Sayfa 64 / 88 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. 3D oynarkenki istatistiklerle kendi haline bıraktığın maçların istatistikleri farklı oluyor.

Örnek verecek olursam. Arsenal ile deneme kariyeri açtım. 3D izleyerek 6-7 maç yaptım, neredeyse hepsinde 20'ye yakın korner oldu. Ancak 3 ay tatile çıktım geri geldim, baktım oynanan maçların istatistiklerine. Ortalama maç başına 10-12 korner olmuştu (ki gerçek hayattaki sayılara yakın olan bu)

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    Oyunu kendi haline bırakmak lazım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. 3D oynarkenki istatistiklerle kendi haline bıraktığın maçların istatistikleri farklı oluyor.

Örnek verecek olursam. Arsenal ile deneme kariyeri açtım. 3D izleyerek 6-7 maç yaptım, neredeyse hepsinde 20'ye yakın korner oldu. Ancak 3 ay tatile çıktım geri geldim, baktım oynanan maçların istatistiklerine. Ortalama maç başına 10-12 korner olmuştu (ki gerçek hayattaki sayılara yakın olan bu)

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    Oyun maci kendi oynamak zorunda kaldiginda, gercek anlamda elindeki verilere gore maci simule edebiliyor.

Ancak biz maci gozlemledigimiz zaman oyunu zorlastirmak adina tanimlanmis senaryolar devreye girdigi icin oyun muazzam sacmaliyor ve is kontrolden cikiyor.

Mantikli sonuclar almak isteyen sadece oyunu teoride sadece simule etse daha fazla memnun olur sanirsam.

Tabi, maci oynamadiktan sonra FM ile ugrasmanin da pek mantigi olur mu bilmem.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Oyunu tekrar yükledim ama oyun ilk maçta bana yine rezilliğini gösterdi,buca save imi saklı tutuyordum ve ona devam ettim. FB ile maçım vardı ve 2-1 önde götürdüm 60 a kadar 60 tan sonra ''key'' oynadığım oyun resmen ''full match'' oldu. Şaka gibi hiç hızlı ekrana geçmedi 30 dakika gösterdi ve hep FB yüklendi,maç 2-2 bitti gerçi ama bu rezalet ya bence. Ne yapsam savuramadım adamları,oyuncu değişikliği bile yapamadım oyun hep sürdü.

Oyun büyük takımları yenmeyi yediremiyor. Bir sonraki maçımda Galatasaray ile idi. 3 gol bulduk ancak kornerden 3 gol yedik saçma sapan. Mühendis değişikliğine gitmeli üretici firma.
    Last edited by tatangalaroley : 27.Ocak.2014 at 16:20

Şu ana kadar 4 yada 5 takımla oynadım. Taktiğim hep 4-3-3. Antrenmanlar savunma hareketleri ve savunma yerleşimi üzerine, iki bekimde savunmacı, 1 defansif ortasaha, 1 standart ortasaha (defans) oynatıyorum. Takım komutlarında sıkı markaj var. Ancak her maç yediğim şut 30, attığım şut 25.
    Ne yaptıysam olmuyor, kazanmayı - kaybetmeyi de geçtim reellik istiyorum yok. Maç sonu bir bakıyorum onlarca şut atılmış.
    Kim ne derse desin taktik ekranı oldukça gerilemiş ve yetersiz kalmış. Oyun motoru sıkıntılı. Olmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Her sezon bi bocalama dönemi yaşıyorum. Özellikle ikinci devre başında.

Şu sakatlık illetine çare bulsunlar başka bir isteğim yok.
    Her maç en iyi topcularım 2 3 ay arası sakatlanıyor özellikle sezonun sonuna doğru tam ŞL final oynama arifesinde veya ligde şampiyonun belirleneceği maç öncesinde felan böyle önemli anlarda en iyi oyuncularım sakatlanıyor.Oyun da her sene aynı şey oluyor..

7. Default

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    Şu sakatlık illetine çare bulsunlar başka bir isteğim yok.
    Her maç en iyi topcularım 2 3 ay arası sakatlanıyor özellikle sezonun sonuna doğru tam ŞL final oynama arifesinde veya ligde şampiyonun belirleneceği maç öncesinde felan böyle önemli anlarda en iyi oyuncularım sakatlanıyor.Oyun da her sene aynı şey oluyor..
    Birde o sakatlanan oyuncuların profilleri düşüyor. Beni en çok sinir eden kısım bu. 3 ay sakatlanan oyuncu as oyuncuysa rotasyon veya yedeğe düşüyor, sakatlık daha da uzunsa futbol hayatı bitiyor resmen.

Bende Sneijder tam iyileşti diyorum hafifden maçlarda oynatıyorum yine sakatlanıyor.

Gerekli taktigi takima alistirirsaniz bir problem cikmiyor en azindan ben suana kadar denk gelmedim bu sene oyun tamamiyle taktik ve takimi bu taktige alistirma uygulatma yönünde gelişmiş geçmiş dönemlerde her maç farklı bi taktik denenip bundan sonuc alinabiliyordu fakat bu sene böyle birşey pek mümkün değil

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncellme için nereyi bekliyoduk ? Rusya çin brezilya hangisiydi ?

Boş kaleye gol kaçıran fernandes mi dersin, rakibin ayağına top atan kaleci mi dersin. Sıkıldım artık oyundan.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Güncellme için nereyi bekliyoduk ? Rusya çin brezilya hangisiydi ?

Boş kaleye gol kaçıran fernandes mi dersin, rakibin ayağına top atan kaleci mi dersin. Sıkıldım artık oyundan.
    Rusya Bekleniyor Rusya'da Transfer Sezonu Şubat Sonuna Kadar Sanırım Benim Aklımda Öyle Kalmış

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Buca artık ligin en iyi takımı,sana da gider 14.2.2

Nesil
    2004
    Yer
    Eskişehir

barcelona bile olsan mersin idman yurdu gibi bi takıma asla oyuncularımıa guveniyorum. rahat kazanırlar diyemiyosun. ligde 10 gol atamayan kume düşmeye oynayan takıma karsı 45-27 sut oranı ile oynuyorsun ama 1 gol. hadi dedik karsı kaleci panter yuttu mactan once sanırsın ki karpuzcu adam mac boyunca sakin ve hep vasat oyun sergiliyor. frikikleri 19 olan adnan januzaj sene basından beri değil tehlike yaratmak kaleyi bile tutturamazken. frikikleri 10 olan adam doksana yapıstıryo.
    ceza sahasına giren forvet soyle bi sola bi sağa dönüyo sonra defansın üzerine vuruyo topu. onune adam gelsin diye bekliyor resmen kendi adamlarımız golu kesiyo. heleki alt yapı geliştirememe. GS gibi bir klubun genç akademisi yok kuramıyorsun. sözleşmede bile şart koşuyom tamam arttırdık diyolar ama gene değişmiyor. yurtdısındaki gençleri alayım diyom. chealse adamı 16 yasında alırken ben 18ine girmeden alamıyom. hemen anlassam bile bekliyorum yasını doldurmasını. sonra geliştirecez diye uğraşıyoz adamları.

Quote Originally Posted by ngn View Post
    barcelona bile olsan mersin idman yurdu gibi bi takıma asla oyuncularımıa guveniyorum. rahat kazanırlar diyemiyosun. ligde 10 gol atamayan kume düşmeye oynayan takıma karsı 45-27 sut oranı ile oynuyorsun ama 1 gol. hadi dedik karsı kaleci panter yuttu mactan once sanırsın ki karpuzcu adam mac boyunca sakin ve hep vasat oyun sergiliyor. frikikleri 19 olan adnan januzaj sene basından beri değil tehlike yaratmak kaleyi bile tutturamazken. frikikleri 10 olan adam doksana yapıstıryo.
    ceza sahasına giren forvet soyle bi sola bi sağa dönüyo sonra defansın üzerine vuruyo topu. onune adam gelsin diye bekliyor resmen kendi adamlarımız golu kesiyo. heleki alt yapı geliştirememe. GS gibi bir klubun genç akademisi yok kuramıyorsun. sözleşmede bile şart koşuyom tamam arttırdık diyolar ama gene değişmiyor. yurtdısındaki gençleri alayım diyom. chealse adamı 16 yasında alırken ben 18ine girmeden alamıyom. hemen anlassam bile bekliyorum yasını doldurmasını. sonra geliştirecez diye uğraşıyoz adamları.
    Tamamen Katılıyorum.

Beyler benimde şöyle bir şikayetim var, önceki oyunlarda teknik heyet önerilerine falan göz atıyordum yeni takıma geldiğimde. Yardımcıda şu takım için şu taktik uygun, şu oyuncuda form düşüklüğü var değiştirilmesi gerek gibi bilgiler veriyordu. Ama artık dikkat ediyorumda teknik heyet önerilerine tıkladığımda hiç mesaj gözükmüyor, hatta toplantı yapmam gerektiğini söylüyor tıklıyorum yine mesaj bulunmuyor yazısı çıkıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcılarımdan destek almak istiyorum alamıyorum

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Beyler benimde şöyle bir şikayetim var, önceki oyunlarda teknik heyet önerilerine falan göz atıyordum yeni takıma geldiğimde. Yardımcıda şu takım için şu taktik uygun, şu oyuncuda form düşüklüğü var değiştirilmesi gerek gibi bilgiler veriyordu. Ama artık dikkat ediyorumda teknik heyet önerilerine tıkladığımda hiç mesaj gözükmüyor, hatta toplantı yapmam gerektiğini söylüyor tıklıyorum yine mesaj bulunmuyor yazısı çıkıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcılarımdan destek almak istiyorum alamıyorum
    boş konuşuyolar zaten salla

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post

Bendede çok oluyor. Hepsi benimi buluyor diyordum hep, yalnız değilmişim

19. Default

Last edited by E.Cartman : 31.Ocak.2014 at 01:26

Quote Originally Posted by riddler1299 View Post
    müthiş gol olmuş ama

Ara transferlerden sonra olan ana güncelleme ne zaman çıkar bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Mart'ın ilk haftası diye bekleniyor
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Bu guncelle.eden sonra orta sahada faul olunca gol yiyorum başıma çok geldi takip orta sahadan bi havalandiriyo topu kimse dokunmuyo hop gol olmuş

GT-I8160 cihazımdan gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

yahu artık çıldırmamak elde. şampiyonlar ligi final maçına çıkacağım, maçı 1 hazirana koymuşlar günler çuvala girmiş gibi. 2 tane as oyuncum milli takıma gitti. yapay zeka artık kaybetmemizi sağlamak için saha içinin yeterli olmadığını görüp saha dışına da müdahale etmeye başladı..

Ya beyler her maç karambolden gol oluyor resmen ceza sahası içinde 10 kişiye çarpıyor top en sonunda gol oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Her maç kalecime topu defansa dagıt hatta özeliikle adam seçmeme rağmen saçma sapan degajı sonrası gol yıyoruz cok sacma ya

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Her maç kalecime topu defansa dagıt hatta özeliikle adam seçmeme rağmen saçma sapan degajı sonrası gol yıyoruz cok sacma ya
    Aynı olay az önce başıma geldi.Maç motoru bir şey yapmak istiyorsa bunu en anormal şekilde yapıyor.

28. Default

maç motoruyla ilgili güncelleme ne zaman gelir? Bilen var mı?

29. Default

Quote Originally Posted by koraybahce View Post

Burak Yılmaz 2 sezondur doğru dürüst gol atamıyor. hatta maçta görmüyorum bile Drogba,Umut'da öyleler.. forvetler gol atamıyo genellikle kanatlar atıyo. ligde 24. hafta en fazla golü olan oyuncu Pinto oda 9 gol

Sayfa 64 / 88 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon

Mesaj Yetkileri