Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 200 sonuç

Konu: TSL 2.Hafta | Fenerbahçe - Gaziantepspor

Hybrid View

5 dakika uzatma..

hadi antep 5 dakkada ne maçlar döndü)))

Nesil
    2006
    Yer
    -

Pöfff 1 gol yemişiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Nihayet ligde maç kazandınız..

Tebrik ederim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

hayırlı olsun Fenerbahçeli arkadaşlarımı kutlarım
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

uzun zamandır kazanamıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun fenerbahceye

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1 haftalık uzun mağlubiyet serisinden sonra maç kazandık.Kemal,Semih,Volkan,Yasin en iyilerdi.Vederson,Selçuk,Ali,Colin,Uğur normaldiler.Bomba ve Gökhan Gönül'ü beğenmedim.Gerçi bomba Semih'in golünde katkı yaptı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    1 haftalık uzun mağlubiyet serisinden sonra maç kazandık.Kemal,Semih,Volkan,Yasin en iyilerdi.Vederson,Selçuk,Ali,Colin,Uğur normaldiler.Bomba ve Gökhan Gönül'ü beğenmedim.Gerçi bomba Semih'in golünde katkı yaptı
    bence colin takımın en iyisiydi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

kazandik be ustumden epey bi yuk kalkti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yarın sıra bizde..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bomba Can mı oluyor ?

Tebrikler Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet Can bomba.Özellikleri; uzun boylu ama kafa topu alamıyor birde tuttuğu oyuncu kafayla topa vururken çok güzel ayağınla hamle yapmaya çalışıyor yeni bir stil yaratıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Evet Can bomba.Özellikleri; uzun boylu ama kafa topu alamıyor birde tuttuğu oyuncu kafayla topa vururken çok güzel ayağınla hamle yapmaya çalışıyor yeni bir stil yaratıyor
    Son zamanlar da göedüğüm en mütevazi yorum mükemmelsin arkadaşım kendi takımındaki bir oyuncuyu böyle eleştirebilmek bence çok güzel bir şey.Bu tanımlamaya uyan Bursasporda da İsmail Güldüren var kopardınız ama o biraz piskopattı.D....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Son zamanlar da göedüğüm en mütevazi yorum mükemmelsin arkadaşım kendi takımındaki bir oyuncuyu böyle eleştirebilmek bence çok güzel bir şey.Bu tanımlamaya uyan Bursasporda da İsmail Güldüren var kopardınız ama o biraz piskopattı.D....
    En azindan Bursaspor'lular gibi kendi baskanimiza,takim kaptanimiza,futbolcularimiza ana avrat sövmüyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    En azindan Bursaspor'lular gibi kendi baskanimiza,takim kaptanimiza,futbolcularimiza ana avrat sövmüyoruz.
    Arkadaşım kafan mı güzel ben özeleştirinin iyiliğinden yani fanatizmin bir nevi kötüğünden bahsediyorum sen ne diyorsun.Hatta örnek bile verdim bizde de öle bir oyuncu var diye ama heralde uykun geldi uyku sersemi yazdın o mesajı diye es geçiyorum.Yanlış anlamışssın.
    Birde son olarak şunu söyliyeyim kulaktan dolma bilgilerle yorum yapma gel stada gör...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Stada niye geleyim maclarda görüyoruz, takim kaptan'inin ailesi stadta ve ana avrat küfür ediliyor.. dahada yorum yapmayacagim kim fanatik kim objektif hersey ortada..
    Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Arkadaşım kafan mı güzel ben özeleştirinin iyiliğinden yani fanatizmin bir nevi kötüğünden bahsediyorum sen ne diyorsun.Hatta örnek bile verdim bizde de öle bir oyuncu var diye ama heralde uykun geldi uyku sersemi yazdın o mesajı diye es geçiyorum.Yanlış anlamışssın.
    Birde son olarak şunu söyliyeyim kulaktan dolma bilgilerle yorum yapma gel stada gör...
    Ben burada Bursaspor'u degil bugun oynanilan Fenerbahce-Gaziantepspor maci yorumlari gormek istiyorum.

Biraz daha sakin Lutfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Suc Can'da degil Can'i "bizim evladimiz" diyerek takimda tutanlarda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 haftadan beri kazanamıoduk 1 haftalık seriye son verdik

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 haftadan beri kazanamıoduk 1 haftalık seriye son verdik
    hey allahım ya olm sen yat uykun gelmiştirkazanmayalı uzun zaman olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçta tempo çok düşüktü bizim ilk 2 gole kadar yani 15.dk kadar yüksek tekpo vardı sonra bütün maç düşük tempo.Uğur Boral çok çalımı düşünüyor birde gözlemlediğim kadarıyla Tuncay gibi olmak istiyor onun hareketleri vs.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kazandik mutluyuz rakiplerimizin puan kaybi yapmasini bekleyecegiz.

Iyi oldu bu maçı kazanmamız.

Tek bir şablon,tek bir 11 üzerinde ısrar eden teknik direktörümüz takımda diğer oyuncularında olduğunu görmüştür.
    Yasin,Colin Kazım,ve özellikle Kemal'i çok beğendim bu maçta
    Colin Kazım koştu,defansı yırttı,deparları ile çizgiye kadar inip Semih'i besledi.
    Yasin çok iyiydi bence.
    Kemal'i çok beğendim.Bu sene patlama yapacak diye düşünüyorum.

Gaziantep'te Uğur Yıldırım o kadar ahım şahım bir oyuncu değilmiş.Normal bir sağ kanat oyuncusu olarak gördüm.De Nigris'i çok beğendim Antep'te attığı golden sonraki sevinci de güzeldi

Fenerbahce 2.haftada riskli bir kadroyla güclü bir rakip karsisinda 3 puani almayi basardi.Tebrik ederim kendilerini.

Maci uzatmalarda dahil 97 dakika izledim.Ve Fenerbahce`nin futbolu beni pek memnun etmedi,ilk 20 dakikadaki futbolu 90 dakikaya acabilseydi eminim tarihi fark olurdu.Müthis bir giris yapti maca Fenerbahce.Taraftarlarin istedigiyde buydu sanirim.Kosan,mücadele eden,hirsli,pres yapan bir Fenerbahce.Nitekim Fenerbahce 20 dakika böyle oynadi sonra yavas yavas oyunu sogutmaya basladi.Tam bu sirada Mesut Bakkal`in oyuncu degisikliligi Gaziantep`i kiprastirdi ve ilk yari sonunda Can`in da hatasiyla Fenerbahce cok güzel bir golü kendi kalesinde gördü

Ikinci yarida öyle net pozisyonlar yoktu.Ikinci yarinin büyük bir bölümünde Fenerbahce`li futbolcular yerlerdeydi Hatta Aurelio girdikten 2 dakika sonra sakatlanarak cikti.Ciddi birseyi yoktur umarim.

Fenerbahce`de Semih`i,Yasin`i ve biraz da Ugur Boral`i begendim,diger futbolcular vasatti.Can her zamanki gibi kötüydü.Collin Kazim vasati asamadi,abartildigi kadar iyi futbolcu degil,kendi basina birseyler yapmaya calisiyor ama bunu basaramiyor.Topla cok oynuyor ve takiminin atagini bozuyor.Bir iki pozisyonda iceri iyi hareketlendi hafif tehlikeler yaratti ama ondan baska birsey yapmadi macta.Ali Bilgin`de vasatti.Beklenen oyunu oynayamadi.

Zico eger tek forvetle oynamayi cok istiyorsa bu tek forvet mutlaka Semih olmali.Kosuyor,mücadele ediyor,gol atiyor.Kezman`dan daha cok verimli.Bugün 1 gol ve 1 asist + oynadigi futbolla macin yildizi oldu Semih kanimca.

Yasin tek basina defansi toplamaya calisti,zamanla daha iyi olacaktir.Ama iyi bir baslangic yapti FB formasiyla.

Ugur Boral`da iyi oynadi,iyi bindirmeler yapti sol kanattan,takiminin bazi tehlikeli ataklarini baslatti.Ama sonra o da oyundan düstü.

Yani Fenerbahce bu süpriz kadrosuyla müthis basladigi maci kazanmasini bildi.Takimin üzerinde biraz oynarsa bu takim cok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zaten mac bankoydu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Anlasilan sozlu olarak yaptigimiz uyarilar dikkate alinmayacak ''Ceza Sistemini'' kullanalim o zaman.

Konuda Fenerbahce-Gaziantepspor maci ile ilgili yorumlari alalim.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ihtiyacımız vardı galibiyete...Güzel oldu....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum.Herhalde Zico düşünmediği isimlerden düşünmesi gerekenleri görmüştür.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by byunuss1
    zaten mac bankoydu
    klasik fb - antep maçı..

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri