Son maçlar çok güzel hocam
Birde bu duarte regen demi profiline denk gelmedim okurken
Son maçlar çok güzel hocam
Birde bu duarte regen demi profiline denk gelmedim okurken
En azından liderlikten kopmamışsın hocam
100+ gollü bitirecek gibi duruyosun ligi şampiyonda olursun bence![]()
Öncelikle başarılar.Kariyerini okumam tahimi 4 saatimi aldı ve bu sabaha karşı 4'de son bulduaga ne kariyer yapmışsın. Takipdeyim.
Hoca paylaştığın bütün ligler olması gerektiği gibi sıralanmış , hepside çok heyecanlı , ispanya'nın 3 büyüğü , ingiltere'nin 5 büyüğü Türkiye'nin de 4 büyüğü bu yıllarda hala kafaya oynuyor ve puan farklarıda yok denicek kadar az , oyun gerçekçilikden uzaklaşmamış![]()
Aynen enazından hala oradan kopmadık , entresan bir şekilde yapay zeka bana hala meydan okuyorbu yıllarda genelde bazı takımlar kümeye oynardı , FM 2013 'de gerçeğe çok yaklaşmışlar bütün büyükler neredeyse olması gerektiği gibi gidiyor ve transferleride ona göre yapıyor.
Usta güncellemeden sonra oyun çok enteresan oldu , maçlar çok gollü olmaya başladı , dediğin gibi 100 gol barajınıda çok rahat aşarız
Teşşekkür ettim , 4 saat boyunca okuduğuna göre , demekki doğru yolda ilerliyorum
Normalde lig ortasında diğer ligleri paylaşmam bende bu konuya değinmek için paylaştım , yapay zeka şuana kadar neredeyse mükemmel , oyun hala heyecanını koruyor![]()
Sende baya pozisyon oluyor gerçekten hocam. Oyuncular kaliteli ve taktikte atak olunca böyle oluyor sanırım![]()
Evet çok iyisindevam et bu yolda
![]()
Hocam Duarte'nin profili rica etsem![]()
Regen diye hatırlıyorum ama hocam yanlışmı oldu,özellikler uçmuşta zaten![]()
Hmm tamam hocam önemli olan işlevi![]()
Hocam birde maçlarını genişletilmiş mi yoksa önemli anlarmı oynuyosun.
Arsenal i dağıtmışsın hocam![]()