Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006

Doğum günleri insanlar için büyük önem taşır. Her istediğini olsun diye dualar ederler ve oluncada mutluluktan dört köşe olurlar. Dün onsekiz yaşıma bastım arkadaşlarım ve aile büyüklerim ile doğum günümü kutlamak için büyükada'ya gittim. Orada güzel saatler yaşamama rağmen içimde ki burukluk ağır bastı, bu burukluğunu nedenini bilen bilir zaten açıklamam gerek yok. Pasta geldiğinde malumdur, mumlar üflenir ve dilekler tutulur bir çok dilek tuttum o dileklerden birisi ise bu galibiyetti. Doğum günü vesilelsi ile maçın ilk yarısını tam izleyemedim, sonra Lig TV'nin sağladığı imkanlardan dolayı maçın özetlerini izledim ve galibiyet ile yaradanımıza tekrar şükreddim.

Alex bugün daha önceki sezonlarda söylenen büyük maçların oyuncusu değil, küçük takımlara karşı yapacağını yapıyor, Beşiktaş, Galatasaray ve Avrupa Kupalarında takımını sırtlayamıyor diye yorumları hep beraber okuduk ve yazdık. Bu sezon Alex belkide Fenerbahçe'de oynadığı dördüncü sezonunda en iyi kadroyu buldu. Artık büyük maçlarda ağırlığını koymaya başladı. Brezilya'lı olması ve taşığı genleride en iyi şekilde sahnelemesi Alex'in ne kadar yetenekli olduğunu kanıtladı. Bugün attığı iki gol ve takımı ne kadar iyi kontrol ettiğini yeşil sahada ki teknik drektörü olduğunu kanıtladı.

Fenerbahçe bu gün maça her zaman ki taktik ve oyun stili ile çıktı. Tek iki isim değişti, biri Selçuk-Maldonado ve cezası olan Deivid'in yerine Kazım oyuna girdi. Maldonado hem hatalı paslı hemde kritik müdahaleler ile oyunu geçirdi belki ilk kez böyle bir ciddi maçta oynaması üstümüzde kötü bir izlenim bırakabilir; ama tam Maldonado için vakit olduğunu düşünüyorum. Kazım ise bu gün bu sezon içinde ki en iyi maçını oynadı. Sağ kanadı çok iyi kullandı, ilk golde de Alex'e kafa gollünü artırıdı.

Beşiktaş ise hücumu düşünen bir taktik ile çıktı; ama Fenerbahçe'nin üstlerine gelmesi onları ileride top tutmakta zorlandılar. Serdar Özkan'ın etkili oyunu ile Vederson ve Uğur'un olduğu kanatı çok iyi kullanarak tehlikeli pozisyonlar yakaladılar. İkinci yarıu başlerken Ali Tandoğan ve İbrahim Üzülmez değişikliği yanı sıra, Baki ile de kanat değişikliği yaptılar. Maçın başında bu olumlu gözüktü. Çünkü Ali Tandoğan ve Serdar Özkan sağ kanattan Fenerbahçe'nin zaafından yararlanarak akın akın geldiler ve golüde burada Rüştü'nün çok iyi top kullanışı ile golü üç pasta buldular.

Hakem hataları, hakem hataları her maçta olduğu gibi burada da oldu. Hakem'e genel olarak maçı çok iyi yönetti, sarı kartları çok iyi kullandı. Golden önce taş var diyen arkadaşlar var ve bu kararında haklılar. Ama Kazım'ın önünü iki Beşiktaş'lı kapatmış durum ve hakeminde iki-üç santim inceliği görebilecek bir gözü olmadığına göre böyle bir hatalı kararda direk hakemi suçlamak yanlış olur. Bir diğeride Kazım ile Batuhan'ın son dakikalarda penaltı pozisyonu var. Pozisyon'da topun Kazım'ın eline deydiği doğrudur; ama bilerek bir el ile oynama yok sonuçta topun yönünü değiştiren bir pozisyonda değil. Kazım, Batuhan'ın arkasına kalmış durumda ve elleri o sırada havadaydı Batuhan birden topu havalandırınca Kazım hazırlıksız yakalanmış ve top Kazım'ın eline çarptı. Beşiktaş kulübü hakemi hakem'e suç atıp yok biz hakem sayesinde kaybettik gibi yorumlar yapmları hem kulüplerini küçük düşürür hemde bir galibiyetin hakkı çiğnenir. Hakem hata yapsa bile kötü bir niyet ile yapmadığı ortada ve unutulmamalı ki futbol'un içinde hakem hataları vardır, ne maçlar gördük ne hatalar gördük hepsi unutuldu gitti. Üç gün sonrada bu unutulacak boşuna kalp kırmaya sert sert yorum yazmaya gerek yok.

Emniyet Güçleri'nin Polisleri, Beşiktaş yönetiminin korumaları ve medya mensupları öyle yerlere oturmuş ve maçları takip ediyorlar ki köşe atışlarını bile oyunculara kullandırtmıyorlar, bunları buraya dizen kişiler bir daha ki maçlarda daha dikkatli dizmeleri gerekiyor.

Beşiktaş taraftarı, bu maçta küfürde etti, oyunculara yabancı maddede attıalr bu ne ilk nede son olacaktır, her stadda olduğu gibi burada da oldu; ama bugün maça damgasını vuran Alex'in vücuduna iki kez su şişesi geldi ve edilen küfürlerden dolayı federasyon mutlaka ceza vermesi gerekiyor. Bu ceza ise yönetmeliklere uygun olması gerekir. Birde Beşiktaş yönetminin en büyük şuçu suyu kapalı satması, su kapalı satılınca sahaya atılıyor çünkü içinde ki ağırlık onu sahaya gitmesine yardım olur; ama su açık satılırsa bardak sular sahaya gelebilecek bir kuvveti yaklayamaz ve böylece oyunculara gelmez. Bunada Beşiktaş yönetimi önlem alması gerekiyor.

Herşeyi ile güzel bir maçtı. İki kulübüde tebrik ediyorum. Biri kazandı diğeri kaybetti. Daha çok derbiler oynanacak nbugün kazananlar yarın kaybedecek bu heyacan hiç bitmeyecek. Futbol'un en güzel yanı. Futbol ile kalmaya devam edin. Tüm içten dileklerimle...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Şaşırmadım doğrusu, bekliyordum böyle bir sonucu. Fener iyi hava yakalamış, durdurmak zor olacak..

Tebrikler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel yazmışsın Batu. Kazım'ın iki tartışmalı pozisyonundaki tespitlerinde yerinde.

Alex'in doğru düzgün kullanamadığı kornerlerden yana bende bir şey söylemek istiyorum. Tribün o köşede sahaya aşırı yakın zaten çok dar bir alan var emniyet güçlerinde orda durunca alex'in gerilmesi için yer bile kalmıyor. İnöünüdeki diğer maçlarda en azından stadın o köşesine emniyet güçleri yerleştirilebilir ve tribün ile o aradaki mesafe daha rahat olabilir.

Şimdi diyecekler İngilterede de tribün sahaya bu kadar yakın diye ama ordaki tribün kültürü ile burdaki tribün kültürü arasında dağlar kadar fark var. Emniyet olmasa Alex'e yabancı madde yağar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baki 2.yarı sanırım sag bekte oynadı..Bunda hocanın'da hatası var..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vasat bir derbi oldu diyebiliriz. Alınacak her sonuç Galatasaray ve Sivas'a yarıyordu. Fenerbahçe galip gelerek kendinine bu listeye soktu. Ligde 6 hafta kaldı ve Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı çok çok avantajlı duruma geçti.

Bakalım yarın biz ne yapacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Baki 2.yarı sanırım sag bekte oynadı..Bunda hocanın'da hatası var..
    sagda ali oynadı, baki sol. 2. gol de onun yaptığı pas hatasından geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Baki sol bekte oynadı Emrahcım

Ayrıca Kazım'a 1-2 posizyonda sert girdi kabul ama ondan başka da bişey yapmadı.Çünkü Kazım daha fazla cesaret edemedi.

Ayrıca Gebzeli kardeşim tebrik etmişim, olumsuz birşey yazmamışım o koca paragraf içinden 1 cümleyi cımbızla çekip eleştirmişsin buna da ben birşey demiyorum Çıkın dışarı,sevinin eğlenin...

Sevincinizi yaşayın Çok önemli bir 3 puan almışsınız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar gollerde bazı oyuncularını suçlayarak birşey elde edemezsiniz. Günah keçisi bu seferde Baki mi oldu.

Alex'in oyununa kimse birşey diyemez. Kafa vuruşlarıda çok iyidir. Ama bu adamın bir maçta kaleyi 2 kere kafa ile yokladığını nerde gördünüz. Ben Beşiktaş maçında gördüm. Yarın başka maçta 5 kafa atar. Ama bugüne kadar böyle birşey olmamışsa Beşiktaş savunmasının tamamında problem vardır.

2. gole gelelim. Pası Semih'e atan kim Alex. Pası atarken peşinde kaç oyuncu var. 2 Beşiktaş'lı takip ediyor. Pası atarken ne oluyor Alex yere düşüyor. Sonra Alex kalkıp geliyor golü atıyor ve yanında kimse yok. Bu kimin hatasıdır.

Beşiktaş bu savunmayla bir yere kadar dediğimizde yanlış anlaşıldı. Nitekim de gerçekten bir yere kadar oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko'yu gören var mı ?

Oyun genelde Fenerbahçe'nin kontrolündeydi ancak özellikle 2.yarı gole kadar Beşiktaş çok etkili geldi golü buldu.Golden sonra tekrar dağıldılar Kazanmasını bildik zorlu mücadelede ilerliyoruz ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birşey demeye gerek yok. Maçtan geLdim, sinirLiyim, asabiyim ama tabi bunLarı buraya yansıtmayacak kadar da ne yapacağını biLen biriyim.

KonuşuLacak birşey yok dediğim gibi. Sadece maçı özetLicem 98 dk sürdü maç 75 dk FenerbahçeLi oyuncuLar yerde ve aLex in korner atmasını bekLemek iLe geçti. KaLan dakikaLarda pozisyonLarı buLan goLLeri yaptı. Yani daha ne deniLir. PenaLtı mı veriLmedi. Top çizgiyi geçmişti evet geçti ama ne yapacaksın ki geri geLicek mi ? Hayır.

Yapacak tek birşey var. Daha Lig bitmedi ve 6 maç var. BunLarın hepsini en iyi şekiLde değerLendirmeye bakacaksın ve takımına sonuna kadar destek oLacaksın. Fair oLaLım. TaşkınLığa ve kışkırtmaya gerek yok.

GebzeLi sende konuşmaLarına dikkat et. Yoksa bir daha uyarmıcam senide. Burda iyi yorum yapmaya uğraşan BeşiktaşLıLarı da kışkırtıyorsun. Ben seni kışkırtamayayım emi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Allah B. Versin Baki Mercimek... Senin yüzünden kaçıncı kez hüsrana uğruyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maçı kazanarak liderliğimize devam edeceğiz.
    Nazar değmesin buraya yazdıklarım hep tutuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

Oyun genelde Fenerbahçe'nin kontrolündeydi ancak özellikle 2.yarı gole kadar Beşiktaş çok etkili geldi golü buldu.Golden sonra tekrar dağıldılar Kazanmasını bildik zorlu mücadelede ilerliyoruz ...
    Ben gördüm Holosko'yu az daha attırıyordu yine golünü Ama diğer maçlar kadar etkili olamadı haklısın.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Allah B. Versin Baki Mercimek... Senin yüzünden kaçıncı kez hüsrana uğruyoruz...
    Fırat sana hiç yakıştıramadım.Baki'ye suç buluyorsun bana söylesene bugün Cisse naptı ? Delgado naptı ? Alex'i de Baki' mi tutacaktı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

Fıratcım Baki ye neden suç buLuyorsun ki adam ne yapsın daha ? Neden TeLLo ya ya da DeLgado ya buLmuyorsun ? Topu kaptırdığı pozisyonda bu iki adam neredeydi. Neden yanına sokuLup top istemiyorLar. Bütün suç Baki de mi ? İLK goLde 130 Luk aLex e kafa attıran Gökhan a neden bağırmıyoruz.

BunLar boş şeyLer. Bize böyLe söyLemLer değiL. Adam gibi takımımızın ve oyuncuLarımızın sonuna kadar arkasında oLmak düşer. İyi ya da kötü.

Zaten sLoganımız iyi günde kötü günde sonuna kadar BeşiktaşLıyız değiLmi ?

SinirLisin, tamam ama gerek yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

Hani şu her topta aLdığında soLda sağda herkesi süpüren. Son çizgiye inip arkadaşLarına aLda at diye 3-4 tane pas veren HoLosko yu . Ben görmedim sen gördün mü ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ben orda Baki yi anLattım Murat özdemir'e bi kastım yoktu Kazımı bitirdi dedi gerçektende bitirdi..yaptığı sert müdahaLeLerLe..Bunu söLüyosam nie kışkırsınLar ki yaLan mı ?
    O msjda bi tek bakiyi eLeştirmedim Semihten Kezman'a HoLosko'dan MaLdonado ya kadar az çok oyuncuLarı değerLendirim son oLarakda Beşiktaş'ın şansının bittiğini söyLedim..bütün msj siLinmiş ? yanLış neresinde var bunun veya kışkırcak ne var ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    sagda ali oynadı, baki sol. 2. gol de onun yaptığı pas hatasından geldi...
    Sol bek oynadı pardon..Pas hatasını falan gördüm..Baki'de ne kadar suc var tabiki..Bana göre ertugrul hocadada var..Baki tek hamleli oyuncu hiç bekte oynatılırmı..Kazıma ne fauller yaptı..

Beşiktasın kadrosu kısıtlı..Cisse fizikmen hazır degil ama oynatıldı mecburen..Eeeee ne oldu Alex rahat rahat futbol oynadı..Brde fenerbahce ortasahası baya güclü idi..Fenerbahce ortasahası ile kazandı..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Maldonado Fener'de,Cisse'de Bjk'de..bunların ikisini hiçmi hiç begenmedim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hani şu her topta aLdığında soLda sağda herkesi süpüren. Son çizgiye inip arkadaşLarına aLda at diye 3-4 tane pas veren HoLosko yu . Ben görmedim sen gördün mü ?
    Hangi maçı izledin abi Holosko Luganonun ve Maldonado hatalarından pozisyon buldu yani dribling atıp sağdan sola savruan bir oyuncu yoktu sahada Gs Ts maçlarını hatırlıyorumda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Nalet Olsun yaaa.....Ben Bişi Demiyorum Herşey Ortada

Abiler benim gibi bir Beşiktaş aşığı bu lafı diyorsa bu son noktadır... Bırakın maç 1-1 FB belkide en kötü moralde maç için 2-1 olması kesin gibi adamlar sol kanatısız 2forvet oynuyor sen git topu kaptır inanılmaz gereksiz bir yerde yedik golü...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Ben orda Baki yi anLattım Murat özdemir'e bi kastım yoktu Kazımı bitirdi dedi gerçektende bitirdi..yaptığı sert müdahaLeLerLe..Bunu söLüyosam nie kışkırsınLar ki yaLan mı ?
    O msjda bi tek bakiyi eLeştirmedim Semihten Kezman'a HoLosko'dan MaLdonado ya kadar az çok oyuncuLarı değerLendirim son oLarakda Beşiktaş'ın şansının bittiğini söyLedim..bütün msj siLinmiş ? yanLış neresinde var bunun veya kışkırcak ne var ?

Hmm.. Hiç kışkırtma yok demek.

Bizi çekemeyenLer anten taksın ben desem acaba başkaLarı neLer diyecektir.

Bak seni bir daha uyarmayacağım. KuLLandığın cümLeLere dikkat et !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki takımda derbiye yakışmayacak futbol oynadı..Hadi fenerbahcenin aklı chelsede diyelim ama bjk nin kendi seyircisi önünde bu kadar önemli bir maçta böyle oynamaya hakkı yok..F.bahçe nispeten biraz daha derli toplu oynuyuyla biraxda şansıyla maçı kazandı..Alexe vurdurulan kafa g.zanın ayıbıdır..Bakiye neden kızılıyor anlamış değilim tamam bazen basiy hatalar yapıyor fakat ilk toplara
    her zaman baki basıyor sonra o mücadele ederken yanındaki topa vuruyor yanındaki kahraman oluyor vuramazsada bakiyi böyle asıyolar işte..İ.toramanı sağbek yapmak büyük hata ertuğrul hocanın korkaklığı bjk ın hücüm gücünüde kesti.İlk gs maçındaaki diatta örneğinden ders almamış sanırım..Cisse hiç hazır değildi orda toraman oynayablirdi..Fb çe semihle başlasa çok daha iyi olurdu nitekim golde onun sayesinde oldu semih türkiyede ü.karandan sonra en iyi forvet bence..Bjk kaç maç ceza gelecek çok merak ediyorum bizim cezayla doğru orantı yaparsak en az 3-4 maç alması gerekir...Sonuçta zorda olsa fenerbahce çok önemli bir 3 puan aldı..Bjkli arkadaşlar daha önceki konularda beşiktaşın ligi 4. bitirme şansı olduğuunu söyleyince oldukça agresif davranmışlardı ama bu ihtimalin olduğu anlaşıldı sanırım.Bizim için berabere bitse daha iyi olurdu ama.. Tebrikler fenerbahce..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Hmm.. Hiç kışkırtma yok demek.

Bizi çekemeyenLer anten taksın ben desem acaba başkaLarı neLer diyecektir.

Bak seni bir daha uyarmayacağım. KuLLandığın cümLeLere dikkat et !
    Ben onu forumdan kimseye söyLemedim,Beşiktaş seyircisi çekemiyor da neticesinde sahada bir gerginLik yok bişey yok Fenerbahce önde diye,sahaya FutboLcuLara yabancı madde yağdırmanın anLamı ne ?, hakem hatası vs bişey yokken hakeme fedarasyona küfür etmenin anLamı ne ? ÇekemezLik oLdugunu düşünüyorum..Başka bi sebebLe açıkLanamaz yaptıkLarı..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sadece maçı özetLicem 98 dk sürdü maç 75 dk FenerbahçeLi oyuncuLar yerde ve aLex in korner atmasını bekLemek iLe geçti. KaLan dakikaLarda pozisyonLarı buLan goLLeri yaptı. Yani daha ne deniLir. PenaLtı mı veriLmedi. Top çizgiyi geçmişti evet geçti ama ne yapacaksın ki geri geLicek mi ? Hayır.
    [/B]
    Biz neden sahaya yabancı madde atıyoruzda Fenerli oyunculara yerde yatma şansı veriyoruz. Biz neden yine rahat durmadığımız için kornerin oraya 100.000 kişilik ordu sokuluyor da herhangi bir oyuncu korner atamıyor. Bunlarıda sorduğumuz zaman doğru analizler bulacağız. Beşiktaş büyük takım zaten. Şampiyonluğa oynarken kaybedebilir. Şampiyonluğa oynamasa da büyük takım. Yapılan yanlışlar var ve bu yanlışlara birer kulp bulmaktan vazgeçmeyi en uygunu olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar sakin. Bakın en son sinirlendiğimde 5 kişi okur grubuna alındı. Sinirlenmeyeyim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Biz neden sahaya yabancı madde atıyoruzda Fenerli oyunculara yerde yatma şansı veriyoruz. Biz neden yine rahat durmadığımız için kornerin oraya 100.000 kişilik ordu sokuluyor da herhangi bir oyuncu korner atamıyor. Bunlarıda sorduğumuz zaman doğru analizler bulacağız. Beşiktaş büyük takım zaten. Şampiyonluğa oynarken kaybedebilir. Şampiyonluğa oynamasa da büyük takım. Yapılan yanlışlar var ve bu yanlışlara birer kulp bulmaktan vazgeçmeyi en uygunu olarak görüyorum.
    Bu objektif yorum için teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.

Maçı bir an zora soktuk ama kazanmasını bildik.Ayrıca Alex'in sevinişi beni çok mutlu etti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biz yapıLan yaLnışLara kuLp buLmuyoruz. Haketmeden kazandınız da demiyoruz. ÖyLe birşey dediğimi de hatırLamıyorum.

Siz diyorsunuz ki taraftar küfür etti, şişe attı vs hakem hatası yokken tezahuratta buLundu. Bende diyorum ki FenerbahçeLi oyuncuLar ortada birşey yokken daha gerginLik yaratmaya çaLıştıLar. Gereksiz yere zaman geçirdiLer.

Şimdi sen mi haksızsın ben mi doğru ? Yada ben mi doğruyum sen mi haksız. İki tarafta doğru değiLmi ?

Bunun neresinde kabuLLenmemek var. ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gereksiz yere zaman geçirmek diye bişey yok abi,oyuncuLarın hakkı bu Alex korner atamıyor sahiden de geriLip orta açacak ama her tarafı poLis..Zaten zaman geçirme hakLarı var önde olan takımın,Hakemde bunu ekLiyor Maç topLam 12 dk uzadı..Zaman geçiriLiyor diye tribünLerin öyLe davranmaması lazımdı nitekim sahadaki oyuncuLar arasında bir gerginLikde yoktu..

Nesil
    2006

Baki'ye küfür edin, beddua edin elinize ne geçebilir? Sadece içinizi rahatlarsınız; ama olan Baki'ye olur. Maç boyunca teknik adamının verdiği görevi uyguladı. Tamam hatalı oynadı, Kazım Baki'yi çok fazla geçti, sarı kart göstertti. Şimdi Baki profesyönel futbol hayatı boyunca kaç maçta sol bek oynadı? Baki bu maça çıkmadan önce aklında sol bek oynayacağını düşünüyor muydu? Bunları önce yanıtlamak lazım.

Beşiktaş takımı oturmamış takım bütün maçlara farklı savunmalar ile çıkıyorlar, bir gün sağda oynayan diğer gün solda oynuyor. Oturmamış bir kadro olduktan sonra böyle hatalar olması rakibe net pozisyonlar vermeleri doğaldır. Alex iki gol attı, savunma hediye etti. Ali Bilgin boş kaleye karşı karşıya kaldı, sağda gelen Semih'i görse büyük ihtimalel gol olacaktı; çünkü Semih'i tutan yok. Oturmamış kadroya oturmuş bir kadroya karşı yenilmek gayet doğaldır. E.Sağlam oturmuş bir takım kurmak zorunda. Aynı Fenerbahçe gibi, Gökhan çıksa, Önder girecek, Lugano Edu çıksa Can veya Yasin girecek, R.Carlos çıksa Vederson girecek herşey bir sistem içinde Beşiktaş böyle bir sisteme girmediği sürece çok sorun yaşayacaktır.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri