yok canım kakaya nie düşman olsunlar.hız ve hzılanması 18 19 yapılabilir ama.ben kendi oyunumda öyle yaptım.
messinin daha iyi olması lazım'bence'
silva abartılmış profilindeki her puanları 1-4 arasında düşürdüm ben kendi db mde daha gerçekçi oldu.
villanında bitiricliğini ve penaltı atışını 20 20 den 17 16 ya düşürdüm.
banega konusunda için rahat olsun abartılma falan yok.forumda bu oyuncuyu en iyi tanıyan kişi olarak konuşuyorum.oyun çıkmadan önce genel tartışmalar bölümünde bu oyuncunun ismi üzerinde çok durmuştum.libertadores ve dünya gençler şampiyonasında yetenek olarak en üst düzey oyunculardan birisiydi.şu anda bence güney amerikanın en iyi 3 orta sahasından birisi.belkide en iyisi.hatta seneye oyuncunun mevkisi amc olarak da değişebilir bu sene riquelme ile çalışcak bitiriciliğini düzeltirse manyak bir amc elemanı olabilir.tabidm den vazgeçer mi bilemem.kendisini şu anda milan,barcelona,inter vs.. avrupanın en üst düzey takımları istiyor.25 milyon euro rakamları konuşuluyor.gelecekte ne kadar gelişir bilemem ama ilerde bir yıldız olacağı kesin.bir dm olmasına rağmen bilek hareketleri ve başdöndürücü pas özelliklerine sahip.neyse konu dağılmasın
türkiye ligi için tek umut 8.0.2. artık.artık holoskoyu türkiye ligini açmadan transfer etmek istiyoruz.