Bunların başına Kadıköy'ü yıkmak lazım İstanbul'da yapın bakalım o hareketiBakalım çarşamba günü ne yapacaksınız
![]()
Bunların başına Kadıköy'ü yıkmak lazım İstanbul'da yapın bakalım o hareketiBakalım çarşamba günü ne yapacaksınız
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ayıp be futbol ile bu tarz toplumun görüşünü,dinini,ırkını karıştırmak korkudan başka bişey olmasa gerek.
Valla ben artık kadro seçiminden çok neden bu adam 65'e kadar oyuncu değiştirmiyor bunu soruyorum kendi kendime ?
Oyuncu seçimleri zaten berbat bi de düzeltme çabası yok.Şu kadronun kıymetini bilemiyorlar ortasaha hariç diğer bölgelerinde sorun olmayan bir takımın maçlarına bakıyorum her bölgesi sıkıntılı.
Ben gitsin yada kalsın demiyorum ancak bu gidişle elimizdeki şansları kaçıracağız.Skor olarak bence iyi bir sonuç ile döndük.
Peki daha düzgün bir kadro ile bence yenebilirdik rahat bir şekilde rakibimizi ben bu çıkarılan kadroyu hiç beğenmedim ancak böyle bile biz avantajlı skoru aldık.
Last edited by LaigLeNoiR : 22.Ağustos.2012 at 11:39
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hasan ali"ye fazla yuklenmeye gerek yok 1 haftadir antreman yapmayan adami kadroya aliyorsan bu hocanin suçudur
2-1 iyi skor aslında ama biz kazanmak için oynadığımızda sorun yaşıyoruz gol bölgesine taşıyamıyoruz oyunu taşısak zaten problem kendiliğinden kalkacak o yüzden gol atmak zorundayız sabırlı olup gol bulmaya bakmalıyız maçın son 15-20 dksına kadar gol bulamazsak risk almalıyız hayırlısı bakalım s.moskova nın defansı çok sağlam değil
Fenerbahçe avantajlı skor aldı demek çok mantıksız geliyor bana.2-1 yenilmek ne zamandır avantaj oluyor ? Fenerbahçe iyi bir skor aldı ama kesinlikle avantajlı değil.Spartak iyi kontraya çıkıyor.Kadıköy'de kesinlikle gol atacaklardır.Fenerbahçe de atar.Kadıköy'de her şey olabilir.İki takımı da zor bir maç bekliyor.
İçerde 3 2 yenersek kim çıkıyor ?
pek anlamam bu muhabbetlerden![]()
Lig maçı Spartak rövanşının provası olacak bir nevi, çıkacak kadro ve oyun anlayışı ipuçları verecektir.
Futboldaki 3 sonuçtan 2'si (beraberlik ve galibiyet) ve gollü tek farklı mağlubiyetler (3-2,4-3,5-4 vs) Moskova ekibine yarıyor. Şanslar %25 / %75 Aykut Kocaman'ının tek forvet ısrarırını düşününce %25 bile fazla ama kıymetini bilmek gerek...
...
Rövanş maçında 3 ön libero oynamazsa Fenerbahçe taraftar desteğiyle galibiyete daha yakın olan taraf.
Rövanşta şöyle bir kadro ile çıkması gerekir:
Mert
G.Gönül-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-M.Topuz-M.Topal-Sow
Alex-Kuyt
Alex'in eğer fizik gücü yoksa bile 55-60 dakika oynaması gerek. 55-60 gibi oyundan alır, yerine Stoch'u sokarsın, Sow'u da forvete çekersin. Veya skor lehe gidiyorsa Cristian'ı sokarsın. Ama ne olursa olsun ALEX ilk onbir başlamalı.
http://www.spartak.com/
Yakılan pankartlar sonrası Ay-Yıldız Team bişiler karalamış..
http://twitpic.com/amkg91
resme burdan bakabilirsiniz , sitenin fişi çekilmiş
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Spartak Moskova'nın internet sitesi haklendi. Rus kulübünün internet sitesinin girişine yerleştirilen Atatürk görselinin üzerine, "Tükr halkından ve Türkiye Cumhuriyeti'nden derhal özür dileyeceksiniz. Hiç bir suç cezasız kalmaz. FIFA affeder biz affetmeyiz" ifadelerine yer verildi.
Bilindiği gibi Spoartak Moskova'lı taraftarlar Fenerbahçe karşılaşmasında Türk bayrağı ve Atatürk posteri yakmışlardı.
Ayrıntılar birazdan...
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Taraftarlar çalışmayı bitirmiş, yanıtı çok merak ediyorum.Pankart için Gerekli çizim hazırlandı , Kutsal Sayılan Konuları ( Din-Mezhep vs ) içermeyen bir çalışma yapıldı.
bence baltacı mehmet ve birinci katerina'yı konu edinecek pankart![]()
Baltaci Mehmet olabilir.![]()
12 Numara'da bir mesaj okumuştum; ( tabii bu orada ki bir üyenin mesajı. )
Sen beraber istiyor duj, verecek 100 dolar diye. Biraz saygısızca; ama hoşuma gitti.
Bırakın bu pankart olayını, adamları eleyin, Şampiyonlar Ligi'nden safdışı edin, en güzel cevaptır. Cevapların en güzeli sahada verilir, skor ile verilir; pankart ile istediğin kadar cevap ver, anlamsız.