Originally Posted by
ridvanv
dev aynasinda gordugum yok besiktasi ben besiktasin turkiyede ki en unlu en basarili kulup oldugunu veya bi barcelona kadar iyi oldugunu mu soyledim? ama sizde besiktasi kucuk gormekten vazgecin. carew onemli transfer degilmiydi yani. kleberson da cok taninmiyordu degilmi hatta linderoth dahada unluydu klebersondan. veya bi ailton yok yok o almanyada gol krali da olmamisti. veya juanfran o da ispanya 2. liginden geldi.sivok ve zapoda italya serie b den geldi. giunti de zaten milanda hic oynamadi hepsi yalanmis. zagoda romada oynamadi.besiktas hersene youlayi adem dursunu ekrem dag i mi aldi yani ?yapmayin allah askina galatasarayi bu sene her transferinde kutladim.lincoln haricinde bu seneye kadar kimi aldi galatasaray eger transferlere bakarsak. aragones ile del bosque nin farki neydi peki? ayni une sahip 2 teknik adam. fenerbahce buyuk is yapti besiktas yapmadi degilmi? besiktas in yaptiklari konusulmuyormu artik galatasaray yada fenerbahce kadar. sadece son 10 yilda buyuk bir dusus var. ama besiktas besiktas tir besiktas in buyuklugu de bellidir turkiye de . galatasaray in gecmis basarilarini tabiki kucumsemiyorum tebrik ediyorum. galatasaray son 8 senede ne yapti avrupada? son 8 senede galatasaray mi daha basariliydi besiktas mi avrupada? yada fenerbahce gecen sene ceyrek finale cikmadan once ne yapti avrupada? bu oyun fm 2009 ise 2009 u yansitmak gerekiyor bana gore. guncel olmasi gerekiyor su an i yansitmasi gerekiyor. bana son 20 yili gostermeniz anlamsiz
bence önce bu kadar kızgın olma sevgili dostum evet bazı şeyleri kabullenmek zor ...
bende son 20 yılda galatasarayın en başarılı türk takımı olduğu gerçeğini kabullenmek istemem ama malesefki sayılar yalan söylemez...
bugün bir galatasaraylı çıksa fenerden rapitationumuz fazla olmalı biz uefa kupası sahibiyiz süper kupa sahibiyiz dese itiraz etmek isterim ama bir yanımda haklı olduklarını söyler...
beşiktaşlı kardeşlerim bence rapitation konusunda araştırma ekibine değil klüp başkanına kızmalı..
pek oralara girmek istemem ama malesefki son derece isabetsiz bir başkan demirören ve neden beşiktaş ondan kurtulamıyor anlamış değilim...
geldiği günden buyana çalışmadığı hoca kalmadı takımın en büyük başarısı türkiye kupasını almak ligde bir çok sezon hezimet yaşattı ..klübü borçlandırdı ve en ayıbıda kendine borçlandırdı başkan adayı olabilecek leride bu klüpten alacaklarını öne sürerek adeta tehdit ediyor..gerçekten hem çok ayıp hem çok yanlış...
beşiktaş doğru yönetilmiyor..
doğru yönetilmediği içinde doğru transfer yapamıyor..doğru oyuncuları alamıyor..
sonuçta klüpte son yıllarda gerileme mevcut...
özür dilerim beşiktaşlı arkadaşlarımı kırmak kızdırmak istemem ama beşiktaşın paritationu geride kalmışsa bunda faturayı araştırma ekibine değil önce beşiktaş başkanına kesmek lazım...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali