Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Spartak Moskova kazanır

18 51.43%
  • Berabere biter

9 25.71%
  • Fenerbahçe kazanır

8 22.86%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 203 arası toplam 203 sonuç

Konu: Spartak Moskova - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bunların başına Kadıköy'ü yıkmak lazım İstanbul'da yapın bakalım o hareketi Bakalım çarşamba günü ne yapacaksınız

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bunların başına Kadıköy'ü yıkmak lazım İstanbul'da yapın bakalım o hareketi Bakalım çarşamba günü ne yapacaksınız

Ayıp be futbol ile bu tarz toplumun görüşünü,dinini,ırkını karıştırmak korkudan başka bişey olmasa gerek.

Valla ben artık kadro seçiminden çok neden bu adam 65'e kadar oyuncu değiştirmiyor bunu soruyorum kendi kendime ?
    Oyuncu seçimleri zaten berbat bi de düzeltme çabası yok.Şu kadronun kıymetini bilemiyorlar ortasaha hariç diğer bölgelerinde sorun olmayan bir takımın maçlarına bakıyorum her bölgesi sıkıntılı.

Ben gitsin yada kalsın demiyorum ancak bu gidişle elimizdeki şansları kaçıracağız.Skor olarak bence iyi bir sonuç ile döndük.

Peki daha düzgün bir kadro ile bence yenebilirdik rahat bir şekilde rakibimizi ben bu çıkarılan kadroyu hiç beğenmedim ancak böyle bile biz avantajlı skoru aldık.
    Last edited by LaigLeNoiR : 22.Ağustos.2012 at 11:39

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hasan ali"ye fazla yuklenmeye gerek yok 1 haftadir antreman yapmayan adami kadroya aliyorsan bu hocanin suçudur

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

2-1 iyi skor aslında ama biz kazanmak için oynadığımızda sorun yaşıyoruz gol bölgesine taşıyamıyoruz oyunu taşısak zaten problem kendiliğinden kalkacak o yüzden gol atmak zorundayız sabırlı olup gol bulmaya bakmalıyız maçın son 15-20 dksına kadar gol bulamazsak risk almalıyız hayırlısı bakalım s.moskova nın defansı çok sağlam değil

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe avantajlı skor aldı demek çok mantıksız geliyor bana.2-1 yenilmek ne zamandır avantaj oluyor ? Fenerbahçe iyi bir skor aldı ama kesinlikle avantajlı değil.Spartak iyi kontraya çıkıyor.Kadıköy'de kesinlikle gol atacaklardır.Fenerbahçe de atar.Kadıköy'de her şey olabilir.İki takımı da zor bir maç bekliyor.

İçerde 3 2 yenersek kim çıkıyor ?

pek anlamam bu muhabbetlerden

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Spartak turlar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

deplasmanda 2 gol attiklari icin spartak gecer turu.. yanliz ikinci macta da böyle geriye yaslanip oynarsak spartak ezer bizi.. abartilacak bir kadrosu yok ama hücumdaki adamlar cok hizli ileriye cok iyi top tasiyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig maçı Spartak rövanşının provası olacak bir nevi, çıkacak kadro ve oyun anlayışı ipuçları verecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Futboldaki 3 sonuçtan 2'si (beraberlik ve galibiyet) ve gollü tek farklı mağlubiyetler (3-2,4-3,5-4 vs) Moskova ekibine yarıyor. Şanslar %25 / %75 Aykut Kocaman'ının tek forvet ısrarırını düşününce %25 bile fazla ama kıymetini bilmek gerek...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rövanş maçında 3 ön libero oynamazsa Fenerbahçe taraftar desteğiyle galibiyete daha yakın olan taraf.

Rövanşta şöyle bir kadro ile çıkması gerekir:

Mert
    G.Gönül-Yobo-Egemen-Hasan Ali
    Krasic-M.Topuz-M.Topal-Sow
    Alex-Kuyt

Alex'in eğer fizik gücü yoksa bile 55-60 dakika oynaması gerek. 55-60 gibi oyundan alır, yerine Stoch'u sokarsın, Sow'u da forvete çekersin. Veya skor lehe gidiyorsa Cristian'ı sokarsın. Ama ne olursa olsun ALEX ilk onbir başlamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

http://www.spartak.com/

Yakılan pankartlar sonrası Ay-Yıldız Team bişiler karalamış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://twitpic.com/amkg91

resme burdan bakabilirsiniz , sitenin fişi çekilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Spartak Moskova'nın internet sitesi haklendi. Rus kulübünün internet sitesinin girişine yerleştirilen Atatürk görselinin üzerine, "Tükr halkından ve Türkiye Cumhuriyeti'nden derhal özür dileyeceksiniz. Hiç bir suç cezasız kalmaz. FIFA affeder biz affetmeyiz" ifadelerine yer verildi.
    Bilindiği gibi Spoartak Moskova'lı taraftarlar Fenerbahçe karşılaşmasında Türk bayrağı ve Atatürk posteri yakmışlardı.
    Ayrıntılar birazdan...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Pankart için Gerekli çizim hazırlandı , Kutsal Sayılan Konuları ( Din-Mezhep vs ) içermeyen bir çalışma yapıldı.
    Taraftarlar çalışmayı bitirmiş, yanıtı çok merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence baltacı mehmet ve birinci katerina'yı konu edinecek pankart

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baltaci Mehmet olabilir.

Nesil
    2006

12 Numara'da bir mesaj okumuştum; ( tabii bu orada ki bir üyenin mesajı. )

Sen beraber istiyor duj, verecek 100 dolar diye. Biraz saygısızca; ama hoşuma gitti.

Quote Originally Posted by Universal View Post

Sen beraber istiyor duj, verecek 100 dolar diye. Biraz saygısızca; ama hoşuma gitti.
    çok iyi olur bu olursa

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Universal View Post

Bütün bir ülkeye veya bir takımın taraftarlarına böyle bir imada bulunmak, hoş değil. Umarım böyle bir çirkinlikle karşılaşmayız. Başka bir takım taraftarının bunun muadili bir pankart açtığını düşünün, ne kadar tepki gösterirdiniz o zaman.

Bırakın bu pankart olayını, adamları eleyin, Şampiyonlar Ligi'nden safdışı edin, en güzel cevaptır. Cevapların en güzeli sahada verilir, skor ile verilir; pankart ile istediğin kadar cevap ver, anlamsız.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri