Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

26 70.27%
  • Bursaspor kazanır

8 21.62%
  • Berabere biter

3 8.11%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [27. Hafta]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yazık ki ne yazık. Herşeyi geçtim Semih boğulacaktı adam almış kellesini koltuğunun araya sıkıyo indiriyo hani dışardan bakınca KÖR MÜSÜN? sorusu sorulabilir bu pozisyon için ama sormuyacağız tabi ki biz. Tek kelimeyle Kuddusi Müftüoğlu'nun rezil yönetimine takıldık. Geri pas daha nasıl olabilir adam hızlıca giden topu kontrol etti kaleciye verdi. Hani desekki çarptı felan öyle gitti değil topu basbayağı kontrol ederek kalecisinin olduğu güvenli bölgeye TAŞIDI. Maçta oynayan bizdik maalesef olmadı. Takımımı tebrik ederim. Ezdik bugün herşeyi yaptık 1. olarak hakemi 2. olarak 11 kişilik Bursaspor savunmasını geçemedik. Ama inşallah şampiyon olacağız... HERŞEYE RAĞMEN....................
    arkadaşım sen git başka birşeyler izle, ne bileyim pembe dizi, belgesel (ama öyle aslanlı kaplanlı değil, aksiyon sana yaramıyor kaybediyorsun kendini belliki ), çizgi film tarzı şeyler...
    Semih ucuz bir oyuncu, kendini yere bırakıyor (ki çok iyi rol yapıyor diyen arkadaşlar var, katılmıyorum. İyi rol yapsa penaltıyı kazandırırdı takımına, olmadı demekki kötü ) Birde numarasını yemedi diye hakemin üzerine yürüyor el kol hareketleri (büyük ihtimalle küfürler - ki maç içerisinde sıkça yapıyor bunu).
    Geri pas mı? Sen futboldan anlamıyorsun derim. Geri pas öyle olmaz, kaleciyi tınladığı yok o pozisyonda İbrahim'in. Tek amacı topun rakibe gitmesine engel olmak. Ayağını uzatıyor müdahale ediyor, dengesini kaybediyor, dikkatle izle hemen ayağa kalkıp ikinci müdahaleyi yapmaya çalışıyor. Ivankov ondan önce davranıp topu kontrol ediyor. Geç bunları, maçı izlemeyenleri de yanlış yönlendirme. Klasik bir türk izleyicisi olduğun besbelli işte. Kendi lehine olunca oo süper, müthiş, aleyhine olunca kıyameti kopar! Lugano'nun Miller'ın topuğuna 'kasten' basmasını niye dillendirmiyorsun peki?
    11 kişi savunma yaptık doğru, buna takım savunması denir. En iyi yaptığımız şeyi yaptık, geçen sezon bunu yapıp üzerine birde mükemmel hızlı hücumlar yapıyorduk, bu sene daha vasatız hücumda. 1 puana yatma gibi bir amaç yoktu Bursa'da. Yaptığımız en iyi şeyi yapıp maçı kazanmaktı isteğimiz olmadı. Fenerbahçe şampiyon olur, olmaz. HERŞEYE RAĞMEN ile de ne kastettiğin besbelli. Bakıyorumda Aykut Hoca'ya bile eleştiri gelmiş Niang konusunda. Yahu bu adam Marsilya'da da sol açık gibi oynadığı zamanlar oldu. Neyini eleştiriyorsunuz anlayamadım. Özer için birşey diyemem ama Cristian'ı oynatması gerektiği için bir yabancı kesmek zorundaydı, Onun yerine Dia ya da Stoch çok daha etkili olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Niang Marsilya'da 4-4-1-1'in sol açığında oynamadı. 4-3-3'ün sol açığında oynadı. Bu ikisi arasında çok fark var. Niang 4-3-3 sol açığı gibi oynamaya çalışınca Aykut Kocaman'dan uyarı gelmişti. Çünkü Santos o kanatta hep tek kalıyordu.

----------

Hürriyet yazarı Erman Toroğlu: Penaltı

Semih'e yapılan penaltıydı Kuddusi Müftüoğlu, kötü bir maç yönetti. Bence, Semih'e yapılan pozisyon penaltı.

Sabah yazarı Ahmet Çakar: Penaltı

Sonuca etkili çok önemli bir hata yaptı. Bir yan topta Serdar Aziz'in Semih'in boynuna sarılarak düşürmesindeki penaltıyı vermedi.

Zaman yazarı Ali Aydın: Penaltı

F.Bahçe'nin verilmeyen penaltısı Dakika 45+1... Maçta ilk yarı bitiyor. Fenerbahçe soyunma odasına önde girmek için son bir atak daha gerçekleştiriyordu. Serdar Aziz'in Semih Şentürk'e yaptığı bariz tutmanın cezalandırılmaması, dolayısıyla penaltı verilmemesi karşılaşmadaki dengeleri bozdu.

Marcus Merk: Penaltı değil

Fenerbahçe-Bursaspor maçının ilk yarısının son anlarında yaşanan pozisyonu Markus Merk Maraton'da yorumladı. Pozisyonun penaltı olmadığını söyleyen Merk, buna gerekçe olarak da ilk faulu Semih'in yapmasını gösterdi.

Merk pozisyonda penaltı bekleyen Fenerbahçeli taraftarlara da seslenerek "Bu pozisyon Bursaspor lehine olsaydı, yine penaltı derler miydi? bunu bir düşünsünler" dedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FB-GS maçında da hakem kötü diye biz bağırdık ama Fenerbahçeli arkadaşlar şu an Bursaspor'lu arkadaşların yaptığını yaptılar Demekki neymiş? İğneyi kendinize batırmadan çuvaldızı elinize almayacakmışsınız!

Biz rahatız. Hakemler yesin,katletsin tüm maçları. bu sezon seyirci gibi izleriz. Yeterki bu hatalar bu sezonda kalsın... Çünkü biz hakemler kötü dediğimizde susanların da canı yanmaya başladı...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    arkadaşım sen git başka birşeyler izle, ne bileyim pembe dizi, belgesel (ama öyle aslanlı kaplanlı değil, aksiyon sana yaramıyor kaybediyorsun kendini belliki ), çizgi film tarzı şeyler...
    Semih ucuz bir oyuncu, kendini yere bırakıyor

E be Semih'im insan bu pozisyonda da kendini yere bırakır mı, gerek var mı böyle ucuz hareketlere ?

3 Haberle devam edelim yazımıza...

Geçen Hafta Gs-Fb maçında sahaya rakı şişesi atılmıştı hatırlarsınız, bu hafta onun 4/1 büyüklüğünde olan bir bira bardağı sahaya atıldı ve maç anında tatil edildi. Futbol anlayışımız farklı arkadaş

Ertuğrul Sağlam 2 puan kaybettiklerini söylemiş maçtan sonra, herhalde biz başka maç izledik.

Serdar Aziz maçtan sonra "hakemide yendik demiş" hani şu Semih'i kündeye yatımaya çalışan sarı çocuk.

Bak Ciddi Ciddi söylüyorum siz ne içiyosunuz ? yemin ediyorum söyleyin aynısından bende içecem
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Semih ucuz bir oyuncu, kendini yere bırakıyor (ki çok iyi rol yapıyor diyen arkadaşlar var, katılmıyorum. İyi rol yapsa penaltıyı kazandırırdı takımına, olmadı demekki kötü ) Birde numarasını yemedi diye hakemin üzerine yürüyor el kol hareketleri (büyük ihtimalle küfürler - ki maç içerisinde sıkça yapıyor bunu).
    1 Semih'e hakaret etmek ( Ucuz bir oyuncu ) senin benim veya bizim gibi insanların haddine düşmez.Hele ki farklı renkleri savunan bir kitlenin taraftarıysan sana hiç düşmez.Normal şartlar altında bu forumda cezadır. Bknz : Hakaret (!)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Yahu bırakın arkadaşlar ne penaltısı Allah aşkına (?)

Görende sizleri futboldan anlamıyor zannedecek ! Böyle penaltımı olur ? Penaltı olması için rakibini ya biçmen ya bi yerini kırman ya da künde yapman gerekir aksi halde penaltı penaltı değildir.

Bu hafta bir kez daha gördük ki Fenerasyon ; rengi sarı lacivert olmayıp diğer bütün renkleri kendilerine kabul eden diğer taraftarlar için uydurulmuş bir kavramdır.

Herşeye rağmen daha birşey kaybetmiş değiliz.2 Puan fark 13 puanda kapandığı gibi yine kapanabilir.Maçı izlemediğim için ( penaltı pozisyonu hariç ) fazla yorum yapamayacağım.

Biz kazandık geliyoruz ya gerisi bize yeter ..

Geçen Hafta Ne Olmuştu, Bu Hafta Ne Değişti;

Varan 1

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1950159&postcount=391

Varan 2

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1950015&postcount=335

Sonuçta Biri İyi Savundu Kalesini, Diğeride Atamadı Savunmasını İyi Yapan Takıma Şimdi Bir Teşekkür Etmek Gerekmez mi? Sonuca Değil Bende Senin Dediğin Gibi Neticeye Bakıyorum.

Bu da Benden

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1950022&postcount=337

Bırakalım hakem hatalarınıda bir maçdan sonra rakip takımı olması gerektiği tebrik edelim
    Sonuç Olarak Artık Futbolu Ne İzlemekten Ne de Futbolun Sonunda Keyif Almaktan Haz Alıyorum Bu Zihinlerimiz Değişmedikçe Daha Çok Kendimize Zarar Veriririz Taraftar Demek Holiganlık Değildir Rakibin Canını Acıtmak Değildir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Geçen Hafta Ne Olmuştu, Bu Hafta Ne Değişti;

Varan 1

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1950159&postcount=391

Varan 2

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1950015&postcount=335

Sonuçta Biri İyi Savundu Kalesini, Diğeride Atamadı Savunmasını İyi Yapan Takıma Şimdi Bir Teşekkür Etmek Gerekmez mi? Sonuca Değil Bende Senin Dediğin Gibi Neticeye Bakıyorum.

Bu da Benden

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1950022&postcount=337

Sonuç Olarak Artık Futbolu Ne İzlemekten Ne de Futbolun Sonunda Keyif Almaktan Haz Alıyorum Bu Zihinlerimiz Değişmedikçe Daha Çok Kendimize Zarar Veriririz Taraftar Demek Holiganlık Değildir Rakibin Canını Acıtmak Değildir.
    Yani Mehmet Abi ne kastedmek istedin ?

Olaya Sarı Lacivert olarak bakıyorum bunu kimse inkar edemez.Ama o pozisyona penaltı değil diyen herkes'in de anti sarı lacivert olduğunuda gayet iyi biliyorum biliyoruz Sonuçta başkanlar bile çıkıp 17 takım bizim şampiyonluğumuzu istiyor diyebiliyorsa bende tartışmayı uygun görmüyorum

Ek olarak sonuca bakıyoruz zaten Fenerbahçe 0 Bursaspor 0 ! Lider Trabzonspor şimdi ne yapayım çıkıp Bursaspor'u tebrik mi edeyim ? Yoksa Hakem'i mi tebrik edeyim ? İnan ne kasteddiğini hiç anlamadım (!)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç hakkında tek söylenecek şey Fenerbahçe'ye yazık oldu.Kuddusi Müftüoğlu son derece saçma kararlar alan bir hakem.Bunu bin yıl tartışsak bir çözüme ulaşamayız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Olmuşla Ölmüşün Çaresi Yok, Kararı Tartışmak Değil Benimkisi Ama Bir Pozisyonu 40 Defa Ayrıntılarıyla İşlerseniz İşin İçinden Çıkılmaz Bir Hal Alır Herkes Hakemden Şikayetçi Cihanın Dediği Gibi Hakemler Kime Çalışıyor O Zaman Bu Sorunun Cevabını Bende Merak Ediyorum.

Bir Pozisyon Verilmedi Ama Diğer Fırsat Bulunan Pozisyonlarda Değerlendirelemedi O Kaçan Fırsatlarda Oyuncuları Eleştirmek Yerine En Basit ve En Kolay ve de En Masum Hakemleri Eleştirmek Oluyor. Eğer O Pozisyonlardan Biri Gol Olsaydı Konu Bu Kadar Hakeme Gidilmezdi ve Tek Cümleyle Maçın Özetini Şöyle Özetlerdiniz;

Hakemi de Yendik Takımıda Yendik... Hakeme Rağmen Kazandık Gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçen hafta Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu Baros'un pozisyonuna faul yok demişti. Bunlarda hakem mi çıkarları doğrultusunda konuşuyorlar dendi.

Bugün birden dürüst herşeyi bilen hakem oldular.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İşte zaten bu işler böyle gelip böyle gidecek ..

Bursaspor başkanı çıkacak hakem diyecek , Trabzonspor başkanı çıkacak hakem diyecek , Sonra Fenerbahçe başkanı çıkacak hakem diyecek , Galatasaray ve Beşiktaş'da aynı şekilde ..

Sonra federasyon olacak fenerasyon Bunun sebebini açıklayabilecek bir kişi var mı

Jenerasyon Daha İyi Yakışır Federasyona

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İşte zaten bu işler böyle gelip böyle gidecek ..

Bursaspor başkanı çıkacak hakem diyecek , Trabzonspor başkanı çıkacak hakem diyecek , Sonra Fenerbahçe başkanı çıkacak hakem diyecek , Galatasaray ve Beşiktaş'da aynı şekilde ..

Sonra federasyon olacak fenerasyon Bunun sebebini açıklayabilecek bir kişi var mı
    Siz yapmayın kardeşim madem çok büyük takımsınız bu ülkede biz eniyiyiz diyorsunuz sığınmayın hakem hatalarına,atın yenin.Her hafta biz Burak'a Umut'a yapılanları söylerken yok dersiniz sora bir maç penaltı verilmez hangi açıdan resim paylaşıp kendimi haklı çıkarsam diye uraşırsınız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Siz yapmayın kardeşim madem çok büyük takımsınız bu ülkede biz eniyiyiz diyorsunuz sığınmayın hakem hatalarına,atın yenin.Her hafta biz Burak'a Umut'a yapılanları söylerken yok dersiniz sora bir maç penaltı verilmez hangi açıdan resim paylaşıp kendimi haklı çıkarsam diye uraşırsınız.
    Kardeşim top kalaye girmeyince sen istersen Barcelona ol olmuyor.İstediğin kadar vur yani bknz geçen sene Şampiyonluğun kaçtığı Trabzonspor maçı Türk futbol tarihinde bir maçta en fazla şu atılan maç

Yanlız Musti alıntı yaptığın mesajımla yazdığın konunun uzakdan yakından alakası yok be kardeşim Şimdi tamam bu pozisyon penaltı değil hakkatten de değil yani hakem maçta vermediğine göre değilmiş

Geçen haftalarda Aziz Yıldırım oda bastı (!) Satın aldı (!) diyen zihniyetler nerede (?) Federasyonu fenerasyon yapan kişiler nerede (?)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sana yazdığım aanlaşılsın diye alıntı yaptım

Sorduklarının hepsi oldu.

He bak deki oynadık uraştık girmedi kazanamadık ama deme ki hakem yüzünden kazanamadık.Sen deme ben demeyeyim öncü olalım belki başkalarıda örnek alır he ne dersin?

Bak mesela hatırlıyorum Ankara maçında bir oyncu uçan tekme ile Umut'a vurmuştu bariz penaltı verilmemişti ama ben onu değil de,ondan önce Umut kaleciyi çalımlayıp boş kaleye atamamıştı onu atması lazımdı,atamadı puan kaybettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yorum yapamıyorum herkesin hakem hakkındaki görüşlerine katılıyorum doğrudan etki etti maça.Bizde şans olmadığını düşünüyorum,bizim son dakikalarda oynadığımız şu baskılı oyunun yarısını Trabzonspor oynasaydı bu maçı kazanmıştı diye düşünüyorum.Her türlü organizasyon sonuç vermedi Bursaspor'un defansı İbrahim Öztürk'ü tebrik etmek gerek.Her topu karşıladı.

Söylenecek pek bişey yok avantaj Trabzonspor'da.Açıkcası Trabzonspor'un Gs ve Bursa maçlarında bizim kadar zorlanacağını düşünmüyorum.Umarım yanılırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alınan 1 puan ne Fenerbahçe'ye nede Bursaspor'a yaradı.Artık 2.lik şansımızda kalmadı.2 hafta sonra Fenerbahçe tekrar liderliği alır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sana yazdığım aanlaşılsın diye alıntı yaptım

Sorduklarının hepsi oldu.

He bak deki oynadık uraştık girmedi kazanamadık ama deme ki hakem yüzünden kazanamadık.Sen deme ben demeyeyim öncü olalım belki başkalarıda örnek alır he ne dersin?

Bak mesela hatırlıyorum Ankara maçında bir oyncu uçan tekme ile Umut'a vurmuştu bariz penaltı verilmemişti ama ben onu değil de,ondan önce Umut kaleciyi çalımlayıp boş kaleye atamamıştı onu atması lazımdı,atamadı puan kaybettik.
    Zaten bende ilk mesajımda sana telden attığım mesaj da da dedim biz kazandık ya gerisi çok da önemli değil Atmışız girmemiş sorun değil . . Hakemler vermemiş o da sorun olmasın ne yapalım yani kararı değiştiremicez ya

Benim sadece demek istediğim bize iğne falan batırın diyeceklerine , Şu Fenerbahçe galibiyetlerine leke düşürmek isteyen kişiler gelsin birde bunları izlesinler ondan sonra yorum yapsınlar

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tamam birdaha hakem üzerine yorum görmücem senden Sende bende

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tamam bana uyar sıkıntı yok

Zaten bende ilk mesajımda sana telden attığım mesaj da da dedim biz kazandık ya gerisi çok da önemli değil Atmışız girmemiş sorun değil . . Hakemler vermemiş o da sorun olmasın ne yapalım yani kararı değiştiremicez ya

Benim sadece demek istediğim bize iğne falan batırın diyeceklerine , Şu Fenerbahçe galibiyetlerine leke düşürmek isteyen kişiler gelsin birde bunları izlesinler ondan sonra yorum yapsınlar
    Ha Şöyle Örnek Olalım Değilmi 2nizden de Bir Daha Hakeme Karşı Yorum Görmeyeceğim Biz Böyle Oldukça Başarılı Oluruz ve Takımlarımız Daha İyi Yollarda Olur

3 Kişiyiz Hadi Bu Halkayı Daha da Büyütelim

Tamam bana uyar sıkıntı yok
    Seni Sevmeyen Ölsün Durgut Reyisim Bu Yüzden Seviyorum Seni Takıl Peşime

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftaya Galatasaray'dan şerefine yakışacak bir maç bekliyorum. Çoğu kişi yatacak diyor ama Galatasaray büyük bir camia ve böyle birşey olacağını düşünmüyorum. Haftaya Galatasaray'ı destekleyeceğim. Bakın Galatasaray'ı destekleyeceğim dedim haftaya Galatasaray'lıyım demedim. Bukalemun mevzusu dönmesin sonra.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Haftaya Galatasaray'dan şerefine yakışacak bir maç bekliyorum. Çoğu kişi yatacak diyor ama Galatasaray büyük bir camia ve böyle birşey olacağını düşünmüyorum. Haftaya Galatasaray'ı destekleyeceğim. Bakın Galatasaray'ı destekleyeceğim dedim haftaya Galatasaray'lıyım demedim. Bukalemun mevzusu dönmesin sonra.
    Bursaya sevinenler Bursalı olduğu için mi seviniyordu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bunu yazman da çok saçma bence Berk.Geçen senede gereksiz konuşmalar oldu bu konuda,işte Trabzonspor Fenere maçı satacak vs diye ama halbuki öyle birşey olmayacağını herkes biliyor.Bu şimdi içinde geçerli.Galatasaray büyük bir camiadır ve her zaman kazanmak çin sahaya çıkar bunun aksini söylemek saçmalıktır.Yalandan ortamı gereye gerek yok.Kaldıki biz formdayız onlar hem formsuz hem moralsiz hemde hedefsiz bizim bu maçı kazanmamız normal kaybettiklerinde kimse maçı sattılar da diyemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geri pas mı? Sen futboldan anlamıyorsun derim. Geri pas öyle olmaz, kaleciyi tınladığı yok o pozisyonda İbrahim'in. Tek amacı topun rakibe gitmesine engel olmak. Ayağını uzatıyor müdahale ediyor, dengesini kaybediyor, dikkatle izle hemen ayağa kalkıp ikinci müdahaleyi yapmaya çalışıyor. Ivankov ondan önce davranıp topu kontrol ediyor. Geç bunları, maçı izlemeyenleri de yanlış yönlendirme. Klasik bir türk izleyicisi olduğun besbelli işte. Kendi lehine olunca oo süper, müthiş, aleyhine olunca kıyameti kopar! Lugano'nun Miller'ın topuğuna 'kasten' basmasını niye dillendirmiyorsun peki?
    11 kişi savunma yaptık doğru, buna takım savunması denir. En iyi yaptığımız şeyi yaptık, geçen sezon bunu yapıp üzerine birde mükemmel hızlı hücumlar yapıyorduk, bu sene daha vasatız hücumda. 1 puana yatma gibi bir amaç yoktu Bursa'da. Yaptığımız en iyi şeyi yapıp maçı kazanmaktı isteğimiz olmadı. Fenerbahçe şampiyon olur, olmaz. HERŞEYE RAĞMEN ile de ne kastettiğin besbelli. Bakıyorumda Aykut Hoca'ya bile eleştiri gelmiş Niang konusunda. Yahu bu adam Marsilya'da da sol açık gibi oynadığı zamanlar oldu. Neyini eleştiriyorsunuz anlayamadım. Özer için birşey diyemem ama Cristian'ı oynatması gerektiği için bir yabancı kesmek zorundaydı, Onun yerine Dia ya da Stoch çok daha etkili olurdu.
    Öncelikle yaşınız benden büyük olduğu için size sizin gibi kaba bir üslupla cevap veripte kendimi küçük düşürmeyeceğim.

Ne izleyeceğimi yada nasıl yorum yapacağımı sizden ve sizin gibilerden öğrenecek değilim. Yok belgesel izle çizgi film izle diye kimse kimseye burdan artislik yapamaz. Eğer öyle birşey olursa da ben değil ama başka birisi bir gün çıkar " SANA NE LAN, SANA MI SORACAĞIZ " der. Burası forum her maçtan sonra F.Bahçenin hakemleri satın aldığını ima eden yorumlar da dahil olmak üzere binbir çeşit görüş belirtiliyor vede benimkide bunlardan birisidir. Benim görüşüm senin fikirlerine tersse beni engelleyebilirsin. Böyle çizgi film izle belgesel izle demek yerine. Futboldan anlamıyorsam F.Bahçeli hiç bir futbolcuda futboldan anlamıyor çünkü hepside şiddetli şekilde itiraz etti vede sapına kadar haklıydılar. O halde onlarda oynamasın siz oynayın anlıyorsunuzya... Klasik Türk izleyicisi bu forumda da çok var bir tek ben değilim rahat olun o nedenle. Hadi ben çok çok abartılı subjektif bir yorum yaparak penaltı ve geri pas konusunda bencilce düşündüm ve bize yapılınca ooo Lugano basınca topuğuna rakibin dillendirmedim sadece ben değilim o halde bu şekilde yapan. Herşeye rağmen dediğim işte bu sebeple. Sizin gibi anticilere karşı şampiyon olacağız...

Tekrar diyorum böyle basit şekilde sataşarak yorum yazacaksan bana karşı beni engelle daha güzel cevap vermiş olursun bana...

Şu pozisyonda Semih basit bir oyuncu bırakıyor demek klasik Türk izleyicisine daha açık bir örnek bence

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hakem hataları konusunda kimsenin samimi olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe lehine hata olunca ortalığı yıkanlar Fenerbahçe aleyhine olunca hakemlere sığınmayın diyorlar. Hatadır elbet olacak ama bir standart tutturmak lazım. Fenerbahçe lehine hata olduğunda ortalığı yıkmıyorsanız; olur böyle şeyler diyorsanız Fenerbahçe aleyhine olduğunda da hakem hata yapabilir, normaldir sözü anlayışla karşılanır. Ama Gençlerbirliği maçında ortalığı yıkarsanız Fenerbahçe de kendi aleyhine olduğunda ortalığı yıkar. Gerçi yönetimin herhangi bir açıklama falan yapacağını düşünmüyorum. Doğrusu da zaten yapmamaktır.

Galatasaray - Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın temiz golü verilmediyse, net penaltısı verilmediyse, yediği gollerde faul, ofsayt varsa bu maçtan sonra iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırırız. Ama eğer bu saydıklarım olmadıysa iğne-çuvaldız deyiminin muhattabı Fenerbahçe taraftarı değildir. Elmayla armut olsa iyi; elmayla karpuzu kıyaslamak yersiz olur.

Hakemler hakkında ben kimsenin süperler, çok iyiler dediğini görmedim. Öyle de değiller zaten. 2-3 tane iyi hakemimiz var; gerisi kötü. Ancak bu 2-3 iyi hakemimiz de ülkedeki baskıyı kaldıramıyorlar. Örneğin; Cüneyt Çakır'ın yönettiği Beşiktaş - Fenerbahçe maçına bakıyorum, bir de City - Kiev maçına bakıyorum. 2 hakemin aynı kişi olduğuna inanmak çok zor. STSL maçlarında kontrolü tamamen kaybeden hakem çıkıp Avrupa'da kendinden son derece emin, kararlarını tereddütsüz veriyor. Ligde baktığımızda faul beklenen bir pozisyonda oyunu 2-3 saniye devam ettiriyorlar, bakıyor pozisyon tehlikeli atağa dönüşecek, cart düdüğü çalıyor. Dünkü maçta Serdar o hareketi ortasahada yapsa hakemin faul düdüğü çalacağına eminim. Ama taşın altına ellerini sokmak istemiyorlar. Maç üzerime kalmasın derken iyice batırıyorlar. Hakemlerimiz ne zaman maçı idare etmeyi değil de maçı yönetmeyi öğrenirlerse işte o zaman kalite konusunda yol katederler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Semih ölmediği için penaltı değil doğru karar.

Nesil
    2006

Eğer o pozisyon penaltı değil ise şerefsizim, tribünde zor tuttum kendimi atlıyordum sahaya, sinirim inanılmaz bozuk göz göre göre çaldılar üç puanımızı hakkımızı. Devre arasında Fenerbahçe'li futbolcular o hakemi dövmedi ya başka birşey demiyorum, itirazları büyük ihitmalle TV'den göremediniz; ama yüreksiz hakem o itirazlara kart bile çıkaramadı o kadar yüreksiz ki son dakika da korkudan Bursaspor'un kornerini vermedi, Fenerbahçe bir pozisyon hakkı tanıdı. İşte bu kadar kalitesiz birisi maçı yönetti. Yeter be yeter çalmayın şu puanları!

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aziz Yıldırım çıksın ve konuşsun diyeceğim. Çıkamaz. Trabzon başkanı açıklama yaptı; 5 gün kafasını kuma soktu ve 5 gün sonra resmi yalanlama mercii (zaten başka bir işe yaradığı da yok) Şekip Mosturoğlu tarafından suya sabuna dokunmaz bir açıklama yaptı. Ne dediler? Hakemleri tartışmayalım? Eğitelim, fasa edelim, fiso edelim, vesaire, vesaire... Bilindik inciler... Daha Trabzon başkanı açıklama yaptığı gün ortalığı yaygaraya veremeyen ve "alın kulüpler birliğinizi başınıza çalın" diyemeyen aciz bir Fenerbahçe başkanı... Şimdi hangi yüzle çıkıp diyecek: "Kuddusi Müftüoğlu tartışmalı Kasımpaşa-Trabzon maçının hakemidir. Aynı hakemin Fenerbahçe-Bursaspor maçında da böyle tartışılır kararlara imza atması oldukça düşündürücüdür." Diyemez; çünkü zamanında Trabzon'un açıklamalarını yutkunarak sindirdi, üstelik güya Fenerbahçeyi savunuyorum diye hakem avukatlığına yeltendi. Çünkü Kulüpler Birliği başkanlığını çok sevdi. O şampiyonluklar kaçıp gittikten sonra ağlayıp sızlar. O "hesap sorarım haaaa" der ama ne hikmetse daha masaya gelen hiçbir hesabı ödemedi.

Sonra, iş Fenerbahçe taraftarına gelince kelle kıran, baş kesen olan stad güvenliği, Bursasporluların meşalelerine nasıl göz yumdu? Fenerbahçe başkanının dişi niye bir tek Fenerbahçe taraftarına geçiyor? Fenerbahçe taraftarının sokamadığı maddeleri deplasman taraftarı sokabiliyorsa, stadın sahibi olmakla övünen bir başkanın hiç mesuliyeti olmadığını düşünmek saçmalık olur.

Fenerbahçe sahipsiz, Fenerbahçe kimsesiz... Fenerbahçeyi korkak ve beceriksiz adamlar yönetiyor. Fenerbahçe onlar sayesinde artık "olacak o kadar"a konu olacak derecede komik hallere düşürülüyor.

Ben şimdiden yazayım da: AZİZ YILDIRIM İSTİFA! DÜN, BUGÜN, YARIN... DAİMA! AZİZ YILDIRIM İSTİFA!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Semih ölmediği için penaltı değil doğru karar.
    Felç veya Kısa süreli kalp durması olması durumunda oda BELKİ penaltı olabilirdi çok net değil... Tartışılır

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri