Şampiyonluk için tebrik ediyor, Şampiyonlar ligi'nde final oynamanı bekliyorum.
![]()
Şampiyonluk için tebrik ediyor, Şampiyonlar ligi'nde final oynamanı bekliyorum.
![]()
Deneyeceğim kardeşim.
Transfer Geçmişi
Gelenler
Gidenler
Nicolas Audren profili için tıklayınız
Alpaslan Öztürk profili için tıklayınız
Facundo Ferreyra profili için tıklayınız
Ömer Bayram profili için tıklayınız
Gökhan Töre profili için tıklayınız
Sinan Gökçe profili için tıklayınız
Antoine Griezmann profili için tıklayınız
Agustin Allione profili için tıklayınız
Kerim Frei profil için tıklayınız
Samed Yeşil profili için tıklayınız
Emenike"yi 5 mn euro"ya satmanın geçerli bir nedeni vardır herhalde![]()
Türkler batırmış takımı çok maaliyetli satıyorlar fırsatçılar![]()
Yine çok para harcamışsın.Emenike sudan ucuza gitmiş![]()
Arkadaş bu kariyerlere bakınca benim gözlerim yuvadan çıkıyor.
122 Milyon bir transfer döneminde nasıl harcar yahu bir insan
Aldığın adamlara da bakıyorum, bu kadar edecek oyuncular değil. Hiç mi pazarlıkla uğraşmıyosun anlamadım ki direk herkese 10 Milyondan mı açıyosun kapıyı
Ben 500 bin için adam almıyorum, adamlar 122 Milyon harcıyor. Gelir varsa tebrikler valla da gerçekçiliğini kaybediyor böyle olunca kariyer.
Emenike'yi de 5 Milyona satacağına satmasaydın daha iyiydi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Forumda hepimizin yorum yapma , görüş bildirme gibi hakları var ama kimse kimsenin oyun zevkine karışmasın lütfen , herkes istediği transfer politikasını izleyebilir
Bende çok para harcamışsın Emenike bedavaya gitmiş gibi cümleler kurdum ama ucuz adam almalısın deyip oyun felsefesine karışmadım..
Emenike ? o.O
Emenike bedavaya gitmiş nerdeyse , gelenler de iyi ama geçekten yine fazla para harcamışsın umarım bu sefer ŞL'de Yarı Finali görürüz..
Vallaha bu seride yaptığım pazarlıkların hiç birinde kabul vermediler uğraşmıyorum artık ne diyorlarsa onu veriyorum.
Bundan sıkıldım artık,hileci damgası vurmaya başlanıldı resmen bi sorgu sual geldi,geçen de canlı yayında biri gelip söyledi Mesutu almış bide hile yapmadım dedi,Geçen sezon kiralık listesindeydi transfer listesine geçti bende aldım Avrupayı kazanınca oda geldi ama artık bu sıkıyor yani,FM 13 için artık kariyer açarmıyım bilmiyorum ama açsamda yayınlar mıyım hiç bir bilgim yok,siz ve ben zevk alın diye canlı yayın bile yaptım TSI'de yapan ilk kişi oldum sanırım ama bunu hakeden 1-2 kişi varmış neyse kariyeri sonlandırıyorum.
Kolay Gelsin.
adam haklı.iyi forumlar
Millet para manyağı mantova ile 5 yıldır ilk defa bu sezon parayla adam aldım oda 600 bin bütün paramdı![]()
Ya zaten adamı bırak forumu oyundan sogutanlar var sana ne ya adam 80 milyonluk adam satarsa 120 milyona da alır, sen git feneri 15. falan bitir buraya gel çocuğun kariyerini mahvet para harcanmasini sevmiyorsan da git alt lig kariyeri takip et BURAK KİM NE DERSE DESIN ONLAR İLGİ ALAMAYIP İLGİ GÖREN KARIYERI KAPATTIRANLAR BOŞVER ONLARI Her Şey Harika Gidiyor bu arada şakadan takilanlara lafım yok ki onlar belli oluyor ve dostluk amaçlı
Last edited by Kaka Leite : 15.Ağustos.2013 at 00:08 Reason: Üsluba dikkat et burası forum.
Aynen Ya , Kimse Kimsenin Keyfini Kaçırmaya Hakkı Yok , İnsanların Zevkine ve Oyun Tarzına Karışmayın İsteyen Para Harcar İstemeyen Harcamaz İsteyen Peşin Alır İsteyen 48 Ay Taksitle..
Burak Daha Önceki Kariyerlerin Genellikle Kısa Sürmüştü , Bu Kariyer Baya Zevkli Gidiyor Sunumun Da İyi Başarılısın Da Canlı Yayın Olayı Da Var Bence De Devam Etmelisin..
Last edited by Kaka Leite : 15.Ağustos.2013 at 00:09 Reason: Alıntı editlendi.
Öncelikle aşağıda bir arkadaş beni de kapsayan yorum yapmış.
Bu adam burada kariyerini açtıysa ben olumlu - olumsuz yorumumu yaparım. Burak da beni tanır zaten, isterse 300 Milyon harcasın tabii ki banane.
Ancak ben yorumumu özgür bir şekilde yaparım, cevap verme gereği duydum ancak ben cevabımı forum da olduğumu unutmadan ona göre bir üslup ile yaptım, o her ne kadar aynısını yapmasa da.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hocam Ben zaten belirttiğim gibi dostluk veya takılma amaçlı yapılan yorumlar için bir şey demiyorum Burak da belirttiği gibi başka şeyleri ima etmeye çalışanlar da var Belki ağır bir yazı yazmış olabilirim ancak bugünlerde öncelikle Ada ortak kariyerde şimdi burada bazı olumsuz olaylar olduğu için Buraka devam etmesi için teşvik amaçlı yazdım yanlış anlaşılmasın
Aynen devam et zevkli gidiyor , senin transfer politikanı man city'ye benzetiyorum ama onlar aldığı adamı bir daha satamıyorlar sen iyi fiyatlara okutuyorsun![]()
Devam et Burak![]()
Cenker yakın arkadaşımdır,hatta kardeşim gibidir onun yorumu ne kırıcı ne yıkıcı olur,veya bir başkası ben sadece bu şekilde gelen 1-2 kişi için dedim.
Kariyere tam gaz devam...
Vıctor Valdes Fenerbahçe'de
Fenerbahçe,tecrübeli file bekçisi Valdes ile 2 Yıllık sözleşme imzaladı.Valdesin bonservisi elinde olduğu için hiç bir bonservis bedeli ödemeyen Fenerbahçe Valdes'e yıllık 5.5 M € verecek.
NTV SPOR
Valdes iyi transfer
Eleştiriler elbet olacak, önemli olan eleştirilere kapalı olmamak. Bu sadece oyun için geçerli değil, hayatın her alanında da bu böyle. Kişisel gelişimi çok tatlı bir şekilde ilerletir eleştirilere açık olabilmek![]()
Tek tavsiyem budur. Onun haricinde muhteşem transferler yapmışsın. Türkiye Ligini açık ara götürürsün diye düşünüyorum ama umarım götüremezsin, Galatasarayım çelme takar sana![]()
![]()
Küçük bi konu nerelere geldi yaw neyse bende herkes özür diliyim kimse kırılmasın , yanlış anlaşılma filan da olmasın..
Valdes iyi transfer ama yıllık 5.5 biraz fazla tuzlu gibi , lig için süper kaleci ama ŞL'de ne yapar merak konusu![]()