Anıl bence Bobo'nun yaptığını -belkide daha fazlasını- Batuhan yapabilir. Ben 10-11 maç izledim toplasan belki Batuhan'ı çıplak gözle. TV'den izlediklerimi saymıyorum. Ancak bu kadar baskın, bu kadar özgüveni yerinde, bu kadar kendinden emin bir futbolcu daha izlemedim koca sezon boyunca. (Forvetler anlamında söylüyorum, Türkler arasında) Bence mantıklı bir strateji olur bu...
Last edited by Aşk-ı Şehir : 06.Ağustos.2009 at 17:00 Reason: 5-6 az oldu yahu :D
I'm back...
Bu arada daha önceden anlaşmaya varılan Dos Santos için Tottenham geri adım attı.Daha fazla bekleyemeyiz dediler ve satmayacaklarını bildirmişler...
Ulan Delgado sana olan sinirim her geçen gün biraz daha artıyor...
Dos Santos işinin yatması iyi oldu :P TRT'de Deportivoya gittigini söylemişler sanırım.
Dos Santos kariyer planlaması ilginç olan bir oyuncu aslında Barça' dan neden ayrıldı hala anlayamadım ..
şayet Beşiktaş'a gelseydi çok büyük işler yapabilirdi..
Emre niye iyi oldu yaLigde gerçek Dos Santos'U izleyecektik ne güzel
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yeri değil ama , Fenerbahçe ile oynanan TFF Süper Kupa maçında hakeme küfrettiği için PFDK'ya sevk edilen Beşiktaşlı Rüştü Reçber'e 3 maç ceza verildi.
Helal Olsun (!) TFF
Tamam o zaman seni mi kıracaz Deco'yu alırız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Deco'yu Santos'u boşverin VDV gelsin...
Bu arada Yıldırım Demirören bu akşam saat 23:00'da Serhat Ulueren'in konuğu,transferler hakkında da açıklama yapabilir belki...
Yahu o değilde maçımıza neredeyse 24 saat kaldı ligde ancak konumuz hala kilitli.
Aynen,sadece Avrupa maçı olan takımların kilitli olsa daha iyi olurdu...
Bende burda ki bu mantığı anlamıyorum.. Avrupa maçları olsa bile Lig maçları konuları 1 haftadır açık olsa ne olacak ki ? Lig maçlarında da böyle gerçi maça 1-2 gün kala açılıyordu bazen.. Önemli olan maçdan önce yorumda bulunmak , takımlar hakkında ki son haberleri vermek vs.. Yoksa maç bittikten sonra 1-0 aldık golü x attı demenin hiç bir mantığı kalmıyor.
sok noktayi izledim biraz once.
eger deco ayarinda bir futbolcu gelmez ise transfer zor. hatta deco gelse bile biraz zor. delgado ocakta donuyor, ancak 6 aylik dondurabiliyoruz.o gelincede 9 yabanci olucak.
yerli transfer olmaz ise artik transferi kapattik, hayirli olsun.
Beşiktaş'ta Dos Santos harekatı!
Beşiktaş'ın, Giovani Dos Santos'u transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Fransızca yayın yapan internet sitesi Foot Mercato'nun haberinde Beşiktaş'ın, Tottenham'ın genç futbolcusu Giovani Dos Santos'u transfer etmek istediği belirtildi. Haberde, Siyah-beyazlı kulübün, Meksikalı futbolcu için İngiliz kulübüyle temasa geçtiği iddia edildi. Meksikalı 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, 2008 yılında Barcelona'dan Tottenham'a transfer olmuştu. Genç futbolcu, geçen sezon İngiltere İkinci Lig takımlarından Ipswich Town'a kiralık olarak gönderilmişti. Meksikalı futbolcu, Atletico Madrid ve Deportivo kulüplerinin transfer listesinde bulunuyor.
07.08.2009Kaynak : DHA
Başkan'ın konuşmasını dün ağzım açık izledim.Mükemmel konuştu diyebilirim,ilk defa Y.Demirören'i böyle konuşurken gördüm.Beşiktaş'ın başkanı böyle olmalı işte...
Transferlerle ilgili söyledikleri;
-Deco bize evet dedi ama kulübü ve Hocası bırakmıyor...
-Dos Santos'u bana menajer önerdi...(Benim anlaştı haberimde menajer kaynaklıydı bu arada,doğal olarak menajer oyunuymuş)
-Delgado ile sözleşmeyi dondurursak Ocak ayı geldiğinde direk kadroda gözükecek ve yabancı sayısı 9 olacak.O zaman bir yabancıyı hibe etmemiz gerekecek dedi.Bu yüzden transfer için başka yollar deneyeceğiz 1 Eylül'e kadar zamanımız var dedi.(Yani ya Bobo satılır,ya Delgado ile karşılıklı olarak fesh yoluna gidilir ya da artık bu sakat haline ne veriyorlarsa Delgado satılır)
-Batuhan'a bir çok teklif var bize kendisine uyan bir kulübe kiralayacağız dedi.Batuhan Beşiktaş için erken dedi.Bir oyuncu her iki ayağıylada,kafaylada gol atabilir ama herşey yetenek değil dedi.Herşeyi ile Beşiktaş'ta olması lazım oynaması için dedi.(Kısaca kişilik olarak Beşiktaş'ta oynaması erken dedi)
-Tabata'yı 1 kere Kızıl'a muhabbet sırasında sordum o kadar,başka bir girişim olmadı...
-Quaresma ile ilgili bir girişimimiz olmadı...
-Bobo'ya teklif geldi ancak anlaşamadık,şuanda teklif yok...
-Gökhan Zan ve M.Topuz kendi tercihlerini yapmışlardır.Hayırlı olsun demekten başka birşey deiyemeyiz.En başından beri oyuncu tercihi önemli,oyuncunun istediği olsun diyordum.Şuanda da onu savunuyorum...
-İsmail Köybaşı bence en iyi transferdir.S.Kurtuluş'u ayrı verdik.İsmail'le alakası yok bu transferin...
-Bütün transferlerimizi hocamızın isteği doğrultusunda yapılmıştır...
Evet söyledi...
3 yıl için söz vermek yanlış.Ben sorarım o zaman daha Hocan belli değilken transferlerin belli değilken nasıl,neye güvenerek söz verebiliyorsun?Bende bunun doğru olmadığını belirtmek için ironi amaçlı 5 yıl söz veriyorum dedim.Dünyada bunun örneği yok R.Madrid ve Barcelona bile söz veremez.Yarın ne olacağını kestiremezken 3 yılın sözünü veremeyiz.Aziz Başkan ve F.Bahçeliler bana kızabilir ama yanlış anlamasınlar bu söz farklı yerlere çekilir ve Türk futbolu yara alır.Türk futbolunda önemli yerlere gelmiş insanlar bu gibi sözleri daha tartarak söylemeli.Bunu övmek yerine soruşturma yapmalı F.Bahçeliler.Neye dayanarak bize böyle sözler veriyorsun Başkanım demeli.Bende çok hatalar yaptım,ama onlardan dersler alıyorum,böyle önceden konuşmak gerçekten hataymış dedi...
S.Ulueren dedi zaten; ben yarın neler yazılacağını diliyorum diye...![]()
Demirören aştı kendisini bu araLar. Deco yu getir bize başkan başka birşey istemiyoruz.
Herşeye rağmen takımın kaptanı DeLgado yu koruması da ayrıca bir büyükLüktü.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Quaresma'yi istiyormus galiba Demirörenkeske getirebilse.
Deco gelsin Deco,muhteşem olur gerçekten
Demirören Quaresma için bizzat iLgiLenmedik, sadece menajerLer bize önerdi. Kendisi iLe bir görüşmemiz oLmadı dedi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aziz Başkanın sözünden Demirören'e ne? Sanki Fenerbahçe kongre üyesi veya camianın önde gelen isimlerinden biriymiş gibi haddi olmayan laflar söylemiş. Sorgulaması ona mı kaldı?
Geçen yıl Beşiktaş biz şampiyon olacağız derken Fenerbahçe yöneticileri tek laf ediyor muydu? Herkes kendi takımından sorumlu, kendi camiasından sorumlu, başka camiaları ilgilendiren mevzulara girmemeli.
Ben Yıldırım Demiröreni çok antipatik buldum,imza töreni yapmayız ne gerek var show yapmıyoruz gibisinden şeyler söyledi.Deco gelseydi görürdük imza töreni yapıyomusun yapmıyomusun.Valla iyiki Yıldırım Demirören bizim başkanımız değil.Kendimi çok şanslı hissettim =)
Herkes hedefimiz,şampiyonluk şampiyon olacağız der.Bu durum farklı.3 yıl için söz veriyorum diyor.Söz.Bu Türk futboluna zarar verir diyor.Gayette haklı.F.Bahçe şimdi 3 yıl şampiyon olsa bak bakalım neler oluyor Türkiye'de.Yer yerinden oynar.Olamazsa zaten F.Bahçeliler sorar nerede 3 yıl şampiyonluk sözü diye.Bence her anlamda yanlış bir cümle.Y.Demirören'in katıldığım nadir açıklamalarından oldu bu...