Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 567 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK | 21 Kupa | 7.Sezon

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bu konuda iyi olmadığım için yapmıyorum kısacası yapamıyorum yapsam bile değiştirmez birşey.
    Öncelikle Wallcot gibi feci derece hızlanan ve hızlı oyunculara markaj atma. Ağır oyunculara markaj atabilirsin ya da defansında markaj özelliği yüksek biri varsa adam adama markaj ayarla. Hızlı ve tehlike yaratan oyunculara da pres yapmalarını iste bu onları oyun içinde söndürecektir Eger yanlış düşündüğüm bişey varsa düzeltin arkadaşlar.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Emenike"yi 5 mn euro"ya satmanın geçerli bir nedeni vardır herhalde

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Türkler batırmış takımı çok maaliyetli satıyorlar fırsatçılar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Yine çok para harcamışsın.Emenike sudan ucuza gitmiş

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arkadaş bu kariyerlere bakınca benim gözlerim yuvadan çıkıyor.

122 Milyon bir transfer döneminde nasıl harcar yahu bir insan

Aldığın adamlara da bakıyorum, bu kadar edecek oyuncular değil. Hiç mi pazarlıkla uğraşmıyosun anlamadım ki direk herkese 10 Milyondan mı açıyosun kapıyı

Ben 500 bin için adam almıyorum, adamlar 122 Milyon harcıyor. Gelir varsa tebrikler valla da gerçekçiliğini kaybediyor böyle olunca kariyer.

Emenike'yi de 5 Milyona satacağına satmasaydın daha iyiydi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Emenike ? o.O

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Arkadaş bu kariyerlere bakınca benim gözlerim yuvadan çıkıyor.

122 Milyon bir transfer döneminde nasıl harcar yahu bir insan

Aldığın adamlara da bakıyorum, bu kadar edecek oyuncular değil. Hiç mi pazarlıkla uğraşmıyosun anlamadım ki direk herkese 10 Milyondan mı açıyosun kapıyı

Ben 500 bin için adam almıyorum, adamlar 122 Milyon harcıyor. Gelir varsa tebrikler valla da gerçekçiliğini kaybediyor böyle olunca kariyer.

Emenike'yi de 5 Milyona satacağına satmasaydın daha iyiydi.
    Ben de pazarlık yapmayı sevmiyorum en fazla 2-3 milyon oynarım Gerisini taksite baglıyorum zaten iyi oyuncu başarı demek başarı demek para demek o yüzden hiç bi sıkıntı olmuyor bi şekilde yeri doluyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Ben de pazarlık yapmayı sevmiyorum en fazla 2-3 milyon oynarım Gerisini taksite baglıyorum zaten iyi oyuncu başarı demek başarı demek para demek o yüzden hiç bi sıkıntı olmuyor bi şekilde yeri doluyor
    Tamam da gerçekçilik diye bir şey var.

Önüne para hazır konuyor, senin tek işlevin adam almak olmamalı en ucuza en iyisini almak olmalı.

En azından benim öyle.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Önüne para hazır konuyor, senin tek işlevin adam almak olmamalı en ucuza en iyisini almak olmalı.

En azından benim öyle.
    Senin yaptıgın oyunu zorlaştırmak oluyor Para varsa sonuna kadar kullanırım hiç çekinmem

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

En azından benim öyle.
    Bence de alınacaksa en iyisi alınmalı ve en çok kar getirecek olanı alınmalı
    Parayı harcamak en kolay iş onu herkes yapıyor ama sonuçta Burak da 2 sezon ligi aldı ilk sezon UEFA aldı yani başarılı ama para harcama işini birazcık abartıyor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Emenike bedavaya gitmiş nerdeyse , gelenler de iyi ama geçekten yine fazla para harcamışsın umarım bu sefer ŞL'de Yarı Finali görürüz..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Vallaha bu seride yaptığım pazarlıkların hiç birinde kabul vermediler uğraşmıyorum artık ne diyorlarsa onu veriyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bundan sıkıldım artık,hileci damgası vurmaya başlanıldı resmen bi sorgu sual geldi,geçen de canlı yayında biri gelip söyledi Mesutu almış bide hile yapmadım dedi,Geçen sezon kiralık listesindeydi transfer listesine geçti bende aldım Avrupayı kazanınca oda geldi ama artık bu sıkıyor yani,FM 13 için artık kariyer açarmıyım bilmiyorum ama açsamda yayınlar mıyım hiç bir bilgim yok,siz ve ben zevk alın diye canlı yayın bile yaptım TSI'de yapan ilk kişi oldum sanırım ama bunu hakeden 1-2 kişi varmış neyse kariyeri sonlandırıyorum.

Kolay Gelsin.

adam haklı.iyi forumlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Millet para manyağı mantova ile 5 yıldır ilk defa bu sezon parayla adam aldım oda 600 bin bütün paramdı

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bundan sıkıldım artık,hileci damgası vurmaya başlanıldı resmen bi sorgu sual geldi,geçen de canlı yayında biri gelip söyledi Mesutu almış bide hile yapmadım dedi,Geçen sezon kiralık listesindeydi transfer listesine geçti bende aldım Avrupayı kazanınca oda geldi ama artık bu sıkıyor yani,FM 13 için artık kariyer açarmıyım bilmiyorum ama açsamda yayınlar mıyım hiç bir bilgim yok,siz ve ben zevk alın diye canlı yayın bile yaptım TSI'de yapan ilk kişi oldum sanırım ama bunu hakeden 1-2 kişi varmış neyse kariyeri sonlandırıyorum.

Kolay Gelsin.

Canlı yayın fikri çok iyiydi , kariyerde iyi gidiyodu ama sen bilirsin Burak..

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ya zaten adamı bırak forumu oyundan sogutanlar var sana ne ya adam 80 milyonluk adam satarsa 120 milyona da alır, sen git feneri 15. falan bitir buraya gel çocuğun kariyerini mahvet para harcanmasini sevmiyorsan da git alt lig kariyeri takip et BURAK KİM NE DERSE DESIN ONLAR İLGİ ALAMAYIP İLGİ GÖREN KARIYERI KAPATTIRANLAR BOŞVER ONLARI Her Şey Harika Gidiyor bu arada şakadan takilanlara lafım yok ki onlar belli oluyor ve dostluk amaçlı
    Last edited by Kaka Leite : 15.Ağustos.2013 at 00:08 Reason: Üsluba dikkat et burası forum.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Ya zaten adamı bırak forumu oyundan sogutanlar var sana ne ya adam 80 milyonluk adam satarsa 120 milyona da alır, sen git feneri 15. falan bitir buraya gel çocuğun kariyerini mahvet para harcanmasini sevmiyorsan da git alt lig kariyeri takip et BURAK KİM NE DERSE DESIN ONLAR İLGİ ALAMAYIP İLGİ GÖREN KARIYERI KAPATTIRANLAR BOŞVER ONLARI Her Şey Harika Gidiyor bu arada şakadan takilanlara lafım yok ki onlar belli oluyor ve dostluk amaçlı
    Aynen Ya , Kimse Kimsenin Keyfini Kaçırmaya Hakkı Yok , İnsanların Zevkine ve Oyun Tarzına Karışmayın İsteyen Para Harcar İstemeyen Harcamaz İsteyen Peşin Alır İsteyen 48 Ay Taksitle..

Burak Daha Önceki Kariyerlerin Genellikle Kısa Sürmüştü , Bu Kariyer Baya Zevkli Gidiyor Sunumun Da İyi Başarılısın Da Canlı Yayın Olayı Da Var Bence De Devam Etmelisin..
    Last edited by Kaka Leite : 15.Ağustos.2013 at 00:09 Reason: Alıntı editlendi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle aşağıda bir arkadaş beni de kapsayan yorum yapmış.

Bu adam burada kariyerini açtıysa ben olumlu - olumsuz yorumumu yaparım. Burak da beni tanır zaten, isterse 300 Milyon harcasın tabii ki banane.

Ancak ben yorumumu özgür bir şekilde yaparım, cevap verme gereği duydum ancak ben cevabımı forum da olduğumu unutmadan ona göre bir üslup ile yaptım, o her ne kadar aynısını yapmasa da.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Aynen Ya , Kimse Kimsenin Keyfini Kaçırmaya Hakkı Yok , İnsanların Zevkine ve Oyun Tarzına Karışmayın İsteyen Para Harcar İstemeyen Harcamaz İsteyen Peşin Alır İsteyen 48 Ay Taksitle..

Burak Daha Önceki Kariyerlerin Genellikle Kısa Sürmüştü , Bu Kariyer Baya Zevkli Gidiyor Sunumun Da İyi Başarılısın Da Canlı Yayın Olayı Da Var Bence De Devam Etmelisin..
    İkinize de çok teşekkür ederim,bunları okuyunca devam etme kararı aldım isteyen yorum atar,isteyen canlı yayını izler,isteyen hile der,isteyen söver sayar takmak yok.

Teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Öncelikle aşağıda bir arkadaş beni de kapsayan yorum yapmış.

Bu adam burada kariyerini açtıysa ben olumlu - olumsuz yorumumu yaparım. Burak da beni tanır zaten, isterse 300 Milyon harcasın tabii ki banane.

Ancak ben yorumumu özgür bir şekilde yaparım, cevap verme gereği duydum ancak ben cevabımı forum da olduğumu unutmadan ona göre bir üslup ile yaptım, o her ne kadar aynısını yapmasa da.
    Hocam Ben zaten belirttiğim gibi dostluk veya takılma amaçlı yapılan yorumlar için bir şey demiyorum Burak da belirttiği gibi başka şeyleri ima etmeye çalışanlar da var Belki ağır bir yazı yazmış olabilirim ancak bugünlerde öncelikle Ada ortak kariyerde şimdi burada bazı olumsuz olaylar olduğu için Buraka devam etmesi için teşvik amaçlı yazdım yanlış anlaşılmasın

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Aynen devam et zevkli gidiyor , senin transfer politikanı man city'ye benzetiyorum ama onlar aldığı adamı bir daha satamıyorlar sen iyi fiyatlara okutuyorsun

Devam et Burak

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

En azından benim öyle.

Forumda hepimizin yorum yapma , görüş bildirme gibi hakları var ama kimse kimsenin oyun zevkine karışmasın lütfen , herkes istediği transfer politikasını izleyebilir

Bende çok para harcamışsın Emenike bedavaya gitmiş gibi cümleler kurdum ama ucuz adam almalısın deyip oyun felsefesine karışmadım..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Cenker yakın arkadaşımdır,hatta kardeşim gibidir onun yorumu ne kırıcı ne yıkıcı olur,veya bir başkası ben sadece bu şekilde gelen 1-2 kişi için dedim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Forumda hepimizin yorum yapma , görüş bildirme gibi hakları var ama kimse kimsenin oyun zevkine karışmasın lütfen , herkes istediği transfer politikasını izleyebilir

Bende çok para harcamışsın Emenike bedavaya gitmiş gibi cümleler kurdum ama ucuz adam almalısın deyip oyun felsefesine karışmadım..
    Dostum ben onu Burak'a mı yazmışım bi bak istersen.

Kendi felsefemi yazdım sadece oraya altına da benim öyle yazmıştım

Ayrıca ben öyle yazmış olsam bile Burak yapacak diye bir şey yok. Fikir vermekten başka bir şey değildir o yazı, hemen dediğini yapmalıyım ! diyerek atlayacak hali yok ya

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bu oyun zevkine karışmak değil de bir nevi oyun anlayışını yönlendirmek olmalı illa bir ad konacaksa.Onun dışında arkadaş doğru söylemiş çılgın atan Emenike ucuza gitmiş yani doğruya doğru ama biz sadece fikir sunuyoruz.

Ucuz adam al demiyoruz sadece yerliler çok pahalı olmuş ve hepsini neden 1 sezonda toplama uğraşı duymuş onu merak ettim.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kariyere tam gaz devam...

Vıctor Valdes Fenerbahçe'de

Fenerbahçe,tecrübeli file bekçisi Valdes ile 2 Yıllık sözleşme imzaladı.Valdesin bonservisi elinde olduğu için hiç bir bonservis bedeli ödemeyen Fenerbahçe Valdes'e yıllık 5.5 M € verecek.

NTV SPOR

Valdes iyi transfer

Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri