Simao 2 kere sarı kart görmedi mi bana mı öyle geldi ?
Last edited by Crazycat : 06.Şubat.2012 at 01:16 Reason: Düzeltme
İlki Veli'ye çıkmış.Lig Tv hatasıymış o.
O sarılardan birinde yanlışlık var. Arkasında ki adama verdi sarıyı ama Lig TV Simao'ya verdi diye gösterdi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir de o kadar 3D show flan olacak dendi. Ben bir tek iki kelimelik yazı gördüm. Onun dışında bir şey vardı da ben mi görmedim yoksa bu kadar mıydı?
FM Gazetesi
Kale arkasında iki tane taraftar kafası vardı bağıran , onlar 3D imiş.
O zaman ben yanlış şeye dikkat etmişim. Pek dikkatimi çekmedi kamera açısından dolayı sanırım.
FM Gazetesi
He aklıma gelmişken, Tanju'ya FM'de bel kırma özelliği verilmeli![]()
FM Gazetesi
Bundan önceki maçta da söyledim , bu maçta da söylüyorum.Bundan sonra da söylemem gerekirse söylerim.Birinin çıkıp Aykut hocaya şu takım öne geçince geri çekmemesini anlatması gerek.
Maç için yorumum : İyi oynamadık ama kazandık.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
3 boyutlu kareografi yapılmamış sanırım.
o aradaki bağırtı heralde ...
Futbol senin adaletin yok bee!İlk yarının ilk dakikalarında çıktığımız kontralardan boş dönmemiz, 2. yarıda tek kale oynayıp topumuzun direkten dönmesi ve karşı karşıya kaçırılan pozisyonlar. Bunlardan bir tanesi girse, şimdi çok daha başka şeyler konuşuyorduk, bambaşka bir skor üzerinden.
Futbolculara uzun uzun değinmek istemiyorum. Bahsetmek istediklerim hakkında görüşlerimi söylemem yeterli:
Tanju, ilk 11'de başladığı ilk büyük maçında hiç de kötü bir futbolcu olmadığını gösterdi. Başlarda Stoch'un neler yapabileceğini pek bilmediğinden bocalar gibi oldu, fakat 2. devre resmen alay etti rakiple.
Simao, Portekiz Çetesi içerisinde gitmesi gereken ilk isim. 15-20 tane ortadan bir tanesi adresi bulmaz mı yahu? Hele çektiğin bir şut var ki, neredeyse taca gidecekti. Kafasında bitirmiş olayı sanırım. Ben olsam oynatmam artık kendisini.
Ersan, neredeyse 1 yıl sonra ilk kez çıktı sahaya, hem de bir derbi maçında ama iyiydi, hata yapmadı. İnşallah, bir daha bu kadar uzun süre ayrı kalmaz bizden.
Ernst, orta sahanın en iyisiydi. Ah bir de, karşı karşıya kaçırdığı golü atabilseydi veya o füzesi direkten dönmeseydi. Top sevmedi bugün ne yazık ki.
Pektemek, ilerde yalnız kaldı bazı pozisyonlarda, ama görevini iyi niyetiyle yaptığını düşünüyorum. Sahanın en iyileri sıralamasında ilk 3'e girer. Nefis de bir asist yapacaktı, ancak olmadı Ernst'in auta atmasından ötürü. Sağlık olsun.
Özetle, bugün sahaya çıkıp elinden gelen mücadeleyi gösteren tüm Kartal yüreklere helal olsun. Bu kadar eksikle, bilhassa 2. devrede rakibi abluka altına alıp ezmeniz takdire şayandı.
Son olarak, Yobo'nun Pektemek'e yaptığı hareket kontrolsüz girişten kesinlikle penaltıdır. Aynısını Simao yaptı diye anında faul verip sarı kartını çıkaran hakeme selamlarımı yolluyorum.
Herşeyden önce 3 puan önemliydi ve kötü futbola rağmen bunu unutmamalıyız.Tabi birde Sow'un ilk maçında gol yuvarlaması benim için ayrı bir sevinç oldu.Her halinden belliydi bugün takıma yabancı olduğu ama aldığı birkaç topu sırtı dönük saklayıp arkadaşlarına servis yapması, aralara koşuları kumaşını gösteriyor.İlk maçtan birşey demek için erken ama Alex'le uyumları arttıkça bence bu adam çok can yakacak.Maça dönersek bizim adımıza ilk yarı fena futbol oynamadık.Ama 2. yarının bir açıklaması olamaz.O kadar eksikle üstelik evine gelen rakibine bu kadar maçı teslim edemezsin.Selçuk resmen epic fail.Maça girdi verdiği hatalı pas yüzünden Ernst golü yapacaktı.Bjk açısından bakınca bence en kötü beraberliği hak etmişlerdi ama top yuvarlak işte.Oyuna değil skora puan veriyorlar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kazanamadık ama iyi mücadele ettik,iyi oynadık umarım bundan sonra bi galibiyet serisi gelir.
Yok orada kontrolsüz bir müdahale arkadaşlar, önce Mustafa, hemen ardından Yobo topa dokunuyor ama Ya allah deyip dalınmış bir müdahale değilHa tekrar söylüyorum psikolojik bir durum birazda hakemler açısından. Bunun benzeri bir pozisyonu ceza sahası dışında rahatlıkla faul kararı verirler ama ceza sahası içinde olduğunda biraz daha tereddütle yaklaşıyorlar.
Fenerbahçe bugün kazandı ama bu oyunla Kadıköy'den öteye gidemezler. Deplasmanda iyi takımlara karşı maç kazanmaları çok zor.
Holosko'nun tamamen bittiğinin bugün bir kez daha farkına vardım.Nerede 2 sene önce Fenerbahçe ile oynadığımız kupa finalindeki Holosko,nerede bugünkü Holosko.Bir tane bile olumlu hareketini hatırlamıyorum yahu.Hoca şu inadından vazgeçsin lütfen artık.Tanju'yu oynatmayıp Ekrem'de ısrar ediyordu sürekli.Gördük bugün ikisi arasındaki farkı.Burak Kaplan ile Mehmet Akyüz'e de fırsat verse,Holosko'dan veya Edu'dan kötü olacaklarını sanmıyorum.
So what?
Saike
Semsi holoskoyu 5-10 mac oynatmayip birden derbide oynatinca ne kadar yararli olcagini dusunuyorsun ?
Şaşırdım bugün baya.Kazanmamız gerekiyordu ama kazanamadık.
Sow ilk macinda takima fazlasiyla yabanci oldugundan pek faydali olamadi. 2 antremanla ilk 11 e koymak pek akillica degildi ama artik herkesin burasina geldigi icin Sow tercihi mecburi oldu. Mac boyunca yanlis kosular yapti ama cok normal henuz takim arkadaslarini tanimiyor. Son dakkada atilan golun hazirlanisi mukemmeldi. Alex degisikligi daha once yapilabilseydi cok daha fazla pozisyon bulabilirdik. Belki Sow yerine Bienvenu de girebilirdi son bolumlerde ama hem Emre hem Gokhan degisikligi buna engel oldu. Birbirini taniyan Caner Stoch Bienvenu 3lusu cok efektif olabilirdi macin sonunda kontralarda. Alex bi suredir fazla formsuz, belki de yakin markajdan eskisi kadar kolay kurtulamiyor artik. Toraman hic birakmadi onu. Belki onumuzdeki gunlerde ALexsiz bir 11 e gecebilir Aykut Kocaman.
BJK nin 2.yari performansi cok iyiydi ama forvette Holosko-Pektemek-Simao kayiplardaydi. BJK ortasahasi ve bekleri hatasiz oynadilar ama neticeye etkisi olmadi. Ilk yaridaki Holoskonun kontrada cok rahat bir golu attiracakken yaptigi ilginc orta macin kirilma noktasi oldu bence. Holosko kalitesine pek yakismadi. Macin sekli degisebilirdi o dakikada gol olsaydi.
Maç düşündüğüm gibi oldu iyi başladık önde başladık 1-2 tane kontra yedik ama golü bulduk. 2.yarı tahmin ettiğim gibi Beşiktaşın fizik gücü bizden daha iyi olduğu için kontrolü ele aldılar. Ayrıca Sow'un gol atmasına sevindim, takımla uyumu çok azdı hep koşu yapmayı denedi zaman geçtikçe gollerine devam eder diye düşünüyorum.
Yobo'nun pozisyonunun temiz olduğunu düşünüyorum topa müdahale ardından temas olabilir bu normal adam kendini nasıl durdursun.
Beşiktaş tribününde olan bir abime olayları sordum. Bana dedikleri
Biber gazı olayını sordum "Kimse neden biber gazı sıkıldığını anlamadı" dedi. Pankartın yanma sebebi de Fenerbahçe tribünlerinden atılan meşaleymiş.Aslinda basta cok olay olmadi her zamanki tartismalar atismalar.ondan sonra polis devre arasi anlamsiz bi sekilde hicbisey yokken bize biber gazi sıktılar.ondan sonra koptu gitti yangin falan filan.yakip yikildi heryer.