Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 216 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. tur 2. Maç | Bayer Leverkusen - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Çok şanslı bi şekilde gruptan çıkınca çekirgede bi yere kadar sıçrar.Leverkusen gerçekten ahım şahım bi top oynamadı ama galatasaray çok çabuk dağıldı.

Dün demiştim bir süpriz bekliyorum garip bişeyler olacak diye forumda..

Lig var daha dere geçilirken at değiştirilmez duygusal olmayın
    Sana katılıyorum..Sezon sonuna kadar Kalli kalır zaten..Sonucta lig var.Seçimden sonra hersey netleşir.

Bu takımda kasımpasa maçında revizyon olursa sasırmayın..Barusso iyi paslar atıyor,Güclü,Kuvvetli,Sutlar'ıda iyi..Ayhandan iyi oynar..
    Last edited by Emurafu : 21.Şubat.2008 at 22:24

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kallidede suç var ama asıl suçlu futbolcular.Kalli onlara güvenmekle hata etti.Barış sağbek oynaması hem o bölgeden atak yememize hemde presimizin kırılmasını sağladı.Song önünde barış oynamalı.Barussoyu beğendim gerçekten iyi adam bu belli.Orta alanda barışve barusso (m.topal sakatlığında etksiyle iyi oynamadı.) ilerde nonda ve lincoln olması lazımdı.Bu kadroyla çıksaydık durum farklı olabilirdi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Galatasaraylı arkadaşları böyle bir yenilgiden sonra bile sükunet ortamını koruyup, forumun huzurunu göz önüne alıp sert mesajlar ve fanatiklikten kaçındıkları için tebrik ediyor ve Turksportal yönetimi adına gerçekten teşekkür ediyorum. Yorumlar umarım aynı kalite de devam eder. Biraz sivrilen yazıları yazanlar ise ufak kırpmalara DÜZENLE tuşuna basarak gidebilirler.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Düşünün arkadaşlar GERETS' elinde ki bugüne göre kadrocuk diyeyim, neler yarattı! adam şampiyon yaptı daha ne olsun!
    yok yok Galatasarayda düzgün gitmeyen birşeyler var ve düzeltilmezse TARAFTARLAR çok üzecek yönetimi akıllarında olsun.
    Ayrıca Cihan Lincoln futbolcu değil demedim, Türkiye liginin standartlarının üstünde fakat avrupada başarıyı getirebilecek kapasitede bir futbolcu değil demek istedim.
    Galatasaray 4-4-1-1 oynarsa cok basarili olur. Ben Marco Van Basten'in istiyorum, kontrati Euro 2008 sonra bitiyor.

düsünün bi bu kadro ile cok bsarili oluruz.

------------------(yeni kaleci)-------------------
    Ugur----Song-----------Servet------------Hakan Balta------
    Hasan------------Baris(M.Topal)------Barusso(Linderoth)-------Arda-----------
    ----------------------------------Lincoln-----------------
    ---------------------------------Nonda----------------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sahada Galatasaray diye bir takım yoktu. Kötü oynanabilir,hata yapılabilir,ama böyle birşey çok saçma. Bunun nedenini çok merak ediyorum. Çok az bir performans sergileseler böyle olmazdı ki, karşılarında çok muazzam bir takım olsa da kaybetseler neyse, ama hiçbirşey yapmadan adamlar geze geze 5 tane gol attı.Bu kötü oyunla değil, orada var olmamakla açıklanabilir ancak.
    Kaybettik, iyi oynamadık da diyemiyoruz ki, çünkü resmen hiç
    oynamadılar. Ya bilerek yaptılar ya da gerçekten başka bir
    problem var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'a hiç mi hiç yakışmadı bu skor. iç sahada kaçan onca pozisyondan adamlar ders almıs olacaklarkı her geldıklerı gol oldu neredeyse cımbom acıl bi revizyon yapmalı yoksa lig yarısından da dusmelerı anlık mesele..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten çok kötü oldu bu sadece insana koyuyor 2-1 ya da 5-1 farketmez sonuçta elendik.

Fotbolcular çok ruhsuz oynadı.Hakan ya da Ümit'in yerine Nonda Ayhan'ın yerine Barusso Topal'ın yerine Lincoln Emre'nin yerine de Song başlamalıydı kesinlikle.

Kalli ne zaman doğru kadroyu seçeceksin niye hala oyunculara ceza verip yabancısız sahaya çıkıyorsun hiç değilse Uefa da bunu yapma.

Artık bunun tek telafisi var ligde şampiyon olmak ve Türkiye Kupasını almak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kötü oldu ama Galatasaray'ın çabuk toparlanacağını zannediyorum... Geçmiş olsun Galatasaraylılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Rakip çok kolay.. Rahatlıkla geçemezsek ayıp.
    Futbol sahada belli oluyor, bence oynanmadan kolay zorr belli olmaz

Geçmiş olsun diyorum büyük bir sanssızlık dıye kabul edıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olan oldu biten bitti. Emindik turu geçeceğimizden elenme ihtimalide vardı ama böylesi değil.

Sağ kanatta defansif anlamda oynayabilecek bir isim varken Barış'ı oraya alıp Serkan'ı önüne koymak hiçte mantıklı değildi. Sabri mutlaka oynamalıydı. Barış'ın orada oynaması hem ortasahada hemde sağ kanatta çökmemize yol açtı. 1 oldu 2 oldu 3 oldu yahu bir yer aksıyorsa değişeceksin. Bu kadar basit. Ayıp mı yani oyuncuyu 15 dakika içinde değiştirmek.

Kendi kendimize yenildik bugün. Sürekli kontra yer gibi pozisyon verdik. Savunmada üst üste hatalar Orkun evlere şenlik.

Hakan Şükür'den bıktım artık. Semih'in dün akşam attığı golün aynısında topu ceza sahası dışındaki Lincoln'e çeviriyor. Vur be artık vur. Atsaydı 3-1 olacaktı. Ordan döndü 5 oldu.

Arda 2. yarı sahada yoktu. Düştü oyunden resmen.

Kalli doğruları yapıyor. Çok şey kazandırdı takıma. Ama bazı yaptıkları ise çok şey kaybettirdi.

Bizim yerimizde hangi takım olsaydı bu Leverkusen'i perişan ederdi.

Nesil
    2006

Şu gerçek, GS ilk maçta girdiği pozisyonlardan 2-0'lık bir galibiyet alsa bu gün turu atlardı. Maç 2-0 olduktan sonra bitti zaten.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bay kalli ne zaman öğrenecek hiçbirimiz bilemeyiz ama gerçek olan birşey var, senin karşındaki rakip ne konyaspor ne rizespor, karşında Almanya'nın etkili takımlarından leverkusen var ve sen Türkiye Liginde futbol oynamıyorsun oynattığınız takım Türkiye ligine göre iyi olabilir, UEFA kupası gibi üst düzey takımların kaldığı elemelerdesin, aklını başına koyup yahu burada bir gariplik yok mu tüm yabancılar yedekte tüm takım Türk.. Evet cevap çok basit. Kalli risk aldı ve bu risk resmen elinde patladı. Türkiye'ye döndüğünde ben Almanya'da Almanların etkili takımı Leverkusen %100 yerli oyuncularla halt ettim deme egosu yüzünden bugün o yabancı oyuncular yedek kulübesinde bekledi. Eğer sen böyle yaparsan gerek lincoln olsun gerekse diğer yabancılar olsun sonradan yandım adam yetişin çığlıklarını duymazdan geleceklerdir ki nitekim öyle oldu.

Bay kalli, eğer fm oynuyor olsaydık size bir tavsiyem quit game -> load last game -> start a match again kombinasyonu olabilirdi. Ama malesef siz oyun oynarak heyecan arıyorsanız bunu FM'De denemelisiniz lütfen Galatasaray'ımız üzerinde bu heyecanınızı denemeyin.
    Last edited by Vieri : 22.Şubat.2008 at 00:24
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Mümkünatı varsa Canaydın Polat'ı da alıp gitsin nereye giderse artık orasını bilemem. Ve mümkünse Gerets bu takımın başına gelsin. Kalli gibi iyi bir bütçe,kadro sunulsun eminimki Avrupa'da çok daha iyi yerlerde olacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bay kalli, eğer fm oynuyor olsaydık size bir tavsiyem quit game -> load last game -> start a match again kombinasyonu olabilirdi. Ama malesef siz oyun oynarak heyecan arıyorsanız bunu FM'De denemelisiniz lütfen Galatasaray'ımız üzerinde bu heyecanınızı denemeyin.
    Abi sen zannediyor musun ki kalli FM'de başarılı olsun?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

kallinin yaptigi cok buyuk hatalar oldu hem kadro kurumunda hem oyuncu degisikliklerinde.. elinde 4 tane sahane yabanci var hadi barusso yu gectim oynatma ama elinde song var sag bek oynayabilen sen tutuyorsun konya macinda oynattigin barisi sag beke cekiyorsun leverkusen karsisinda hemde bayarenada. ondan sonra elinde lincoln var ve son 2 mactir futbolun fsini oynayamayan ayhani ilk 11 de baslatiyorsun. hakan sukur 3 gunluk tempoyu kaldiramiyor heleki konyadaki zeminden sonra koysana oraya nondayi lincoln ve nonda ileride biraz top tutsun ama yok alman kallinin fantazi kurbani olduk.. artik sene sonu gitsin kurtulalim su GeretS te bu kadro olsaydi daha farkli olurdu. Ama olan oldu aslanlarimiza destegimizi kesmek yok sonucta ligde yerimiz iyi en azindan seneye sampiyonlar liginde mucadele etmeye hak kazanicaz.. ama benim merak ettigim fener rovans macina nasil cikacak acaba? omactada boyle sacmalik yapar ve kaybettirirse ozaman kalli lig sonuna kalmaz benden soylemesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gelen gideni aratır durumlarına girmeyelim. Gerets kaç tane derbi kazandırdı. Yada Avrupa maçlarında ne yaptı.

Fatih Terim gönderildi. Hagi geldi. Aradan zaman geçti. Bu yapılan transferler Fatih hoca zamanında olsaydı ahh ahh dendi. Hagi gitti Gerets geldi. Bu transferler Hagi zamanında yapılsaydı dendi. Şimdide Gerets gitti. Feldkamp geldi. Bu sefer bu transferler Gerets zamanında olsaydı diyordunuz.

Feldkamp iyi bir teknik direktör. Leverkusen'i perişan eden ama gol atmayan takım yine aynı takımdı. Bir ara göklere çıkarılan kişide Feldkamptı.

Dediğim gibi çok şey kazandırdı takıma ama çok şeyde kaybettirdi. Burada suçlu o değil. Yahu sen ne yapıyorsun demiyen yönetimde.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Gelen gideni aratır durumlarına girmeyelim. Gerets kaç tane derbi kazandırdı. Yada Avrupa maçlarında ne yaptı.

Fatih Terim gönderildi. Hagi geldi. Aradan zaman geçti. Bu yapılan transferler Fatih hoca zamanında olsaydı ahh ahh dendi. Hagi gitti Gerets geldi. Bu transferler Hagi zamanında yapılsaydı dendi. Şimdide Gerets gitti. Feldkamp geldi. Bu sefer bu transferler Gerets zamanında olsaydı diyordunuz.

Feldkamp iyi bir teknik direktör. Leverkusen'i perişan eden ama gol atmayan takım yine aynı takımdı. Bir ara göklere çıkarılan kişide Feldkamptı.

Dediğim gibi çok şey kazandırdı takıma ama çok şeyde kaybettirdi. Burada suçlu o değil. Yahu sen ne yapıyorsun demiyen yönetimde.
    gelen gideni ne yonde aratir soyliyim.. GeretS in elindeki kadroduki en kaliteli yabanci song du ama kallinin elinde song 3 yada 4. en kaliteli yabanci... Kalli leverkusenle samiyende oynarken diri ve genc bir takim vardi sahada ama konya macinda tabiri caizse yorgunluktan bitmis bir takim var sen elinde avrupa tecruvesi olan oyunculari kullanmayip bu yorgun genclere sarilirsan olacagi budur... takimi genclestirirken buyuk bir is yapti ama bu yaptigi isten ne zaman vazgecmesi gerektigini bilemedi...
    Burada suclu hem o hemde yonetim ama yonetimin sucu kalliden fazla cunku aziz yildirim zico yu istedigi zaman istedigi sekilde kontrol ederken bizimkiler adami saldim cayira mevlam kayira

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Song, Barusso, Lincoln, Nonda gibi futbolculardan yararlanamaiyor takim Kalli yüzünden. Lincoln´u bitirdi ve yeni bir TD gelene kadar Lincoln iyi top oynamaz, kesin. Song takimin en önemli futbolcularindan, niye kenarda oturuyor. Tamam Emre-Servet son haftalarda fena degil, ama sag bek bosalmis. Song da sag bekde gayet iyi oynayabilen bir oyuncu. Neden Song degil de, orta saha oyuncusu olan Baris´i oynatiyor orda(iyi ki Baris var, yoksa Hasan Sas oynardi orda kesin). Barusso´yu önceden izlemis olsa, daha güclü rakiplerle oynarken ne kadar yararli olabilecek bir oyuncu oldugunu anlardi Kalli. Orta sahada gücü ve kuvveti cok yararli olurdu takima, hele böyle fizigi iyi olan takimlara karsi. Ama gel de Kalli´ye anlat. Nonda´nin icin ayni sey gecerli. Fizigi iyi olan bir oyuncu ve bu macta oynamasi gerekti. Bide Sabri, haftalarca kadroya girememis, mac oynayamamis birini, maci cevirmesi icin oyuna aliyorsun. Ve Nonda hala yedekte kaliyor. Mac 3-0 olmus, Sabri yerine Nonda´yi al, 3 forvet oynat, kaybedecek birsey kalmamis zaten.

Simdi macdan ve böyle bir skordan sonra Kalli´nin secimlerini elestirmek kolay gelebilir ve skor üstüne sonuclar cikarmak yanlis olabilir. Ama Kalli´nin sezon boyunca cok kötü secimler verdigin ve kararlar aldigini gördük. Artik fazla oldu. Kalli´nin GS´de basarili olabilecegini düsünmüyorum. Ligde sampiyonluk gelirse bu da Kalli´nin sayesinde degildir. Kisacasi gelecek sezon takimin basinda olmamali Kalli.
    Last edited by Deza : 22.Şubat.2008 at 02:15

Görünen o ki Feldkamp artık menajer olucak yaşı geride bırakmış. Seçimleri çok yanlış ve burnunun dikine de çok gidiyor belli zamanlarda daha düşünceleri her fikre açık olmak lazım Almanya'da Emre Güngör ü oynaıp Song u kesmek intihardır zaten maçı izledim ama kalede Orkun vardı heralde lig maçlarından iyi ama Avrupa Sion'dan 3yediği Helsinborg'dan 3yedi Leverkusen'den 5yedi görünen Avrupada biraz yetersiz sonuç Leverkusen TSL liderine 5atabilecek bir takım asla değil ama Kalli bu süreci hızlandırdı ve seyirci kaldı Lincoln alındı adam tam bir hayal kırıklığı belki biraz ışık alsa Kalli'den çoşacak adam sezon öncesi bir çok oyuncuyu bitiren Feldkamp'a gereğinden fazla itimas geçiyor yönetim lider diye bu kadar sabır gösterilmemesi lazım ligin ilk yarısının sonunda da birde tepe taklak 3.oluverdi GS yine olmaması için sebep göremiyorum hatta Kalli varken bu olurda... Bunu sadece 5-1 lik maçla bğadaştırmanın dışında zaten gruplardaki kötü futbolunda etkisi vardı bardak zaten doluydu patlaması beklenendende şiddetli oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi arkadaşlar herkes dili döndüğünce anlatmaya çalışıyor. Hepimizin ortak fikri Kalli'nin intihara teşebbüsü. Bugüne kadar şansı ile götürdü.

Ancak herkes göklere çıkarıyordu bu adamı. Herkes bu turu geçeceğini düşünüyordu. Ben göklere çıkarmadım ancak turu geçeceğimize bende yürekten inanıyordum.

Kalli hata yapmıyor demedim. Skora göre mi konuşacağız ona karar verelim. Ligde iyi giderken Fenerbahçe deplasmanında ki oyunla neler diyorduk. Şimdi neler diyoruz. Fenerbahçe'ye laf atmadık mı? Türk oyuncularımız var diye. Şimdi Türk oyuncular oynuyor diye hata buluyoruz. Lincoln veya Song gelsede oynamasınlar bu kadroyu bozmamalı diyen yine bizlerdik. Şuan bahsettiğiniz kadro ile çıkılsaydı ve bu skor olsaydı. Bu adam bunamış takır takır işleyen kadroyu bozdu. Maç eksiği olan adamları sürdü diyecektik.

Kalli hata yapıyor. Ancak birbirini hiç tanımayan bu kadar oyuncuyu ligde veya mahalle maçında bu kadar uyumlu oynatabiliyorsa bunda oyuncular kadar teknik adamında payı vardır. Beğendiğimz gençleri takıma alan kim bu adam. Ben Kalli'yi savunmuyorum. Defansı ortasahada(Bouzid), kanattaki hücum oyuncusunu defansta(Hasan Şaş) ön liberoyu sağ kanatta(Linderoth) oynattığında benden daha çok çıldıran yoktur sanırım. Sadece skora göre konuşmayalım diyorum ve yaptığı yararlı işleride inkar etmeyelim.

Son olarak fikrimi belirtme nedenim Gerets veya başka isimlerin anılmasıydı. Yani Kalli hata yaptı diye o isimler geçiyor. Peki bu adamlar ne yaptı. Kaç derbi kazandık. Yada hangi Avrupa turnuvasında tur atladık. Gelen şampiyonluk bile oyuncuların azminden geldi.
    Last edited by DisCo : 22.Şubat.2008 at 02:55

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bence alınan bu sonucun iki nedeni var:
    Birincisi ilk maçta oynanan iyi futbol ve leverkusen'in hiç bir şey yapamaması oyuncuların ve teknik kadronun rakibi küçümsemesine neden oldu.

İkinciside tabiki Kalli gerçeği. Bu maçın sinyali ilk olarak Sion deplasmanından gelmişti daha sonra kadıköyde oynanan ilk FB maçında da buna benzer şeyleri görmüştük. FB forveti ve Orkun farkı önlemişti.

Sonuç olarak GS avrupada önemli bir prestije sahip olan bir takımın bu denli küçük düşürücü skor alması sadece bizleri hayrete düşürmemiştir.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

buraya kadar gelmeside bi şanstı zaten.. bu işler şansla olmuyor malesef

Galatasaray4maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi 6 atmış5 yemiş4 puan...

Leverkusen4maçta 3galibiyet beraber kalmamış1 kere yenilmiş8 atmış2 yemiş 9 puan
    duruma göre grubunda birinci çıkan leverkusen ilk maçta tedirgin oynadılar gol yemediler istediklerini aldılar, kendi sahası ve seyircisi önünde de canımıza okudular.

Bundan sonrasına bakmak lazım Türkiye ligine göre kadromuz iyi, yabancıların sakatlıkları ve uygun olmamaları nedeniyle kadro bir kaç maçtır Türkler'den oluşmaktaydı ve Türkiye Liginde son haftalarda gelen başarılı sonuçların sürmesini diliyorum, yabancıların gelmesiyle ve son leverkusen hezimeti sonrasında yabancılarına takıma katkılarıyla artık tamamen Türkiye kupası ve lige tutunmamız gerekmekte.

Hiç yoktan bu hezimeti unutturacak bol gollü güzel futbol ve skorlar istiyoruz. Kasımpaşa bunun için iyi bir çıkış olabilir..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünkü mağLubiyetin tek nedeni var ve bu da çok basit bir neden. Dünyada gLobaLLaşan FutboL sistemine uyumamak. FutboL evrenseL bir oyun. Ve bu oyunda en azından buLunduğunuz kıtanın standartLarına uygun bir sistem iLe oynamıyorsanız işiniz bitmiş demektir. Beşiktaş ve GaLatasaray bunun kurbanı oLduLar. 2000 öncesine dönüş yapmış buLunuyoruz. Bu sezon yeterince LekeLer yaşadık ve artık takımLarımızın bunLardan ders aLıp tekrar 2000 de yakaLadıkLarı trendi geri getirmeLeri Lazım. Artık Avrupa da en basit takımLar biLe nasıL oynamLarını biLiyorken biz kendimizi buLunmaz hint kumaşı sanıyoruz sonunda da böyLe hezimetLeri yaşıyoruz. Artık uyanmamız gerek. FutboL değişiyor bizde değişmezsek daha çok canımız yanacak. Leverkusen dün ne kadar basit oynadı ve sonuçLarı ortada. Biz çok büyük potansiyeLLer iLe hezimetLer yaşıyoruz. AsLında biraz bizde basitLeşsek bu hezimetLeri biz yaşatırız ama...

Biraz maç izLemek gerek, anaLiz yapmak gerek. Bu kafa iLe bir yere varamayız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bence alınan bu sonucun iki nedeni var:
    Birincisi ilk maçta oynanan iyi futbol ve leverkusen'in hiç bir şey yapamaması oyuncuların ve teknik kadronun rakibi küçümsemesine neden oldu.

İkinciside tabiki Kalli gerçeği. Bu maçın sinyali ilk olarak Sion deplasmanından gelmişti daha sonra kadıköyde oynanan ilk FB maçında da buna benzer şeyleri görmüştük. FB forveti ve Orkun farkı önlemişti.
    üçüncüsüde Konyaspor maçının yorgunluğu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başkanımızı merak eden arkadaşlarımız için bir fotoğraf

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Feldkamp eski bir hoca, yıllardır hocalık yapmayan bir hoca. Yerinde olsam para kazanmam gerekiyorsa Alman kanallarında TV yorumculuğu yapardım. Kabul edilmesi gereken bir gerçek var ki Avrupa kupalarında oynanan maçlara ayrı bir konsantrasyon lazım. Galatasaray'ın 11'ine baktığımızda bu tipte maçlara alışkın oyuncular olmadığını göreceksiniz. Hatta çoğunluğu hayatlarındaki en önemli Avrupa karşılaşmasına çıktılar.

Ben olsam Barrusso'yu mutlaka oynatırdım. Nonda'yı mutlaka oynatırdım. Lincoln'ü kesin oynatırdım. Bunlar yüksek konsantrasyon gerektiren maçlara alışkın oyuncular.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bravo Kalli Bravo..Rahat elerdik sözde.Tutturmuş bir Türk kadro diye 1-2 maç başarılı olduk ee sonra ? İlk maçta herkes Türk'tü tamam dedik ikinci maça Lincoln,Nonda var.İkinci maç geldi.Yine aynı kadro.Lincoln'ü aldığında iş işten geçmişti.Adamların çok iyi forvetleri var.Song oynasaydı bizim için çok çok daha iyiydi.Yediğimiz her golde hatalıyız.Orkun'a diycek söz bulamıyorum.Amatör kaleciyi alsan koysan daha iyiydi.Frikikten kucağına yavaş gelen topu tutamayıp sektirirsen adamlar atar.Barbarez adam 40 yaşında 2 tane attı.Orkun önüne geleni yiyiyo maaşallah.Dakika 60'tan sonrasını izlemedim zaten maçı..İyi oldu bu zaten şansa bala çıkmıştık gruptan.Kalli'de akıllanmıştır umarım.Sezon sonunda gitsinde kurtulalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kalli bu ilk 11'in başarılarına güvendi,Kalli bu 11'in Leverkusen ile Asy'de yaptığı maçta çok iyi oynamamasına,hatta kaleye şut çektirmemelerine güvendi.Ama bunca yılın tecrübesiyle Leverkusen maçında kahraman olma isteği hatasına düştü.Bu oyuncuların karşısında ne Konya ne de Rize var.Ve üstelik maç Asy'de değil.Büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır.

Yinede DicCo gibi düşünüyorum.Bugüne kadar Bravo Kalli derken bir maç sonrası defol Kalli demek yakışık almıyor.He Leverkusen maçına kadar memnun olmayıpta Leverkusen maçından sonra isyan edenlere bir şey demiyorum,diyememde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Feldkamp oyun ve sistem tarzı çok iyi olan bir hoca.Galatasaraya korner ve hızlı kontra atağı,paslaşmayı,takım yardımlaşmasını öğretti hatta ardaya bile .Kim ne derse desin ne gerets ne başka biri gs şu durumda hele kaç hafta sakatlıklarla boğuşurken lider yapmazdı.Feldkamp gençleri kazanmak istiyor kaybetmek değil elinde iyi giden bir genç kadro vardı onların hocalarına olan güvenini kaybetmesini istemezdi.''aa nasıl olsa yedeğiz
    sakatlar iyileşince iyi oynasakta'' Bu bir futbolcu için çok kötü br durumdur hem motivasyonunu hem gelişimini etkiler.Feldkamp takımda as yedek yaşlı genç kavramını kaldırıyor iyi oynayan alır diyor.bugün bu maçı kaybettik ama gelecekte bizi sırtlayacak gençleri kazandık belkide..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kadroda bence Barış'ın defansın sağında oynaması yanlıştı. Sabri'yi orada düşünebilirdi. Birde Hakan Şükür yerine Nonda olmalıydı. İlerde top tutarak defansa gömülmüş ortasahanın ileriye destek olması için zaman kazandıracak tek isimdi Nonda. Onun haricinde yenilmesinden dolayı bu ne biçim kadro diyemeyiz.

Daha öncede belirttim. Song,Lincoln oynasaydı ve bu problem olsaydı. Yahu sen ateşli gençleri niye kestin. Gazı almış gidiyorduk. İşleyen sistem bozulur mu? Git bu takımdan yeter artık Kalli denilecekti. Bundan adım gibi eminim.

Örnek veriyim. Hakan Şükür 20 tanede atsa ben beğenmiyorum. Hatta ilerleyen zamanda teknik direktör olarak gelmesinden korkuyorum. Gol kaçırıncada beğenmiyorum. Yani Hakan hatrick yapınca Kral'a bak bea golleri kaçırıncada yaşlandın bırak demiyorum.

Chelsea'den 5 yiyen bir takım vardı. Ordan nerelere geldi. Bu yediğimiz 5 golde güzel günlerin başlangıcı olur inşallah.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri