Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

31 60.78%
  • Berabere biter

10 19.61%
  • Beşiktaş kazanır

10 19.61%
Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 259 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [TSL 5.Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maçta bir iki saçma hakem kararı vardı ve beni çileden çıkardı.

1.si Mustafa Sarp'ın Tabata'yı dövmesi, yumruk falan gösterip yere düşerkende kafasına tekme atması. Posizyon sonunda ikisinin de sarı kart görmesi saçmalıktı.
    2.si ise Franco'nun ceza sahası dışında topu elle çıkarması. Kırmızı kart + gole giden bir posizyondu.

Her ne kadar çileden çıkarsada bu posizyonlar iyi değildik. Serdar'ı çok beğendim bugün her ne kadar gol kaçırsada. Nihat,Bobo,Holosko,Yusuf hikayeydi. Ekrem'i ise özlemişiz.

Tebrikler Galatasaray'lı arkadaşlar

Tekmeyi kasti olarak atmadı ki.Ferrari itince yere dengesiz bir şekilde düşünce istemeden tekme attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler Aslan'larım

Demişsinde Murat abi Ferrari'nin atılması lazımdı hakan balta'ya tokat atmıstı , tabata sucsuz degildi zaten Mehmet Topal'a arkaya dogru tokat atıp Mustafa'nın da ayagına basmıstı .

Leo ceza sahası dısında elle mi oynadı tartısılır ama o poziyon öncesi Ernst'in eli topa carpmıstı hakem görmedi

Maçın yıldızı tartısmasız Mustafa Sarp'tı...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mustafa Sarp'ın yerdeyken kafa atması bence ona hiç yakışmadı.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aklıma takılan bir şey var.Serdar Özkan bu takımın 1.kaptanı mı ? Rüştü,Yusuf,Nihat falan varken Serdar Özkan'ın kaptan olması dikkatimi çekti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pozisyonu tam süzmeden yorum yapmak iyi değil. Mustafa'nın Tabata'ya tepkisi resimdekinden dolayıydı. Sol ayağını yere sağlam basmış olsa kırılmıştı ayağı. Maç sonu röportajlarında gösterdi bacağını. Çiviler görünüyor. Bu pozisyonda hareketi yapan Tabata, üstüne birde yerde yatıp ayak yapan da Tabata Kırmızı verilecekse Tabata'ya verilmeliydi, gerçi pozisyona faul dahi çalmadı hakem; o yüzden kırmızı beklemek yanlış olur. Sarp'ın tepkisi de sarı kartlıktı ki 3 oyuncu da sarıyı gördü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ataklar çok iyi olmamasına rağmen 3-0 kazandık. Sabri ve keita süperdi. Defansda çok güzel olunca böule güzel bir galibiyet geldi.

Tebrikler Galatasaray
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yorgunluktan dolayı herhalde 5te golü atınca yaslandık yaslanmasaydık belki fark görebilirdik ama olsun tebrikler Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Pozisyonu tam süzmeden yorum yapmak iyi değil. Mustafa'nın Tabata'ya tepkisi resimdekinden dolayıydı. Sol ayağını yere sağlam basmış olsa kırılmıştı ayağı. Maç sonu röportajlarında gösterdi bacağını. Çiviler görünüyor. Bu pozisyonda hareketi yapan Tabata, üstüne birde yerde yatıp ayak yapan da Tabata Kırmızı verilecekse Tabata'ya verilmeliydi, gerçi pozisyona faul dahi çalmadı hakem; o yüzden kırmızı beklemek yanlış olur. Sarp'ın tepkisi de sarı kartlıktı ki 3 oyuncu da sarıyı gördü.
    Ferrari gelmese belki kimse sarı kart görmeyecekti. Mustafa Sarp'ın tepkisi normaldir. Galatasaray'a transfer olmuşsun. Goller atıyorsun, formayı garanti etmişsin. Ayağın kırıldı. Kim derdine yanar. Tabata mı? Hakem mi? Ferrari gelip adamı itince sol ayağı Tabata'nın kafaya geldi. Ortalık hareketlendi. Sonrada hepsi sarı kart gördü.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Maçta bir iki saçma hakem kararı vardı ve beni çileden çıkardı.

1.si Mustafa Sarp'ın Tabata'yı dövmesi, yumruk falan gösterip yere düşerkende kafasına tekme atması. Posizyon sonunda ikisinin de sarı kart görmesi saçmalıktı.
    2.si ise Franco'nun ceza sahası dışında topu elle çıkarması. Kırmızı kart + gole giden bir posizyondu.

Her ne kadar çileden çıkarsada bu posizyonlar iyi değildik. Serdar'ı çok beğendim bugün her ne kadar gol kaçırsada. Nihat,Bobo,Holosko,Yusuf hikayeydi. Ekrem'i ise özlemişiz.

Tebrikler Galatasaray'lı arkadaşlar
    1.si Tabata kasti olarak Mustafa Sarp'in bileğine giriyor ve yalandan numara yapiyor Mustafa dogal olarak sinirle yaptı birşeyler.

2.si Ernst topu eliyle kontrol edip serdar özkana veriyor ve topu ceza sahasi icinde eliyle cikariyor leo franco.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bir Galatasaray'li olarak oynadigimiz futboldan memnun degilim.

Besiktas ilk yari daha organize idi ancak 2. yari ayni etkiyi gosteremeyince skor boyle oldu.

Macin yildizi Mustafa Sarp idi. Sabri'de cok guzel oynadi.
    Besiktas da ise Serdar Ozkan cok iyi bir oyun cikardi.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

futboldan memnun olmamamızın sebebi herhalde biraz insafsız olmamız. bir takım her maç 4/4 lük oynayacak diye birşey yok. kaldı ki 10 dan fazla oyuncu milli maçtan geldi. bunlardan en önemlisi arda. 2 tane "baba" maç oynadı. yorulması çok normal. o iyiolmayınca da inanılmaz etkilendi oyunumuz. + ayhan gibi oldukça stratejik bir oyuncu da yoktu sahada. sahada bundan iyisini yapma imkanı yoktu galatasaray ın . ayrıca maç istatistiklerinde de üstünlük var sarı-kırmızı tarafta . büyük çoğunluğu zinde oyunculara sahip beşiktaş a karşı bu yorgun takımla 3-0 yenmek "her babayiğidin harcı değil" . kötü performans denmesi "non-polyanna cılık" değil ancak insafsızlık olur bence. saygılar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yazık yahu sustum sustum. Gözünüzü nasıl bir hırs bürümüş.

Tabata haksız kardeşim sen kimsin Mustafa Sarp'ın yanında geçerken ayağına vuruyorsun. At oyundan Tabatayı. Ferrari seninde ne işin var niye ayırıyorsun gidip Mustafayı. Öldürsünler birbirlerini.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yazık yahu sustum sustum. Gözünüzü nasıl bir hırs bürümüş.

Tabata haksız kardeşim sen kimsin Mustafa Sarp'ın yanında geçerken ayağına vuruyorsun. At oyundan Tabatayı. Ferrari seninde ne işin var niye ayırıyorsun gidip Mustafayı. Öldürsünler birbirlerini.
    Adamın ayağına vurup yerde tekme yemişçesine kıvranan adamı savunuyorsan sana yazık abicim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Zaten nereden bakarsanız bakın Milli takım arası etkiledi. Kimimiz yorgunluk diyelim kimimiz oluşan havanın bozulması diyelim vs. Galatasaray bu süreci bir derbiyi 3-0 kazanarak geçti. Kötü oynadı ama 3 attı. 5 attığımız maçlarda bile defansta eksiklerimiz çok var. Bugünde orta alanı Beşiktaş'a bıraktık. 8 kişi ceza alanı önüne toplandı. Dönen her top Beşiktaş'taydı. Ancak geçmiş maçlarda olduğu gibi 5 yersek 7 atarız diyoruz. Galatasaray'ın iyi oluşunun sebebi bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tabata mustafa sarpa bastı evet kastiydi hatta ama hakem görmedi pozisyonu devam ettirdi cezasını sarpın verme hakkı mı doguyo yani? ayrıca mustafa sarp kafası ile itti sonra tekme savurdu pesinden sakatlanıp cıktı yani onun bunca efelenmeden sonra sakatlanması oyun değil mi? tabatanın sarısı normal topla karısık rakibinede bastı ama sarp atılmalıydı orda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ferrari seninde ne işin var niye ayırıyorsun gidip Mustafayı. Öldürsünler birbirlerini.
    Tamam ayırsın birşey demiyoruz. Gerçi ayırmadı gelip itti ama ayırırken Tabata'ya gelen darbenin sorumlusuysa sen Mustafa tekme attı diye yorumlayamazsın. Sonrada hakemden sarının rengi kırmızı olsun diye bekleyemezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Adamın ayağına vurup yerde tekme yemişçesine kıvranan adamı savunuyorsan sana yazık abicim.
    Mayk Tabata'nın top zaten önünde kendine avantaj yapmak için faul yapmış olabilir ben buna bişey demiyorum. Her faule mağruz kalanın bunları mı yapması lazım ?

Sana soruyorum aynı posizyonu Tabata yapsa Sarp'a ne düşünürdün ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tamam ayırsın birşey demiyoruz. Ancak ayırırken Tabata'ya gelen darbenin sorumlusuysa sen Mustafa tekme attı diye yorumlayamazsın.
    Sarpın o tekmeyi isteyerek savurdugunu tvyi açarsanız her acıdan bakıp her cekimden izleyip anlayabilirsiniz...
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tabata mustafa sarpa bastı evet kastiydi hatta ama hakem görmedi pozisyonu devam ettirdi cezasını sarpın verme hakkı mı doguyo yani? ayrıca mustafa sarp kafası ile itti sonra tekme savurdu pesinden sakatlanıp cıktı yani onun bunca efelenmeden sonra sakatlanması oyun değil mi? tabatanın sarısı normal topla karısık rakibinede bastı ama sarp atılmalıydı orda
    Topla karışık mı ? Üstteki resime bir bak istersen Bir ayağı topa bir ayağı Mustafa Sarp'ın ayağına gidiyor.O darbenin acısıyla ve tekme attığı halde Tabata öyle rol yapınca sinirlenip bir kafa attı..Mustafa'nın sakatlanmasına oyun diyorsun da Tabata'nın vurup yere yatıp kendisine faul yapılmış gibi davranmasına neden oyun demiyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Topla karışık mı ? Üstteki resime bir bak istersen Bir ayağı topa bir ayağı Mustafa Sarp'ın ayağına gidiyor.O darbenin acısıyla ve tekme attığı halde Tabata öyle rol yapınca sinirlenip bir kafa attı..Mustafa'nın sakatlanmasına oyun diyorsun da Tabata'nın vurup yere yatıp kendisine faul yapılmış gibi davranmasına neden oyun demiyorsun ?
    tabatanın yaptıgına oyun demediğimi nerden biliyorsun ki o hareket topla karısıktır diyorum hala

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ferrari "ayırdı" öyle mi aynı ferrari 5 dk. önce balta yı tokatlamadı, okşadı zaten, makas aldı.. de mi ?..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mayk Tabata'nın top zaten önünde kendine avantaj yapmak için faul yapmış olabilir ben buna bişey demiyorum. Her faule mağruz kalanın bunları mı yapması lazım ?

Sana soruyorum aynı posizyonu Tabata yapsa Sarp'a ne düşünürdün ?
    Faul yapıyo tamam da sonra niye yatıyo yerde ? Hem suçlu hem güçlü hesabı.Sarp da o duruma sinirlenip o hareketleri yapmıştır.Ben Mustafa Sarp haklı demiyorum.İkisinde de hata var abi.Tabata GS Sarp BJK forması giyse ne düşünürdüm bilemiycem

Nesil
    2007
    Yer
    34

sananes ; Sarp'ın hamlesini anlamak çok zor değil, o pozisyonda ayağı yere çakılı olsaydı o darbeyle neler olabiliceğini düşünsene? Canı yanan bir futbolcu herşeyi yapabilir yapmaması gerekiyor olsa dahi. Haklı olmayabilir ama o tepkiyi vermesi garipsenemez. Sarp'ın o darbeyi isteyerek attığını düşünmenizi anlıyamıyorum, tekrar tekrar izledimde benim gözlerimdemi bir sorun var?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünde de bilmem ne çocuğu Ali Sami Yen diye bağıran Bjk taraftarlarına da helal olsun. Ona buna karşı, duyarlı çarşı mağlup olurken demek ki ölü insana bile küfredebiliyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hiçbir taraftar grubu hiçbirşeye duyarlı değil.

Duyarlı demek herşeye duyarlı demektir.

Tüm taraftar grupları Anneler gününde pankart açar. Sonra anneleri içeren her türlü küfür basarlar.

Şiddete hayır derler bırak rakip taraftarla yapmayı kendi tribünlerinde birbirlerine dalarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    sananes ; Sarp'ın hamlesini anlamak çok zor değil, o pozisyonda ayağı yere çakılı olsaydı o darbeyle neler olabiliceğini düşünsene? Canı yanan bir futbolcu herşeyi yapabilir yapmaması gerekiyor olsa dahi. Haklı olmayabilir ama o tepkiyi vermesi garipsenemez. Sarp'ın o darbeyi isteyerek attığını düşünmenizi anlıyamıyorum, tekrar tekrar izledimde benim gözlerimdemi bir sorun var?
    şey gibi aslında bu emre belözoğlu birine sarpın yaptıklarını yapınca bu söyle terbiyesiz oyuncu böyle cirkef oyuncu falan diye yorum yapılıyo ama emreye benzer kışkırtmalara sarp gelince kim olsa aynı şeyi yapar deniyo.Ben 5. sınıfı bitirdigimden beri lisanslı olarak futbol oynuyorum amatorde olsa.buda 10-11 yıl falan oluyo.zamanında genclerbirliği secmeleri denemem falan oldu ama herneyse işte sahaya cıkan bilir mustafaya yapılan harekete genelde mustafanın verdigi tepki verilir ama genelde mustafanın yaptıgı yapılıyo diye bu dogal yada dogru olan değildir yapmayacaksın kardesim tabata görecek cezası neyse hakem orda korkuluk değil sonucta.Ayrıca hakem dikkat ederseniz faul vermedi orda hakem atısıyla basladı sonradan oyun.bu kararda sacmalık zaten ama orda sarp kafasıyla rakibini ittirip yumruk gösterip bagırmışsa sonra bide düşeken tekme savurmuşsa karsılıgı bende kırmızı karttır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aklıma takılan bir şey var.Serdar Özkan bu takımın 1.kaptanı mı ? Rüştü,Yusuf,Nihat falan varken Serdar Özkan'ın kaptan olması dikkatimi çekti
    KaptanLık bir gaz verme bir ödüllendirme metodu olarak kullanılıyor bu tamamen yanLış kaptan saha içindeki liderdir sahada kaptanın sözü geçer futbol sahasında 1TD'dir 2Kaptan, kaptan saha içindeki düzeni sağlayan adamdır aynı zamanda mesela bu dediklerime Kewell-Keita arasındaki penaltı anlaşmazlığında Arda'nın kaptanlık otoritesini ve görevini kullanıp Keita'yla konuşup takımın penaltıcısnın Kewell olduğunu anlatması ve sonuçta Penaltı'yı Kewell'ın kullanması en güzel örnektir bence...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam Sananes Sarp'a 321073120 maç ceza gelecek.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Tribünde de bilmem ne çocuğu Ali Sami Yen diye bağıran Bjk taraftarlarına da helal olsun. Ona buna karşı, duyarlı çarşı mağlup olurken demek ki ölü insana bile küfredebiliyormuş.
    maçı seyrederken bi ara bende küfür edildiğini duydum.Yani duydum ama kim neye ediyo tam anlayamadım zaten bastırıldı sonra küfür.gsliler ediyo zannedip şaşırmıstım hem yeniyolar hem küfür diye tüm gs camiasından özür
    Serdar Özkan çok kaçırdı ama ben begendim bugün sabride bi değişikti ha şimdi bildiğimiz sabri olacak,şimdi hata yapar derken macın en iyilerindendi gs farklı bi takım bu sene ayhanı bile aramadılar bence oyunu iki yönlü oynamasıyla cok rahatlatıyo savunma yapmak zorunda olan ön liberoyu ama aramadılar zevkli maçtı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tamam Sananes Sarp'a 321073120 maç ceza gelecek.
    neyse kardesim
    Last edited by sananes : 13.Eylül.2009 at 05:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    şey gibi aslında bu emre belözoğlu birine sarpın yaptıklarını yapınca bu söyle terbiyesiz oyuncu böyle cirkef oyuncu falan diye yorum yapılıyo ama emreye benzer kışkırtmalara sarp gelince kim olsa aynı şeyi yapar deniyo.
    Emre her şeye el kol kafa göz hareketi yapıyo.Mustafa Sarp'ın böyle bir durumu var mı ? Yok.Sadece 1 kez yaptı.Demek ki canı çok yanmış,çok sinirlenmiş ve gergin bir maç sonuçta derbi ama hata yaptı.Emre'yle kıyaslamak çok yanlış..Emre neler neler yapıyor.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri