Sayfa 7 / 578 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Ben köklü değişim taraftarıyım, ne olursa olsun. Bu takım kazanma inancını kaybetmiş gibi, ya uzun bir psikolojik işlemden geçirilmeleri gerek ya da dağıtılmaları.

Bence 50 milyon yeterli bir para, tabi kaynak oluşursa. Başka bir sitede şöyle bir hesabım olmuştu;

18 oyuncuyu ortalama 2 milyona satarsak 36 yapar. 50+36=86 milyon.

6 oyuncu + 4 tane altyapıdan oyuncu çıkarsak 10. Geriye kaldı 14 transfer. Bunların 10 tanesi 4'er milyondan görev adamı olsa geriye kalır 46 milyon. 46 milyona 4 transfer olur. Kişi başı 11,5 milyona da 4 tane kallavi oyuncu alırız al sana 24 kişilik kadro.

Sonuç : 2010/2011 sezon sonu puanımız 40 yapar.
    Bitiriş müthiş Ato 40 yapar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu takımın düzelmesi en az 2 yıl sürer. Bu yaz yeni bir takım daha oluşturacaklar. O takım en az 1 sene içinde oturur. Yani 2 sezon sonra belki şampiyonluğa aday bir takım görebiliriz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yönetim Mayıs'ta giderse, gelecek sezon hiç beklemediğimiz kadar iyi bir takım oluşabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ama işte o takımın oturması, şampiyonluk için mücadele etmesi 1 yıl sürer. Şu an Galatasaray'ın işi gerçekten çok zor. Sil baştan bir takım yapacaklar.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni gelen yönetim vizyonlu bir yönetim olursa, bünyesinde Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Haldun Üstünel Ünal Aysal'ın yönetiminde yer alırsa seneye de şampiyon olabiliriz. Seçilecek teknik direktör, onun ekibi ve sağlık ekibi çok önemli tabii ki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abdulrahim Albayrak'ta gelsin tam olur

Ne oldu o geçen sene yönetime felan girdi diye haberler çıkmıştı.

Takimdaki yeniceriler gönderilmeli, Hakan ünsal gibi yabanci futbolcu düsmanligi yapan yazar bozuntulari susturulmali, adam gibi yönetim gelmeli, ultrAslan ya yeniden yapilanmali ya da kapanip gitmeli bu ve buna benzer hamleler olmadiktan sonra 3-5 senemiz yalan olur gecen 3-4 yil oldugu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

2007/2008'de yeni yapılanmaya gitmiştik ve akabinde aynı sezon şampiyon olmuştuk.

Doğru bir yapılanma olursa aynı sezon içinde başarıya ulaşabiliriz.

Ama doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdurrahim Albayrak çok iyi bir insan, çok iyi bir Galatasaraylı ama son açıklamalarından sonra onun da çok etkin bir yönetici olacak kadar donanımlı olduğunu düşünmüyorum. Ama yönetime girerse çok sevinirim Abdurrahim Albayrak alınmıştı listeye evine A.Polat'ın listesinde olan herkese gönderilen kravat da gönderilmişti ama son saniyede listeden çıkarıldığı haberini almıştı. Çok üzülüp kırılmıştı hatta bu olaya kendisi.

Ayrıca Hagi yakın zamanda gidecek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ayrıca Hagi yakın zamanda gidecek gibi.
    "İstifamı geliyorlarsa erkek gibi gelip yüzüme söylesinler." Bu laftan sonra köprüler atılmış sanırım. Lig Tv'den Bahri Havadır 2 yöneticinin kendisine öyle söylediğinden bahsetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelecek hafta macimiz kiminle bilen var mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gelecek hafta macimiz kiminle bilen var mi?
    Ankaragücü deplasmanına gidiyoruz Baros cezalı.Stancu'nun forvette oynaması için gün doğdu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Hagi Fener maçından önce geldi Fener maçından önce de gidecek Ayıp olmasın diye tutuyolar en azından yarım sezon geçti diyecekler
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaragucu bizi yenerse o zaman Hagi gider buyuk ihtimal. Bakarsiniz Tugay cikis yapar Fenerbahce maciyla

Rijkaard da Ankaragucu maci sonrasi gitmisti. Ah gitmez olaydin be Frank.

Inan Kirac Kanaltürk'de cok önemli aciklamalar yapti secim ve baskan adayiyla ilgili.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Işın çelebi yönetim kurulu kararıyla sene sonuna kadar hagi yle devam edicez dedi..Tabi polat ta ne olursa olsun reykarda sezon sonuna kadar beraberiz demişti pek inandırıcı değil.

İnan kıraç,ünal aysan ın başkan olacağını onun altında faruk süren abdurahim albayrak ali dürüst gibi yöneticilerin olacağını söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyle olursa inanilmaz olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnan Kıraç'ın açıklamaları.

Kıraç oluşumu hazırlıyor!

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Ünal Aysal başkanlığında Adnan Öztürk, Faruk Süren ve Ali Dürüst'ten oluşan bir yönetim kurmaya çalışıyor.

07 Mart 2011 Pazartesi - 08:41
    MilliyetGalatasaray camiasının önde gelen isimlerinden İnan Kıraç, Adnan Polat başkanlığındaki yönetim kurulunun görev yapamaz hale geldiğini belirterek, ses getirecek açıklamalar yaptı. Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı Kıraç, Ünal Aysal'ın başkan adaylığı için öne çıktığını söyledi.

Aysal'la bizzat görüştüğünü kaydeden İnan Kıraç, “Galatasaray'ı geçmişte bu kadar dipte, bu kadar dağınık ve bu kadar kararsız görmemiştim. Yönetimin mali kongrede ibra edilmeyeceğini düşünüyorum. Ancak ibra edilmemelerini de çok yanlış buluyorum. Bu idare heyetinin devamı da aynı ölçüde yanlıştır. Kalmak isterlerse bir önergeyle idare heyetinin bütün yetkilerini genel kurul alabilir.

Fakat yönetim tam çalışmaz hale gelir, felaket olur. Peki şimdi ne yapılmalı? Polat'tan sonra en fazla oyu alan Adnan Öztürk'le buluştum. Kendisine, ‘Bu işe talip misin?' diye sordum. ‘Beraber olabilirsek çare bulabiliriz' dedi. Faruk Süren'le de konuştum. ‘Onların altında olabilir misin?' dedim. ‘Evet' yanıtı verdi. Başkanlık için bulabildiğimiz bir kişi var Ünal Aysal. Ünal Aysal'la da görüştüm. Kendisi gerekirse maddi yardımı da yapacak güçte” dedi.

Kanaltürk'e konuşan Kıraç şöyle devam etti:

“Artık hadiseyi uzatmamak lazım. Eğer hadise uzar ve bir sene daha kaybedersek Galatasaray'da yaralanmış, pek çok sistemi yıkılmış bir yapı ortaya çıkacaktır. Ünal Aysal şirket idare etmiş, şirketlerin kimlerle idare edebileceğini bilen bir adam. Ali Dürüst de çok iyi çocuk. Belki futbolun başına geçebilir. Faruk Süren de bir yerde olacaktır, ama Ünal Aysal'ın altına girmeyi kabul etmiştir”

İnan Kıraç, Başkan Adnan Polat'tan randevu isteyeceğini ve görevi bırakması önerisinde bulunacağını da açıkladı.

Galatasaray İkinci Başkanı Işın Çelebi programa bağlanarak Kıraç'a yanıt verdi. Çelebi, “Galatasaray'ın borcu Sayın Kıraç'ın söylediği gibi 400-500 milyon lira değil. Kulüp 20 yıl önceki şartlarda yönetilmiyor. Galatasaray'ın dışarıdan 100 milyon dolar getirmeye de ihtiyacı yok. Bunları randevu alıp, Kıraç ve Aysal'a anlatabiliriz” diye konuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Haftaya Pazar maça gidecek olursa buraya yazsın orada buluruz birbirimizi.12'de Karanfil'e geçip diğer aslanlarla stada akacağız.900 kişi yer ayırmışlar,stadda bilet bulmak çok zor.Kızılay/Dost Kitap Evi var bilenler varsa burada bilet gişesi var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Haftaya Pazar maça gidecek olursa buraya yazsın orada buluruz birbirimizi.12'de Karanfil'e geçip diğer aslanlarla stada akacağız.900 kişi yer ayırmışlar,stadda bilet bulmak çok zor.Kızılay/Dost Kitap Evi var bilenler varsa burada bilet gişesi var

Berk gelip kafana şaplak atardım ama maç gününü değiştirdikleri için plan değiştirdim gelemiyorum maalesef maça (:

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ankaragucu bizi yenerse o zaman Hagi gider buyuk ihtimal. Bakarsiniz Tugay cikis yapar Fenerbahce maciyla

Rijkaard da Ankaragucu maci sonrasi gitmisti. Ah gitmez olaydin be Frank.
    Yahu bir Fenerbahçe maçı öncesi getirdiniz, bir Fenerbahçe maçı öncesi göndereceksiniz.

Böyle olmuyor ama... Yeni hoca, yeni motivasyon demek. Bu haksız rekabete girer.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Yahu bir Fenerbahçe maçı öncesi getirdiniz, bir Fenerbahçe maçı öncesi göndereceksiniz.

Böyle olmuyor ama... Yeni hoca, yeni motivasyon demek. Bu haksız rekabete girer.
    Sen rahat ol abi. O kadar dua ettim karabük yener bizi inşallah diye ama olmadı. İlk mağlubiyet sizin elinizden olacak ttnet arenada.

Neyse artık biz de en azından ilk puanları karabük'e kaybettik diye teselli ederiz kendimizi .)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kulüp yönetimi veteranlara geçerse ben herşeyin günlük gülistanlık olacağına inanmıyorum. İnan Kıraç, Ünal Aysal,Ali Dürüst veFaruk Süren gibi isimler Galatasaray'ı çok seviyor olsa da bence aralarına en azından 2-3 tane genç ve kaliteli isimler olmalı. Faruk süren belki Galatasaray'ın en başarılı yıllarında başındaydı fakat unutulmasınki sonrasında yaşadığımız maddi bunalımın en büyük sorumlusu da oydu. Yani her ne kadar biz sahanın içiyle ilgilensek de mali yapısı sağlam olmayan hiçbir takımın avrupada söz hakkı yok. Adnan Polat ve yönetimi ise sadece maddi yönüyle ilgilendi takımın. Borçları azalttı, Stad işini ve şirket birleşmesini falan sağladı. Siz bakmayın ara sezonda ve sezon başında harcanan paralara. Normalde bu kadar başarısızlık olmasa böyle paralar harcamayı falan düşünmüyordu Polat. sırf taraftarın ağzına bal çalmak için 20-30 milyon avro gözden çıkarıldı fakat o para da transfer berecisi kanıtlanmış (!) Adnan Sezginin ellerinde eridi ve takıma faydalı olarak bir tek Culio alınabildi. Takımın başına da efsanevi futbolculuğuna laf edemeyeceğimiz fakat antrenörlükte hala stajer diyebileceğimiz George Hagi getirilince zaten sonuç kaçınılmaz oldu. Sol beki Hakan Balta orta alanda,Sag bek Sabri orta alanda, Ön libero Cana savunma göbeğinde, Defansın sağı ya da ortasında oynamaya alışık Neill orta alanda, Forvet diye alınan Stancu Sol açıkta, Kasımpaşada sürekli orta alan veya forvet arkası oynayan Yekta kanatlarda oynatılınca zaten Hagi'nin antrenörlük kabiliyeti bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Hele hele İBB maçında maç 3-1 ike dalga geçer gibi 87. dakikada oyuna forvet sokması ya da Culio gibi çalışkan bir ismi oyundan alarak Kazım-Stancu ikilisini 90 dakika sahada tutması falan işin cabası.

Bundan sonra neler olur bilinmez ama , Kaliteli ve tecrübeli bir antrenör getirilmedikçe, hem maddi hem de sportif anlamda başarıyı yakalama gayretinde olan bir yönetim gelmedikçe , Sahada kazanmayı hedefleyen ve başarıya aç ama aynı zamanda da yetenekli oyunculardan kurulu bir kadro oluşmadıkça biz daha çok çile çekeriz. Başarının yolu bu 3 koşulun 3ünün de yerine gelmesinde gizli bana kalırsa...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Berk gelip kafana şaplak atardım ama maç gününü değiştirdikleri için plan değiştirdim gelemiyorum maalesef maça (:

Ankaragücü deplasmanı hem futbolcular hem de bizim için zor bir yer Bakalım bu sefer neler olacak.

İstenmeyen olaylar istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sebep ciklet değilmiş

8 Mart 2011 17:04 | NTV Spor
    Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'in takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan sürecin, kamuoyuna yansıdığı gibi sadece bir ciklet çiğneme olayından ibaret olmadığı belirtiliyor.
    Galatasaray'da kötü gidişe ilk yarının 8. Haftasında takımın başına getirilen Gheorghe Hagi de çare olamadı. Sarı-kırmızılı takımda en büyük sorun olarak Rumen teknik adamın oyuncularla iletişimde zayıf kalması gösteriliyor. Büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'in takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan sürecin de, kamuoyuna yansıdığı gibi sadece bir ciklet çiğneme olayından ibaret olmadığı belirtiliyor.
    RIJKAARD GİTTİ HAGİ GELDİ BAŞARI GELMEDİ
    Galatasaray sezona teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde girmiş, ancak 8 haftada aldığı 4 yenilgiyle taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle Hollandalı teknik adamla yollar ayrılmış ve 9. Haftada göreve Gheorghe Hagi getirilmişti. Ancak sarı-kırmızılı takım, 16 haftalık hagi döneminde de beklentileri karşılayamadı.
    YABANCILAR HAGI'DEN RAHATSIZ
    Galatasaray'ın Hagi ile istenen sonuçları alamamasının nedenleriyse gün yüzüne çıkmaya başladı. Başlıca sorun Rumen teknik adamla, yabancı futbolcular arasındaki soğukluk olarak görünüyor. Kewell, Neill ve Baros gibi yabancı oyuncuların, Hagi ile iletişim kuramamaktan rahatasız olduğu biliniyor. Bu üç isim daha önce eski yönetici Haldun Üstünel ile bir araya gelerek sorunlarını paylaşmıştı. Hem yerli, hem de yabancı oyuncularla iletişim kurabilen Tugay Kerimoğlu'nun yaptırdığı antrenmanlarda daha istekli çalışan futbolcuların, Kerimoğlu'na daha fazla sempati duyduğu da gerçek.
    HAGI-MISIMOVIC GERGİRLİĞİNİN NEDENİ CİKLET DEĞİL
    Hagi'nin isminin sıkça gündeme geldiği Misimovic'in "ciklet" krizinin perde arkasında da farklı detaylar gizli. Bosna-Hersekli futbolcu, alınan bir yenilgi sonrasında takım otobüsünde sakız çiğnediği için değil, Hagi ile mevki konusunda anlaşmazlık yaşadığı için kadro dışı kaldı. Zira Misimovic, kendisini sol kanatta oynatmak isteyen Hagi'ye, "Daha önce o mevkide hiç oynamadım" diyerek isteksiz davrandı.
    Rumen çalıştırıcı buna karşın Misimovic'i Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında sol kanatta oynattı. Trabzonspor karşılaşmasının devre arasındaysa yıldız oyuncuyu kötü oynadığı gerekçesiyle soyunma odasında sert dille eleştirdi. Bir sonraki hafta yedek kalan Misimovic, hafta arası antremanda Hagi'ye "Sol kanatta oynamayı bilmiyorum, oynamamı bekliyorsan bana öğretmen lazım" diyince bir anda kendini kadro dışında buldu.
    KAVGA BAROS İLE INSUA ARASINDA
    Galatasaray'da Pino-Culio ve Baros arasında yaşandığı iddia edilen kavga da, kamuoyuna yansıyandan farklı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yaşanan kavganın başrol oyuncuları Pino-Culio-Baros üçlüsü değil, Baros-Culio ve bir diğer Arjantinli Insua.
    Sadece tartışmadan ibaret olayda, soyunma odasında Culio'yu İngilizce eleştiren Baros'a, adada futbol oynadığı için söylediklerini anlayan Insua yanıt verince gerginlik yaşandı. İkili arasındaki kısa süreli itişmeyse araya giren takım arkadaşları tarafından büyümeden önlendi. Hagi'nin yaşanan bu olayın ardından Insua'yu son Karabükspor maçı kadrosunun dışında bıraktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

[B] Sebep ciklet değilmiş 8 Mart 2011 17:04 | NTV Spor

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'in takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan sürecin, kamuoyuna yansıdığı gibi sadece bir ciklet çiğneme olayından ibaret olmadığı belirtiliyor.
    Galatasaray'da kötü gidişe ilk yarının 8. Haftasında takımın başına getirilen Gheorghe Hagi de çare olamadı. Sarı-kırmızılı takımda en büyük sorun olarak Rumen teknik adamın oyuncularla iletişimde zayıf kalması gösteriliyor. Büyük umutlarla transfer edilen Misimovic'in takımdan ayrılmasıyla sonuçlanan sürecin de, kamuoyuna yansıdığı gibi sadece bir ciklet çiğneme olayından ibaret olmadığı belirtiliyor.
    HAGI-MISIMOVIC GERGİRLİĞİNİN NEDENİ CİKLET DEĞİL
    Hagi'nin isminin sıkça gündeme geldiği Misimovic'in "ciklet" krizinin perde arkasında da farklı detaylar gizli. Bosna-Hersekli futbolcu, alınan bir yenilgi sonrasında takım otobüsünde sakız çiğnediği için değil, Hagi ile mevki konusunda anlaşmazlık yaşadığı için kadro dışı kaldı. Zira Misimovic, kendisini sol kanatta oynatmak isteyen Hagi'ye, "Daha önce o mevkide hiç oynamadım" diyerek isteksiz davrandı.
    Rumen çalıştırıcı buna karşın Misimovic'i Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında sol kanatta oynattı. Trabzonspor karşılaşmasının devre arasındaysa yıldız oyuncuyu kötü oynadığı gerekçesiyle soyunma odasında sert dille eleştirdi. Bir sonraki hafta yedek kalan Misimovic, hafta arası antremanda Hagi'ye "Sol kanatta oynamayı bilmiyorum, oynamamı bekliyorsan bana öğretmen lazım" diyince bir anda kendini kadro dışında buldu.
    teşekkürler cevap için

usta menager hagi den inciler: cana stoper,neilll ve sabri orta saha ama serkan k. sağ bek,kendi aldığı stancu yu bile solda oynatan hagi'nin misimoviç bilmiyorum ne yapim dediği için kadro dışı bırakması...

yani ilerde zapata forvet olursa ben kaleciyim derse baros kaleye çekilip ben forvetim bi dakka derse şutlanabilir demek bu

ama acaba şutlanması gereken başta kim?

artı birde anket sorusu:
    terim 6 ismi bırakırım demiş ya
    sizce kimler bunlar?

benim bulduklarım: (12 isimden 6sı )

aykut, ufuk, hakan b, çağlar ,servet, sabri, arda, aydın, kazım, m.sarp, emre ç, berkin a.(sonuncuyu fm e göre bakarsam)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hepsi türk olacak mı deiş? yabancılarla birlikte 6 ise Baros,Arda,Servet,Cana,Pino ve Sabri olabilir ama hepsi türkse Servet,Sabri,Yekta,Arda,Kazım ve Hakan Balta'dır....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    benim bulduklarım: (12 isimden 6sı )

aykut, ufuk, hakan b, çağlar ,servet, sabri, arda, aydın, kazım, m.sarp, emre ç, berkin a.(sonuncuyu fm e göre bakarsam)
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    hepsi türk olacak mı deiş? yabancılarla birlikte 6 ise Baros,Arda,Servet,Cana,Pino ve Sabri olabilir ama hepsi türkse Servet,Sabri,Yekta,Arda,Kazım ve Hakan Balta'dır....
    yabancıları istemem yeni 8 adam alırım yazıyordu.

bence;
    aykut yada ufuk(yedek olarak kalır),
    hakan b, servet, sabri, arda, kazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O haber nerede çıktı ayıptır sorması.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir