Sayfa 60 / 94 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
1,771 ile 1,800 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    San Marino şut çekmiş hem de 4 kez .s.s.s.s
    HOLLANDA 109 KM SANMARİNO 111 KM KOŞMUŞ HERALDE TOP TOPLAMIŞLAR HOLLANDA İÇİN

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Direk 14.2.1'i kursam olur mu yoksa 14.2.0 gerekiyor mu ?

3. Default

Ben oyuna o kadar güncelleme geldiği halde düzgün pres yapılamadığını düşünüyorum.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

İ5 2.3 ghz işlemci ve 4GB ram olan sistemde 1 lig ile tek yılıdzda oynayabiliyorum.

Sizce sıkıntı ne ?

Quote Originally Posted by hexagoncw View Post
    İ5 2.3 ghz işlemci ve 4GB ram olan sistemde 1 lig ile tek yılıdzda oynayabiliyorum.

Sizce sıkıntı ne ?
    Benim de i5 4 gb ram ama benimki ultrabook. Çift 5 yıldız veriyor tek ligde. Sadece grafik kalitesi 4 yıldız.

Seninki takılı kalmış olabilir oyun boyutun gelişmişte falan kalmış olabilir. Onu değiştir.

Bu arada oyun olmuş arkadaşlar. Bir taktik tutturup paso kazanmak yok artık 3 maç kazanıyoruz sonra takım kitleniyor. Sürekli müdahale ve yeni bir şeyler yapmak gerekiyor. Bence gerçekçilik bakımından gelmiş geçmiş en iyi fm bu. Başarılı olamıyorum ama görüşüm böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Ben oyuna o kadar güncelleme geldiği halde düzgün pres yapılamadığını düşünüyorum.
    ben turnuvada ilk FM14u oynadim. gordugum kadariyla pres konusunda sikinti yok gibi. top kapmada biraz beceriksiz gorunuyor ozetlerde ama yakin temas saglamak mumkun. pres yaparken atak futbolu tercih etmek de onemli. bir de pres derken hangi bolgede pres, istedigin sey kaleciye kadar presse takimini cok cok one cikarmak zorundasin.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Direk 14.2.1'i kursam olur mu yoksa 14.2.0 gerekiyor mu ?
    guncelleme otomatik degil mi zaten. guncellemeyi iptal edip 14.2.0 da kalma imkanin olabilir belki ama henuz oyunu satin almadiysan zaten oyunu aldigin vakit 14.2.1 ile yukleniyor bilgisayarina.

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Benim de i5 4 gb ram ama benimki ultrabook. Çift 5 yıldız veriyor tek ligde. Sadece grafik kalitesi 4 yıldız.

Seninki takılı kalmış olabilir oyun boyutun gelişmişte falan kalmış olabilir. Onu değiştir.
    onu nasıl yapacam acaba ?

Quote Originally Posted by hexagoncw View Post
    onu nasıl yapacam acaba ?
    Yeni oyun kurarken oyuna girmeden önceki son sayfada veri tabanı boyutu var. Onu değiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Alttaki video belki bazı arkadaşların "nedir bu kadar dellendiğiniz?" sorusuna cevap olabilir
    (başka bir konuya daha ekledim aynı videoyu)

[YOUTUBE="IsSF7SzluEE"]Senaryo[/YOUTUBE]

Tamam maçın senaryosu yazılmış anladıkta bari şöyle organize güzel goller yedirin, bu şekilde sinir bozmaya ne gerek var. Bir maçta olur hadi neyse dersin ama sık sık bu tür kaleciye çarpıp giren ya da yazılı senaryo olduğu belli olan goller yedikçe oyundan soğuyor insan.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

10. Default

Dünya üzerinde bu kadar kötü yapay zekaya sahip başka bi oyun daha yok. Kraloyun.com da oyun oynardım 10 sene önce ordaki oyunların bile yapay zekası bu oyundan 10 kat iyidir. Beceremiyorlar işte bariz bi şekilde belli ama ısrarla aynı hataları yapıp düzeltmemeye hatta daha da bok etmeye devam ediyor. O miles denen dangalak herifin her gün sülalesini anıyorum. Finallerim bitmiş girip oynıyım stres atayım diyorum final döneminde girmediğim strese bu oyunda giriyorum.

Kariyer yapmayalı sanırım 1 ay oldu, güncelleme gelince göz atmak için girip 5-10 maç yapıp çıkıyorum. Cidden imkanım olsa geri veririm oyunu.Seneye de kesinlikle ezbere gidip almayacağım, önce bi almak isteyenler alır, oyunu inceler, oyun oyun mu değil mi diye ortaya çıkar, sonra duruma göre alıp almamak konusunda karar veririm. 2013 için olumsuz yorumlar çoktu almadım, oynamadım. Bu seride dayanamadım eylülde ön sipariş verdim. Şuan Pc de hem 2012 hem 2014 kurulu ben 2014'ün yüzüne dahi bakmıyorum, 2012' de kariyere devam ediyorum. Bu sene kandırıldım daha öyle enayi bulamazlar. Yıllardır aynı işi yapıp, bu kadar başarısız olmak cidden profesyonel bir başarısızlık ve beceriksizliktir, kim ne derse desin. Hangi alanda bu kadar uzun yıllar çalışıp, bu kadar eleştiri ve suçlamalara maruz kalan bireyler, yöneticiler, şirketler vs. aynı işi yapmaya devam edebilir ki? Cidden FM istisna kalıyor, bu kadar başarısız olup, bu kadar para kazanıp, ayakta kalmak konusunda.

Arkadaşlar , 20-30 şut çekip topların dağlara taşlara gidip son dakikalarda ittire ittire gol atıyorum . Şutların en fazla 5-6 tanesi uzaktan oluyor. Neredeyse tüm maçlar 1-0 bitiyor. Acaba bunun nedeni ne kaç tane taktik denedim hepsi aynı. Bunu nasıl çözebilirim ?

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Yeni oyun kurarken oyuna girmeden önceki son sayfada veri tabanı boyutu var. Onu değiştir.
    o zamanda tüm oyuncular olmuyor ki...

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Alttaki video belki bazı arkadaşların "nedir bu kadar dellendiğiniz?" sorusuna cevap olabilir
    (başka bir konuya daha ekledim aynı videoyu)

[YOUTUBE="IsSF7SzluEE"]Senaryo[/YOUTUBE]

Tamam maçın senaryosu yazılmış anladıkta bari şöyle organize güzel goller yedirin, bu şekilde sinir bozmaya ne gerek var. Bir maçta olur hadi neyse dersin ama sık sık bu tür kaleciye çarpıp giren ya da yazılı senaryo olduğu belli olan goller yedikçe oyundan soğuyor insan.
    Arsenal Marshell ı satın almış belliki

Şaka bir yana hepsi bir maça toplanmış güzel bi örnek olmus.Hepsi maalesef sıklıkla yaşanan saçmalıklar.Her macta en az biri gerçekleşiyor neredeyse

bir güncelleme geldi ama..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

3d izlemedigim icin bu sikayetleri anlamam pek mumkun olmuyor. tavsiyem maclari 2d izlemeniz. boylelikle bu absurdlukleri gormezsiniz. yoksa oyun her zamanki halinde. her yeni yilda ayni sikayetler devam ediyor. misal fm12 ciktiginda fm10 cok iyiydi, bu fm12 berbat olmus denirdi. simdi o gun yerden yere vurulan fm12 fm14un onune gecmis. en mukemmeli ilk yapilan olmali bu mantikla. bence her gecen yil daha iyiye gidiyor, tek eksik yani 3d yani ki zaten fm hastalari bunu pek takmaz. 3d isteyen alir fifayi konsolda oynar.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    3d izlemedigim icin bu sikayetleri anlamam pek mumkun olmuyor. tavsiyem maclari 2d izlemeniz. boylelikle bu absurdlukleri gormezsiniz. yoksa oyun her zamanki halinde. her yeni yilda ayni sikayetler devam ediyor. misal fm12 ciktiginda fm10 cok iyiydi, bu fm12 berbat olmus denirdi. simdi o gun yerden yere vurulan fm12 fm14un onune gecmis. en mukemmeli ilk yapilan olmali bu mantikla. bence her gecen yil daha iyiye gidiyor, tek eksik yani 3d yani ki zaten fm hastalari bunu pek takmaz. 3d isteyen alir fifayi konsolda oynar.
    Evet aynen öyle. En iyisi en eskisi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Şikayetçilerden biri olarak kendi adıma cevap vereyim:

Fm2009 dışında hep 2d oynadım zaten (bu seri de dahil). Daha iyi anlaşılsın diye 3D olarak yükledim.

1993'ten beri hiç bir versiyonu kaçırmadan tüm serileri oynadım ve ilk kez son 2 seridir bu kadar şikayet ediyorum. Çünkü maç motoru artık tamamen göstermelik gibi. Mesela; eklediğim videonun ardından oynadığım maçta Stoke ile karşılaştım. Maça hazırlık olarak defansif duran top çalıştırdım. İşe yaradı! Adamlar duran toptan gol atamadılar, benim savunmadaki en iyi (İngiliz milli takımına çağırılan) oyuncum kornerde 2 tane kendi kalesine attı. Yani oyun sen bir şeye önlem aldığında bile sana o golü bir şekilde yediriyor. Bunu tek örneğe bağlı olarak söylemiyorum, defalarca yaşıyoruz (bir kısım fm oyuncusu) bunu. Çok etkili bir savunma taktiği yapıyoruz, rakip pozisyon bulmada ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor ama oyun gene bir yolunu bulup pozisyon yokken bile sana egzantrik bir gol yediriyor bir şekilde. Üşenmesem yediğim gollerden bir klip yapacağım da dönüştürme ve yükleme işlemi çok uzun sürdüğünden uğraşmıyorum.

Takıma Peter Crouch'ı aldım. Boyu 2 metre, zıplaması 17 (Kararlar:16, Önsezi:15, Pozisyon Alma:14). Man City ile maça çıkıyorum, hava toplarında Varane-Lescott ikilisine eziliyor. Ama aynı maçta rakibin 1.93'lük ve zıplaması 18 olan Edin Dzeko'su (Kararlar:12, Önsezi:15, Pozisyon Alma:6) benim 1.94 ve 1.91'lik (ki lig oyuncu istatistiklerine baktığımda Key Headers sıralamasında biri ilk sırada diğeri ise 6.sırada yer alıyor) iki stoperimin arasından rahatlıkla kafayı vurup gol yapıyor. Böyle bir çifte standarta karşı da tepkisiz kalamıyorum haliyle. Üstüne sen Man City'i alıp oynadığında bu sefer tersi oluyor, senin Dzeko'n tek bir hava topu alamıyor. Yani oyuna zorluk katacaklar diye bu saçmalıkları yaşamak zorunda kalıyoruz. Bıraksınlar büyük takımları hakemler kayırsın, maç motoru değil

Ayrıca oyun her zamanki halindeyse niye her yeni versiyonda maç motoruna göre taktik yapmak zorunda kalıyoruz?
    Last edited by Walter Sakana : 08.Ocak.2014 at 21:04
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Şikayetçilerden biri olarak kendi adıma cevap vereyim:

Fm2009 dışında hep 2d oynadım zaten (bu seri de dahil). Daha iyi anlaşılsın diye 3D olarak yükledim.

1993'ten beri hiç bir versiyonu kaçırmadan tüm serileri oynadım ve ilk kez son 2 seridir bu kadar şikayet ediyorum. Çünkü maç motoru artık tamamen göstermelik gibi. Mesela; eklediğim videonun ardından oynadığım maçta Stoke ile karşılaştım. Maça hazırlık olarak defansif duran top çalıştırdım. İşe yaradı! Adamlar duran toptan gol atamadılar, benim savunmadaki en iyi (İngiliz milli takımına çağırılan) oyuncum kornerde 2 tane kendi kalesine attı. Yani oyun sen bir şeye önlem aldığında bile sana o golü bir şekilde yediriyor. Bunu tek örneğe bağlı olarak söylemiyorum, defalarca yaşıyoruz (bir kısım fm oyuncusu) bunu. Çok etkili bir savunma taktiği yapıyoruz, rakip pozisyon bulmada ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor ama oyun gene bir yolunu bulup pozisyon yokken bile sana egzantrik bir gol yediriyor bir şekilde. Üşenmesem yediğim gollerden bir klip yapacağım da dönüştürme ve yükleme işlemi çok uzun sürdüğünden uğraşmıyorum.

Takıma Peter Crouch'ı aldım. Boyu 2 metre, zıplaması 17 (Kararlar:16, Önsezi:15, Pozisyon Alma:14). Man City ile maça çıkıyorum, hava toplarında Varane-Lescott ikilisine eziliyor. Ama aynı maçta rakibin 1.93'lük ve zıplaması 18 olan Edin Dzeko'su (Kararlar:12, Önsezi:15, Pozisyon Alma:6) benim 1.94 ve 1.91'lik (ki lig oyuncu istatistiklerine baktığımda Key Headers sıralamasında biri ilk sırada diğeri ise 6.sırada yer alıyor) iki stoperimin arasından rahatlıkla kafayı vurup gol yapıyor. Böyle bir çifte standarta karşı da tepkisiz kalamıyorum haliyle. Üstüne sen Man City'i alıp oynadığında bu sefer tersi oluyor, senin Dzeko'n tek bir hava topu alamıyor. Yani oyuna zorluk katacaklar diye bu saçmalıkları yaşamak zorunda kalıyoruz. Bıraksınlar büyük takımları hakemler kayırsın, maç motoru değil

Ayrıca oyun her zamanki halindeyse niye her yeni versiyonda maç motoruna göre taktik yapmak zorunda kalıyoruz?
    Bağıra bağıra senelerdir söylüyorum ama hiçbir FM oyuncusunu inandıramıyorum; oyunda oyuncu özelliklerinin etkisi 0 ! Şuan dünyanın en iyi takımı olan Bayern ile de kariyer açtım, aynı saçmalıklar hız kesmeksizin devam ediyor. Ya kardeşim siz hangi maçta totalde 11 şutun direkten döndüğünü gördünüz ya ?! Bu mu gerçekçilik, simülasyon anlayışınız ? Oyunu zorlaştırmak için öyle saçma sapan, olması imkansız şeyler oluyor ki. Bunu çözmenin tek yolu var, o da oyuna zorluk derecesi getirmek. Oyunun şuanki halinden zevk alan mazoşist arkadaşlar için koyabildikleri kadar saçmalık koysunlar ve seviye düştükçe bu azalarak devam etsin. Ben çünkü katlanamıyorum artık. Bir hevesle başlayayım diyorum, daha bismillah demeden ilk maçta binbir çeşit saçmalıkla karşı karşıya kalıyorum. İşin sonunda ya ben sinir hastası olacağım ya da bilgisayarı paramparça edeceğim.

Buradaki sözde iletişime geçme yetkisi olan kişilerden de ricam, bu teklifi ciddi olarak bu lanet yapımcılara götümesi.

20. Default

FM 14 teki saçmalıklar tavan yapmış bir haldeyken yapımcılar durumdan gayet memnun olsa gerek; tweeterda #FM15 başlığı altında "FM 15 e eklenmesini istediğiniz özellikleri belirtebilirsiniz" tarzı bir paylaşımda bulunmuş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

....Yani oyun sen bir şeye önlem aldığında bile sana o golü bir şekilde yediriyor. Bunu tek örneğe bağlı olarak söylemiyorum, defalarca yaşıyoruz (bir kısım fm oyuncusu) bunu. Çok etkili bir savunma taktiği yapıyoruz, rakip pozisyon bulmada ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor ama oyun gene bir yolunu bulup pozisyon yokken bile sana egzantrik bir gol yediriyor bir şekilde. ?...
    Gabi Abi çok iyi özetlemiş. Saçmalığa dem vurduğumuz kilit nokra burası zaten. Maç motorundaki senaryoda skor çizildikten sonra siz kaleye duvar örseniz bile o top duvarı deler yine de gol olur. O gol olacaksa her türlü saçmalığa müsaittir. Adam şut atar, kaleci elinden sektirir, adam 20 metre depar atar koşar ancak kaleci 1 metre önündeki topa doğru hamle yapmaz ve adam gelip golü atar ; Savunmadaki oyuncular defanstan çıkarken birbirine çarpar top boşta kalır topa hareketlenmezler, karşı takımın hücumcusu gelir topu alır ve gol atar. Kısaca o golü yememek için ne kadar motordaki gol senaryolarına önlem alsanız da mutlaka ekstra bir şeyler olacak ve o top filelerinizle buluşacaktır. Bu motordaki senaryoların az olmasının yanı sıra, algılamadaki eksikliklerden kaynaklanan bir durum. Geçen seride tavan noktasındayken gram ilerleme kaydetmemiş olmaları düşündürücü.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

3D yi birgun bile merak edipte bakmadim , oyunu yukler yuklemez 3D secenegini pasif ederim , fm nin tadi alttaki mac anlatimi yazilarini takip etmektir ya 3d neyin nesi 3d keyfi yasamak istiyorsak pes ile fifa var zaten .. peste de manajer olarak oynayabiliyoruz klub yonetebiliyoruz oyle bi imkan sunuyor ama hanginiz zevk aliyosunuz ? alamayiz cunku pesin yeri ayri fm nin ki ayri .. cok gercekcilik ariyorsaniz halisaha maclarina gidin bir oyunun uzerine bukadar gidilir ya hatalari gormezden gelmeye calisin ve mukemmellik beklemeyin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    3D yi birgun bile merak edipte bakmadim , oyunu yukler yuklemez 3D secenegini pasif ederim , fm nin tadi alttaki mac anlatimi yazilarini takip etmektir ya 3d neyin nesi 3d keyfi yasamak istiyorsak pes ile fifa var zaten .. peste de manajer olarak oynayabiliyoruz klub yonetebiliyoruz oyle bi imkan sunuyor ama hanginiz zevk aliyosunuz ? alamayiz cunku pesin yeri ayri fm nin ki ayri .. cok gercekcilik ariyorsaniz halisaha maclarina gidin bir oyunun uzerine bukadar gidilir ya hatalari gormezden gelmeye calisin ve mukemmellik beklemeyin
    Ben bu yaklaşımı anlayamıyorum.
    90 lardan beri oyunu zaten sevdiğim ve keyif aldığım için oynuyorum.
    Sırf bu nedenden dolayı "daha azıyla yetinmek zorunda mıyım " yani?

Ben her sene aynı oyunu almaya devam edeyim,yapımcılar da major bi değişiklik yapmadan biraz makyajlayıp ,database i de güncelleyip aynı oyunu bana satmaya devam mı etsin?

Sensible Soccer vardı mesela,çok keyif alıyorduk,onun da hatalarını görmezden gelip devam mı edelim 2014 yılında?

Kızdığım nokta şu,sene 2014 oldu,teknoloji herşey için müsait fakat oyunun getirdiği yenilik ; formaların kirlenmesi...

Ben bu oyun her sene devrim yaratsın,çığır açsın demiyorum ama FM14 serinin 9.(dokuzuncu) oyunu.FM 2005 ten beri(3d maç motoru o tarihte çıktı) en major yenilik nedir?
    Millet niye hala haldır huldur FM2012 oynuyor?
    Oyun niye her sene çıktıktan aylar sonra 30 tane yama ile oynanabilir hale geliyor?

Senin verdiğin PES ve FIFA örneği en net kriter ve bir gerçeği gözümüze sokuyor:
    Fifa 99 a kadar piyasaya hakimdi ve karşısına Winning Eleven/PES serisi çıktığında herkes daha iyi olanı tercih etti.Ne zaman ki EA Fifa 11 ile oyunu düzeltti ve gerçek anlamda geliştirdi ,piyasada o zaman tekrar var olmaya başladı.Şu anda iki firma da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve insanlar da beğenisine göre sevdiğini tercih ediyor.
    Bu rekabet olmasaydı bu iki oyun bu kadar gelişecek miydi???

İnsanlar zaten oyundan zevk almaya çalıştıkları için bu kadar sitem ediyor ve "oyunun üstüne gidiyor"...
    Benim kendi adıma yaptığım sadece "parayı ben veriyorum,banane ,şirket yapsın" diyen müşteri şımarıklığı değil.
    Last edited by Flammable : 09.Ocak.2014 at 13:07 Reason: Ekleme

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sigames test ekibinin dedigine gore 14.2.1 surumunde mac motoruna dokunulmamis ve yeni bir mac motoru uzerinde calisiyorlarmis su anda , ama benim anlamadigim konu bir onceki surumde takir takir isleyen taktik bu surumde hic bir ise yaramiyor , gerci yarasada bi anlami yok , taktik oturtturuyorum 8-10 mac kazaniyorum ust uste sonra basliyor mac moturu hooop dur bakalim demeye sacma sapan gollerle mac kaybetmeye basliyorum , son actigim 4-5 kariyerdede aynisi oldu , o yuzden yeni mac motorunu beklemekde fayda var su anki cok sorunlu

25. Default

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    Herkesin fikri farklıdır. Ben 2D oynamaktan o kadar keyif almıyorum. Bazen 2D oynarım ama bunu sahada oyuncuların dizilişini daha iyi incelemek için yaparım. Pes, Fifa nın 3D sine ulaşsın demiyoruz. Dikkat ettin mi bilmiyorum ama burada insanlar saçma sapan gollerden, direkten dönen toplardan bahsediyor. Yani top fiziği oyuncuların kıvrak hareketleri falan değil bahsedilen. Yaşanan olaylardan şikayet ediyor. Sen olayı anlayamamışsın. Para verdikleri ve neredeyse 20. senesine girecek bir oyun için de bu istekler hiç de fazla değil.

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Ben bu oyun her sene devrim yaratsın,çığır açsın demiyorum ama FM14 serinin 9.(dokuzuncu) oyunu.FM 2005 ten beri(3d maç motoru o tarihte çıktı) en major yenilik nedir?
    3D maç motoru 2005 te değil 2008 de çıktı.

Quote Originally Posted by izmer96 View Post

Sigames test ekibinin dedigine gore 14.2.1 surumunde mac motoruna dokunulmamis ve yeni bir mac motoru uzerinde calisiyorlarmis
    Epeydir çıkmadı 3D ile ilgili bir yama. Hala çalışıyoruz dediklerine göre kesin gene rezalet bir yama çıkaracaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Gabi Abi çok iyi özetlemiş. Saçmalığa dem vurduğumuz kilit nokra burası zaten. Maç motorundaki senaryoda skor çizildikten sonra siz kaleye duvar örseniz bile o top duvarı deler yine de gol olur. O gol olacaksa her türlü saçmalığa müsaittir. Adam şut atar, kaleci elinden sektirir, adam 20 metre depar atar koşar ancak kaleci 1 metre önündeki topa doğru hamle yapmaz ve adam gelip golü atar ; Savunmadaki oyuncular defanstan çıkarken birbirine çarpar top boşta kalır topa hareketlenmezler, karşı takımın hücumcusu gelir topu alır ve gol atar. Kısaca o golü yememek için ne kadar motordaki gol senaryolarına önlem alsanız da mutlaka ekstra bir şeyler olacak ve o top filelerinizle buluşacaktır. Bu motordaki senaryoların az olmasının yanı sıra, algılamadaki eksikliklerden kaynaklanan bir durum. Geçen seride tavan noktasındayken gram ilerleme kaydetmemiş olmaları düşündürücü.
    Ekim 2008. Newcastle City maci. Az once izledjm. City penalti ve kirmizi kartla one geciyor. Sonra yedigi iki gol cok acayip. İlk gol drfans uzaklastiriyor kendi arkadasina carpiyor sonra yine cityli biri uzaklastirmaya calisiyor top rakibe gol pozisyonu olarak gidiyor. İkinci gol kornerden kendi kalesine ve direk doksana. Bu tarz seyler futbolda var. FMde de oluyor. Bu dediginiz seyleri ben de yasiyorum ama oyle sik olarak degil.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

koraybahce:

3D maç motoru 2005 te değil 2008 de çıktı.

Evet haklısın.Ben oyunun CM den FM e dönüş tarihi ile karıştırmışım.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Bu maç motoru için çok uğraşmış mı acaba sigames diye düşünüyorum. Size fantastik bir maç anlatacağım şimdi.

Galatasaray ile kariyerimde ŞL 16’sında çeyrek finale kalmak için rakibim Man. Utd. İlk maç deplasman, deplasman olduğu için amacım mümkünse gollü beraberlik, değilse de en fazla 1 farkla mağlup olmak. Ona göre sahaya 4, defans, 2 DMC ve 1 MC’li orta saha, 1 AML, 1 AMR ve ST ile çıktım. Avrupa Birliği yaması kullandığımdan yabancı oyuncu sorunum yok, maça çıktığım kadro şu şekilde: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riise, Melo, George Thorne (satın alma opsiyonlu kiralık), Sneijder, Gaitan (kiralık), Simone Pepe (kiralık) ve Drogba.

Maça iyi başladım, ilk yarı oyunu kilitleyip hızlı ataklarla 1-2 pozisyon da buldum, kalemde pozisyon da vermedim. İkinci yarının hemen başlarında, 51. Dakikada kontra atakla Drogba affetmedi ve golü de buldum. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. O ana kadar saçmalamayan oyun motoru efsanevi hareketler yapmaya başladı. Dakika 55, Simone Pepe sakatlandı, yedekten Bruma’yı oyuna soktum. Dakika 58, Gaitan sakatlandı, yedekten Burak’ı oyuna soktum. Dakika 63, Drogba sakatlandı, oyuna Selçuk’u alıp Sneijder’i kanada, Burak’ı forvete koydum. Hemen 1 dakika sonra, dakika 64, Sneijder sakatlandı, Burak tekrar kanada, 3 oyuncu değiştirdiğim için kaldım 10 kişi ve forvetsiz oynamaya başladım. Dakika 70 Rooney arkadan kayarak Melo’ya girdi ve Melo’da sakatlandı. Kaldım 9 kişi. Dakika 85, Van Persie korner kullandı, yine Rooney -tam anlamadım ne yaptığını ama- Muslera’yı sakatladı. Kaldım 8 kişi, oyuncu değişiklik hakkım zaten yok, bu kadar sakatım var ama rakipten kırmızı kartı geçtim, sarı kart gören bile yok ve kalede kalecim yok. Defanstan adam çıkarmak istemediğimden uzun boylu Burak’ı kaleye koydum. Dakika 90+3, Van Persie korneri kullandı, Fellaini kafayı vurdu, Burak çıkardı, yere düşen topa Semih uzaklaştırmak için vurdu top Bruma’ya çarpıp gol oldu.

Sonuç; 2010 yılında satın aldığım vaio i7 işlemcili laptopumu gözüm nasıl döndüyse duvara fırlattım sinirden. Gerçekten bunu yaptım o anda. Yapmamış olsam size oyunun görüntülerini de kaydını da paylaşırdım.

Açık konuşmak gerekirse, 2005 yılından beri arada 1 yıl hariç (o sene hiç oynamadım) her sene orijinal oyun almış birisi olarak bir daha bırak orijinali, kopyasını bile almam bu oyunun. Benim için bu oyun bitmiştir. Müşterisiyle bu şekilde dalga geçen, “ne satsak zaten alıyorlar, o nedenle çok uğraşmamıza gerek yok bazı şeylerle” düşüncesinde olan hiçbir ticari işletmeyle işim olmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Bu maç motoru için çok uğraşmış mı acaba sigames diye düşünüyorum. Size fantastik bir maç anlatacağım şimdi.

Galatasaray ile kariyerimde ŞL 16’sında çeyrek finale kalmak için rakibim Man. Utd. İlk maç deplasman, deplasman olduğu için amacım mümkünse gollü beraberlik, değilse de en fazla 1 farkla mağlup olmak. Ona göre sahaya 4, defans, 2 DMC ve 1 MC’li orta saha, 1 AML, 1 AMR ve ST ile çıktım. Avrupa Birliği yaması kullandığımdan yabancı oyuncu sorunum yok, maça çıktığım kadro şu şekilde: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riise, Melo, George Thorne (satın alma opsiyonlu kiralık), Sneijder, Gaitan (kiralık), Simone Pepe (kiralık) ve Drogba.

Maça iyi başladım, ilk yarı oyunu kilitleyip hızlı ataklarla 1-2 pozisyon da buldum, kalemde pozisyon da vermedim. İkinci yarının hemen başlarında, 51. Dakikada kontra atakla Drogba affetmedi ve golü de buldum. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. O ana kadar saçmalamayan oyun motoru efsanevi hareketler yapmaya başladı. Dakika 55, Simone Pepe sakatlandı, yedekten Bruma’yı oyuna soktum. Dakika 58, Gaitan sakatlandı, yedekten Burak’ı oyuna soktum. Dakika 63, Drogba sakatlandı, oyuna Selçuk’u alıp Sneijder’i kanada, Burak’ı forvete koydum. Hemen 1 dakika sonra, dakika 64, Sneijder sakatlandı, Burak tekrar kanada, 3 oyuncu değiştirdiğim için kaldım 10 kişi ve forvetsiz oynamaya başladım. Dakika 70 Rooney arkadan kayarak Melo’ya girdi ve Melo’da sakatlandı. Kaldım 9 kişi. Dakika 85, Van Persie korner kullandı, yine Rooney -tam anlamadım ne yaptığını ama- Muslera’yı sakatladı. Kaldım 8 kişi, oyuncu değişiklik hakkım zaten yok, bu kadar sakatım var ama rakipten kırmızı kartı geçtim, sarı kart gören bile yok ve kalede kalecim yok. Defanstan adam çıkarmak istemediğimden uzun boylu Burak’ı kaleye koydum. Dakika 90+3, Van Persie korneri kullandı, Fellaini kafayı vurdu, Burak çıkardı, yere düşen topa Semih uzaklaştırmak için vurdu top Bruma’ya çarpıp gol oldu.

Sonuç; 2010 yılında satın aldığım vaio i7 işlemcili laptopumu gözüm nasıl döndüyse duvara fırlattım sinirden. Gerçekten bunu yaptım o anda. Yapmamış olsam size oyunun görüntülerini de kaydını da paylaşırdım.

Açık konuşmak gerekirse, 2005 yılından beri arada 1 yıl hariç (o sene hiç oynamadım) her sene orijinal oyun almış birisi olarak bir daha bırak orijinali, kopyasını bile almam bu oyunun. Benim için bu oyun bitmiştir. Müşterisiyle bu şekilde dalga geçen, “ne satsak zaten alıyorlar, o nedenle çok uğraşmamıza gerek yok bazı şeylerle” düşüncesinde olan hiçbir ticari işletmeyle işim olmaz...
    Gecmis olsun kardes , ben mac motoru bu kadar kotu olan bir oyun daha gormedim bugune kadar ve tum yabanci forumlardada ayni dertten bahsediyor herkes , iyi oynarken yenilen sacma sapan yada rakibin attigi fantastik gollerden

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ekim 2008. Newcastle City maci. Az once izledjm. City penalti ve kirmizi kartla one geciyor. Sonra yedigi iki gol cok acayip. İlk gol drfans uzaklastiriyor kendi arkadasina carpiyor sonra yine cityli biri uzaklastirmaya calisiyor top rakibe gol pozisyonu olarak gidiyor. İkinci gol kornerden kendi kalesine ve direk doksana. Bu tarz seyler futbolda var. FMde de oluyor. Bu dediginiz seyleri ben de yasiyorum ama oyle sik olarak degil.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Futbolda elbette var ama sürekli değil. Şikayetçi olanların çoğunun dem vurduğu nokta bu. Bir sezonda 1-2 defa olur es geçersin. Ancak aynı şeyleri sürekli görmek bir noktadan sonra soğutuyor. Arkadaşlarla online oynuyoruz, bırakın oyundaki diğer tüm futbolcuları Messi ile oynarken, Messi'nin top kontrol ederken topu sektirip ayağından açmasına mı demeli? Top sürerken topu geride bırakıp koşmasına mı demeli? Bunlar tamamen motorun grafiksel hatalarından kaynaklanıyor. "Bunlar futbolda var" deyimini tam anlamıyla kullanmamız için motorun bize futboldaki her şeyi sunması lazım böyle bir şeyin de mümkünatı kısa vadede görünmüyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 60 / 94 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Mesaj Yetkileri