Durun bende gireyim tartışmaya
İlk gol buz gibi hatta bal gibi ofsayt
Maçı izlemedim ahkam kesmeyeyim.Dos Santos'un attığı gol müthişti ayrıca son dakikada da olsa iddaam'ın tutmasını sağladı.Doğum günümde hediyenin yarısını Dos Santos vermiş oldu![]()
Fenerbahçe
Sivasspor
Beraberlik
Durun bende gireyim tartışmaya
İlk gol buz gibi hatta bal gibi ofsayt
Maçı izlemedim ahkam kesmeyeyim.Dos Santos'un attığı gol müthişti ayrıca son dakikada da olsa iddaam'ın tutmasını sağladı.Doğum günümde hediyenin yarısını Dos Santos vermiş oldu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence Fenerbahçe ligi bırakmalı ofsayttan gol atılır mı hiç.. Nerde görülmüş bir takımın ofsayttan gol attığı. Hadi ofsayttan gol atıyorsun diğer golleri atmada ofsayt golüyle kazan olmadı Aziz başkan ofsayttan gol atan bir takım kurmak sana yakışmadı. Bırakıyorum Fenerbahçe yi tutmayı. Hiç tahmin etmezdim ofsayttan gol atacağımızı.
Gole ofsayt değil diyen bitane bile Fenerbahçe'li yok gelip gelip çomaklamak ne kadar doğru
bişey ima etmek istiyen varsa acıkca yazsın cevabını verelim.
Gol ofsayt evet, hata olduğunu düşünüyorum.
Tamam, abartmaya da gerek yok.Ofsaytı herkes kabul ettiğine göre, maçın kötü anlarından biriydi, iyi anlarını konuşmaya devam edelim, fazla gerilmeden.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe özellikle ikinci yarıda hakkını teslim etkek lazım çok tempolu oynadı sonucu arzuladı. Rıdvan Hoca'nın dediği gibi son 4 yılın en tempolu Fenerbahçe'siydi belki de. Orta sahada Emre ve Santos çok iyiydi ancak bana göre maçın kahramanı Volkan Demirel ..
Ofsaytı konuşmadan, golden önce ki pozisyonlarıda konuşsa arkadaşlar çok iyi olacak.
Fenerbahçe haketti kazandı liderliği geri aldı. Tebrikler Fenerbahçe.
son olarakta Dos Santos derim ve susarım.
Last edited by Alicanfmfan : 17.Ağustos.2009 at 04:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Emre süper oynadı.. Kornerden attığı gol inanılmazdı. Hele direklerden dönen topu ise müthişti. OFSAYTTAN attığımız golde yaptığı asist güzeldi. Maçın adamı Emre'dir. Ayrıca Santos un attığı gol inanılmazdı.
Baroni de defansada yardım etti görevini iyi yaptı. Uzaktan şutları iyi ama biraz daha isabet sağlamalı.
Fenerbahçe inanılmaz bir pas yüzdesiyle oynamış.
Volkanı söylemeye bile gerek yok iki net pozisyon çıkardı ki akıllara zarar.
Deivid'in o kadar az pas hatası yapmış olduğuna şaşırdım, acaba kendimi şartlandırdım da hep gözüme mi batıyor diye düşünmüyor da değilim?
Aragones pas yaparak oyuna hakim olacağız, bol pas yapacağız rakibi yılıracağız diye yana yana pasla oynattı takımı. Daum dikine oynatıyor ve pas yüzdesi %91 olarak geldi ekrana. Demek ki dikine oynarken de yüzdeli paslaşma olabiliyormuş.
Tabi Sivas'ın 8 adamla yarı sahasında kalması, pres uygulamaması, orta sahanın kontrolünü tamamen Fenerbahçe'ye bırakması da, bu yüksek oranın olmasında etken faktörlerden.
"YÜCE ATATÜRK"
Ama Sivas'ın denizlide de işi zor. Bu oyunla zor ligde tutunurlar. Gerçekten Tum gibi, Balili gibi Diallo gibi oyuncuları sattılar.
Diallo Ts maçında asist mi yapmıştı ne.. Bana mı öyle geliyor. Sanki öyle hatırlıyorum gibi..
Asisti yok ama çok güzel oynadı kardeş..
Kazım'da da ne vücut varmış yahu
Kazandık mutluyuz![]()
Maçı izleyemedim ama golleri izliyorum mükemmel goller. Emre'nin gol süper. Nadir rastlanan bi gol.
Santos'un golde üst klas bir gol gerçekten. Zidane'yi anımsattı ayak ucu çalımları. Vuruşuna zaten diyecek kelime yok. Gerçekten harika goller.
Tebrik ediyorum takımımı. Gayet iyi bir yoldayız..
a.Santos'un çalımları geçtikte açısı hafif daralmasına rağmen son vuruşu sert ve düzgün. ORdan her futbolcu gol de yapamaz. Çalımı at top terse doğru gitsin vur gol yapGerçekten güzel bir gol attı.
Denizli'nin durumu Sivas'tan daha beter, o nedenle orada kazanıp çıkışa geçerler. Takımda etkisini daha çok hissettirmek için bu kadar değişiklik yaptığını düşünüyorum Uygun'un. Geçen sene şampiyonluk için büyük fırsattı bunu gerçekleştiremediler.
Fenerbahçe 2 senedir şampiyon olamıyor, lig tarihinde en fazla 4 sene üst üste şampiyonluğa ulaşamamız Fenerbahçe. Yani bu sene de ulaşamazsa, başarısız bir dönemi geride bırakmış olacak, bu nedenle tek hedef şampiyonluk. Galatasaray geçen sene kurduğu kadronun karşılığını alamadı, bu sene iyi takviyeler yaptı, geçen seneyi unutturmak, lige damga vurmak istiyor. Beşiktaş son şampiyon, üzerine koymak istiyor. Tüm bunları düşündüğünde Bülent Uygun'un takımda köklü değişiklikler yapabileceği en müsait sezon bu sezon bana göre. Bu sezon şampiyonluğu geçtim, şampiyonluğa oynaması bileçok zor olurdu, geçen seneki takımı bozmasa bile. Üstelik geçen sene Sivas'ı oynadığı oyun nedeniyle eleştirenlerin de sayısı hayli fazlaydı.
Bugünkü maçta gerçi savunma yaptılar yine geçen sene olduğu gibi ama genel olarak geçen seneye göre daha göze hoş gelen oyun oynayacaklardır. Hedefleri de 4.lük ya da avrupaya gitmek olur muhtemelen. Bu sezon bu değişimi yaparsa Uygun, seneye eskik mevkilere bir kaç takviyeye tekrar zirveyi zorlayacak bir takım olurlar diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Namouchi ve diğer bir yabancısı daha gelmedi. Analştıkları oyuncularda çeşitli nedenlerle geri caymışlar. Bence yabancıların gelmemeside etkili oldu bu gidişatta. Çünkü Anlaşılan yabancılar kaliteli oyunculardı onlar olsaydı belki bu kadar olmazdı.
Oncelikle takimimi tebrik ediyorum skotdan ve mucadeleden dolayi.Maca gelirsek ilk yarida Sivasspor savunmasini bir turlu acamadik.Bunda Alex'in cikmasinin etkisi buyuktu..Ikinci yariya cok iyi basladik.Pozisyonlar bulduk ve neticesinde 70'de Kazim ile golu bulduk.Ardindan 2 gol bularak maci 3-0 gibi net bir skorla bitirdik.
Sivasspor'un durumunu hic iyi gormuyorum boyle giderlerse ilk 5 zor olur onlar icin...
Bugun takimda Gokhan,Emre,Cristian ve Santos'u cok begendim.Deivid ise cok kotuydu gercekten cok agirlasmis eski Deivid'den cok uzakta..Bu sene yollar ayrilmaliydi onla kesinlikle...
Santos'un golune diyecek bir sey bulamiyorum.Yok boyle bir golTopu alisi rakiplerini teker teker ustaca gecisi ve sonunda harika vurusu ile maca son dakikada damga vurdu
Tebrikler Fenerbahce'm...
Alex'in sakatlığıyla zor anlar yasadık....Fakat golü bulmak için Gökhan,Emre inanılmaz efor sağladı...Ve sonunda golü bulduk...
İçerde her takıma karsı böyle baskılı oynayacağımız umuyorum...Eğer Semih oynasaydı maç cok daha erken kopardı...
Dos Santos'tan kimse böyle bir şey bekleyemezki. Bu golü atmasa bile Santos neden bu tür oyun oynamadı veya neden böyle çalımlar atıpta gol atmadı diyemeyiz. Bir Elano olsa deriz, Alex olsa deriz ama Dos Santos farklı. Sol Bek. Bir sol bekte önce defans görevi olmalı. Bu sol bek sol açık oynarsaki bizde olduğu gibi sadece sol açıkta görevini iyi yapması beklenir. A.Santos extra bir iş yaptı bugün. Bence süper oyuncu. Baroni de aynı şekilde. güzel oyuncu..Golden önce neler vardı göremedimde.
Deivid'e yapılan penaltı değil mi Alican?
Deivid'e yapılan penaltımı , Hayrettin'in pozisyonunu diyosun degil mi o penaltıysa o zaman geçen hafta Denizlideki Wederson'un rakibini eliyle ittigi pozisyonda penaltı ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivas çok kapandı bu nedenle golü bulmakta zorlandık. 70 te golü bulduktan sonra sivas açılmaya başladı ve bizde daha rahat oynamaya başladık. Golü bulduktan sonra maçın hiç bitmemesini istedim hatta
Emre Alexin de olmaması nedeniyle tüm ipleri eline aldı. Zaten emrenin olmadığı maçlarda defanstan topu çıkarmakta güçlük çekiyoruz. Gerçi bu o tür bi maç değildi çünkü sivas tamamen kapanıp fenerbahçeyi bekliyordu.
Cristian'ın müdehaleleri çok iyiydi ve top kaptıktan sonra hızlı bir şekilde takımı atağa kaldırdı, atağın yönünü sürekli değiştirdi.
Santos golü atmadan önceki zaman zarfında pek bekleneni veremedi ama bunun nedeni sivassporun kamanan ve ersen dışındaki oyuncularıyla kapanmasıydı bence. Sivas açılıp risk almaya başlaması Santos'un yeteneklerini de ortaya çıkardı.
Velhasıl golü çok beklediğim, bulduktan sonrada çok keyif aldığım bir karşılaşma oldu. İki takımıda tebrik ediyorum.