1 ile 30 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aykut Kocaman da olmayan otoritesini iyice sıfırladı. Aziz Yıldırım 10 dakika kameralar önünde haykırdıktan sonra söz sırası Aykut'a geliyor ve kurduğu ilk cümle; ''Başkanın söylediklerinin üstüne söylenecek fazla birşey yok.''
    Görünen o ki toplantıyı Ali Yıldırım değil, Aziz Yıldırım yapacak başkan müsade ederse ben de toplantı da bulunmak ve sorulara cevap vermek istiyorum da dedi. Sonuçta olayın esas kahramanlarından birisi, başkan yok sen gelme dese eyvallah diyecek yani. Bir de Alex'in söyledikleri sıralama olarak doğruymuş, sadece şu benden büyüksün mevzusuna yalan dedi, o zaman hakikaten istifa etmiş Aykut Kocaman, basında bu ara Fenerbahçe ile ilgili yazılan çoğu şeyin doğru olduğunu da göz önüne alırsak sürekli ikna ediliyor, istifadan döndürülüyor. Bu şekilde yürümez bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Görünen o ki toplantıyı Ali Yıldırım değil, Aziz Yıldırım yapacak başkan müsade ederse ben de toplantı da bulunmak ve sorulara cevap vermek istiyorum da dedi. Sonuçta olayın esas kahramanlarından birisi, başkan yok sen gelme dese eyvallah diyecek yani. Bir de Alex'in söyledikleri sıralama olarak doğruymuş, sadece şu benden büyüksün mevzusuna yalan dedi, o zaman hakikaten istifa etmiş Aykut Kocaman, basında bu ara Fenerbahçe ile ilgili yazılan çoğu şeyin doğru olduğunu da göz önüne alırsak sürekli ikna ediliyor, istifadan döndürülüyor. Bu şekilde yürümez bu iş.
    alex takimda oldugu surece istediklerini yapamayacagini anladigi icin istifa etmek istedi bence aykut hoca, baskan da sorunun alex oldugunu bildigi icin faturayi alexe kesti. gorunen o. tum insiyatif sende dedi, ben cekiliyorum dedi tahminen. aykut hoca da alexi kadro disi birakti. benim anladigim o. yalniz bu pek alisik olmadigimiz bir tavir, genelde boyle durumlarda hocanin ipi cekilir. kimse kaptana bunun yapilabilecegini tahmin etmemisti. cok radikal bir tavir oldu, gelecek tepkileri bildikleri halde bunu yapabildiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    alex takimda oldugu surece istediklerini yapamayacagini anladigi icin istifa etmek istedi bence aykut hoca, baskan da sorunun alex oldugunu bildigi icin faturayi alexe kesti. gorunen o. tum insiyatif sende dedi, ben cekiliyorum dedi tahminen. aykut hoca da alexi kadro disi birakti. benim anladigim o.
    Tabii bu da bir ihtimal, açıklamalar yapılırken Aykut Kocaman sakin ve neşeliydi. Rahatlamış gözüküyordu.

Yorumsuz.
    Last edited by uAburak89 : 03.Ekim.2012 at 17:09

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Tabii bu da bir ihtimal, açıklamalar yapılırken Aykut Kocaman sakin ve neşeliydi. Rahatlamış gözüküyordu.

Yorumsuz.
    Yahu arkadaş ben de çıkarım şimdi koyarım buraya anlık çekilmiş bir resim.Yapmayın lütfen böyle şeyler ortamı daha da germenin kime faydası var?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yorumsuz.
    İllaha biryerden kargaşa çıkartıp ortamı germe peşindesin. Nerden biliyorsun adamın içinde yaşadıklarını ?

Mesaj Yetkileri