5 dakika uzatma..
5 dakika uzatma..
hadi antep 5 dakkada ne maçlar döndü)))
Pöfff 1 gol yemişiz.![]()
![]()
Nihayet ligde maç kazandınız..
Tebrik ederim..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
hayırlı olsunFenerbahçeli arkadaşlarımı kutlarım
![]()
I'm back...
uzun zamandır kazanamıyoruz![]()
Helal olsun fenerbahceye![]()
1 haftalık uzun mağlubiyet serisinden sonra maç kazandık.Kemal,Semih,Volkan,Yasin en iyilerdi.Vederson,Selçuk,Ali,Colin,Uğur normaldiler.Bomba ve Gökhan Gönül'ü beğenmedim.Gerçi bomba Semih'in golünde katkı yaptı
kazandik be ustumden epey bi yuk kalkti![]()
Yarın sıra bizde..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bomba Can mı oluyor ?
Tebrikler Fenerbahçe...
Evet Can bomba.Özellikleri; uzun boylu ama kafa topu alamıyor birde tuttuğu oyuncu kafayla topa vururken çok güzel ayağınla hamle yapmaya çalışıyor yeni bir stil yaratıyor
Arkadaşım kafan mı güzel ben özeleştirinin iyiliğinden yani fanatizmin bir nevi kötüğünden bahsediyorum sen ne diyorsun.Hatta örnek bile verdim bizde de öle bir oyuncu var diye ama heralde uykun geldi uyku sersemi yazdın o mesajı diye es geçiyorum.Yanlış anlamışssın.
Birde son olarak şunu söyliyeyim kulaktan dolma bilgilerle yorum yapma gel stada gör...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Suc Can'da degil Can'i "bizim evladimiz" diyerek takimda tutanlarda..
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 haftadan beri kazanamıoduk1 haftalık seriye son verdik
![]()
Maçta tempo çok düşüktü bizim ilk 2 gole kadar yani 15.dk kadar yüksek tekpo vardı sonra bütün maç düşük tempo.Uğur Boral çok çalımı düşünüyor birde gözlemlediğim kadarıyla Tuncay gibi olmak istiyor onun hareketleri vs.
Kazandik mutluyuz rakiplerimizin puan kaybi yapmasini bekleyecegiz.
Iyi oldu bu maçı kazanmamız.
Tek bir şablon,tek bir 11 üzerinde ısrar eden teknik direktörümüz takımda diğer oyuncularında olduğunu görmüştür.
Yasin,Colin Kazım,ve özellikle Kemal'i çok beğendim bu maçta
Colin Kazım koştu,defansı yırttı,deparları ile çizgiye kadar inip Semih'i besledi.
Yasin çok iyiydi bence.
Kemal'i çok beğendim.Bu sene patlama yapacak diye düşünüyorum.
Gaziantep'te Uğur Yıldırım o kadar ahım şahım bir oyuncu değilmiş.Normal bir sağ kanat oyuncusu olarak gördüm.De Nigris'i çok beğendim Antep'te attığı golden sonraki sevinci de güzeldi![]()
Fenerbahce 2.haftada riskli bir kadroyla güclü bir rakip karsisinda 3 puani almayi basardi.Tebrik ederim kendilerini.
Maci uzatmalarda dahil 97 dakika izledim.Ve Fenerbahce`nin futbolu beni pek memnun etmedi,ilk 20 dakikadaki futbolu 90 dakikaya acabilseydi eminim tarihi fark olurdu.Müthis bir giris yapti maca Fenerbahce.Taraftarlarin istedigiyde buydu sanirim.Kosan,mücadele eden,hirsli,pres yapan bir Fenerbahce.Nitekim Fenerbahce 20 dakika böyle oynadi sonra yavas yavas oyunu sogutmaya basladi.Tam bu sirada Mesut Bakkal`in oyuncu degisikliligi Gaziantep`i kiprastirdi ve ilk yari sonunda Can`in da hatasiyla Fenerbahce cok güzel bir golü kendi kalesinde gördü
Ikinci yarida öyle net pozisyonlar yoktu.Ikinci yarinin büyük bir bölümünde Fenerbahce`li futbolcular yerlerdeydiHatta Aurelio girdikten 2 dakika sonra sakatlanarak cikti.Ciddi birseyi yoktur umarim.
Fenerbahce`de Semih`i,Yasin`i ve biraz da Ugur Boral`i begendim,diger futbolcular vasatti.Can her zamanki gibi kötüydü.Collin Kazim vasati asamadi,abartildigi kadar iyi futbolcu degil,kendi basina birseyler yapmaya calisiyor ama bunu basaramiyor.Topla cok oynuyor ve takiminin atagini bozuyor.Bir iki pozisyonda iceri iyi hareketlendi hafif tehlikeler yaratti ama ondan baska birsey yapmadi macta.Ali Bilgin`de vasatti.Beklenen oyunu oynayamadi.
Zico eger tek forvetle oynamayi cok istiyorsa bu tek forvet mutlaka Semih olmali.Kosuyor,mücadele ediyor,gol atiyor.Kezman`dan daha cok verimli.Bugün 1 gol ve 1 asist + oynadigi futbolla macin yildizi oldu Semih kanimca.
Yasin tek basina defansi toplamaya calisti,zamanla daha iyi olacaktir.Ama iyi bir baslangic yapti FB formasiyla.
Ugur Boral`da iyi oynadi,iyi bindirmeler yapti sol kanattan,takiminin bazi tehlikeli ataklarini baslatti.Ama sonra o da oyundan düstü.
Yani Fenerbahce bu süpriz kadrosuyla müthis basladigi maci kazanmasini bildi.Takimin üzerinde biraz oynarsa bu takim cok iyi olur.
zaten mac bankoydu
Anlasilan sozlu olarak yaptigimiz uyarilar dikkate alinmayacak ''Ceza Sistemini'' kullanalim o zaman.
Konuda Fenerbahce-Gaziantepspor maci ile ilgili yorumlari alalim.
ihtiyacımız vardı galibiyete...Güzel oldu....
Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.Herhalde Zico düşünmediği isimlerden düşünmesi gerekenleri görmüştür.
klasik fb - antep maçı..Originally Posted by byunuss1
![]()