Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Genel Eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    En son duyduğum bilgiye göre 8.02 yamasının çıkmasına 3-4 ay var
    O kadar oldugunu sanmam. 2 ay icinde cikar bence, Subat sonlarina dogru.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Umarım öyledir Nisan da çıkabilir duymuştum ama neyse

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Her sene Kaka' düşmanlığı yapılıyor... Villa-Silva Van Basten-Rummenige gibi yapılıyor.. Marsilya gereğinden iyi yapılmış.. Banega müthiş abartılmış 2sene içinde Simeone-Veron karışımı bir oyuncu oluyor tuhaf bir research ekibi olduğu kesin FM nin...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Her sene Kaka' düşmanlığı yapılıyor... Villa-Silva Van Basten-Rummenige gibi yapılıyor.. Marsilya gereğinden iyi yapılmış.. Banega müthiş abartılmış 2sene içinde Simeone-Veron karışımı bir oyuncu oluyor tuhaf bir research ekibi olduğu kesin FM nin...
    Zaten oyunda hata var. Oyuncular mini editörde yapıldığın 1-2 puan daha yüksek değerlerle oyunda yer alıyor. Bu da iyi oyuncu devalüasyonuna neden oluyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Zaten oyunda hata var. Oyuncular mini editörde yapıldığın 1-2 puan daha yüksek değerlerle oyunda yer alıyor. Bu da iyi oyuncu devalüasyonuna neden oluyor.
    bu sorunu SI'in resmi forumunda dile getirdim ama dogru duzgun yetkili bi kisiden cevap alamadim. Bi kisi cevap yazdi o da herhangi bi uye dedigine gore bu bilincli yapilmis biseymis her yeni oyunda veryasyon olsun diye ama bana pek inandirici gelmedi....

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by licentia View Post
    bu sorunu SI'in resmi forumunda dile getirdim ama dogru duzgun yetkili bi kisiden cevap alamadim. Bi kisi cevap yazdi o da herhangi bi uye dedigine gore bu bilincli yapilmis biseymis her yeni oyunda veryasyon olsun diye ama bana pek inandirici gelmedi....
    Örnek Bolu' lu Gökhan Emreciksin teknik 15 yaptım oyunda zart diye 17' ye fırlıyor. Neyin varyasyonuymuş sormak lazım SI' ya. Bu konuda çok sinirliyim. Oyunda oyuncu özellikleri fırlıyor. Diyeceksiniz O zaman Gökhan' ın tekniğini 13 yap, oyunda 15 olsun. E o zaman başka oyuncular haketmediği halde gökhanda yüksek tekniğe sahip olacaklar. Not: Gökhan burada örnektir bunun gibi bir sürü oyuncu var.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Örnek Bolu' lu Gökhan Emreciksin teknik 15 yaptım oyunda zart diye 17' ye fırlıyor. Neyin varyasyonuymuş sormak lazım SI' ya. Bu konuda çok sinirliyim. Oyunda oyuncu özellikleri fırlıyor. Diyeceksiniz O zaman Gökhan' ın tekniğini 13 yap, oyunda 15 olsun. E o zaman başka oyuncular haketmediği halde gökhanda yüksek tekniğe sahip olacaklar. Not: Gökhan burada örnektir bunun gibi bir sürü oyuncu var.
    Aldigim cevaptan anladigim mesela iste bi oyunda Gokhan diyelim 15 teknik olur baskasinda 16 baskasinda 17 oyundan oyuna degissin diyemis... Bende cok sacma buldum bu olayi hatda oyunun zevkinden aliyor bu mu yani simdi gercekci oyun?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yok canım kakaya nie düşman olsunlar.hız ve hzılanması 18 19 yapılabilir ama.ben kendi oyunumda öyle yaptım.
    messinin daha iyi olması lazım'bence'

silva abartılmış profilindeki her puanları 1-4 arasında düşürdüm ben kendi db mde daha gerçekçi oldu.
    villanında bitiricliğini ve penaltı atışını 20 20 den 17 16 ya düşürdüm.

banega konusunda için rahat olsun abartılma falan yok.forumda bu oyuncuyu en iyi tanıyan kişi olarak konuşuyorum.oyun çıkmadan önce genel tartışmalar bölümünde bu oyuncunun ismi üzerinde çok durmuştum.libertadores ve dünya gençler şampiyonasında yetenek olarak en üst düzey oyunculardan birisiydi.şu anda bence güney amerikanın en iyi 3 orta sahasından birisi.belkide en iyisi.hatta seneye oyuncunun mevkisi amc olarak da değişebilir bu sene riquelme ile çalışcak bitiriciliğini düzeltirse manyak bir amc elemanı olabilir.tabidm den vazgeçer mi bilemem.kendisini şu anda milan,barcelona,inter vs.. avrupanın en üst düzey takımları istiyor.25 milyon euro rakamları konuşuluyor.gelecekte ne kadar gelişir bilemem ama ilerde bir yıldız olacağı kesin.bir dm olmasına rağmen bilek hareketleri ve başdöndürücü pas özelliklerine sahip.neyse konu dağılmasın

türkiye ligi için tek umut 8.0.2. artık.artık holoskoyu türkiye ligini açmadan transfer etmek istiyoruz.

Quote Originally Posted by lucho View Post
    banega konusunda için rahat olsun abartılma falan yok.forumda bu oyuncuyu en iyi tanıyan kişi olarak konuşuyorum.oyun çıkmadan önce genel tartışmalar bölümünde bu oyuncunun ismi üzerinde çok durmuştum.libertadores ve dünya gençler şampiyonasında yetenek olarak en üst düzey oyunculardan birisiydi.şu anda bence güney amerikanın en iyi 3 orta sahasından birisi.belkide en iyisi.hatta seneye oyuncunun mevkisi amc olarak da değişebilir bu sene riquelme ile çalışcak bitiriciliğini düzeltirse manyak bir amc elemanı olabilir.tabidm den vazgeçer mi bilemem.kendisini şu anda milan,barcelona,inter vs.. avrupanın en üst düzey takımları istiyor.25 milyon euro rakamları konuşuluyor.gelecekte ne kadar gelişir bilemem ama ilerde bir yıldız olacağı kesin.bir dm olmasına rağmen bilek hareketleri ve başdöndürücü pas özelliklerine sahip.neyse konu dağılmasın

türkiye ligi için tek umut 8.0.2. artık.artık holoskoyu türkiye ligini açmadan transfer etmek istiyoruz.

Kıtalararası Kupa da oynana Final maçında Banega yı tabir yerindeyse dağıtmışlar çok parlar Arjantinli oyuncular denizede çoğu varır ama gereğinden fazla ismi denizde boğuluyor Banega bunlardan biri olmaz umarım ya da Veron Riquelme,Almeyda,Simeone gibi gereğinden erken silinmizler Avrupa Futbol dergilerinden... Banega nın tabiki gelecekte nsl bir oyuncu olacağını kimse bilemez ama yinede çok abartı gibi geldi bana FM de...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Kıtalararası Kupa da oynana Final maçında Banega yı tabir yerindeyse dağıtmışlar çok parlar Arjantinli oyuncular denizede çoğu varır ama gereğinden fazla ismi denizde boğuluyor Banega bunlardan biri olmaz umarım ya da Veron Riquelme,Almeyda,Simeone gibi gereğinden erken silinmizler Avrupa Futbol dergilerinden... Banega nın tabiki gelecekte nsl bir oyuncu olacağını kimse bilemez ama yinede çok abartı gibi geldi bana FM de...
    o maçı izleyemedim ama boca onu tek ön libero oynatıyor,yani saçmalıyor boca.baneganın gollerde hata yaptığını sanmam ama yapmışta olabilir görmedim.çok güven verici birisi tam bir lider.avrupa ya demir atmış genç ön libero gago ve lucas tan şuan anki haliyle daha iyi.arjantin milli takımdaki yeri banko en fazla 2 sene bekler.-10 u fazlasıyla hakediyor eğer haketmezse -10 tabiri fmden kaldırılmalı dır derim başka bişiy demem.rahat 15-20 maçını izledim, bir maçta çürük raporu veremem banegaya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

* Çok fazla gol kaçıyor bitiriciliği sokukkanlılığı iyi oyuncular bile kaçırıyor

* Transfer olayı çok saçma 3-4 sene sonra özellikle türkiye liginin kadroları saçmalaşıyor

* Her maç sayılmayan gol oluyor

* kornerden atılan goller hep faul

* Anandolu kulüpleri bile 15-20 m,lyon euro luk transfer yapıyor. (bir kaç sezon sonra)

Şimdilik aklımdakiler.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by lucho View Post
    o maçı izleyemedim ama boca onu tek ön libero oynatıyor,yani saçmalıyor boca.baneganın gollerde hata yaptığını sanmam ama yapmışta olabilir görmedim.çok güven verici birisi tam bir lider.avrupa ya demir atmış genç ön libero gago ve lucas tan şuan anki haliyle daha iyi.arjantin milli takımdaki yeri banko en fazla 2 sene bekler.-10 u fazlasıyla hakediyor eğer haketmezse -10 tabiri fmden kaldırılmalı dır derim başka bişiy demem.rahat 15-20 maçını izledim, bir maçta çürük raporu veremem banegaya.

-10 u fazlasıyla hak ediyor..-10 zaten dünya çapında süper star olacak demek..daha fazlası ne olacak...ama boca -milan maçında çok ezildi...açıkçası bende banegayı 9-10 defa seyrettim çok etkili olduğu doğru ama unutmamanız gereken bir şey var

güney amerika futbolunda oyun avrupadaki kadar fizik güce ve prese dayanmıyor. daha tam netleştirmedim ama baneganın milan maçında ki kötü oyununu brezilyada elini kolunu sallayarak oynamaya alışmış bir adamın pirlo seedorf gattuso gibi fizik gücü yüksek çok iyi bir orta saha karşısında ezildiğini düşünüyorum...

neden kaka bir numaraya yükseldi bir düşünelim....çünkü o bir brezilyalı gibi teknik ve yaratıcı ama bir avrupalı kadarda fizik gücü yüksek ve prese dayanıklı...

eğer banega başarılı olacaksa prese ve üst düzey fiziki mücadeleye alışacak

Sheriff Misafir

Oyuncular 32 yaşını görünce dağılıyor oynayamaz hale geliyor.. Bence bariz bir hatadır..

Sheriff Misafir

Forvetime ilk sezon Aguero ve Gyan Asamoah'ı aldım adamlar gol atamıyor.. Türkiye liginde 5 çeşit taktik denemişimdir adamların üzerine her vurdukları ya kalecinin üzerine ya auta boş kale olursa gol oluyo yada kaleciden 2-3 kere sekiyor top en sonunda zorla giriyor.. Bence buda bariz hata.. Adamların özelliklere bakılırsa karşı karşıya çoğu pozisyonun gol olması lazım..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Burak AgUero mu gol atamıyor, çok kötü olmuş : )))
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

2. ligdeki oyuncular 3-4 tane çıkıo en fazla gerçek oyuncular nie böle...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Sevgili arkadaşım bu sıkıntı bizim datayla ilgili değil oyunun hatası. Bu sorunu aşmak için oyunu kurarken Tüm Oyuncuları Kullan seçeneğinde Türkiye seçersen sıkıntı hallolacaktır. Bu arada sen Sarıyerlisin Ertan Koç' un değerlerini yorumlamanı isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Sevgili arkadaşım bu sıkıntı bizim datayla ilgili değil oyunun hatası. Bu sorunu aşmak için oyunu kurarken Tüm Oyuncuları Kullan seçeneğinde Türkiye seçersen sıkıntı hallolacaktır. Bu arada sen Sarıyerlisin Ertan Koç' un değerlerini yorumlamanı isterim
    hmm peki hemen yorum yapacam herkeste Ertancı oldu bakıorum bu arada bu load all players ta yeni çıktı galba genel olarak gözüme çarpan rivallar düzeltilmiş bana kalırsa sarıyer için kullandığım scout şu an çalışmıo updatele beraber onun için ca pa sına bakamıorum biri bişi tavsiye ederse sevinirim ama bi kere Ertan sol ayaklı ve long shots ı daha ii olmalı Mustafa iyi olmuş asıl onu beğendim gerçi gene PA sını bilmiorum ama bence Tum'u kilitleyen 20 yaşında bi stoper...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya kusra bakmayın bir üst mesajla birleştirirsiniz genel olarak birşey daha sölemek istiorum bence çoğu takımın rival ları doğru değil üst liglerde bile mesela d.bakırda nası konya olmaz... ankaragücünde nası ankaraspor olmaz vs. vs.
    Last edited by Han12 : 17.Şubat.2008 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Huge db ile bir oyun acmaya dene. Bu da herhalde hallediyor sorunu.

Nesil
    2006

2010 Dünya Kupası Elemelerine başladım. Oyunum orjinal bunu baştan belirteyim. Elemelerde İtalya üç maç sonunda sıfır puanda iken Luksemburg 4 puanı var. Bu oyunda bir saçmalık değil mi?

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    2010 Dünya Kupası Elemelerine başladım. Oyunum orjinal bunu baştan belirteyim. Elemelerde İtalya üç maç sonunda sıfır puanda iken Luksemburg 4 puanı var. Bu oyunda bir saçmalık değil mi?
    Euro 2008 elemelerinde Ermenistan, Portekiz´den puan aldi, Litvanya Italya´dan puan aldi, Malta bizden puan aldi. Yani Luxemburg´un puan toplamasi belki cok da yadirganacak birsey degil. Yani olmaz olmaz degil. Italya gibi bir takimin da 3 mac puan alamamasi garip olmasina ragmen, buda olabilir. Sacmalik degilde, tesadüftür.

Nesil
    2006

İtalya gibi bir takımın 3 maçta sıfır puan alıyor. Lüksemburg hayatı boyunca aldığı puan ortalaması dört bile olmazken birden dört puan alıyor. Bunun gibi bir çok sonuç var. Ermenistan Avusturya'yı 6-0 yeniyor. Hepsi aynı anda olabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Arkadaşlar tekrar yazıorum bence Rivalların düzeltilmesi lazım Türkiye'de çoğu çok eksik ve yanlış...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar nereye yazacağımı bulamadım, 8.02 yle yeni oyun açtım Süper Kupa maçında 6+2 kuralı işlemedi, bu kural Süper kupa'da geçerli değil mi? Sonuçta 2007 Ağustos'ta hala eski yabancı sayısı geçerliydi. 2007 yılından sonraki süper kupa maçlarından itibaren mi geçerli olacak? Ufak bir detay ama düzeltilmesi gerekebilir diye düşündüm..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Kafkafxer View Post
    Arkadaşlar nereye yazacağımı bulamadım, 8.02 yle yeni oyun açtım Süper Kupa maçında 6+2 kuralı işlemedi, bu kural Süper kupa'da geçerli değil mi? Sonuçta 2007 Ağustos'ta hala eski yabancı sayısı geçerliydi. 2007 yılından sonraki süper kupa maçlarından itibaren mi geçerli olacak? Ufak bir detay ama düzeltilmesi gerekebilir diye düşündüm..
    Turkiye kupasi ve Super kupa icin 6+2 kuralini yapmayi unuttu SI. Yine beta test yapma sansi buldugumuzda ilk is olarak bunu belirttik hata olarak ancak 8.0.2 surumune yetismeyecegi belirtildi. Eger finansal sorunlari duzeltecek bir yama cikarsa buyuk ihtimalle bu sorun da duzeltilmis olarak cikacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Turkiye kupasi ve Super kupa icin 6+2 kuralini yapmayi unuttu SI. Yine beta test yapma sansi buldugumuzda ilk is olarak bunu belirttik hata olarak ancak 8.0.2 surumune yetismeyecegi belirtildi. Eger finansal sorunlari duzeltecek bir yama cikarsa buyuk ihtimalle bu sorun da duzeltilmis olarak cikacak.
    Cevap için teşekkür ederim. Sorunu düzeltmiyorlarsa neden test yaptırıyorlar anlamıyorum Ağız tadıyla oynattırmıyorlar şu oyunu. 8.02 bence çok iyi olmuş. Bence 2009 mükemmele yakın olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

serkan çalık ve barış özbek çok fena derecede berbat olmuş. adamlar sürünüyolar. adını duymadığım kulüpler de oynuyolar. daha doğrusu oynamıyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

barış bence düzeltilmiş ve gayet iyi, mehet topal'I takım kiralık listesine yerleştiriyor. Mehmet topal'ın güçleri gerçeği yansıtmıyor bence. Serkan çalık'ı ben rizesporda bile oynatmam. Hiç ellememişler mi? Acaba bende mi bir sorn var yoksa yapanların biraz eksik yapması mı? Neyse haberiniz olması iyi olur diye düşünoyrum. İnşallah başka patch çıkarsa orada düzeltilir.

Nesil
    2006

Şuan Fenerbahçe'yi yönetiyorum. 15'e yakın yabancım var; ama sadece forma numarası verdiklerim TSL'de oynayabiliyor. Onun dışında kiler her türlü organizasyonda oynatabiliyorum. 15 yabancı alımı engellenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Şuan Fenerbahçe'yi yönetiyorum. 15'e yakın yabancım var; ama sadece forma numarası verdiklerim TSL'de oynayabiliyor. Onun dışında kiler her türlü organizasyonda oynatabiliyorum. 15 yabancı alımı engellenmeli.
    Hayır alımı engellenmeli değil ama bir şekilde o 8 yabancı haricindeki hiç bir oyuncunun hiç bir maçta oynayamaması sağlanmalı ama o da çok zor bilmiorum nasıl bir çözüme kavuşabilir...

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri