Oyun maci kendi oynamak zorunda kaldiginda, gercek anlamda elindeki verilere gore maci simule edebiliyor.
Ancak biz maci gozlemledigimiz zaman oyunu zorlastirmak adina tanimlanmis senaryolar devreye girdigi icin oyun muazzam sacmaliyor ve is kontrolden cikiyor.
Mantikli sonuclar almak isteyen sadece oyunu teoride sadece simule etse daha fazla memnun olur sanirsam.
Tabi, maci oynamadiktan sonra FM ile ugrasmanin da pek mantigi olur mu bilmem.
Oyunu tekrar yükledim ama oyun ilk maçta bana yine rezilliğini gösterdi,buca save imi saklı tutuyordum ve ona devam ettim. FB ile maçım vardı ve 2-1 önde götürdüm 60 a kadar 60 tan sonra ''key'' oynadığım oyun resmen ''full match'' oldu. Şaka gibi hiç hızlı ekrana geçmedi 30 dakika gösterdi ve hep FB yüklendi,maç 2-2 bitti gerçi ama bu rezalet ya bence. Ne yapsam savuramadım adamları,oyuncu değişikliği bile yapamadım oyun hep sürdü.
Oyun büyük takımları yenmeyi yediremiyor. Bir sonraki maçımda Galatasaray ile idi. 3 gol bulduk ancak kornerden 3 gol yedik saçma sapan. Mühendis değişikliğine gitmeli üretici firma.
Last edited by tatangalaroley : 27.Ocak.2014 at 16:20
Şu ana kadar 4 yada 5 takımla oynadım. Taktiğim hep 4-3-3. Antrenmanlar savunma hareketleri ve savunma yerleşimi üzerine, iki bekimde savunmacı, 1 defansif ortasaha, 1 standart ortasaha (defans) oynatıyorum. Takım komutlarında sıkı markaj var. Ancak her maç yediğim şut 30, attığım şut 25.
Ne yaptıysam olmuyor, kazanmayı - kaybetmeyi de geçtim reellik istiyorum yok. Maç sonu bir bakıyorum onlarca şut atılmış.
Kim ne derse desin taktik ekranı oldukça gerilemiş ve yetersiz kalmış. Oyun motoru sıkıntılı. Olmamış.
Her sezon bi bocalama dönemi yaşıyorum. Özellikle ikinci devre başında.
Şu sakatlık illetine çare bulsunlar başka bir isteğim yok.
Her maç en iyi topcularım 2 3 ay arası sakatlanıyor özellikle sezonun sonuna doğru tam ŞL final oynama arifesinde veya ligde şampiyonun belirleneceği maç öncesinde felan böyle önemli anlarda en iyi oyuncularım sakatlanıyor.Oyun da her sene aynı şey oluyor..
Bende Sneijder tam iyileşti diyorum hafifden maçlarda oynatıyorum yine sakatlanıyor.
Gerekli taktigi takima alistirirsaniz bir problem cikmiyor en azindan ben suana kadar denk gelmedim bu sene oyun tamamiyle taktik ve takimi bu taktige alistirma uygulatma yönünde gelişmiş geçmiş dönemlerde her maç farklı bi taktik denenip bundan sonuc alinabiliyordu fakat bu sene böyle birşey pek mümkün değil
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellme için nereyi bekliyoduk ? Rusya çin brezilya hangisiydi ?
Boş kaleye gol kaçıran fernandes mi dersin, rakibin ayağına top atan kaleci mi dersin. Sıkıldım artık oyundan.
Buca artık ligin en iyi takımı,sana da gider 14.2.2![]()
barcelona bile olsan mersin idman yurdu gibi bi takıma asla oyuncularımıa guveniyorum. rahat kazanırlar diyemiyosun. ligde 10 gol atamayan kume düşmeye oynayan takıma karsı 45-27 sut oranı ile oynuyorsun ama 1 gol. hadi dedik karsı kaleci panter yuttu mactan once sanırsın ki karpuzcu adam mac boyunca sakin ve hep vasat oyun sergiliyor. frikikleri 19 olan adnan januzaj sene basından beri değil tehlike yaratmak kaleyi bile tutturamazken. frikikleri 10 olan adam doksana yapıstıryo.
ceza sahasına giren forvet soyle bi sola bi sağa dönüyo sonra defansın üzerine vuruyo topu. onune adam gelsin diye bekliyor resmen kendi adamlarımız golu kesiyo. heleki alt yapı geliştirememe. GS gibi bir klubun genç akademisi yok kuramıyorsun. sözleşmede bile şart koşuyom tamam arttırdık diyolar ama gene değişmiyor. yurtdısındaki gençleri alayım diyom. chealse adamı 16 yasında alırken ben 18ine girmeden alamıyom. hemen anlassam bile bekliyorum yasını doldurmasını. sonra geliştirecez diye uğraşıyoz adamları.
Beyler benimde şöyle bir şikayetim var, önceki oyunlarda teknik heyet önerilerine falan göz atıyordum yeni takıma geldiğimde. Yardımcıda şu takım için şu taktik uygun, şu oyuncuda form düşüklüğü var değiştirilmesi gerek gibi bilgiler veriyordu. Ama artık dikkat ediyorumda teknik heyet önerilerine tıkladığımda hiç mesaj gözükmüyor, hatta toplantı yapmam gerektiğini söylüyor tıklıyorum yine mesaj bulunmuyor yazısı çıkıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcılarımdan destek almak istiyorum alamıyorum![]()
Ara transferlerden sonra olan ana güncelleme ne zaman çıkar bilgisi olan var mı ?
Mart'ın ilk haftası diye bekleniyor
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bu guncelle.eden sonra orta sahada faul olunca gol yiyorum başıma çok geldi takip orta sahadan bi havalandiriyo topu kimse dokunmuyo hop gol olmuş
GT-I8160 cihazımdan gönderildi
yahu artık çıldırmamak elde. şampiyonlar ligi final maçına çıkacağım, maçı 1 hazirana koymuşlar günler çuvala girmiş gibi. 2 tane as oyuncum milli takıma gitti. yapay zeka artık kaybetmemizi sağlamak için saha içinin yeterli olmadığını görüp saha dışına da müdahale etmeye başladı..
Ya beyler her maç karambolden gol oluyor resmen ceza sahası içinde 10 kişiye çarpıyor top en sonunda gol oluyor.
Her maç kalecime topu defansa dagıt hatta özeliikle adam seçmeme rağmen saçma sapan degajı sonrası gol yıyoruz cok sacma ya
maç motoruyla ilgili güncelleme ne zaman gelir? Bilen var mı?
Burak Yılmaz 2 sezondur doğru dürüst gol atamıyor. hatta maçta görmüyorum bile Drogba,Umut'da öyleler.. forvetler gol atamıyo genellikle kanatlar atıyo. ligde 24. hafta en fazla golü olan oyuncu Pinto oda 9 gol![]()