Ertuğrul Sağlam gibi bir adam anca nasip buymuş der zaten.Utanmasa her işi Allah'a bırakacak.Neyse...Kusura bakmayın sinirimden ne dediğimi şaşırıdm ya.Ben kaçayım artık yoksa ağzımdan kötü şeyler çıkacak.
![]()
Ertuğrul Sağlam gibi bir adam anca nasip buymuş der zaten.Utanmasa her işi Allah'a bırakacak.Neyse...Kusura bakmayın sinirimden ne dediğimi şaşırıdm ya.Ben kaçayım artık yoksa ağzımdan kötü şeyler çıkacak.
![]()
FM Gazetesi
Emrah az önce de bunun hemen hemen aynısı bir mesaj yazmıştın.
Farklı şeyler yazarsan sevinirim.
Hakem hatalı karar verdi ama ne yapalım artık işin geri dönüşü yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Futbol nasip işimi. Eğer böyle tür olaylar nasibe bağlanırsa. Bir takımın şampiyon olmasıda nasiptir. Takımına iyi taktik iyi bir futbol oynatırsan nasip değil senin başarındır.
İşte golün iptal nedeni !..
Beşiktaş'ın Ankaraspor'a son dakikada attığı golün niye geçerli sayılmadığı ortaya çıktı. Pozisyonda önce gol kararı vermeyi düşünen hakem Vedat Yüksel, yardımcı hakemi Adil Sinem'in uyarısı üzerine durdu.
Yardımcı hakem Adil Sinem, hakem Vedat Yüksel'i uyardı ve Nobre'nin topa elle müdahale ettiğini söyledi. Maçın hakemi Vedat Yüksel de yardımcısının bu uyarısı üzerine golü iptal etti.
(Ligtv.com.tr)
Valla benim takımım önceki yıllarda böyle olayları çok yaşadığı için besiktas'a hak veriyorum resmen gol'dü artık tartısmaya gerek yok bence...
Hakem goLLerini de vermiyorsa bu nasip değiL kasıttır bence.Bu gece ki macın hakemi gecen sezon Fenerbahçe ye de aynısı nı yapmış bir hakem.Neye hangi amaca hizmet ediyor çözemedim.Birde utanmadan FİFA kokartı vermişLer.Bence o bıraksın FİFA kokartını gitsin baLık satsın..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Evet Batuhan haklısın şampiyonlukta nasip işidir.
Nasıl F.Bahçe 2 sene önce G.Saray'a son dakikada Şampiyonluğu kaptırdıysa bence nasip/kısmet işidir.
Bu benim görüşüm.
Ayrıca Beşiktaş iyi oynamadı çok haklısınız.Takımda birşeyler eksik...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle bir pozisyonda hakemin en güvenebileceği kişi yardımcısıdr. Çünkü yardımcının görme ihtimali hakemin görme ihtimalinden daha yüksektir. Kimse ana hakeme şuç bulmasın. Yan hakemin yaptığı yanlış karar ile maçın skoru tescil edildi.İşte golün iptal nedeni !..
Beşiktaş'ın Ankaraspor'a son dakikada attığı golün niye geçerli sayılmadığı ortaya çıktı. Pozisyonda önce gol kararı vermeyi düşünen hakem Vedat Yüksel, yardımcı hakemi Adil Sinem'in uyarısı üzerine durdu.
Yardımcı hakem Adil Sinem, hakem Vedat Yüksel'i uyardı ve Nobre'nin topa elle müdahale ettiğini söyledi. Maçın hakemi Vedat Yüksel de yardımcısının bu uyarısı üzerine golü iptal etti.
(Ligtv.com.tr)
Evet Batuhan haklı.Burda bizi yakan yan hakem oldu.
Bu senin görüşün olabilir. Ama bu tamemen bir olgu birisine bağlmaktır. Bana göre kader-nasip insanlar kendi çizer. Eğer Appiah o zaman son dakikada gol atmış olsaydı daha farklı olurdu, taraftar konfeti atmasa daha farklı olurdu. Bana göre bunlar nasip değil insanın kendi içinden gelen öz davranışlarıdır.
Kocaman: "Net golmüş"
Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'in 5. Haftası'nda kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ederken, Ankaraspor çalıştırıcısı Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın gol sayılmayan vuruşunun net bir gol olduğunu söyledi.
Yayıncı kuruluşun canlı yayına katıln ve bu esnada pozisyonu izleme şansı bulan Aykut Kocaman, uzatma dakikalarında gol sayılmayan pozisyonun, gol olduğunu söyledi.
Her iki takımın da iyi bir oyun sergilemediğini ifade eden Kocaman, karşılaşmanın sadece son 20 dakikasında iki takımın da mücalede etmeye başladığını ifade etti.
![]()
Ertuğrul hoca Nobre gibi karambol oyuncusunu maça ilk 11 de başlatamayarak hata yaptı.Umarım hatasını görür.Ayrıca bu takıma bir çözüm bulsun.Kapanan takımlara karşı aşırı zorlanıyoruz.Böyle olmaz.Büyük takımız biz.Böyle maçlar sezon içinde çok olacaktır.
Bu arada buz gibi golümüzü vermeyerek hakkımızı gasp ettiren yardımcı hakemide Allah'a havale ediyorum.Hatta bu işi bırakması gerektiğini düşünüyorum.Kafasından pozisyon oluşturuyor.Böyle hakemlik olmaz.
So what?
Saike
Aykut kocaman acaba bu takımın başına geLdiğinden beri takımına hadi arkadaşLar şu maçta da 7 kişi savunma değiLde 6 kişi savunma yapaLım dediği oLdumu.Bu nasıL bir manteLitedir.Ne amacıdır.
GoL demiş bari ona aferin.Bu manteLitede bir adamdan bekLenmeyecek bir hareket.
gördüm şimdi haksız bi kararmış..BJK'li arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..
Pozisyon yan hakemin açısından görülmemiş olabilir. Doğaldır bence.
Arkadaşlar boşverelim bu işleri maçın son dakikasında golümüz yeniyor ama maç boyunca ne yapıyoruz ? Hiç . Az önce maçtan geldim atak olarak 0 olan bir beşiktaş izledim . Bu takım tigana dönemindede atak yapamıyodu , lucescu dönemindede ertuğrul'un dönemindede atak yapamıyor . Esas sorunumuz hücüm yollarında etkili olamamızdır. Takımlar tabiki kapanacak , adı üstünde anadolu takımı , yeterli hücüm hattına sahip değiliz bana göre .
İnceLdiği yerden kopsun.İyi yada kötü oynanamız önemLi değiL.Bu gün 3 puan bizim oLacakken ben haksız yere giden puana bakarım.Gerisi iLgiLendirmiyor beni.
Görmediyse ne diye golümüzü vermiyor.Böyle bir mantık olmaz.Görmüyorsan görmedim de kararı hakeme bırak.Pozisyon yan hakemin açısından görülmemiş olabilir. Doğaldır bence.
So what?
Saike
Lucescu doneminde atak yapiyorduk gayet.
Tigana doneminde baskidan dolayi oyleydik, hani sampiyonluk baskisi yokken Tigana'nin takimi cok guzel top oynuyordu. Fakat genc kadro psikolojikman geriye cekilmeye, korkakca oynamaya basladi sampiyonluk stresi isin icine girince.
Kaldi ki Tigana doneminde kadromuz cok daha kotuydu, hem ofansif, hem defansif acidan.
Tigana'yi ozledim ben.
Saglam'ın bir bildigi var herke rahat olsunMarsilya macı cok daha önemli.Marsilya'nın bugun yenıldıgı takımı gorduk Marsilya'yı darmaduman edıcez.Sayılmayan gol net bi goldü ama vermedi hakem yapcak bişey yok.Arkadaslar Saglam'A tepkileriniz normal karsılıyorum ama onunda bir bildigi vardır.Yoksa cıkarmazdı böyle kadro.Diatta cok iyiydi begendım Huguain'i degerlendırmek için biraz erken.
Yan hakem gol vermedi mi yahu ?
Yan hakem ortaya koşuyordu, hatta BJK'li oyuncular yan hakemi gösterdi gol verdi diye.
Orta hakem golü vermedi tahminimce.Yan hakem golü verdi diye gördüm ben.
Ertuğrul hoca bariz bir hata yaptı.Higuain gibi kontraatak oyuncusunu tercih etti.Halbuki daha güçlü bir fiziğe sahip olan tam bu maçların adamı olan Nobre başlamalıydı ilk 11 de.Higuain Marsilya maçında daha etkili bir seçim olabilirdi.
So what?
Saike
Bence Higuain bugün oldukça iyiydi, aksine Bobo çok kötüydü.
Marseille'nın yenildiği takımda ne varmış.Toulouse kötü takım mı?Çok küçümsüyorsunuz felaket yakındır..
[SIGPIC][/SIGPIC]