O maça zaten 2 oynayacaktımda, Paf'lar çıkarsa skor oynayabilirim 4+ diye.![]()
O maça zaten 2 oynayacaktımda, Paf'lar çıkarsa skor oynayabilirim 4+ diye.![]()
Kıvırma Sinan Engin.
Koltuklar değişince fikirlerde değişirmiş ben bunu sinan enginde gördüm..
Spor yorumcusuyken eleştirdiği herşeyi tek tek yapıyor., hatta ben yönetici olsam hakemleri zerre eleştirmem diyen adam kaç gündür haykırıp duruyor... üzücü tabi..beşiktaşlılık duruşuna yakışmıyor.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
180 derece dönüş oldu.Zaten belleydi.
Sivas maçına pafla çıkılıacak!Çıkılmazsa yönetimin ayıbı.Başkaları gibi olmamalıyız.Beşiktaş başkanı sözünün arkasında durmalı.Paflarımız da o kadar boş değil zatenEn iyi paf takımı bizde.Fb'yi de Gs'yi evire çevire yendiler.Batuhan,Aydın,M.Sedef,İ.Kaş her anadolu takımında banko ilk 11 oynayabilcek kapasitede.S.Özkan da bu maçta oynayabilir yaşı gereği.Ya zaten bunları düşünmek için daha erken.Önce Liverpool maçı var
![]()
@ Feyyaz
gideri ben mi yapıyorum yazımı iyi oku istersen. farklı bişey söylemek istedin yanlış ifade ettim galiba. neyse.
Galatasaray konusuna gelince yeri burası değil ama kısa bi cvp vereyim, benim Özhan başkan hakkımda düşüncelerim hep aynıydı hiç değişmedi halen zihniyet istifa der geçerim. Özhan Canaydın'ı da bu sezonki haliyle seven kişinin ben taraftarlık duruşundan şüphe duyarım..
(tribünler olarak bu konuda 1 kere hata yapıldı o da kayseri maçıydı, ötesi yok)
(ki azçok bizdeki başkanlık sistemini biliyorsan taraftarın(lise harici) bu seçimde en ufak bi etkisi yoktur o da olayın diğer tarafı.)
@ travis
kendim yazdım kendim oynadım..![]()
paf maçına hangi kadro ile çıkılacakmış peki ?
![]()
PAF takimla cikarsak eger bizim ufak Muhammed'de oynasin o zaman. 12 yasinda ama oyun kurucu olarak Delgado'yu aratmaz gibime geliyor. Ufak boyuyla herkezin arasindan kolaylikla siyrilirda.
Saka maka bir yana. PAF'larla ciksak bile basabas bir mucadele olur cunku bizim PAF'lar gercekten kaliteli.
ÖnceLikLe Trabzon 4.büyük yapıLmadı İstanbuL saLtanatına son verdi bu üLkede gerçi yeri değiL ama Ben göremediğim için şampiyon oLduğumuz sezonlarda hem rakibi hem de HAKEMLERİ Yenerek şampiyon oLmuşuz . seneye O şampiyon kadronun en iyi oyuncuları 3 buyuklere satıLmış ama yinede şampıyonLuklar dvm etmıs .Yanı yine bu iğrenç oyunLar dönmüş. AsLında herkese cok basit geLiyor şimdi Bobo - Batuhan o gollerı kaçırmasa Bjk maçı aLsa BeLkıde kimse bu oLayları konuşmayacaktı ? Ama bu yapıLanlar o kada patLak verdiki Bakıyorm bazı arkadaşLar hala kendı takımLarından olaya giriyolar baKın bizim de penaLtımız veriLmedi diye bunLara hıc gerek yok herkezın aKLı var asLında fenerlisi cimbomLusuda oLayın farkındalar ama işte Taraftar gözuyle oLaya bakmalarından doLayı burda tartışmalar çıkıyor . Benim Takımım çatır çatır top oynamadan , sürekLı yanLıs hakem kararlarıyLa bıyerlere gelen yada haksız şekilde şampiyon oLsun yemın edıyorum o şampiyonLuktan keyif aLırsam noLayım . Fenerbahçe kadrosunun güçlü oLmasından çok yönetici yada başkan gücünü daha çok kuLlanıyor bu apaçık ortada . GS de heralde bu sene cok para harcadı diye karşıLığını bu şekilde veriyolar demek ki . Bırakın da Bi Antep Kayseri Konya şampiyon oLsun ? ama türkiyede herşey para puL rekLam oLduğundan dolayı Konya şampiyon oLsa kime ne faydası oLacak zihniyetı yuzunden dha çok son dakıka goLleri yada verılmeyen bariz goLleri izLiyecez
Bu oLay umarım Fener'in Ligden çekiliriz tehditi gibi Lafta kaLmaz
sadece Fm oynayan biri biLe şu an en iyi aLtyapının Gs de oLduğunu anLar
Birilerinin etekleri tutuştu tabii kararın değişeceğini öğrenince..
Bu karar bizim ligdeki durumumuzu derinden etkileyecek olsada sözümüzün arkasında durmalıyız.Battı balık yan gider.Lider olabileceğimiz halde şu an 4.ysek zaten ne önemi varki.Birileri şampiyonu belirlemiş.Biz piyon olarak takılamayız bu ligte.
Ayrıca sizlerede şaşırıyorum.Beşiktaş böyle bir karar almamalı falan diyeceğinize hemen saldırıya geçiyorsunuz.Bu olayların yaşanmasında etkili olan faktörler Türk futbolunun geldiği noktadır.Ağlanacak hale sevinmek buna derler herhalde.Sİze hakemlerinizle başarılar.Nede olsa onlarda bir insan ve insanlıkları beşiktaşa tutar..
So what?
Saike
Tek kışkırtıcı bir cümLede dahi artık ceza,uyarı,ne varsa uyguLamaya başLayacağız.Beşiktaşın PAF La çıkıp çıkmayacağı hakkında görüş yazın.Başka şeyLeri buLaştırıp konuyu buLandırmayın.!
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aklıma Bir olay geldi...Gecensene Fenerbahce-Besıktas macından sonra biliyorsunuzki Fenerbahceli yçneticiler selcuk dereli ve ulusoya bir cok hakaret etmişdi...Besiktaslı yazar Yemen ekşide bunun üzerine Samanyolunda Tv programına EMZİK getirmişdi..Hiç unutmam onları şimdi Aynı seyler besıktas hakkında oluyor....Ne oldu Şimdi Yemen ekşi..Keske biriside Ona emzik gösterse...Gercekten bir Galatasarylı olmama ragmen o an çok delirmişdim...Hemde Emzikle show yapıyordu..Bu kişilerin Sesi cıkmıyor..Bence bunlar çok Kötü hariketler..Dün gece Nihat kahveçi konusdu dediki..İspanyada hakemler daha kötü diyor ama orda futbol var diyor...
Tekrar diyorum Besıktasın paf takımla cıkacagına inanmıyorum.(Çıkarsa Alkıslamasınıda biliriz...).Bana göre Maçtan sonra O anda verilen tepki oldu..Sinan engin karıstırdı bence ortalıgı...Bu arada pafla cıkılırsa Paftan iki oyuncu cezalı imiş...
http://www.milliyet.com.tr/2007/11/0...ydemirkol.html
Mehmet Demirkol'dan derbi öncesi ve sonrasındaki olaylar için güzel bir yazı. Tavsiye ederim.
Yemen Ekşi kim yaa?
Yemen Ekşioğlu'ndan bahsediyorsan zaten onu seven Beşiktaş'lı görmedim.Ben nefret ediyorum..Herkes dalga geçiyor o adamla,zaten biraz yaşlanmış o ama çevresi kuvvetli sağa sola çıkartıyorlar işte..
Siz olayları anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama bir şey yazarken bari doğru dürüst yazın,kafadan sallama polemik olsun diye değil..
Ayrıca paf takımla çıkarsak burda çıkamaz vs. diyenler özür dilesin bence,alkışlamak yetmez..Çıkmazsakta ben başkanım adına burda gündemi boşuna meşgul ettiğimiz için özür dilerim..
Mehmet Demirkol'un yazısına da değinmek istiyorum..
Mehmet Demirkol tarafsız olmaya çalışan ama pek beceremeyen birisi bence..
İkinci olarak Gökhan Gönül'ün kalkması,devam etmesi iyi hoşta..Kalkmadan önce salladığı tekme ne?Ondan hiç bahsetmemiş Mehmet bey,bir şey duymuş,kafayı ona takmış,yazı yazıyor;tarafsız ya ondan..
Yemen ekşioglu evet.......Feyyaz bekleyip görelim......