Hamit'i G.Saray'a kaptırdığımıza üzüldüm. Tıpkı geçen sene Selçuk İnan'da olduğu gibi.
Bana göre yönetim bu transferi mutlaka bitirmeliydi. Sezon içinde hep beraber göreceğiz, G.Saray'ın en iyi adamı olacak Hamit.
Hamit'i elden kaçırdığımıza göre mutlaka ve mutlaka orta sahaya çok iyi bir isim alınmalı. Lassana Diarra alınır umarım.
Aquilani aranan ilac iste ortasahada. tam isabet bir transfer olur. Ortadaki 3 luyu kurmus oluruz. kanatlar ve forvet hazir zaten, mbiwa da alindi mi stopere, transfer kapatilabilir :]
Çok şükür Hamit gs ye gidiyor. Başından beri karşıydım zaten fakat Dia gittiğinde birazcık olumlu yaklaşmıştım. Lass Diarra, Etienne Capoue, Moussa Sissoko, Borja Valero,Moutinho'dan bi tanesini alsak süper olur.
Last edited by NisRoc : 10.Temmuz.2012 at 21:01
Aykut Hoca Hamit'e bir nedenden dolayı sıcak bakmadığı için Gs forması giyebilecek.Nedeni belki performans, belki istikrar, belki istediği fazla ücret.Bir şekilde kabul görmediği için gerçekleşmedi bu transfer.Bunu bence tüm Gs'li arkadaşlar gayet iyi biliyorŞu bir gerçek, mevcut kadrolar itibariyle Hamit'e Gs'nin daha fazla ihtiyacı vardı.Hamit eğer eski günlerine dönebilirse tartışmasız en kaliteli yerlilerden biri olur.Emre'nin bize geldiği dönemlerde tıpkı Hamit'in olduğu gibi soru işaretleri vardı.Ama özellikle son 2 yıl bence müthiş oyunlar sergiledi.Hamit'ten de böyle bir çıkış bekliyorum açıkçası.
Ama bir Fenerbahçe taraftarı olarak Lassane Diarra'nın adının anıldığı bir yerdeYahu ALLAH'ınızı severseniz Hamit'i neden isteyeyim?Benim kalecim yerli.Şuan defans hattımın 3 ismi banko yerli.Ön liberom yerli.Bize alınacak isim orta sahada kullanılacağı için Hamit'in Lass'dan tek bir artısı varsa oda Türk olması.
Stopere Kjaer yada Mbiwa, orta saha ya Lass bitirilse yemede yanında yat bu takımın.Aquilani için soru işaretlerim var.Roma'daki dönemine dönebilirse ki bunun için yaşı müsait çok faydalı olur ve tam istediğimiz tarzda bir oyuncu.Gago bana daha defansif gibi geliyor.Costa için hiç yorum yazmasamda aklımdaki fikir bence Cristian varken gereksiz bir transfer olacağı.
Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:32 Reason: Kural 8
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:33 Reason: Kural 8
Ben bir transfer çalımı olduğunu düşünmüyorum yani Ali Yıldırım Hamit için ölüp bitiyoruz tarzı açıklamalar yapmamıştı zaten ama keşke büyük bir transfer çalımı olsa bu.
Hepinizin malumu bizim başkanın kanı biraz deli akar, transfer çalımı yemeye de alışkın değildir. Eğer ortada bir çalım varsa bunu hazmedemeyip Lass ya da ayarında bir oyuncuyu bitirebilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İyiki Hamit'i almadık eğer Hamit o paraya imzayı atmış olsaydı büyük bir ihtimal yabancı bir orta saha alınmıycaktı alınsa bile bence Hamit rotasyon oyuncusu olucaktı ve bu paraya rotasyon oyuncusu bence olmaz
Hamit benim bildiğim Schalke ve Bayern'de Sağ bek Sağ Açık oynadı ortasahaya yapılmış bir transfer olarak bakmıyorum.
Sananes'in de dediği gibi eğer bu bir çalımsa (ki hiç sanmıyorum) o zaman şahsım adına teşekkür ediyorum.Çünkü Başkan'ımız malum
Hoş ben demesemde altta kalmamak adına geçmiş mesajlara tek tek bakacaksında, ben diyeyim yinede, Hamit gelsin diye bir temennim olmadı.Sebebini de bir önceki mesajımda belirttim.Ama sen bu transferden o kadar sevindirik olmuşsunki görmedin sanırım
O değil ALLAH'tan Hamit Emre Belözoğlu'nun tersi olacağı gibi geçmişte Fenerbahçe forması giymemiş.Baya enteresan tepkiler verebilirdin o zaman.
Kuyt, Stoch, Tuncay, Önder ve diğerleri.Yeter umarım.
Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:29 Reason: Kural 10
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Lim10 boş yere ortalığı geriyorsun.
Ayrıca Kuyt ne alaka ?
Kazanılmış bir transfer başarısının olduğunu düşünmüyorum çoğumuz bizle adı anılırken bile çok istemediğimizi heyecanlanmadığımızı dile getirmiştik birkaç arkadaşımız nasıl beğenilmez hamit diyede bizden farklı düşünmüştü,şuan bakarsak çoğu kişinin hoşuna giden bir transfer oldu ben dahil % 70 Fenerli hamite olsada olur gözüyle bakıyordu.Hamiti artık konuşmaya gerek yok inş Gs de güzel işler yaparda ligde çekişme olur![]()
Buraya gelip kafadan söz uydurup ama böyle böyle diyordunuz diyip sonrasınakoymak yeni moda galiba. Buna cevap verenler de suçlu.
Mesajlara baktım ama senin dediğin sebeple değil.Bir iki arkadaş Hamit için hayırlı olsun demişti teşekkür edecektim onlara ama bulamadım.Emre Belözoğlu çok başka bir konu boşuna girme oraya.Sana göre çalım olmayabilir abicim sen bilirsin kendi düşüncen ama ortada bir çalım gerçeği varDaha fazla devam etmeyelim konunun suyu çıktı
![]()
Last edited by meddah : 10.Temmuz.2012 at 22:29 Reason: Kural 10
Bu sene Hamit'i istemeyen Aykut Kocaman gecen sene de Selcuk Inan'i istememisti zaten.
Galatasaraylı arkadaşlar sonunda iyi bir transfer yapmış olmanın verdiği mutlulukla bize saldırıyorlar yineHer sevinçlerini bizim üzerimizden yaşamaya alıştılar iyice, bkz: şampiyonluk sevinçleri
Bazı Gs'liler Fenerbahçe transfer alanında seviniyorlar yaptıkları transfere.Bunca zamandır o kadar çalım attık bu kadar havalanmadık ki attıgınız bir çalımda degil. Hamit ilk bizle görüsmüs ve bizi kazıklayamacagı söylemisiz oda kazıklayacagı başka bir kulüp bulmus olay bundan ibaret.En basından beri istemiyordum Hamit'i çokta sevindim gelmeyisine.
hamit galatasaray istediği için değil fenerbahçe o parayı vermediği için gsye gitti bunun onlar da farkında ama sonuçta adamlar aldılar belki biz devreye girmesek daha ucuza kapatacaklardı ama hala korkuları da yok değil o kadar kap macerasından sonra buda mı fıs çıkar diyeyok ya bu sefer aldılar herhalde
![]()
Beyler hiç bir kulüp yapılan bir transferle büyümüyor, yapılmayan transferle de küçülmüyor. Olayı iyice dallandırıp budaklandırdınız, tebrik ediyorum hepinizi.
Çok enteresan geliyor bana taraftarların, takımlarının yaptığı transferi bir büyüklük yada karşı taraf için eziklik olarak gördüğü.Valla komiğime gidiyor şurda yazılanlar.Ne kadar fanatik insanlarız yahu.