Serdar Özkan attı 1-1 oldu.Bakalım son 15 dakika neler getirecek Beşiktaş golün sinyalini veriyordu zaten.
Beşiktaş
Fenerbahçe
Berabere
Serdar Özkan attı 1-1 oldu.Bakalım son 15 dakika neler getirecek Beşiktaş golün sinyalini veriyordu zaten.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Alex attı 2-1 olduİnsan biraz savunma yapar ya
![]()
Direkten gol geldi..Yeni semih'in payı var..Ceza'da bekliyorum..Beşiktas yenilgi alırsa kopabilir..
Alex attı golden önce de etkili gelmişti Fenerbahçe zaten bakalım kalan 10 dakika da başka gol olacakmı 2-1 Alex.
Alex Fenerbahce icin ne kadar önemli futbolcu oldugunu yine gösterdi.
En ufak küfürde stadımızı kapatan, küçücük olaylarda bile para cezası veren federasyon bu maçtan sonra sessiz kalırsa o zaman seyredin cümbüşü.
Kabak yine Baki'ye patladı. Tribünler Baki'yi ıslıklıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
büyükpivot@
Ceza gelir merak etme..Ne ararsan var..Ceza gelmesse ortalık karısır
Bu arada 8 dakika uzatma![]()
Besiktasin savunmasi evlere senlik,Fenerbahce maci biraz daha ciddiye alsaydi daha fazla goller atardi.
+8 uzatma geldi . Umarım Beşiktaş son dakikalarda atma geneleğini sürdürür![]()
Ali bilgin zoru basardi,bos kaleye auta atti.Tam komedi valla![]()
Bravo çocuklar yine yendik şampiyonluk için büyük avantaj![]()
Maç bitti Beşiktaş zaten oyunda hiçbir zaman iyi oynayamadı tek iyi oynadığı kısım gol attığı kısıma kadar olan 10 dakika golden sonra yine bozuldular 2-1 oldu Fenerbahçe'ye tebrikler şampiyonluk şansları arttı.Beşiktaş ise bence şampiyonluğu burada bıraktı.
Kazanmışız, yeni gördüm.Tebrikler FB. Şampiyonluk yarışından kopardık Beşiktaş'ı...
Bjk yine yenildi.Sampiyonluk baska bahara,3.lük icin Sivassporla kapisacaklar.Bence ligi 4.bitirecekler.
Bu arada bu mactan sonra Tff Besiktasa mutlaka saha kapatma cezali vermeli,macin basindan sonuna kadar küfür vardi,yabanci maddeler atildi.
Ali Bilgin'e büyük bir alkış istiyorum. O pozisyonda zoru başardı. :@
Maçın tamamında konrollü oynadık. Beşiktaş'ın devamlı ileri oynarak organize olmadan gelen ataklarını iyi kestik ve maçtan önce tahminim olan 2-1'lik skor ile ayrıldık. Şampiyonluk yolunda büyük bir adım atıyoruz. Sıradaki gelsin diyorum![]()
Durun yav hemen enseyi karartmayalım. Daha çok maç var, Sami Yen'e gelecekler daha...
Ertuğrul Sağlam'ı ve tüm oyuncuları centilmenliklerinden dolayı tebrik ediyorum. Alex'in Fenerbahçe için önemini gözler önüne seren bir maç daha..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zaten o maçta Sami Yendeki maçta şampiyon belli olur dananın kuyruğu kopar.
Kazım'ın el pozisyonu var gibi geldi ama sonradan batuhan'ın elinden kurtulmak için ileri atılmış bir el olup kasti olmadığını gördüm.
Onun dışında maçın gidişatını etkileyecek hiç birşey yok gibiydi. Tempoyu biz belirledik, maçı da sonuna kadar hakettik.
Ayrıca 3 tane net pozisyon kaçtı son dakikalar. Amatör topcular atardı onları.. Heyecan işte..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Baran sadece beşiktas taraftarı degil..Fenerbahce taraftarıda karsılıklı çok küfür etti..Geçen hafta'dan sapıkaları vardı.Alex'e yabancı maddelerde geldi...Neyse herseyi zaman gösterecek..
Fenerbahce çok iyi oynamadı..Tecrübesi ile kazanmayı bildi..Özellikle Alex gibi oyuncuların etkisi bunda çoooook oldu..
Bu arada Fenerbahce tebrik ederim..
Baki dimi .. Allah kahretsin onu.. Oysa ki Trabzonspor maçında tribünler Baki'yi çağırıp yumruk şov yapmasını istemişlerdi. Neyse..
Fenerbahçe ne yapar ne eder kazanır demiştim. Öyle de oldu. Yıldız futbolcu budur işte Alex . Çıkar 2 golü atar takımına çok önemli bir 3 puan kazandırır hemde deplasmanda . Beşiktaş'ta ise böyle bir oyuncu olmadığı için takım oyununa bağlılar. Ama bunu başaramıdılar. Geçenlerde Beşiktaş'lı arkadaşlar Delgado Delgado diyordu. Ama o yine bir derbiyi daha boş geçti..
Beşiktas bu maglubiyetle sampiyonlugu kaybetti artık. serdar ın golü rüştünün dü. tecrübe konuştu hmn cok akıllıca delgadoya oynadı ve sonra güzel paslasmalardan 3 pas da golü buldu bjk. sonrasında fenerbajce semih in güzel düşüncesiyle ve pasıyla alex ile golü buldu . ali o golu nasıl kacırdı hayret. kulübede kala kala futbolu unutmuşYalnız semih hala neden ilk 11 de degil anlamak cok güç. Kezman mac boyunca bi varlık gösteremedi. Semih girdi asisti yyapti. Zico hala görmüyor bu adamı. Şaşırtıcı.
Tebrikler fb...
Takımın aklı Chelsea maçında bu belli, birde ben bir derbide bu kadar kötü beşiktaş taraftarı beklemiyordum. Açıkçası bizimkilerin sesini daha çok duydum..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Öncelikle çok güzel bir mücadele oldu.İki takımı da tebrik etmek lazım.
Alex de Souza yine klasını konuşturdu.Fenerbahçe takım olarak bugün tam kapasite oynamadı,Beşiktaş oyunun bazı bölümlerinde daha iyiydi.Malum hafta içinde bir Chelsea sınavı var,o yüzden Fenerbahçe bugün frenledi kendini.
Bu arada sahaya atılan maddeler,edilen küfürler Beşiktaş seyircisine hiç yakışmadı.
devre arasında "şampiyonluk Bjk ve Fb arasında geçer Gs yarıştan kopar" diyen arkadaşımız bu sözünden dolayı pişman olmuştur..
Bjk 2.yarı iyi oynamasına ragmen bu tür maçları nsl oynamasını bilmedigi için yenildi..1-1 den sonra Bjk 2 yi de atabilirdi ama Fb büyük maçların nsl oynanacagını iyi biliyor..hücum da iyi olmamalarına rağmen Bjk yı İnönü de yenmeyi başardılar..tebrik etmek gerekiyor..
iki hafta önce Baki'yi üçlü çektirmek için çagıran taraftar şimdi günah keçisi ilan etti adamı ilginç..![]()
bütün keyfim kaçtıı ne güzel bu maç berabere bitcekti galatasarayda yarın yenip lider olcaktı...
Tebrikler Fenerbahçe'ye.
Olaysız bir maç oldu.Hakem konuşmaya gerek yok 1-2 el posizyonu var ancak bence hiçbirisi penaltı değil.Böyle penaltı olmaz.
Taraftarımız çok kötüydü.Sahaya attıkları maddeler hiç yakışmadı.Hele hele Baki'yi ıslıklamaları rezalet'ti !!! Baki ne yaptı ? İlk yarıda Kezman'ı savundu ve neredeyse bitirdi Kezman'ı adım atamadı.2.Yarıda sola geçti Kazım'ı bitirdi.EEE Bu adam ne yapacak başka ? Baki'yi tüm takımdaki oyunculardan çok seviyorum.
Cisse çok kötüydü,Delgado'da yeterli değildi.Holosko ve Nobre yine çalıştı ama işe yaramadı bu kez.
F.Bahçe oyunun kontrolünü çok iyi tuttu.Gerektiği zaman top çevirdi,gol attı,geri yaslandı...Yani yapması gerekeni yaptı.
F.Bahçe'li arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.Güzel bir maç oldu kanaatindeyim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"