Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederiz.Maçlarımız en yakın zamanda eklenecektir.Bizi takip etmeye devame din
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederiz.Maçlarımız en yakın zamanda eklenecektir.Bizi takip etmeye devame din
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
iyi gidiyorsunuz..
Schalke ŞL'de süper gitmiş. Werder'in acilen toparlanmaya ihtiyacı var Koblenz'den bu takım ile 4 yemek gerçekten kötü bir durum.
Uzun aradan sonra tekrar oyuna başladıkmaçlar sıcak sıcak geliyor birzdan.
Bir Dost
Hellbells
BUNDESLİGA
13.HAFTA
Frankfurt: 1 - 1 :Schalke
İnanılmaz bir puan kaybı içim kana glıyor.10 kişi kaldık rakibi de ezdik ama şanslarına attıkları golün üstüne yattılar olmadı 1 puan aldık...
Last edited by The.Crow : 26.Mart.2008 at 21:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
BUNDESLİGA
14.HAFTA
Schalke: 2 - 1 :Biefeld
Güçsüz rakibimiz karsısında maçı hak ettik ve aldık ama attıkları ilk sutla golü buldular ona birazcık üzüldüm.Ama sonradan sanchez duruma el koydu.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI
5.HAFTA
ELFSBORG : 0 - 1 : STUTTGART
Gurubumuzun Averaj takımı karşısında deplasmanda 1 golle kazandık.Şu an gurupta Liverpool lider.Benfica ve bizim 8 puanımız var ama bizim averajımız daha iyi olduğundan 2.sıradayız. Son maçlarda Benfica Elfsborg ile oynayacak ve büyük ihtimalle kazanacak. Eğer guruptan çıkmak istiyorsak kendi sahamızda Liverpool'u yenmek zorundayız.
Last edited by The.Crow : 26.Mart.2008 at 22:00
Bir Dost
Hellbells
ŞAMPİYONLAR LİGİ
5.HAFTA
Schalke: 2 - 0 :Sevilla
Evet süper bir futbol oynadık.Sevilla'ya karşı 10 kişi 3 puan alıyorsunuz kolay deil.süper bir maçtı gruptan çıkmayı garantiledik...
Ligde Stutgart(Umut abi) güzel gidiyor.Alican bence ligde toparlanmalısın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
BUNDESLİGA.
15.HAFTA
B.Münich: 0 - 0 :Schalke
Evet.Korkuyordum.Maçtan önce inan ki maçı hak ettik.Daha çok arzuladık.Ama olmadı münich deplasmanından 1 puan iyidir..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİGDE 16. HAFTA BİR DERBİYLE SONUÇLANACAK !!!
bir yanda lig lideri diegosu ,almeidası,naldosu olan bremen
diger yanda ş.l esen,ligde istikrarsız bir takım görüntüsü çizen kuranyisi ,halili,ernst i olan schalke
Maç veltins-arena da oynnaacak..
Sizce kim kazanır ???
Last edited by Alicanfmfan : 26.Mart.2008 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Valla çok iyi gitmiyorsun Alican malesef maçı kazanabileceğini düşünmüyorum beraberlik olur![]()
bundesliga 13. hafta
13. haftada deplasmanda guzel oyunla bielefelti yenmeyı basardık ve lıderın arkasında geldık.
bundesliga 14. hafta
14. haftada lder bayern le kendi sahamızda karşılasştık maçta ilk gölü onlar buldu ama almeidanın goller vize hayat verd ve maçı 2-1 kazandık bu maçı kazanmamız aynı amanda lderlği almamız demekti.
şampyonlr lgi 5. hafta
c.l de 5. haftada santiago barnebeu da real madrıd ile karşı karşıya geldik rakp daha atak oynadı ama bız uzun toplar ve kontra ataklarla 2 gol bulduk maçı 2-0 kazanmayı başardık.
bundeslga 15. hafta
15. haftada ligin sonundakı cottbus le sahamızda oynadık maçı cok rahat oynadık be 4-0 kazanmayı bıldık
Herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım.Aama bu maça iddialyıım ligde iyi gitmiyorum ama şl de esyiorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KURANYİ'YE ROMA KANCASI !!!
Maçlar oynandıkça,Kuranyi'ninde performansı artıyor.Arttıkça da büyük kulüpler gözüne kestiriyor.Roma 'nın transfer listesinin başında olan brezilya asıllı alman golcü kuranyi için tam 7 Mn bir teklif yaptı.Schalke patronu Alican; Kuranyi futbolcusuyla uzun süre bir anlaşması oldugu için miktarın 2 katına çıkmasını talep etti.Roma'lı yöneticileri bu karar pek memnun etmese de onları kuranyi sevdasından vazgeçirmiyor.Schalke takımının ilk 11 futbolcusunun tam 6 futbolcusuyla kulüpler ilgileniyor.Belki sezonun yarısında bir yaprak dökümü olabilir...
İstenen FutbolcularIsrarla İsteyen Kulüp(ler)
Bordon Atl Madrid, Sevilla
Rafinha Sevilla, Benfica
Pander Ajax,Porto
Kobiashvili Ajax
Ernst Ajax,Porto
Ajax ,Benfica,Sevilla benim oyunculara kafayı takmıs durumda parayı getiren düdügü çalar
Last edited by Alicanfmfan : 27.Mart.2008 at 00:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mustafa abi tebrik ederim çok güzel gidiyorsun.Alican ŞL motivasyonunu lige de yansıtman lazım.
BUNDESLİGA
15.HAFTA
E.FRANKFURT : 2 - 0 : STUTTGART
Hiç beklemediğimiz şok bir mağlubiyet aldık.Ancak futbol olarak oyun dengedeydi bitiricilik farkı ortaya çıktı. Bunun sebebini de biliyoruz. Sezon başından bu yana sakatlıklar yakamızı bırakmadı.Takımımızda 3 forvet var. Bir hafta 2 si sakat oluyor.Diğer hafta oynayan sakatlanıyor yine iyileşmiş olan 1 oyuncu oluyor. Kısacası kadroda istikrarı sağlayamayıp oyuncularımıza form tutturamıyoruz. Şu an elimdeki 3 forvetten 2'si sakat. Farnerud zaten sakat hemen hemen hiç yararlanamadık. Fernando Meira'nın mutsuzluğu da takımı olumsuz yönde etkiliyor. Sezon sonu sözleşmesi biteceği için devre arasında takas yapamaya gideceğim.Belki zararlı gözükeceğim takasta ancak bedava gitmesinden iyidir..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler ama sakatlıklar belimizi büküyor.. Kanatlarda ve hücumdaki oyuncularım 5 hafta üst üste maça çıkamıyor.İkinci yarı daha iyi olacağız inşallah.
Last edited by The.Crow : 27.Mart.2008 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Emin Değilim !
Hafta sonu oynanacak (bu akşam) derbide gülen taraf kim olacak ?Veltins arena'da müthiş bir maç olacak her iki takımda bazı kulvarlarda müthiş gidiyor.Schalke W.BRemen'i yenip ilk yarıyı lidere yakın bir şekilde kapamak istiyor.Bremen ise farkı açmak ve rahatlamak istiyor.Schalke patronu Alican'ın yaptıgı açıklamada ; Taraftarımız için oynuyacagız,basacagız,pres yapacagız,gol de atacagız ve inşallah 3 puanı alacagız.Oyuncularımın üstünde bir moralsizlik oldugunu gözlemliyorum.Bremen i yenecegimizden tam emin deilim.Ş.L'de ki oyunumuzu bu derbiye yansıtırsak alacagımız düşünüyorum ama ligde oyunumuzu mücadelemize yansıtırsak, galip gelecegimizi düşünmüyorum.Ama kazanan tarafın biz olmasını istiyorum !!!
şchalke 04 kazanır!....
şchalke patronu Alicanın yaptığı açıklamalrdan sonra gözler hafta sonu oynanacak maçın diger baş rol oyuncusu Mustafa Bileke çevrildi.Mustafa bilek de alicanın açıklamısının ardından bir basın toplantısı düzenledi ve şöyle konuştu'bu akşam güçlü rakibmiz ile zorlu bir maç oynayacağız,şu an lideriz ve üzerimzde büyük baskılar oluştu ve bu baskıdan oyuncuları olumsuz yönde etkilemsinden çok korkuyorum!rakibimiz ş.l cok zor bir gurupta ama çok rahat bir durumda bu bizi endişelendiryor maçı onlar kaanır gibi görünüyor ama bizde takım olarak elmizden geleni yapaçağız' dedi ve dostça bir maç olması dilekleriyle basın toplantısını bitrdi.
Hadi artık oynayın maçı![]()
tamam yunuscugum oynucaz sabır.Mustafa abiye başarılar![]()
BUNDESLİGA
16.HAFTA
STUTTGART : 2 - 0 : A.BIELEFELD
Kolay rakibimize karşı kolay bir galibiyet aldık.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI
6.HAFTA
STUTTGART : 3 - 3 : LIVERPOOL
Son zamanlardaki kariyerlerimdeki en zevkli maçtı.Bu maçtan inanılmaz zevk aldım.Guruptan çıkmak için galip gelmemiz şarttı.Aksi taktirde UEFA'ya gidiyorduk.Liverpool maçta 3 kez öne geçti 3 kez yakaladık ve 90+3 te inanılmaz bir fırsat geçti elimize.Penaltı kazandık. Ancak Şampiyonlar Ligi tecrübemiz olmadığından penaltıyı kaçırdık ve UEFA'dan devam edeceğiz.Ama muhteşem bir maçtı.Çok eğlendim.
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler Umut abi ligde güzel gidiuyorsun.Keşke Liverpool maçını kazansaydın ama tecrübe faktörüde çok önemli tabiki olsun bu sene Uefayı kaldır seneye ŞL yi alırsın![]()
Çok güzeL gidiyosun Mustafa Avrupa'da da Ligdede tebrikLer![]()
BUNDESLİGA
16.HAFTA
Schalke: 1 - 1 :W.Bremen
Güzel bir maçtı rakibimi tebrik ediyorum ilk yarı sahada yoktuk adeta ama ikinci yarıda açıldık galibiyet golüne yaklaştık ama atamadık .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞAMPİYONLAR LİGİ
6.HAFTA
İnter: 3 - 0 :Schalke
Turu garantilemiştik .Yedek agırlıklı bir kadroya şans verdim beni mahcup ettiler özellikle grosmüller,angulo,piatti,westermann ve neuar den istedigimi alamadım şayet as kadromu çıkarsam birşeyleyler oalbilirdi gene
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE SCHALKE'NİN DURUMU
Evet lideriz.Lider çıktık.Averajla gerçekten müthiş bir grupta lider çıkmakta ayrı biz zevk muhtemel rakiplerimiz arasında real madrid 'de war yani kolay olmayacak
Kariyeriniz son derece zevkli,bu yüzden hepiniz tebrik ediyorum.Hepinize Başarılar...
Maçın berabere biteceğini tahmin etmiştim.ŞL de Mustafa abi de Alicanda güzel gidiyor tebrik ederim.
Güzel gidiyorsunuz.Alican bence lige daha çok asılmalısın.Şl de çeyrek finalden ötesinde pek şans veremiyorum schalke ye :/
Hepinize teşekkür ederim .Onur bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek inş ilerlerim lige 2. yarı bomba gibi girecegimi düşünüyorum