Baroni'nin attığı golle baktığımızda Türkiye'de bu vuruşu yapabilecek kalitede kaç forvet var.
Baroni'nin attığı golle baktığımızda Türkiye'de bu vuruşu yapabilecek kalitede kaç forvet var.
en az General Harington Kupası'nı kazanan takım kadar onurlu bir takım bu, helal olsun! helal olsun! helal olsun! helal olsun!!!!
Olay budur.Maç başından beri edilen küfürler böyle dügümlenir adamın bogazına !
Şimdi kaldı 2 maç. 2 maç 2 kupa haydi çocuklar !!!
taraftar müsveddemiz çok sevdiği Fenerbahçesine bir 3 puan daha verdi. hatta kupanın bir kulbunu. bizden 3 puan almak bu kadar kolay. gergin bir ortam içinde tereyağından kıl çeker gibi. hiç akıllanmayacağız hiç.
Sonuna kadar hakettik kazandık. Teşekkürler Fenerbahçem, yine sahaya gömdük rakibi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kelimelerin yetmediği an. O kadar olaylara , hafta içi mahkemeden çıkan olumsuz sonuçlara rağmen çıkıp savaşan bir takım ve galip geliyor hemde size karşı şampiyon olucakmışcasına oynayan bir takıma karşı. Sen harbiden çok büyük takımsın Fenerbahçe. Oyuncusu , taraftarı , yöneticisi , idarecisi , temizlikcisi , malzemecisi , tercümanı hepsine helal olsun bu şampiyonluk gelicek !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Oh sampiyon olmus kadar sevindim. Helal olsun Fenerbahce'm
En son yine 2010 yılıydı , Trabzon'la iki maçımız , alınacak iki kupamız kalmıştı. Rehavete kapılmayalım , biz dersimizi almış olalım.Bir Galatasaray , bir Bursa maçı iki kupaya tekabül ediyor , işte bu sezonun özeti ... diyeceğim ama haksızlık olur , bu sezon öyle anlatılacak bi sezon değil..
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Tebrikler FenerbahçeSon hafta kalplerin dayanmayacağı bir maç olacak.Emre-Zokora pozisyonu tartışıldımı bilmiyorum ama Zokora'ya 13456456 tane kırmızı kart verseydi yeriydi.Çok büyük hata yaptı hakem.Orada düdüğü çalıyorsan net kırmızı karttır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Trabzonlu oyuncuların Abitoğlu'nu niye sevdiğini şimdi daha iyi anlıyorsunuzdur![]()
Trabzonspor seyircisi Fenerbahçe'nin en sevdiği ortamı hazırladı,gergin. FB bu tür oyunları çok iyi oynamayı biliyor,seyirciyi fazla umursamadan sakinliğini koruyor ve bu maçta da korudu. 2-1'ken belki gidebilir diye düşündüm,fakat beni yanılttılar.
Tebrikler Fenerbahçe.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bu takım haftaya kendi sahamızda şampiyonluğu verse bile sonuna kadar alkışı hakediyor. Özellikle bugün resmen meydan savaşından zaferle ayrıldılar. Öyle bir maç oldu ki; insan o müthiş paslaşmalarımızı, rakibe doğru düzgün pozisyon vermeyişimizi, gollerimizi yazmak bile istemiyor. Çünkü bunun önüne geçen bir ton rezillik var. Bugün sahada Volkan, Emre, Stoch falan yoktu. 11 tane Mehmetçik Basri vardı. Kurguyu bozan tüm oyuncularımıza, teknik ekibimize sonsuz teşekkürler.
Eğer bu yönetim Mustafa Kamil Abitoğlu'na düdüğünü astıramıyorsa boşuna Fenerbahçe koltuklarını işgal etmesinler. Bırakın böylesine kritik bir maçı yönetmeyi, bırakın herhangi bir lig maçını yönetmeyi, 3. ligde bile maç yönetemeyecek kadar rezil bir durumda. Akşam evine gitsin Zokora'nın yaptığı hareketi izlesin, Colman'ın yaptıklarını izlesin. Gerçi tekrarını izlemesine gerek yok zaten bu pozisyonları kabak gibi gördü. Bugün Fenerbahçe futbolcusu hakemi de yenmek olayını gerçekleştirdi.
Geçen seferki olaylara 2 maç ceza verirsen Trabzon taraftarı da o kadar şey yaptık 2 maç aldık diyerek bu maçı bu hale getirir. Benim sayabildiğim 2 kez Emre'ye çakmak geldi, 1 kez Stoch'a geldi. Oyun defalarca durdu. Hakem Emre'ye diyor ki korneri sen kullanma; rezalet.
Tüm oyuncularımız üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptı. Ama bir kişiyi öne çıkarmak istersek, Emre maçın yıldızıdır. Oyundan çıkarken armayı öpmesi de cabasıdır. Adam gibi adam Emre Belözoğlu.
Edit: Emre'nin elini havada bırakan Zokora'nın elini diğer futbolcularımızın hepsi pas geçmeliydi. Orda yanlış yaptılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben Fenerbahçe'li olsaydım önce Beşiktaş' tebrik ederdim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Öncelikle hepinizden özür dilerim, Mesnetsiz bir yorum yapmışım, 2006'da Denizli'de Dünya futbolunda görülmeyen bir şekilde sabote edilen bir maçı bitiremeyen hakemi görmüşken, 2007'de Sahaya milyon parça eşya atılan Galatasaray maçını görmüşken, bu maçın bu olaylara rağmen biteceğini sanmak biraz saflık olmuş. Diyarbakır-Bursaspor maçı beni yanıltmış olsa gerek. O maçta sahaya atılan bir taş yardımca hakeme isabet etmiş ve anında maç bitirilmişti. Bugün kimin kafasına ne geldi unuttum, mantık bunlar yaşanırken onca uyarıya rağmen maç bitmeliydi diyor ama o forma var ya o sarı lacivertli forma, karşınıza aldığınız zaman adamın gözünü kör ediyor. Emre'ye acımasızca tekmeleri sallayan Colman ve Zokora bu hırsın, bu körelmenin ürünleri.
Geçen maç nasıl Aykut Kocaman'a kızdıysam bu maç içinde helal olsun diyorum, Hatasını bu kadar kısa sürede görüp kötü gideni düzeltmek adına farklı hamleler yapması bize bu maçı kazandırdı. Selçuk Şahin yerine Mehmet Topuz zamanında o bölgeye alıştırlıp monte edilseydi, Şu kadrodaki en çürük halka Selçuk Şahin'e katlanmak zorunda kalmazdık. Teşekkürler Çocuklar, Teşekkürler.
...
Bu benim kendi görüşüm. Ben size bunu yapın demedim. Ben Fenerli olsaydım Beşiktaşı öncelikli tebrik ederdim.
Alakası ise Beşiktaş, GS'ye büyük çelme taktı ve Fenerbahçe için büyük bir avantaj oldu. Bu tam tersi olsaydı ben Trabzon'u tebrik ederdim.![]()
İyide çaktığı çelme ile değişen birşey olmadı ki. Trabzon yenseydi, Fenerde son maçta bizi yense birşey değişmiyordu, şampiyonluğu ilan etmiş oluyorduk zaten(Bizde Beşiktaş'ı yensek tabi). Ama yinede Fener'in tek şampiyonluk şansı bizi yenmeleri. Başka bir açılımı yok bunun futbol litaretüründe.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aykut Hoca belki sezon basından beri her maç onu niye yapmadın bunu niye yapmadın diye seni çok elestirdik ama son anda yapacagını yaptın.Cristian Baroni neler yaptı öyle ya helal olsun gerçekten.İnşallah kalan 2 maçımızada bu kadroyla çıkarız ve 2de2 yaparız.Bu kadroyla 2de2 yapacagımıza inancım tam.Gökhan umarım Gs maçına yetisebilir.
Hakem gerçekten rezaletti böyle kötü bir hakem görmedim hayatımda.Umarım şampiyonluk maçına Cüneyt Çakır'ı verirlerde adam gibi oynadıgımız topun hakkını alırız.
Açıkçası ben Gs'nin yenilmemesine çokta üzülmedim hatta daha iyi oldu.Eğer beraberlik bize yetseydi eminim bizim takım kapanır ve yenilirdi ama şimdi öyle degil aynı Ts maçındaki gibi hücum yapacagımızı düsünüyorum ve bu oyunla Gs'yi kesinlikle yeneriz diyorum.Fatih Terim'in yedek kulübesinde olmayacak olması bizim için çok büyük bir artı bugün gördük mesela nerdeyse 5 dakikada 2-0dan 2-3 veriyordu maçı Gs son anda temkinli oynamaya basladı.Fatih Terim olsa iş bu noktaya gelmezdi.
Kısacası 2 maç 2 kupa ! Fener Gol Gol Gol 2 Kupa Geliyor !
Bugün GS durumu 2-0 yaptıktan sonra açtım fener maçını izledim. Fener iyi oynadı, canla başla mücadale etti. Futbolcuların çoğu sakat vs ama bana garip gelen fenerin her TS maçında Ankaragücüne bile kuramadığı üstünlüğü kurması. Şenol Güneş hırsından her fener maçına yeni bir süprizle çıkıyor olması fener maçlarında hüsranla ayrılmasına neden oluyor.
Herhangi bir çelme takma durumu yok, GS'a son maçta beraberliğin yetmesi için bugün önemli olan yenilmemekti. Beraberlikle galibiyet arasında fark yok.
...
Kısaca anlatayım , üşendim şimdi uzununa.Beşiktaş Fenerbahçe ' yi yenmese , Fener kazansa . Haftaya 3 sonuçtan ikisi Fenere , biri cimboma yarardı . Çoooook büyük bir avantaj olurdu elimizde.He yine avantajlıyız , ama şuan 3 sonuçtan ikisi GS'ye yarıyor.Bilmem anlatabildim mi.Beşiktaş'a teşekkür etmesi gereken varsa Galatasaray olur bu durumda , kaldı ki onlar da etmesin , etmesi gerekmez , Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı herkese karşı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Unutmadan Henri Bienvenu'yu çok küçümsediğinizi söyleyip durdum renkdaşlar. Bu adamın kumaşı iyi,yaşı da genç sabredelim biraz. Bugün de çok başarılıydı.
Ve maçın yıldızı adayım Selçuk Şahin'i unutmayalım![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben Galatasaray'ın 2 Dakika'da 2 gol yeyip 1 puan almasına moralmen büyük bir etki olduğunu düşünüyorum. Buda rakip takıma daha da umut verici oluyor. Maçı 2-3 kaybetseydi GS daha da büyük bir çelme olurdu tabii ki.
Ama bana bir kişi bile derse bu sonuçta bile değişen hiç bir şey yok, ben o adama sen futboldan hiç bir şey anlamıyorsun derim.
koridorlarda kavga cikmis galiba
![]()
volkana bak be senin allahına kurban mehmet reyizde orda![]()
Evet , Tolga ile bizim tercüman arasında sanırım . Sadri Şener ile de Semih arasında diyorlar ama onu net göremedim.