sen olsan o kani silermiydin.... adamin kafasi yerilmis hala gosteris diyossun ya nasil bir zihmiyetin var .....
yedek kulubesine girerken deived a su sisesi geliyor yerlerde yaitiyor surunuyor ... gerets in ki gosterisse deivid in ki ne acaba ....
sizden tabikide objektif olmanizi istemicem ben olsam bende olamazdim ama bari mantikli yorumlar yapin .... gosteris icin kafasini gerets bilerek yardi da dersiniz .... allahim ya ....
Baran manisanin sahasi neden kapanmadi soylim taraftarlar tek bir olaya karismadi dostca bir mac oldu
demokrasinin keskin kilici ve sutten cikmis akkasik fb ..............
sizin tiyatrocular her alandadaha iyi merak etmeyin![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Konnuda ne kadar ceza varsa hepsi geciyor
Ondansa tiyatrocu, bizdense nerdeyse ölüyordu mantığı..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O bir duruştur, Galatasaraylılık duruşu.. Anlamanızı bekleyen yok.. Yerlerde yatıp, kıvranıp abartasa daha doğru olurdu herhalde..
Geçen seneki Türkiye Kupası maçında Hasan Şaş'ın tiyatroculuğunu herkes görmüştür![]()
Bırak bunları.Nasıl bi zihniyetin var ne demek?Eğer gösteriş olmasaydı,mikrop kapacak diye silerdi tamam mı?Oraya da yapıştırırdı bantı yine yapılan terbiyesizlik belli olurdu.Burada okuyanlar bilir tarafsız olan bir çok arkadaş var ama sen burda biraz takıma yönelik yorumlar yapıyosun.
Şemsi alkışlamak ile sadece hakemden ceza alınır diye biliyorumda yani bu kadar da olmaz.Tuncay'da tahrik etti ona verilmesi lazım.Suyu içti.Yani ben orda atanların yerinde olsam:
-Adama bak bea siz atarsınız ben içerim diyor.
O yüzden bu kararın pek de bir savunulacak yönü yok.Zaten maç üzeriden 1 ay geçmiş anca karar çıkıyor NEDENSE?
Ama beyler Runje'ye 2 maç ceza geliyor.Hemen toplanıp maç öncesi karar veriyolar.Yani lafın özü burası Türkiye.
Bir yerde sahaya bi seyirci atlar maç tatil edilir.Bi yerde maçta sahaya atılmayan kalmaz ama bitmez.Kimin haklı kimin haksız olduğu bi kenara bırakılmalı artık.Avrupa diyoruz,çok güzel ama önce onlar gibi davranmalıyız.
Ama çok zor biliyorsunuz.
Sabri ilk maçta ceza almış mıydı ? Hatırlayamadım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tümer'e verilen ceza iptal edilir, kesin..
Burak iptal edilmesi değil mesele,neden iptal ediliyor?Yani Tahkim kararı hafifletme yeri midir?Ben daha hiç bu ceza az kardeşim gel bakalım sen buraya al sana 2 maç daha yada şu kadar para cezası diye bu durum görmedim.
Madem indirilecek neden veriliyor?Saçmalık işte.
Eden kendine etmiştir. O kadar ceza,koltuk masrafları vs. vs. taraftarlar zaten kulübüne cezayı verdi. 5 maçta iyi. Tahkim en az 4'e indirir.
Şimdi benim merak ettiğim gs yönetimi bu 5 maçlık cezaya itiraz ediceklermi çünkü kendileri dahi maçtan sonra Türk futbol tarihinin kara gecelerinden biri gibi söylemelrde bulunmuşlardı cezaya itiraz ederlersede bu sefer tahkim'in cezayı düşürmek yerine bir maçta daha fazlaya çıkartıp herkese göz dağı vermesi lazım belkide onlarda benim gibi düşünebilirler bekleyip görücez
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ümitin basılan yeri yanlış hatırlamıyorsam, biraz tehlikeli bir yerdi..
Duruş derken anlatmak istediğim, dik durmasıdır..
Burak onu defalarca seyrettim kasıklarına basmadığı üzerine istediğin yemini ederim beldeki kemiğine bastı ama adam gitti başka yerini tutup deivid gibi yaptı.
Ümitle ilgili birşey mi dedim, o yapmıyor mu dedim ? Ümit doğru yapıyor, devam etsin mi dedim ? Bunları her futbolcu yapıyor zaten.. Ama Ümitin bir yerine basılıyor sonuçta, Deivid daha fazla abarttı.. Sidik yarışına döndü iş..
Ayrıca MeMo öyle bir yazmışsın ki, erkeksen falan hiç beklemezdim.. Yakınına gidip yapsa, daha mı iyi olacaktı ? İstersen şimdi, Lugano Hasan'ı döver muhabbetlerine de girelim..
yuh be gerets sesin cikarmadi durdu simdi ona taktidiniz otto baric neydi ama yerlerde surunuyordu
Burak doğru söylüyor,Ümit'i savunmadı ayrıca memo dediğin spor adına hiç hoş değil.Biz burada o maçta yapılanları kınıyoruz ceza az bs birdaha olmamalı diyoruz sen daha yakından diyorsun bu mudur peki erkeklik?
Arkadaslar ben onu demek istemedim yani çok uzaktan taraftarlara şov yapıyor demek istedim gene yanlış anlaşıldım yaw.
Burağın sözlerini alıntı yapınca öyle anlaşıldı.