’e, Fatih Tekke ve Hakan Arıkan’ın transferleri için hazırlanan sözleşmeye kimin imza attığı sorulacak.
Kaynak: Hürriyet
-------------------------------------------------------------------------
FENERBAHÇE yöneticileri Nihat Özdemir, Ali Koç ve Cihan Kamer, dün sabah Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne giderek, şike soruşturmasını yürüten özel yetkili cumhuriyet savcısı Mehmet Berk’i ziyaret etti.
Berk’le yaklaşık 2 saat görüştükten sonra adliyeden ayrılan Özdemir, Koç ve Kamer, buradan Fenerbahçe Kulübü’ne giderek, diğer yöneticilerle bir araya geldi. Toplantı sırasında Aziz Yıldırım’la ilgili gelişmeleri televizyondan takip eden sarı lacivertliler, başkanlarının mahkemeye çıkarılıp serbest bırakılmasını bekledi. Fakat mahkemenin bugüne ertelenmesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan ve karamsarlığa kapılan yöneticiler, ‘Aziz Yıldırım’ın tutuklanması halinde’ olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.
Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunları nedeniyle ara verilmiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aziz Yıldırım'ın avukatları ara verildiğini söylemiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ntvspor bitti, sporx ara verildi, rahatsızlandı diyor. Sağlık sorunları oldukça ciddi demek ki, bazı kesimlerde bilerek yaptığı ya da süreci uzatmaya çalıştığı şeklinde söylemler görüyorum. Buna katılmıyorum, bu sürecin uzaması kimseye yaramaz.
Yav takip etmiyorum pek de daha şu sorgu bitmedimi en son 10-11 gibi başlamıştı![]()
sorgu bitti savcılık kararı bekleniyor
SORGU SONA ERDİ, SAVCILIK KARARI BEKLENİYOR
İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sorgusu sona erdi. 6 saat 45 dakika süren sorgunun ardından kararın verilmesi bekleniyor.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...gusu-sona-erdi
Karar bu gün verilir mi acaba ?
AYemeniciler Alper Yemeniciler
Son Dakika:Adliye saraçoğluna döndü ! 1000 taraftar inletiyor adliyeyi
zaten serbest bırakılsa her şey bitecek Başkan için. bu da imkansız. her şey onun üzerinde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Çok yıprandı bu süreçte.Serbest kalsa bile başkanlığı bırakabilir.
Yahu parayı bizimle mi kazanıyorsunuz ki, nereye harcayacağımıza karışıyorsunuz? Fenerbahçe'siz bir lige verecek beş kuruşumuz yok. Para bizim, keyif bizim; kime ne?
fenerbahçenin durumu ne olcak acaba ???
Mahkeme böyle bir olayda yakıştırma karar ve şüpheli sıfatıyla alınan tutuklamalarda bir karar vermez genelde. 4 ay adli tatil bitene kadar içeride kalırlar ve sonrasında delil yetersizliğinden serbest bırakılırlar. Mesela ben korcanın çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum. Adli tatil döneminde de sadece itirazlar alınır nöbetçi mahkeme tarafından, bunlarda tatil bitince işleme konulur.
TFF ne karar verir bilemeyiz. Ama TFF kararını açıkladığında hala hukuk gereği Fenerbahçe SUÇSUZ olarak cezalandırılmış olacak.
Savcı Mehmet Berk daha idarecilerimiz ve Başkanımız sorguya girmeden medyaya " şike delillerini gösterdik hiç biri ağzını açamadı " dedi. Balık baştan kokuyor savcının derhal değişmesi gerek. Savcı medyayı da yanına çekmeye çalışıyor belli ki. Ellerinde görüntüler vardı hani Emenike para sayarken , Sezer'in bagajına paralar yüklenirken filan. Nerde ? Neyse az kaldı. Aziz Yıldırım büyük ihtimal tutuklanacak. Eminim ki ilk duruşmada delil yetersizliğinden salınacak olan kulübe olcak.
http://www.uefa.com/teamsandplayers/...ile/index.html
Uefa'da Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğu 17 olarak gösteriliyor, bu da demek oluyor ki Uefa bu olayı yakından takip ediyor demek. Gerçi bunu buraya koyarken tırstım "Uefa bile 17 kez şampiyon oldugunu göstermiş, delillerde sağlam Fenerbahçe kesin şike yapmıştır" gibi yorum yapılmaz umarım, gerçi yapılırsa da şaşmam![]()