Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Nerde konuşuyorlar ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Nerde konuşuyorlar ?
    Almanya'ya giderken havaalanında konuştular. Bitti şimdi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Aziz Yıldırım'ın konuşması neydi öyle ? Okulda hocam beni böyle azarlamadı. Açıkcasını söyleyeyim,konuşma tarzından tiksindim Aziz Yıldırım'ın.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hep zaten böyle bir durumda çıkıyor Fenerbahçe diye diye taraftarın gönlünü almaya çalışıyor babasını tanımayan adamdan ne hayır gelecek göreceğiz aykut zaman diyor bekliyoruz o zamanı

Fenerbahçe için doğru olanı yapmıştır başkan ama işte böyle ayrılık olmaz böyle sensiz yaşanmaz be kaptan

Cuma günü basın toplantısına aykut kocamanda katılır büyük bir ihtimalle.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut Kocaman : ''Sen çok büyüksün, seni idare edemiyorum' cümlesi bana ait değildir. Samet oradaydı, o da şahittir''

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Samet'e üzüldüm resmen Alex'i ne kadar sevdigini biliyoruz iki arada kalıyor adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3 Temmuz devam ediyor taraftarı bölmeye çalışıyorlar diyo. Alex'i sanki başkası kadro dışı bıraktı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    3 Temmuz devam ediyor taraftarı bölmeye çalışıyorlar diyo. Alex'i sanki başkası kadro dışı bıraktı.
    aynen bende bunu anlamıyorum veya alexe beni kıskanıyor tweet ini başkası attırdı bu arada aziz yıldırımda bu ego olduktan sonra ordan zamanı dolmadan gitmez 15 dk beni beklettiler ayak ayak üstüne atmış falan adam sanki türk

Del Piero_10 Misafir

Aykut Kocaman da olmayan otoritesini iyice sıfırladı. Aziz Yıldırım 10 dakika kameralar önünde haykırdıktan sonra söz sırası Aykut'a geliyor ve kurduğu ilk cümle; ''Başkanın söylediklerinin üstüne söylenecek fazla birşey yok.''

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aykut Kocaman da olmayan otoritesini iyice sıfırladı. Aziz Yıldırım 10 dakika kameralar önünde haykırdıktan sonra söz sırası Aykut'a geliyor ve kurduğu ilk cümle; ''Başkanın söylediklerinin üstüne söylenecek fazla birşey yok.''
    Görünen o ki toplantıyı Ali Yıldırım değil, Aziz Yıldırım yapacak başkan müsade ederse ben de toplantı da bulunmak ve sorulara cevap vermek istiyorum da dedi. Sonuçta olayın esas kahramanlarından birisi, başkan yok sen gelme dese eyvallah diyecek yani. Bir de Alex'in söyledikleri sıralama olarak doğruymuş, sadece şu benden büyüksün mevzusuna yalan dedi, o zaman hakikaten istifa etmiş Aykut Kocaman, basında bu ara Fenerbahçe ile ilgili yazılan çoğu şeyin doğru olduğunu da göz önüne alırsak sürekli ikna ediliyor, istifadan döndürülüyor. Bu şekilde yürümez bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Görünen o ki toplantıyı Ali Yıldırım değil, Aziz Yıldırım yapacak başkan müsade ederse ben de toplantı da bulunmak ve sorulara cevap vermek istiyorum da dedi. Sonuçta olayın esas kahramanlarından birisi, başkan yok sen gelme dese eyvallah diyecek yani. Bir de Alex'in söyledikleri sıralama olarak doğruymuş, sadece şu benden büyüksün mevzusuna yalan dedi, o zaman hakikaten istifa etmiş Aykut Kocaman, basında bu ara Fenerbahçe ile ilgili yazılan çoğu şeyin doğru olduğunu da göz önüne alırsak sürekli ikna ediliyor, istifadan döndürülüyor. Bu şekilde yürümez bu iş.
    alex takimda oldugu surece istediklerini yapamayacagini anladigi icin istifa etmek istedi bence aykut hoca, baskan da sorunun alex oldugunu bildigi icin faturayi alexe kesti. gorunen o. tum insiyatif sende dedi, ben cekiliyorum dedi tahminen. aykut hoca da alexi kadro disi birakti. benim anladigim o. yalniz bu pek alisik olmadigimiz bir tavir, genelde boyle durumlarda hocanin ipi cekilir. kimse kaptana bunun yapilabilecegini tahmin etmemisti. cok radikal bir tavir oldu, gelecek tepkileri bildikleri halde bunu yapabildiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    alex takimda oldugu surece istediklerini yapamayacagini anladigi icin istifa etmek istedi bence aykut hoca, baskan da sorunun alex oldugunu bildigi icin faturayi alexe kesti. gorunen o. tum insiyatif sende dedi, ben cekiliyorum dedi tahminen. aykut hoca da alexi kadro disi birakti. benim anladigim o.
    Tabii bu da bir ihtimal, açıklamalar yapılırken Aykut Kocaman sakin ve neşeliydi. Rahatlamış gözüküyordu.

Yorumsuz.
    Last edited by uAburak89 : 03.Ekim.2012 at 17:09

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Tabii bu da bir ihtimal, açıklamalar yapılırken Aykut Kocaman sakin ve neşeliydi. Rahatlamış gözüküyordu.

Yorumsuz.
    Yahu arkadaş ben de çıkarım şimdi koyarım buraya anlık çekilmiş bir resim.Yapmayın lütfen böyle şeyler ortamı daha da germenin kime faydası var?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yorumsuz.
    İllaha biryerden kargaşa çıkartıp ortamı germe peşindesin. Nerden biliyorsun adamın içinde yaşadıklarını ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Aziz Yıldırım tutuştu.
    KURTULUŞUN YOK BAŞKAN.

Ben Alex'in başkanın dediği davranışları yaptığına İNANMIYORUM.
    Samet Güzel de eğer bunlara alet oluyorsa ona da helal olsun.

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Aziz Yıldırım tutuştu.
    KURTULUŞUN YOK BAŞKAN.

Ben Alex'in başkanın dediği davranışları yaptığına İNANMIYORUM.
    Samet Güzel de eğer bunlara alet oluyorsa ona da helal olsun.
    Ben alexin başkanın dediklerini yaptığına inanıyorum nedense 1 aydır yaptıkları ortada

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex napıyosa gün yüzünde yapıyo kapılı kapılar arkasından kimsenin arkasından iş çevirmiyo içerde farklı dışarda farklı davranmıyo hiç değilse.

Alex napıyosa gün yüzünde yapıyo kapılı kapılar arkasından kimsenin arkasından iş çevirmiyo içerde farklı dışarda farklı davranmıyo hiç değilse.
    Nerden biliyosun ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nereden biliyorsun yahu? Aziz Yıldırım ile ilgili daha önce yazdığın bir mesaja da cevap yazmıştım. Sanki 7 gün 24 saat bu insanlarla birlikteymişsin gibi yazıyorsun. Dediğin gibi olabilir, benim takıldığım senin üslubun.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın mevcut profili nedeniyle kimse inanmayacak şimdi söylediklerine. Doğru olsa bile inanılmayacak. Ama ya doğruysa?

İçeride neler yaşandığı tüm ayrıntılarıyla bilinmeden "Alex'i harcadılar, defol Aziz, defol Aykut" demek çok yanlış. Aynı şekilde "yazıklar olsun Alex" demek de. Olay yaşandı. Bu çorbada Aziz Yıldırım'ın olduğu kadar, Aykut Kocaman ve Alex'in de tuzu var. Aziz Yıldırım'ın değindiği çok önemli bir şey daha vardı; birilerinin camiada ikilik yaratma çabası. Bunu da pazartesi gününden itibaren fazlasıyla görüyoruz. Camia içindeki Aziz Yıldırım karşıtlarının provokasyonları asıl etken bence bunda.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex'in futbolculuğuna,efendiliğine laf söyleyecek kimse yoktur heralde.Ama Alex'in bazı davranışları birbirini tutmuyor gibi.Her ne kadar inanmasam da Sinan Engin'in bir anısı vardı:''Zamanında Alex bana Zico'yu şikayet etmişti.Şimdi gazetelerde okuyorum Zico'yu öven şeyler söylüyor.''

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sinan engine ne ara zico yu sikayet etmis? Sinan enginin kimin adami oldugunu biliyoruz aziz yildirimla aralari cok iyi...

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sinan engine ne ara zico yu sikayet etmis? Sinan enginin kimin adami oldugunu biliyoruz aziz yildirimla aralari cok iyi...
    Bunu baya önceden söylemişti Sinan Engin ama ben pek inanmamıştım

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

benim gördüğüm hissettiğim yorumladığım bu.
    aziz yıldırım aykut kocaman alex de souza isimleri üzerinden bakınca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Körü körüne tutturmussunuz alex diye. Fenerbahçeyi bile siler oldunuz. İlahlastirdiniz resmen , o hata yapmaz durumuna geldi is. Yazık gercekten alexin son 2 ayki tavırlarını göremiyorsunuz. Hepsini geçtim hocasına kıskanç diyor oni bile savunuyorsunuz. Gözleriniz korermis.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut Kocaman iyi futbol oynatmıyor tamam ama Alex ligdeki son golünü 24.03.2012'de Bursaspor'a atmış!!!Alex'in performansında da bir düşüş vardı ve yedek kalması gayet doğaldı.Hatta forumda maçlardan önce yazılan kadroların neredeyse hiçbirinde Alex yer almıyordu.Alex yedek kalmayı kabullenmedi ve tavır takındı.E forumda kadrolarına almayanlar niye Alex'in safına geçti bir anda?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu klup Aziz yıldırım ın çiftliği değil.Dikdatörce davranışlarına tepkimiz

Şuan Aziz Yıldırım tribünün gazabından korktu tutuştu bu kadar beklemiyodu hala kendini çok güçlü sanıyo ama bu dalgayı durduramayacak istediği yere çıksın konuşssun haftaya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Boşverin beyler giden gider kalan kalır...ama unutmayın herkes gider biz kalırız biz taraftarız...Saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Edit: olayı yanlış anladım heralde daha dogrusu ne anlamam gerektiğini anlayamadım . Bosverin..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri