Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 563 sonuç

Konu: Malezya'nın Dibinden Zirvesine Doğru l Kuantan l 4. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Vıy

O Arjantinli harikaymış yau. Bence direk al derim. Hem sözleşme imzalattıktan sonra denemeye çağırsak ne güzel olur.
    Sözleşme imzaladıktan sonra denemeye çağrılmıyor ne yazık ki.

bu işin sonu nereye gidecek hala merakla bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    bu işin sonu nereye gidecek hala merakla bekliyorum
    Valla ben uslu durduğum müddetçe bunları beni kovmaz gibi, ama ben uslu durur muyum bilmiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Süper Lig'de mücadele eden güçlü rakibimiz, eyaletimizin büyük takımı Pahang'ı başarılı bir oyunla 1-0 yendik. Kalecimiz çok iyi kurtarışlar yaptı, hele 2-3 tane birebir topu nasıl çıkardı bende anlamadım

İlk maçta avantajlı bir skor aldık, bakalım rövanşta evimizde ne yacağız. Gerçi evimiz dediğimiz de aynı stad 2 sezondur Pahang'ın stadını kullanıyoruz

İşin diğer tarafında ise bana artizlik yapan Pahang menajerini de 180 derece döndürmüş olmaktı

Forvetlerimizden Roslan maçta sakatlandı, bu biraz kötü oldu. Topa vuramadı, kendini sakatladı saftirik :/

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Haydaaa... Diğer forvetimiz de sakatlandı ve an itibariyle forvetsiz kaldık 1-2 saat önce övmüştüm ikisini de " 2 sezondur iyi sırtladılar bizi. Biri yokken diğeri vardı " diye. Şimdi ilk defa ikisi birden sakatlandı. 2. maça 12 gün var, hemen uygun birini bulabilirsem zaten takviye lazım olan forvet bölgesine birini alacağım,yoksa ofansif orta saha oyuncumuzu koyacağım. İyi kötü birşeyler oynuyor forvette.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam 4-6-0 vari tek forvetli bir sisteme dönsen nasıl olur? OOS deki adamı Gizli Forvet oynatırsın hem?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam sen şu Arjantin takımlarının alt yapılarındaki oyunculara deneme teklif etsene.
    Ya şimdi bunu yazarken aklıma bir şey takıldı. Denemeye alınan oyuncular her dönem oynayabiliyor mu ? Yani transfer döneminde alınmasa bile oynatabiliyormusun. Eğer öyle ise biraz cingözlük yapıp bir kaç oyuncu denemeye al derim. Bittikçe yenile memnun kalırsan hem sözleşme de önerirsin. Para harcamadan da kurtulursun.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

kardeşim bugün baştan sona okudum (: Öncelikle başarılar epey haz aldığını düşünüyorum zira okurken ben keyif aldım. Alt küme takımlari, maddi imkansızlık içinde topçu alamamalar para olsa bu sefer topçu gelmez alacak oyuncu bulamazsın istediğin gibi falan kısaca sefalet içindeki takımlar her daim daha ayrı tad vermiştir. Avrupa olsaydı avrupa maçları daha da keyifli olurdu malezyada asya Cl'si mi oynznıyor nasıl oluyor ? uluslararsı kupa yok mu ? sefil klüpler için en önemli gelir kaynağıdır uluslararası mücadele (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam sen şu Arjantin takımlarının alt yapılarındaki oyunculara deneme teklif etsene.
    Ya şimdi bunu yazarken aklıma bir şey takıldı. Denemeye alınan oyuncular her dönem oynayabiliyor mu ? Yani transfer döneminde alınmasa bile oynatabiliyormusun. Eğer öyle ise biraz cingözlük yapıp bir kaç oyuncu denemeye al derim. Bittikçe yenile memnun kalırsan hem sözleşme de önerirsin. Para harcamadan da kurtulursun.
    İnce noktaya barnak bastı (: adam sakatlandı sözleşmesi bitti hiç dert tasa yok para pul yok reşit olana kadar sömür adamı

Nesil
    2014

Hocam biraz araştırdım da Malezya liginin şampiyonu A.F.C Kupasına katılıyor sanırım. Avrupa'da bu Avrupa Ligine bile denk gelmiyor. Denk gelmekten kastım . Avrupa Şampiyonlar Ligi sizde A.F.C Şampiyonlar Ligi
    Orada 3 Kupa var. A.F.C Kupası - A.F.C Başkan Kupası- A.F.C Şampiyonlar Ligi bizim mücadele ettiğimiz ligde A.F.C Şampiyonlar Ligine katılmak için diğer ülkerle aramızdaki kat sayı farkı nedir?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam 4-6-0 vari tek forvetli bir sisteme dönsen nasıl olur? OOS deki adamı Gizli Forvet oynatırsın hem?
    Hocam zaten oynattığım frovet Yardımcı Forvet - Destek rolünde oluyor o yüzden en kötü ofansif orta sahadaki adamımı yardımcı forvete çekerim çok sıkıntı olmaz.
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    İnce noktaya barnak bastı (: adam sakatlandı sözleşmesi bitti hiç dert tasa yok para pul yok reşit olana kadar sömür adamı
    Denemeye alınan oyuncular her dönem oynatılabiliyor Bundan önceki arkadaşı 3 ay oynattık sezon ortasında. Ancak şöyle bir problem var eğer denemedeki oyuncu parlarsa elimizde tutamayabiliriz Bir de yılda bir iki kere menajerlerinin teklif ettiği oyuncuları alabiliyorum onun dışında yurtdışından kimse gelmiyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    kardeşim bugün baştan sona okudum (: Öncelikle başarılar epey haz aldığını düşünüyorum zira okurken ben keyif aldım. Alt küme takımlari, maddi imkansızlık içinde topçu alamamalar para olsa bu sefer topçu gelmez alacak oyuncu bulamazsın istediğin gibi falan kısaca sefalet içindeki takımlar her daim daha ayrı tad vermiştir. Avrupa olsaydı avrupa maçları daha da keyifli olurdu malezyada asya Cl'si mi oynznıyor nasıl oluyor ? uluslararsı kupa yok mu ? sefil klüpler için en önemli gelir kaynağıdır uluslararası mücadele (:
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Hocam biraz araştırdım da Malezya liginin şampiyonu A.F.C Kupasına katılıyor sanırım. Avrupa'da bu Avrupa Ligine bile denk gelmiyor. Denk gelmekten kastım . Avrupa Şampiyonlar Ligi sizde A.F.C Şampiyonlar Ligi
    Orada 3 Kupa var. A.F.C Kupası - A.F.C Başkan Kupası- A.F.C Şampiyonlar Ligi bizim mücadele ettiğimiz ligde A.F.C Şampiyonlar Ligine katılmak için diğer ülkerle aramızdaki kat sayı farkı nedir?
    Ülke o kadar dandik durumda ki sadece lig şampiyonu Asya Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Onun dışında kimseye bişey yok Önceden 2 takım gidiyordu Kupayla birlikte ama galiba sıralamamız düştü geçen sezon. Fakiriz, itibarsızız, ligimiz bizden itibarsız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

KUANTAN YARI FİNALDE !!!!

Maç çok durgun geçti. Arada ufak tefek pozisyonlar oldu ama genel olarak rakibi kalemizden uzak tuttuk. Ama 90. dakikada kornerden çok net bir fırsat yakaladılar, işte o an maçın kırılma anı oldu. Kalecimiz topu çok güzel çıkardı ve defansımız ileri gönderdi. İleride topu alan sağ kanat oyuncumuz kaleciyle karşı karşıya kalsa da gol atamadı. Ancak ilk maçın avantajıyla turu geçtik

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yarı Final'de rakibimiz Darul Takzim oldu. Kendileri Malezya'nın açık ara en güçlü takımı olurlar Ama pes etmek yok Darul Takzim ne kadar güçlü olsa da bu sezon ligde şampiyon olamadı ve FF Kupasını da alamadı. Onları Malezya Kupasından da eleyip sezonu kupasız kapatmalarını istiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni başkanın aldığı kredi sayesinde bu sezon kar yaptık Ama çok sevinmemek lazım sonuçta ödememiz gereken bir kredi borcu var. Ancak mali durumumuz Güvensiz'den Normal'e yükseldi. Böylece KAyyuma düşme korkusu yaşamaktan kurtulduk.

Bu arada Malezya Kupasındaki seyirci trafiği sayesinde iyi bilet sattık Ortalama bilet ücreti 2 avro olsa da sürümden kazandık.

Ayrıca değeri 12 bin avro iken aldığımız Kuantan'ın değeri şuanda 425 bin avro. Çalışıyoz hacı abi

Ek olarak buradan Kuantan taraftarlarına sesleniyorum." Abicim kombine almayın rica ediyorum. Her maça gelip bilet alın paşa paşa." 11 avroya kombine mi olur ya

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Darul Takzim neye çarptığına şaşırdı. Gönül isterdi ki bu maçı kazanalım ama biraz şanssızdık. Daha maçın başında direkten dönen topumuz karambolde kaldı ama tamamlayamadık. Bir golümüz ofsayt diye sayılmadı ama onların ilk golü de bana pek nizami gelmedi açıkçası. Üstüne birde kendi oyuncumuz resmen kendi kalesine abandı Ama tur için hala umutluyuz. İçeride alacağımız güzel bir sonuç bizi finale taşır...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tavsiye üzerine şöyle Mısırlı bir regeni denemeye aldık :

Açıkçası ben pek beğenmedim. Ancak rotasyon için bir forvete ihtiyacım vardı. O yüzden gittiği yere kadar 4 haftalık deneme yapa yapa götüreceğim bu çocuğu nasılsa maaş vermiyorum bişi yapmıyorum. Malezya'da sevdiğim tek kural bu denemedeki oyuncuları maçlarda oynatabilmek

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nazri'nin bu ödülü alacağını bekliyordum ama Naffi'nin listede olmamasına şaşırdım. Naffi de çok büyük katkı yaptı bu sezon. Ayrıca altyapımızdan çıkan bekimiz Ariffin'in listede olmasını görmek sevindirici.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni sezona girdik ama benim oyuncular Malezya Kupası yüzünden hala tatile çıkamadı

Beklentimizi küme düşmeme olarak ayarladık ama amacım orta sıraları zorlamak. Zaten kıtasal turnuvaya sadece şampiyon olan takım gidiyor :/ Oda 1. Ön Eleme Turundan başlıyor. Malezya Liginin prestiji çok düşük.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dostlar, olmadı olamadı :/ Ne yazık ki iyi oynasak da aradaki kalite farkı turu geçmemizi engelledi. İlk yarı 2-0 geri girdik. Soyunma odasında bir güzel fırça çektim takıma. Çıkıp intikamınızı alın dedim. 2. yarının hemen başında peş peşe 2 gol bulduk ve öne geçtik. Ama tekrar gol yiyince turu geçen taraf Darul Takzim oldu. Yarı Final'i görmek de güzeldi

Kupadan elendik ve sonunda takım tatile çıkabildi 28 gün tatil yapacaklar ve geri döndüklerinde 6 haftalık bir hazırlık kampı olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hocam bir de bir şey fark ettim, regenlerde kararlılığı 16 ve üstü olan topçu varsa, antrenörler ne derse desin, profili ne olursa olsun onlar güzel gelişiyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam bir de bir şey fark ettim, regenlerde kararlılığı 16 ve üstü olan topçu varsa, antrenörler ne derse desin, profili ne olursa olsun onlar güzel gelişiyor.
    Senin kariyerde de yazdım hocam kararlıklıkta önemli ama maçlarda oynattıkça hızla gelişiyor oyuncular. Mesela benim sol bek Ariffin daha 17 yaşında ama mecburiyetten ilk 11 çıka çıka as bekim oldu neredeyse.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Senin kariyerde de yazdım hocam kararlıklıkta önemli ama maçlarda oynattıkça hızla gelişiyor oyuncular. Mesela benim sol bek Ariffin daha 17 yaşında ama mecburiyetten ilk 11 çıka çıka as bekim oldu neredeyse.
    Benim fark ettiğim, kararlılık olacak bir oyuncuda. Yoksa Batuhan Karadeniz gibi bir şey olur gider Knight Online oynar bir şey yapar ne bileyim.
    Alt yapıma bakıyorum, kararlı ne kadar oyuncu varsa as takımda şans vermeye uğraşacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Benim fark ettiğim, kararlılık olacak bir oyuncuda. Yoksa Batuhan Karadeniz gibi bir şey olur gider Knight Online oynar bir şey yapar ne bileyim.
    Alt yapıma bakıyorum, kararlı ne kadar oyuncu varsa as takımda şans vermeye uğraşacağım.
    Kararlılık önemli bir etken o doğru ama sadece kararlılığa göre gelişmiyor oyuncu.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

0 dan 100 e çıkma yolunda 20. basamaktayız. 100 e ulaşacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yarı finalde iyidir. Bir de para verselerdi daha çok iyi olacaktı.
    Sende temsilci filtrelerinde ne seçili dostum.
    Sadece boşta olan ları seçmediysen onları seç. Belki daha çok öneri gelir. Bu şekilde deneme deneme ile gidersin. Takımı tamamen deneme ile doldurunca ne güzel gider falan olmayacak. hep gelir olacak Ama bir de hepsi yeni denemeyi kabul etmeyince de orta da kalmak var.

Nesil
    2014

Final kaçmış yarı final içinde tebrikler birde bişey sorucam hocam büyük bir kulübün pilot takımı olma ihtimalin var mı?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    0 dan 100 e çıkma yolunda 20. basamaktayız. 100 e ulaşacağız.
    Valla sürüne sürüme gidiyoz bakalım
    Yarı finalde iyidir. Bir de para verselerdi daha çok iyi olacaktı.
    Sende temsilci filtrelerinde ne seçili dostum.
    Sadece boşta olan ları seçmediysen onları seç. Belki daha çok öneri gelir. Bu şekilde deneme deneme ile gidersin. Takımı tamamen deneme ile doldurunca ne güzel gider falan olmayacak. hep gelir olacak Ama bir de hepsi yeni denemeyi kabul etmeyince de orta da kalmak var.
    Hocam bende Allah ne verdiyse getir seçili Ama şimdiye kadar sadece serbest başlayan regenleri önerdiler. Onlara da 1-2 ay içinde sözleşme imzalatmayınca diğer kulüpler kapıyor Mesala bizim Mısırlı arkadaşa imzalatmayı düşünmüyordum , 3 kulüp birden ilgilendi. Biri sözleşme önerdi. O yüzden takımı denemedeki oyunculardan kurmak sıkıntı olur. Ama acil durumda hemen dışarıdan oyuncu alabiliriz o ayrı durum
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Final kaçmış yarı final içinde tebrikler birde bişey sorucam hocam büyük bir kulübün pilot takımı olma ihtimalin var mı?
    Benim de aklıma geldi ama denemedim daha. Malezya'da zaten Süper Lig'deyiz. Yurtdışından bir takım olma ihtimali var mı acaba ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sayfa 7 / 19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri